Suudi Arabistan

Suudi Arabistan

Son dakika Suudi Arabistan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Suudi Arabistan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Suudi Arabistan haber sayfamızda...

Suudi Arabistan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 21.147 suudi arabistan haberi bulunmuştur.
Ronaldo'nun 2.5 milyon euroluk lüks oyuncağı! Sadece 599 adet üretildi
Ronaldo'nun 2.5 milyon euroluk lüks oyuncağı! Sadece 599 adet üretildi Kariyerine Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'da devam eden Cristiano Ronaldo yeni lüks aracıyla görüntülendi.
28.03.2024 Futbol
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a İtalyan hücumu! Devler tribünde izledi
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a İtalyan hücumu! Devler tribünde izledi Ümit Milli Takım’ın İtalya ile 1-1 berabere kaldığı maçta çok sayıda scoutun tribünde yer aldığı ve Semih Kılıçsoy’u izlediği belirlendi. Napoli, Juventus, Milan, Inter ve Roma’ya bağlı yetenek avcılarının 18 yaşındaki Beşiktaşlı golcünün performansından etkilendikleri öğrenildi.
28.03.2024 Beşiktaş
‘Türkiye bu yıl yüzde 3 büyüyecek’
‘Türkiye bu yıl yüzde 3 büyüyecek’ Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P Global, gelişmekte olan ülkeler için 2024 yılı toplam büyüme tahminini yüzde 4,2’ye yükseltirken, Türkiye için olan tahminini yüzde 3’e çıkardı.
28.03.2024 Ekonomi
Felipe Melo, Dani Alves'e patladı! 'Bedelini ödemek zorunda'
Felipe Melo, Dani Alves'e patladı! 'Bedelini ödemek zorunda' Brezilyalı futbolcu Felipe Melo, taciz cezasından dolayı tutuklanan ve kefaletle serbest bırakılan Dani Alves ile ilgili konuştu.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
Jose Mourinho'nun hedefi Portekiz Milli Takımı!
Jose Mourinho'nun hedefi Portekiz Milli Takımı! Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, ülkesinin milli takımından aldığı teklifi dile getirdi.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
Fenerbahçe'de Edin Dzeko'ya yıllık 11 milyon euro! Suudi Arabistan'dan çılgın teklif
Fenerbahçe'de Edin Dzeko'ya yıllık 11 milyon euro! Suudi Arabistan'dan çılgın teklif Fenerbahçe'nin yıldızı Edin Dzeko'ya Suudi Arabistan'dan dev kulübün talip olduğu iddia edildi. Bosna Hersekli santrfora sunulan yıllık maaş önerisi dudak uçuklattı.
27.03.2024 Fenerbahçe
Vitor Pereira'dan Arda Güler yorumu! 'Hiç şüphem yok'
Vitor Pereira'dan Arda Güler yorumu! 'Hiç şüphem yok' Suudi Arabistan ekiplerinden Al Shabab'ı çalıştıran Vitor Pereira suskunluğunu bozdu. Fenerbahçe dönemini anlatan Portekizli teknik direktörün Arda Güler ile ilgili sözleri dikkat çekti.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
Bu da şeriata uygun robot
Bu da şeriata uygun robot Suudi Arabistan, yapay zekalı “kadın” robotu Sara’yı tanıttı.
27.03.2024 Dünya
İstanbul'a ziyaretçi akını! 2 ayda 2 milyon 457 bin turist geldi
İstanbul'a ziyaretçi akını! 2 ayda 2 milyon 457 bin turist geldi İstanbul ilk 2 ayda 2 milyon 457 bin 518 yabancı ziyaretçi ağırladı
26.03.2024 Ekonomi
İskandinav ülkelerinde yaşayan insanlar neden bu kadar mutlu?
İskandinav ülkelerinde yaşayan insanlar neden bu kadar mutlu? İskandinav ülkelerinin hepsi görece zengin ve mutlu, ancak zengin ülkelerin hepsi İskandinav ülkeleri gibi mutlu değil.
26.03.2024 Dünya
Fatih Terim, Fenerbahçeli genç yıldızın peşinde! Bizzat takip etti
Fatih Terim, Fenerbahçeli genç yıldızın peşinde! Bizzat takip etti Yunan ekibi Panathinaikos'un Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe'nin genç yeteneğinin peşine düştü. Tecrübeli teknik adam, genç futbolcunun maçını bizzat takip etti.
26.03.2024 Fenerbahçe
Transferde Rafa Silva için Galatasaray itirafı: Şaşırtmadı
Transferde Rafa Silva için Galatasaray itirafı: Şaşırtmadı Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Rafa Silva için Portekiz'den gündem olacak açıklamalar geldi. Yıldız isim bu sezon 44 maçta 18 gol, 14 asistlik performans yakaladı
26.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'dan Hakim Ziyech kararı! Sözleşmesi uzamıştı
Galatasaray'dan Hakim Ziyech kararı! Sözleşmesi uzamıştı Galatasaray'ın sezon başında Chelsea'den kiraladığı Hakim Ziyech'le opsiyonlu bir sözleşme imzalanmıştı. Faslı yıldızın sarı-kırmızılılarda opsiyonunun devreye girdiği belirtilirken, flaş bir karar alındı.
25.03.2024 Galatasaray
Süper Kupa'daki Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz hakem önerisi! 'Kimse karşı çıkmaz'
Süper Kupa'daki Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz hakem önerisi! 'Kimse karşı çıkmaz' Galatasaray ile Fenerbahçe 7 Nisan'da Şanlıurfa'da Süper Kupa'yı kaldırmak için karşı karşıya gelecek. Zorlu derbi öncesi Milliyet Gazetesi yazarı Levent Kalkan'dan sürpriz hakem önerisi geldi. İşte o yazı...
25.03.2024 Galatasaray
Soykan Başar'ın müthiş yükselişi! 3 yıl sonra A Milli Takım
Soykan Başar'ın müthiş yükselişi! 3 yıl sonra A Milli Takım Avrupa Şampiyonası’na katılma hakkı elde eden U19 Milli Takımımız’ın ilginç kurgusu birçok kişinin dikkatinden kaçtı.
25.03.2024 Futbol
Luis Rubiales'ten Dominik vatandaşlığı hamlesi!
Luis Rubiales'ten Dominik vatandaşlığı hamlesi! İspanya Futbol Federasyonu Başkanlığı’ndan alınan Luis Rubiales, bu kez yolsuzluk soruşturmasına uğradı. Dominik’e giden eski başkanın, Karayipler ülkesinin vatandaşlığına geçmeye çalıştığı belirtiliyor.
25.03.2024 Diğer
Formula 1'de Carlos Sainz rüzgarı! Hastaneden geldi, herkesi geçti
Formula 1'de Carlos Sainz rüzgarı! Hastaneden geldi, herkesi geçti Verstappen’in yarış dışı kaldığı sürprizlerle dolu Avustralya Grand Prix’sini Ferrari’den Carlos Sainz kazandı. İspanyol pilot apandisit ameliyatının ardından çıktığı pistte rüzgar gibi esti.
25.03.2024 Motor Sporları
Vincenzo Montella'dan Arda Güler mesajı! 'Antrenmanda geliştiremezsiniz'
Vincenzo Montella'dan Arda Güler mesajı! 'Antrenmanda geliştiremezsiniz' A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella gündeme dair açıklamalarda bulundu. Arda Güler'in Real Madrid'de daha fazla şans bulması gerektiğini belirten Vincenzo Montella, Semih Kılıçsoy ile ilgili soruyu cevapladı.
24.03.2024 Milli Takım
Jorge Jesus, Trabzonsporlu yıldızın peşinde! 3 dev talip
Jorge Jesus, Trabzonsporlu yıldızın peşinde! 3 dev talip Suudi Arabistan temsilcisi Al Hilal'i çalıştıran Jorge Jesus'un Trabzonspor'un yıldızına kanca attığı ortaya çıktı. Bordo-mavililerin tecrübeli futbolcusu için Suudi Arabistan'ın devlerinin yarışta olduğu aktarıldı.
24.03.2024 Trabzonspor
Fenerbahçe Opet'te Melissa Vargas fırtınası! Arina Fedorovtseva dev finalde yıldızlaştı
Fenerbahçe Opet'te Melissa Vargas fırtınası! Arina Fedorovtseva dev finalde yıldızlaştı Fenerbahçe Opet, AXA Sigorta Kupa Voley'in finalinde Eczacıbaşı Dynavit ile karşı karşıya geldi. Dev finale Melissa Vargas'ın performansı damga vurdu. Arina Fedorovtseva da şampiyonluğun mimarlarından oldu.
24.03.2024 Transfer Haberleri
Göknur Güleryüz: Hiçbir zaman inancımızı kaybetmedik!
Göknur Güleryüz: Hiçbir zaman inancımızı kaybetmedik! Fenerbahçe Petrol Ofisi'nin kalecisi Göknur Güleryüz, Galatasaray'ı mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu.
Robert Lewandowski'ye yıllık 100 milyon euro! Suudi Arabistan'dan çılgın teklif
Robert Lewandowski'ye yıllık 100 milyon euro! Suudi Arabistan'dan çılgın teklif Barcelona forması giyen Robert Lewandowski'ye Suudi Arabistan'dan bir kulübün teklif sunduğu ortaya çıktı. Yıldız oyuncuya senelik 100 milyon euroluk öneride bulunulduğu aktarıldı.
24.03.2024 İspanya La Liga
Beşiktaş'tan transferde yılın hamlesi! Milli yıldız için satın alma opsiyonlu kiralama hamlesi
Beşiktaş'tan transferde yılın hamlesi! Milli yıldız için satın alma opsiyonlu kiralama hamlesi Gelecek sezon transfer planlamalarına şimdiden başlayan Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah-beyazlı ekip, 3 yıldız futbolcuyu takibe aldığı kaydedildi.
24.03.2024 Beşiktaş
Yunanistan'da düdük yabancılarda! Cüneyt Çakır detayı
Yunanistan'da düdük yabancılarda! Cüneyt Çakır detayı Türkiye’de yabancı hakem sesleri her geçen gün daha çok çıkmaya başlarken, bu konuda yüz yıllık geleneğe sahip Yunanistan dünyada öne çıkan ülke konumunda bulunuyor. Hemen her milletten hakemin düdük çaldığı Komşu’daki uzun periyot, önemli bir deneyimi önümüze seriyor.
24.03.2024 Futbol
Hakan Çalhanoğlu'ndan geleceğine dair net açıklama
Hakan Çalhanoğlu'ndan geleceğine dair net açıklama A Milli Takım'ın Macaristan'a 1-0 mağlup olduğu maçın ardından Hakan Çalhanoğlu, İtalyan medyasına konuştu. Suudi Arabistan ekiplerinin radarında olduğu bilinen milli futbolcu, geleceğiyle ilgili net konuştu.
23.03.2024 Milli Takım

Benzer Haber Etiketleri

Suudi Arabistan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.