Survivor 2019

Survivor 2019

Son dakika Survivor 2019 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Survivor 2019 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Survivor 2019 haber sayfamızda...

Survivor 2019

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 681 survivor 2019 haberi bulunmuştur.
İrem Derici'nin ödül konuşması Atakan Işıktutan'ı duygulandırdı
İrem Derici'nin ödül konuşması Atakan Işıktutan'ı duygulandırdı Yılın en dikkat çeken müzik projeleri ve isimlerinin yarıştığı Power Müzik Ödülleri, dün akşam Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen bir törenle sahiplerini buldu. Gecede, "Yılın En Güçlü Kadın Yıldızı" ödülüne layık görülen İrem Derici'nin yaptığı konuşma ödül töreninde kendisine eşlik eden sevgilisi Atakan Işıktutan'ı duygulandırdı.
7.06.2023 Cadde
'Atakan beş gün antrenman yapıp hiç yıkanmasın, bebek gibi kokuyor'
'Atakan beş gün antrenman yapıp hiç yıkanmasın, bebek gibi kokuyor' Şarkıcılık kariyerinin dışında açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla da her daim adından söz ettirmeyi başaran İrem Derici (36) ile kendisinden yedi yaş küçük Atakan Işıktutan'ın aşkı doludizgin devam ediyor. Sivri dilli popçu, özel hayatı hakkında yine çok konuşulacak sözler sarf etti.
18.05.2023 Cadde
Melisa Emirbayer-Sami Hamidi çiftinden bebek müjdesi
Melisa Emirbayer-Sami Hamidi çiftinden bebek müjdesi Survivor eski yarışmacılarından Melisa Emirbayer, geçtiğimiz ay spor eğitmeni Sami Hamidi ile dünyaevine girmişti. Eski yarışmacı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hamile olduğunu duyurdu.
3.11.2021 Cadde
Survivor Sude kimdir? Sude Burcu nereli, boyu ve yaşı kaç?
Survivor Sude kimdir? Sude Burcu nereli, boyu ve yaşı kaç? Sude Burcu, Survivor 2019 kadrosunda yer aldı. Acun Ilıcalı, All star kadrosu için aklındaki isimleri açıkladı. Yarışmada öne çıkan isimler arasında bulunan Survivor Sude hakkında aramalar başladı. Peki, Survivor Sude Burcu kim, nereli?
25.04.2021 Cadde
Survivor Sabriye Şengül hangi diziyle anlaştı?
Survivor Sabriye Şengül hangi diziyle anlaştı? Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor 2017' ve 'Survivor 2019' yarışmalarında mücadele eden 33 yaşındaki kickboksçu Sabriye Şengül de oyuncu oldu. İşte Survivor Sabriye'nin yeni işi...
18.03.2021 Cadde
Survivor yarışmacıları kimler olacak 2021? Survivor ne zaman başlayacak?
Survivor yarışmacıları kimler olacak 2021? Survivor ne zaman başlayacak? Survivor yarışmacılar gündemde merak ediliyor. Survivor 2021 heyecanının başlamasına adım adım yaklaşılıyor. Survivor yarışmacıları ile ilgili çeşitli iddialar gündeme geliyor. Peki 2021 Survivor yarışmacıları kimler olacak, ne zaman başlayacak?
2.12.2020 Cadde
Hakan Kanık kimdir, kaç yaşında? MasterChef Hakan Kanık aslen nereli?
Hakan Kanık kimdir, kaç yaşında? MasterChef Hakan Kanık aslen nereli? Survivor 2019 kadrosunda yer alan isimlerden olan Hakan Kanık, yarışmanın sona ermesinin ardından TV8 kanalında çalışmaya başladı. MasterChef yardımcı ekibinde yer alan Hakan Kanık, Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna tarafından verilen masterclass'larda şeflere yardımcı oluyor. Peki Hakan Kanık kimdir, kaç yaşında?
23.09.2020 Cadde
Sakis Tanimanidis'in Kapadokya tatili
Sakis Tanimanidis'in Kapadokya tatili 'Survivor 2019 Türkiye Yunanistan' yarışmasının sunucusu Sakis Tanimanidis, eşi Christina Bompa ile Türkiye tatiline çıktı.
5.09.2019 Cadde
Survivor aşıkları: Hayatımda olduğun için çok şanslıyım
Survivor aşıkları: Hayatımda olduğun için çok şanslıyım 'Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan' yarışmasında tanışan ikili aşk yaşıyor...
22.08.2019 Cadde
Hakan Hatipoğlu kimdir, kaç yaşında?
Hakan Hatipoğlu kimdir, kaç yaşında? Var Mısın Yok Musun yarışması ile tanıdığımız Hakan Hatipoğlu Survivor'da da adını iyi yarışmacılar arasına yazdırmıştı. TV8'de birçok programda sunuculuk yapan Hakan Hatioğlu kaç yaşındadır? İşte Hakan Hatipoğlu ile ilgili merak edilenler...
16.08.2019 Gündem
Enes Batur kimdir, kaç yaşında, nereli? Enes Batur'un hayat hikayesi
Enes Batur kimdir, kaç yaşında, nereli? Enes Batur'un hayat hikayesi YouTube'un en ünlü kullanıcılarından biri olan ve yaklaşık 11 milyon takipçisi olan Enes Batur, günün hakkında en çok arama yapılan isimlerinden biri oldu. Peki merakla araştırılan Enes Batur kimdir, kaç yaşında, nereli?
9.08.2019 Gündem
'Bu fotoğrafa iyi bak Türkiye!'
'Bu fotoğrafa iyi bak Türkiye!' ‘Survivor 2019 Türkiye-Yunanisyan’ yarışmasında şampiyonluk ipini göğüsleyen Yusuf Karakaya'nın, memleketi Elazığ'a gelişinde coşkuyla karşılanması dikkat çekti.
19.07.2019 Cadde
Survivor şampiyonu Yusuf Karakaya özür diledi
Survivor şampiyonu Yusuf Karakaya özür diledi 'Survivor 2019 Türkiye Yunanistan'ın şampiyonu Yusuf Karakaya, TV8'de Seray Sever ve Hakan Hatipoğlu'nun sunduğu 'Gel Yazın Konuşalım' programına konuk oldu.
9.07.2019 Cadde
Survivor Atakan Dalaka’ya gidiyor
Survivor Atakan Dalaka’ya gidiyor Atakan Işıktutan, sevgilisi Dalaka’nın yanına Yunanistan’a gidiyor.
9.07.2019 Cadde
Survivor Yusuf ve Atakan'a yoğun ilgi
Survivor Yusuf ve Atakan'a yoğun ilgi 'Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan' yarışmasının şampiyonu Yusuf Karakaya ile Survivor yarışmacısı olan yakın dostu Atakan Işıktutan, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’ndeydi.
8.07.2019 Cadde
Acun Ilıcalı'dan flaş Survivor 2020 açıklaması
Acun Ilıcalı'dan flaş Survivor 2020 açıklaması Acun Ilıcalı, sahibi olduğu TV8 kanalında Seray Sever ve Hakan Hatipoğlu'nun sunduğu 'Gel Yazın Konuşalım' programına katıldı. Başarılı yapımcı, Survivor hakkında açıklamalar yaptı.
5.07.2019 Cadde
Hakan Hatipoğlu kiminle evli? Hakan Hatioğlu biyografisi
Hakan Hatipoğlu kiminle evli? Hakan Hatioğlu biyografisi Yarışma ile televizyon dünyasına katılan Hakan Hatipoğlu öncesinde sutopu ile ilgilenmekteydi. Survivor'a katılması ve ardından sunuculukları ile ekranların vazgeçilmez yüzleri arasına girdi. Peki, Hakan Hatipoğlu kimdir, kiminle evli? İşte merak edilenler...
4.07.2019 Gündem
Survivor'da şampiyon kim oldu? Survivor şampiyonu Yusuf mu Seda mı oldu?
Survivor'da şampiyon kim oldu? Survivor şampiyonu Yusuf mu Seda mı oldu? Survivor dün akşam 110. final bölümü ile ekrana geldi. Finale kalan iki yarışmacı Yusuf Karakaya ve Seda Ocak final öncesinde hayatlarına dair hikayeleri Türkiye ile paylaştı. Yusuf Karakaya'nın annesi bir ara konuşurken fenalaştı yayına ara verildi. Parkurda her şeyini ortaya koyan iki yarışmacıdan hangisinin şampiyon olacağına ise Türk halkı karar verdi. Peki Survivor'da Yusuf mu Seda mı şampiyon oldu?
2.07.2019 Gündem
Survivor Yusuf kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2019'da şampiyon Yusuf Karakaya
Survivor Yusuf kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2019'da şampiyon Yusuf Karakaya Survivor 2019 Türkiye Yunanistan bu akşam final bölümüyle ekranlara geldi ve iki finalistten biri olan Yusuf Karakaya, hakkında en çok arama yapılan isimlerden biri oldu. Peki Survivor Yusuf kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Survivor 2019'un şampiyonu Yusuf ile ilgili merak edilenler...
1.07.2019 Gündem
Survivor'da şampiyon kim oldu? Acun Ilıcalı Survivor'ın Türk şampiyonunu açıkladı
Survivor'da şampiyon kim oldu? Acun Ilıcalı Survivor'ın Türk şampiyonunu açıkladı TV8'in fenomen yarışma programı Survivor, bu akşam 110. ve final bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen yarışmanın dün akşam yayımlanan bölümünde Yunan şampiyonun belli olmasının ardından bu akşam da Türk şampiyon belli oldu. Peki Survivor'ın Türk şampiyonunu kim oldu?
1.07.2019 Gündem
Survivor Yusuf'un annesinin sağlık durumu nedir? Survivor Yusuf'un canlı yayında rahatsızlandı
Survivor Yusuf'un annesinin sağlık durumu nedir? Survivor Yusuf'un canlı yayında rahatsızlandı Survivor 2019 Türkiye Yunanistan'ın 110. ve final bölümünde canlı yayında korkutan bir olay yaşandı. Seda ile finalist olan iki isimden biri olan Yusuf Karakaya'nın annesi canlı yayında önemli bir tehlike atlattı. Peki Survivor Yusuf'un annesinin sağlık durumu nedir?
1.07.2019 Gündem
2 Temmuz Salı hava durumu! Meteoroloji'den son dakika yağış açıklaması
2 Temmuz Salı hava durumu! Meteoroloji'den son dakika yağış açıklaması Yazın ilk ayının gün itibariyle geride kalmasının ardından sıcaklıklarda da gözler görülür artış devam ediyor. Peki yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? İşte Meteoroloji'den alınan veriler doğrultusunda 2 Temmuz Salı hava durumu...
1.07.2019 Gündem
Survivor Seda Ocak kaç yaşında? Asıl mesleği nedir?
Survivor Seda Ocak kaç yaşında? Asıl mesleği nedir? Survivor 2019 sezonu bu akşam büyük final ile sona erecek. Birincinin belli olacağı Survivor'ın finalistlerinden biri de Seda Ocak. Peki Seda Ocak kaç yaşında? Seda Ocak'ın asıl mesleği nedir?
1.07.2019 Gündem
Survivor finalisti Yusuf Karakaya kimdir, kaç yaşında?
Survivor finalisti Yusuf Karakaya kimdir, kaç yaşında? Survivor 2019'da Türk takımında en iddialı isimler arasında yer alan Yusuf Karakaya Survivor'ın dörtlü finalinde yarı finale adını yazdıran ilk isim oldu. Yusuf, Okay ve Seda arasında gerçekleştirilen yarı finalde de halkın oyları ile finale kalmayı başaran iki isimden biri oldu. Survivor'da gösterdiği performans ile göz dolduran yarışmacı. Yusuf Karakaya kimdir, kaç yaşında?
1.07.2019 Gündem
Survivor'da finale kimler kaldı? Survivor Yunan şampiyonu kim oldu?
Survivor'da finale kimler kaldı? Survivor Yunan şampiyonu kim oldu? Survivor'da finale kalan isimler dün akşam belli oldu. Yunan takımında ise şampiyon olan isim dün akşam belirlendi. 6 ay süren uzun maratonun ardından adını son dört kişi arasında kalmayı başaran yarışmacılar arasında yarı final ve final heyecanı bir arada yaşandı. Yunan takımının şampiyonu dün akşam belirlenirken Türk takımında finale adını yazdıran iki kişi ise dün akşam açıklandı. Peki Survivor'da Yunan şampiyonu kim oldu? Türk takımında adını finale hangi isimler yazdırdı?
1.07.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Survivor 2019 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.