Spor Toto 1. Lig

Spor Toto 1. Lig

Son dakika Spor Toto 1. Lig haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Spor Toto 1. Lig gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Spor Toto 1. Lig haber sayfamızda...

Spor Toto 1. Lig

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 29.101 spor toto 1. lig haberi bulunmuştur.
Caner Erkin kızı Ela ile görüntülendi
Caner Erkin kızı Ela ile görüntülendi 2017 yılında dünyaevine girdiği oyuncu Şükran Ovalı ile mutlu bir evlilik sürdüren futbolcu Caner Erkin, geçtiğimiz gün kızı Ela ile Vadistanbul'da objektiflere yansıdı.
10.08.2023 Cadde
Alper Potuk'tan 2 yıllık imza! Yeni takımı şaşırttı
Alper Potuk'tan 2 yıllık imza! Yeni takımı şaşırttı Geçen sezon Çaykur Rizespor'da forma giyen Alper Potuk, önümüzdeki sezon kariyerini yurt dışında sürdürecek.
27.07.2023 Dünyadan Futbol
Ibrahima Sory Diallo, resmen Göztepe’de
Ibrahima Sory Diallo, resmen Göztepe’de Göztepe, Senegal 1. Ligi takımlarından Diambars forması giyen 2003 doğumlu sol kanat oyuncusu Ibrahima Sory Diallo’yu kadrosuna kattığını açıkladı.
15.07.2023 1.Lig
Kubilay Kanatsızkuş, resmen Göztepe’de
Kubilay Kanatsızkuş, resmen Göztepe’de Göztepe, Çaykur Rizespor’dan 26 yaşındaki golcü oyuncu Kubilay Kanatsızkuş’u kadrosuna kattığını açıkladı.
14.07.2023 1.Lig
Caner Erkin, Eyüpspor'a transfer oldu!
Caner Erkin, Eyüpspor'a transfer oldu! Geride kalan sezonda Başakşehir forması giyen Caner Erkin, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'a transfer oldu.
11.07.2023 1.Lig
İbrahim Üzülmez'den Alpaslan Öztürk'e çok ağır yanıt: Saha kenarına tuvaletini yapıyordu
İbrahim Üzülmez'den Alpaslan Öztürk'e çok ağır yanıt: Saha kenarına tuvaletini yapıyordu Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'un eski teknik direktörü İbrahim Üzülmez, kendisi hakkında çok ağır konuşan Alpaslan Öztürk hakkında açıklamalarda bulundu. Üzülmez, tecrübeli futbolcuya çok sert bir dille yanıt verdi.
12.07.2023 1.Lig
Kerim Frei: Buraya şampiyonluk yaşamak ve Süper Lig’e çıkmak için geldim
Kerim Frei: Buraya şampiyonluk yaşamak ve Süper Lig’e çıkmak için geldim Manisa Futbol Kulübü'nün yeni transferlerinden tecrübeli futbolcu Kerim Frei, yeni sezona çok iyi bir şekilde başlamak istediklerini belirterek, "Ben buraya şampiyonluk yaşamak ve Süper Lig’e çıkmak için geldim" dedi.
11.07.2023 1.Lig
Kocaelispor sağ kanadını Fatih Bektaş ile güçlendirdi
Kocaelispor sağ kanadını Fatih Bektaş ile güçlendirdi Kocaelispor, Zonguldak Kömürspor’dan 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Fatih Bektaş’ı 3+1 yıllığına renklerine bağladı.
10.07.2023 1.Lig
Christian Kouakou resmen Kocaelispor’da
Christian Kouakou resmen Kocaelispor’da Kocaelispor, İsveç’in IK Sirius takımından 28 yaşındaki forvet oyuncusu Christian Kouakou’yu 2 yıllığına renklerine bağladı.
10.07.2023 1.Lig
Boluspor, Oğuz Kağan Güçtekin'i kadrosuna kattı
Boluspor, Oğuz Kağan Güçtekin'i kadrosuna kattı Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Boluspor, Belçika ekibi KVC Westerlo’dan Oğuz Kağan Güçtekin ile iki yıllık sözleşme imzaladı. KVC Westerlo Kulübü'nün sahibi Bolulu iş adamı Oktay Ercan’ın oyuncunun bir yıllık ücretini vereceği öğrenildi.
8.07.2023 1.Lig
Çorum FK, Thomas Verheydt'ı transfer etti! 2 yıllık imza
Çorum FK, Thomas Verheydt'ı transfer etti! 2 yıllık imza Spor Toto 1. Lig'in yeni ekiplerinden Çorum FK, 31 yaşındaki santrfor Thomas Verheydt'ı kadrosuna kattı.
6.07.2023 1.Lig
Altay'da Ceyhun Gülselam ile sözleşme yenilendi
Altay'da Ceyhun Gülselam ile sözleşme yenilendi Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay'da Ceyhun Gülselam ile yeni sözleşme imzalandı.
5.07.2023 1.Lig
Bandırmaspor, Taha Batuhan Yayıkçı'yı kadrosuna kattı!
Bandırmaspor, Taha Batuhan Yayıkçı'yı kadrosuna kattı! Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor, Taha Batuhan Yayıkçı'yı kadrosuna kattığını açıkladı.
5.07.2023 1.Lig
Avrupa devinden Barış Alper Yılmaz'a transfer kancası! Ayrılan bütçe belli oldu
Avrupa devinden Barış Alper Yılmaz'a transfer kancası! Ayrılan bütçe belli oldu Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, gelecek sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan sarı-kırmızılı ekipte ayrılacak isimlerde belli olacakken, takımın yıldız futbolcusu Barış Alper Yılmaz'a talip çıktı. Avrupa devinin genç futbolcuyu listesine aldığı öğrenilirken, bu transfer için ayrılan bütçe belli oldu.
6.07.2023 Galatasaray
Göztepe’de 10 futbolcuyla yollar ayrıldı
Göztepe’de 10 futbolcuyla yollar ayrıldı Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Göztepe, 2023-2024 sezonu öncesi 10 futbolcuyla yollarını ayırdı.
4.07.2023 1.Lig
Göztepe, Mame Diouf’u istiyor
Göztepe, Mame Diouf’u istiyor Göztepe, son olarak Konyaspor forması giyen 35 yaşındaki forvet oyuncusu Mame Diouf'u kadrosuna katmak istiyor.
3.07.2023 1.Lig
Giresunspor, teknik direktör Mustafa Kaplan ile 1 yıllık sözleşme imzaladı
Giresunspor, teknik direktör Mustafa Kaplan ile 1 yıllık sözleşme imzaladı SPOR Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, teknik direktör Mustafa Kaplan ile bir yıllık resmi sözleşme imzaladı.
2.07.2023 Giresunspor
Onur Atasayar, Kocaelispor’da
Onur Atasayar, Kocaelispor’da Kocaelispor, 28 yaşındaki sol bek Onur Atasayar ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.
1.07.2023 1.Lig
Erencan Yardımcı hakkında flaş Beşiktaş gelişmesi! Galatasaray detayını başkan açıkladı
Erencan Yardımcı hakkında flaş Beşiktaş gelişmesi! Galatasaray detayını başkan açıkladı Erencan Yardımcı Alanyaspor'da ligin son haftalarında dikkat çeken bir futbol ortaya koymuştu. Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya'dan Erencan Yardımcı'nın Beşiktaş'a transferi hakkında açıklama geldi.
2.07.2023 Beşiktaş
Kocaelispor Başkanı Engin Koyun'dan transfer açıklaması
Kocaelispor Başkanı Engin Koyun'dan transfer açıklaması Transfer çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, "Birkaç gün içerisinde sizlerin de memnun kalacağı transferlerle ilgili görüşmelerimiz yapılıyor. Yarın büyük bir ihtimal bir ve iki tane transfer olma durumu var" dedi.
1.07.2023 1.Lig
Eyüpspor yeni sezon hazırlıklarına başladı
Eyüpspor yeni sezon hazırlıklarına başladı Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.
30.06.2023 1.Lig
Boluspor’un yeni Teknik Direktörü Turgay Altay oldu
Boluspor’un yeni Teknik Direktörü Turgay Altay oldu Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Boluspor, Teknik Direktör Turgay Altay ile iki yıllık sözleşme imzaladı.
30.06.2023 1.Lig
Bandırmaspor, Doğan Can Davas'ı kadrosuna kattı
Bandırmaspor, Doğan Can Davas'ı kadrosuna kattı Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor, Doğan Can Davas'ı transfer etti.
28.06.2023 1.Lig
Göztepe, Jakub Szumski'yle ilgileniyor
Göztepe, Jakub Szumski'yle ilgileniyor Göztepe, geçen sezon Samsunspor’la şampiyonluk yaşayan 31 yaşındaki Polanyalı kaleci Jakub Szumski ile ilgileniyor.
28.06.2023 1.Lig
Sakaryaspor, Muhammed Akarslan’ı transfer etti
Sakaryaspor, Muhammed Akarslan’ı transfer etti Spor Toto 1. Lig takımlarından Sakaryaspor, Iğdır FK forması giyen orta saha oyuncusu Muhammed Akarslan’ı transfer etti.
27.06.2023 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Spor Toto 1. Lig ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.