Spor

Spor

Son dakika spor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan spor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan spor haber sayfamızda...

Spor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 227.426 spor haberi bulunmuştur.
Metin Tokat: Yaşadığımız hakikaten bir hukuk garabetidir!
Metin Tokat: Yaşadığımız hakikaten bir hukuk garabetidir! Eski FIFA hakemi ve Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Başkan adayı Metin Tokat, Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği’nin (TFFHGD) seçiminde yaşanan olaylarla ilgili konuştu.
19.04.2024 Futbol
Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde şampiyon Mihalıççık Belediyesi oldu!
Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde şampiyon Mihalıççık Belediyesi oldu! Mihalıççık Belediyesi, Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde şampiyon oldu.
19.04.2024 Diğer
3. Lig ekibi Batman Petrolspor'a dev destek!
3. Lig ekibi Batman Petrolspor'a dev destek! TFF 3. Lig'de mücadele eden Batman Petrolspor'a Batman Valisi Ekrem Canalp ve AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu bağışta bulundu.
19.04.2024 3.Lig
Sevil Becan: Ali Koç bana taraf olmayacağını söyledi!
Sevil Becan: Ali Koç bana taraf olmayacağını söyledi! Fenerbahçe'de daha önce yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı’na aday olduğunu duyurdu.
19.04.2024 Fenerbahçe
Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman'a son görev
Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman'a son görev A Milli Basketbol Takımımız ve Yunanistan temsilcisi Panathinaikos’un Başantrenörü Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı.
19.04.2024 Basketbol
Kupa canavarı Fenerbahçe basın mensuplarıyla bir araya geldi
Kupa canavarı Fenerbahçe basın mensuplarıyla bir araya geldi Muhteşem bir sezon geçiren, FIBA Süper Kupa, Türkiye Kupası, EuroLeague Kadınlar ve Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mutlu sona ulaşan Fenerbahçe Alagöz Holding, basın mensuplarıyla buluştu.
Galatasaray'dan sözleşme açıklaması! İmzalar atılıyor
Galatasaray'dan sözleşme açıklaması! İmzalar atılıyor Yıldız futbolcularıyla bir süredir sözleşme görüşmeleri yapan Galatasaray, beklenen açıklamayı yaptı. Sarı-kırmızılı ekip, bugün imza töreni gerçekleştirileceğini duyurdu.
19.04.2024 Galatasaray
Spor Toto devretti, heyecan iyice arttı… Bu hafta 60 milyona koşuyor!
Spor Toto devretti, heyecan iyice arttı… Bu hafta 60 milyona koşuyor! Hafta sonunda İddaa’nın yanı sıra Spor Toto heyecanı da yine Misli’de yaşanacak. 37. hafta programında 15 bilen çıkmayınca tam 9 milyon 670 bin TL bu haftaya devretti. Futbolseverlerin gözü kulağı bu hafta Spor Toto programındaki karşılaşmalarda olacak. Eğer diğer hafta ikramiye çok fazla kişiye bölünmez ise 15 bilenlerin büyük meblağlar kazanması bekleniyor.
19.04.2024 Futbol
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), kararları açıklandı. Kurul, Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası verdi.
19.04.2024 Süper Lig
Tolgay Arslan'dan Fenerbahçe yönetimine eleştiri! 'Galatasaray daha iyi'
Tolgay Arslan'dan Fenerbahçe yönetimine eleştiri! 'Galatasaray daha iyi' Bir dönem Beşiktaş ve Fenerbahçe'de forma giyen, şu sıralar Melbourne City'de kariyerini sürdüren Tolgay Arslan, Fanatik'e açıklamalarda bulundu.
19.04.2024 Fenerbahçe
Ünlü oyuncu 35 haftalık hamile! 'Sen hayırdır, bir yerlere mi gideceksin?'
Ünlü oyuncu 35 haftalık hamile! 'Sen hayırdır, bir yerlere mi gideceksin?' Gözlerden uzak aşk yaşadığı Levent Yaşar ile geçtiğimiz ay sade bir nikâh töreniyle dünyaevine giren Gonca Vuslateri, baby shower partisi yaptı. Hamileliğinde 35'inci haftaya giren 37 yaşındaki oyuncu, eril aşerdiğini söylerken, "Bebeğin cinsiyeti belli oldu mu?" sorusunu cevapladı.
19.04.2024 Cadde
Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'ne veda etti! Olympiakos yarı finalde
Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'ne veda etti! Olympiakos yarı finalde Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Olympiakos ile karşı karşıya geldi. 3-2'lik Olympiakos üstünlüğüyle biten ilk maçın rövanşında normal süre Fenerbahçe'nin 1-0'lık galbiyetiyle tamamlandı. Sarı-lacivertliler, rakibine seri penaltı atışlarında elendi.
19.04.2024 Konferans Ligi
Yasemin Yürük'ten 'Hepsi' cevabı: Gülçin ya da içimizden biri kabul etmedi, ikna edemedim!
Yasemin Yürük'ten 'Hepsi' cevabı: Gülçin ya da içimizden biri kabul etmedi, ikna edemedim! Bir döneme damga vuran Hepsi grubunun üyelerinden Yasemin Yürük, Kuruçeşme'de bir davete katıldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, Hepsi grubunun belgesel projesiyle ilgili konuşarak dikkat çeken açıklamalar yaptı.
19.04.2024 Cadde
Fenerbahçe'nin Olympiakos'a elenmesinin ardından ilginç sözler: İsmail Kartal Süper Lig'i istiyor!
Fenerbahçe'nin Olympiakos'a elenmesinin ardından ilginç sözler: İsmail Kartal Süper Lig'i istiyor! UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, Olympiakos'a penaltılarda elenerek organizasyona veda etti. Spor yazarları zorlu müsabakayı değerlendirdi.
19.04.2024 Fenerbahçe
Fiorentina Konferans Ligi'nde yarı finalist!
Fiorentina Konferans Ligi'nde yarı finalist! UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanşında Fiorentina normal süresi golsüz biten maçta Viktoria Plzen'i uzatmada bulduğu gollerle 2-0 yenerek yarı finalist oldu.
18.04.2024 Konferans Ligi
Konferans Ligi'nde Lille'i penaltılarda deviren Aston Villa yarı finalde! Yusuf Yazıcı tarihe geçti
Konferans Ligi'nde Lille'i penaltılarda deviren Aston Villa yarı finalde! Yusuf Yazıcı tarihe geçti UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanşında normal süresi ve uzatma bölümleri 2-1 biten maçta Lille'i penaltılarda eleyen İngiliz ekibi yarı finale adını yazdırdı. İngiliz ekibi yarı finalde Olympiakos ile eşleşti. Bu arada mlilli futbolcumuz Yusuf Yazıcı attığı golle tarihe geçti.
18.04.2024 Konferans Ligi
Fenerbahçe Beko, Beşiktaş Emlakjet'i farklı geçti!
Fenerbahçe Beko, Beşiktaş Emlakjet'i farklı geçti! Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde ertelenen 25'inci hafta mücadelesinde Beşiktaş Emlakjet'i 87-66'lık skorla mağlup etti.
Fenerbahçe Beko'nun EuroLeague play-off serisi maçları programı açıklandı!
Fenerbahçe Beko'nun EuroLeague play-off serisi maçları programı açıklandı! Fenerbahçe Beko'nun Monaco ile oynayacağı Turkish Airlines EuroLeague play-off serisi maç programı belli oldu.
Eczacıbaşı Dynavit'te Tijana Boskovic fırtınası! Fenerbahçe Opet direnemedi
Eczacıbaşı Dynavit'te Tijana Boskovic fırtınası! Fenerbahçe Opet direnemedi Eczacıbaşı Dynavit, Vodafone Sultanlar Ligi play-off final serisi 4'üncü maçında Fenerbahçe Opet'i 3-0'la geçti. Ev sahibi ekipte Tijana Boskovic maçın yıldızı oldu.
18.04.2024 Voleybol
Trabzonspor'dan Salih Uçan için resmi açıklama!
Trabzonspor'dan Salih Uçan için resmi açıklama! Trabzonspor Kulübü; Salih Uçan ve Oliver Torres'in transferleriyle ilgili iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
18.04.2024 Trabzonspor
Pep Guardiola'nın transferdeki hedefi Jamal Musiala!
Pep Guardiola'nın transferdeki hedefi Jamal Musiala! Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola'nın Jamal Musiala'yı gelecek sezon takımında görmek istediği öğrenildi.
Spor camiasından deprem sonrası ortak mesaj! 'Geçmiş olsun Tokat'
Spor camiasından deprem sonrası ortak mesaj! 'Geçmiş olsun Tokat' Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6'lık deprem sonrası spor camiasından peş peşe geçmiş olsun mesajları geldi.
18.04.2024 Skorer
Ali Koç: Camiamız adına sizlere teşekkür ediyorum!
Ali Koç: Camiamız adına sizlere teşekkür ediyorum! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sezonu 4 kupayla kapatan Fenerbahçe Alagöz Holding'i ağırladı.
18.04.2024 Basketbol
Türkiye Karting Şampiyonası'nda yarışacak pilotlar tanıtıldı
Türkiye Karting Şampiyonası'nda yarışacak pilotlar tanıtıldı Borusan Otomotiv Motorsport (BOM) Karting Takımı, 2024 Türkiye Karting Şampiyonası kadrosunu özel bir etkinlikle otomotiv ve spor medyasına tanıttı.
18.04.2024 Otomobil
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda!
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda! UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiacos ile Kadıköy’de kozlarını paylaşacak. Misli, merakla beklenen karşılaşmanın heyecanına “Şampiyon Oranlar” ile ortak oluyor. Dev maçta “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yine Misli üyelerini bekliyor.
18.04.2024 Konferans Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Spor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.