Söz

Söz

Son dakika Söz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Söz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Söz haber sayfamızda...

Söz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 240.245 söz haberi bulunmuştur.
Turistik Diyarbakır Ekspresi'nden ilk sefer!
Turistik Diyarbakır Ekspresi'nden ilk sefer! Ankara- Diyarbakır hattında işletilecek olan Turistik Diyarbakır Ekspresi, ilk seferi için Ankara'dan uğurlandı.
19.04.2024 Ekonomi
Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel'in kombini dikkat çekti! 'İlginç görünüyor'
Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel'in kombini dikkat çekti! 'İlginç görünüyor' Futbol dünyasının en ünlü isimlerinden Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, sosyal medya hesabında yayınladığı gönderileriyle adından söz ettirmeyi başarıyor. Son olarak ayna pozunu yayınlayan ünlü ismin ilginç kombini dikkat çekti.
19.04.2024 Cadde
YÖK Başkanı Özvar: Yapay zekayı ülke açısından çok önemli görüyoruz
YÖK Başkanı Özvar: Yapay zekayı ülke açısından çok önemli görüyoruz Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, "Bugün, ülkemizdeki üniversitelerde 198 farklı ülkeden 350 bine yakın uluslararası öğrenci öğrenim görmektedir. Bu yönüyle ülkemiz dünyada en fazla öğrenciye sahip ilk 10 ülke arasına girmiş ve yükseköğretimde küresel bir eğitim merkezi haline gelmiştir. Hedefimiz uluslararası öğrenci sayısında, dünyada ilk 5’e girmektir" dedi.
19.04.2024 Gündem
Bakan Koca açıkladı: Hastane randevuları için yeni kararlar
Bakan Koca açıkladı: Hastane randevuları için yeni kararlar Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, MHRS’deki sorunların çözümü için yeni kararların alındığını açıkladı.
19.04.2024 Gündem
“Türkiye ve Tanzanya arasında yıllık 1 milyar dolar ticaret hedefi belirlendi”
“Türkiye ve Tanzanya arasında yıllık 1 milyar dolar ticaret hedefi belirlendi” Türkiye-Tanzanya İş Forumu'nda konuşan Ticaret Bakanı Ömer Bolat, “İki ülke arasından yıllık 1 milyar dolar ticaret hedefi belirlendi. Geçen yıl 350 milyon dolar olan karşılıklı ticaretimizin 1 milyar dolar hedefini yakalaması konusunda tarım, sanayi, tekstil-giyim, ilaç sektörü gibi önemli fırsatlar bulunuyor” dedi.
19.04.2024 Ekonomi
Justin Bieber'ın ilginç kombini! İki eşofmanı üst üste giydi, terlikle yemeğe gitti
Justin Bieber'ın ilginç kombini! İki eşofmanı üst üste giydi, terlikle yemeğe gitti Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, önceki gün Batı Hollywood'da görüntülendi. Bir sushi restoranına yemeğe giden Bieber'ın üst üste giydiği iki eşofman ile ünlü bir markaya ait terliklerle yaptığı kombin, görenleri şoke etti.
19.04.2024 Cadde
Bakan Uraloğlu: Pegasus 32 milyona yakın misafir ağırladı
Bakan Uraloğlu: Pegasus 32 milyona yakın misafir ağırladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Pegasus 2023 yılında tek başına 32 milyona yakın misafiri ağırladı. Bunların yaklaşık 12 milyonu iç hat, 20 milyonu da dış hat misafiriydi. Bu sayede 2023 yılında 2 milyar doların üstünde hizmet ihracatını ülkemize kazandırdı” dedi.
19.04.2024 Ekonomi
İsrailli kaynaklar konuştu: Göze göz, dişe diş!
İsrailli kaynaklar konuştu: Göze göz, dişe diş! İran'ın hafta sonu ilk kez topraklarından İsrail'i hedef almasına gece saatlerinde karşılık geldi, nükleer tesislerin konumlandığı İsfahan'da duyulan patlamalar dünyada ses getirdi. Şok etkisi yaratan saldırı hakkında açıklama yapan İsrailli kaynaklar, "Göze göz, dişe diş" dedi. 
19.04.2024 Dünya
Özel sektörün yurt dışı kredi borcu azaldı
Özel sektörün yurt dışı kredi borcu azaldı Şubat sonu itibarıyla özel sektörün yurt dışından sağladığı toplam kredi borcu, 2023 yıl sonuna göre 394 milyon ABD doları azalarak 163,4 milyar ABD doları oldu.
19.04.2024 Uzmanpara
Kayısı ihracatı hız kesmiyor
Kayısı ihracatı hız kesmiyor Malatya Ticaret Borsası (MTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, Mart ayında 6 bin 191 kuru kayısı ihracatı gerçekleştirilerek 37 milyon 358 bin dolar gelir elde edildiğini söyledi.
19.04.2024 Ekonomi
Herkesi şoke eden ameliyat izleri! 'Birçok kişinin ölümüyle sonuçlandı'
Herkesi şoke eden ameliyat izleri! 'Birçok kişinin ölümüyle sonuçlandı' Samsun’da İkiztepe Höyüğü arkeolojik kazılarında bulunan 5 bin yıl öncesine ait kafatasındaki ameliyat izleri vatandaşların ilgisini çekiyor.
19.04.2024 Gündem
Taze anne Ezgi Mola'dan oğlu Can ile yeni paylaşımlar!
Taze anne Ezgi Mola'dan oğlu Can ile yeni paylaşımlar! İşletmeci Mustafa Aksakallı ile Mayıs 2023'te nikâh masasına oturan Ezgi Mola, kasım ayında oğlu Can'ın doğumu ile ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından oğluyla verdiği yeni pozlarını sevenlerinin beğenisine sundu.
19.04.2024 Cadde
Sadettin Saran ile adı aşk dedikodularına karışmıştı! Bade İşçil'den yanıt geldi
Sadettin Saran ile adı aşk dedikodularına karışmıştı! Bade İşçil'den yanıt geldi Kalbinin boş olmadığına dair sözleriyle magazin gündeminde adından söz ettiren güzel oyuncu Bade İşçil'in, iş insanı Saadettin Saran ile aşk yaşadığı iddiaları çok konuşulmuştu. Bebek'te yürüyüş yaparken görüntülenen güzel oyuncu, ilişki iddialarıyla ilgili konuştu.
19.04.2024 Cadde
İran-İsrail gerilimi piyasa dinamiklerini değiştirdi! Altında ani hareketin 2 nedeni
İran-İsrail gerilimi piyasa dinamiklerini değiştirdi! Altında ani hareketin 2 nedeni Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi cuma günü 9849 puan ile tarihi rekor kırdıktan Orta Doğu’da İran ile İsrail arasında yaşanan çatışmanın ardından yeni haftada düşüşe geçti. Peki endekste temkinli duruş devam edecek mi, BIST 100’de 10 bin puan hedefi kısa vadede gerçekleşir mi?
19.04.2024 Ekonomi
Bakan Fidan Rutte ile görüşecek
Bakan Fidan Rutte ile görüşecek Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hollada’lı mevkidaşı Bruins Slot’un daveti üzerine Wittenburg Konferansı’nın 10. Toplantısı kapsamında bugün Hollanda’yı ziyaret ediyor.
19.04.2024 Gündem
İsrail saldırı için bekleyecek mi?
İsrail saldırı için bekleyecek mi? İsrail’in İran’a yönelik karşı saldırısı için kaynaklar ay sonuna işaret ediliyor. Hazırlığa başlayan İran ise, olası hedefler arasında nükleer tesislerinin sayılması sonrasında sert bir açıklama yaptı.
19.04.2024 Dünya
İstanbul'dan Uludağ'ı nasıl gördük? Meteoroloji Uzmanı Adil Tek açıkladı: '4 şartı var'
İstanbul'dan Uludağ'ı nasıl gördük? Meteoroloji Uzmanı Adil Tek açıkladı: '4 şartı var' Geçtiğimiz bayram haftasında Bostancı’da yaşayan bir kişinin Heybeliada, Yalova ve son olarak Bursa Uludağ’ı görüntülediği video sosyal medyada viral oldu. Peki, arada kocaman bir Marmara Denizi varken İstanbul'dan Uludağ'ın zirvelerinin görüntülenmesi nasıl mümkün oldu? Herkesin merak ettiği bu konuyu, Kandilli Rasathanesi Meteoroloji Laboratuvarı Başkanı Adil Tek'e sorduk.
19.04.2024 Yaşam
SGK duyurdu: Şubat dönemi prim borcu ödeme tarihi uzatıldı
SGK duyurdu: Şubat dönemi prim borcu ödeme tarihi uzatıldı Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 2024 yılı şubat dönemi SGK prim borçlarının KDV iadeleri ile 26 Nisan 2024 tarihine kadar ödenebileceğini açıkladı.
18.04.2024 Ekonomi
Barcelona'da yeni aday: Rafael Marquez!
Barcelona'da yeni aday: Rafael Marquez! Xavi Hernandez'in veda kararından geri adım atmaması sonrası Barcelona'da alternatifler arasına Rafael Marquez'in de dahil edildiği öğrenildi.
18.04.2024 İspanya La Liga
Ali Koç: Camiamız adına sizlere teşekkür ediyorum!
Ali Koç: Camiamız adına sizlere teşekkür ediyorum! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sezonu 4 kupayla kapatan Fenerbahçe Alagöz Holding'i ağırladı.
18.04.2024 Basketbol
Elif Karlı kaybettiği eşi Cengiz Karlı için söyledi!
Elif Karlı kaybettiği eşi Cengiz Karlı için söyledi! Geçtiğimiz sene eşi Cengiz Karlı'nın yaşamını yitirmesiyle tarifsiz bir acı yaşayan Elif Karlı, söz ve müziği Yıldız Tilbe’ye ait 'Çat Kapı' şarkısını 21 sene sonra yeniden yorumladı.
18.04.2024 Cadde
'Türk ordusunun etkinliği ve caydırıcılığı daha da artacaktır'
'Türk ordusunun etkinliği ve caydırıcılığı daha da artacaktır' Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, 'İnsanlı Hava Platformları İmza Töreni'nde konuşarak, "Türkiye, artık kendi savaş uçağını, eğitim ve jet uçaklarını, helikopterlerini üretebilen dünyanın sayılı ülkelerinden biri oldu. Söz konusu ürünlerin seri üretiminin başlaması ve envantere girmesiyle semaların yılmaz koruyucusu olan Hava Kuvvetlerimiz, Türkiye'nin hak ve menfaatlerini daha güçlü şekilde koruyacak, Türk ordusunun etkinliği ve caydırıcılığı daha da artacaktır" şeklinde konuştu.
18.04.2024 Gündem
Çocuklar mevsim geçişlerinde nasıl giydirilmeli? Hava değişimine iyi geliyor
Çocuklar mevsim geçişlerinde nasıl giydirilmeli? Hava değişimine iyi geliyor Mevsim geçişleri söz konusu olduğunda çocuklar yetişkinlere kıyasla çok daha hassas olabilir. Mevsim geçişlerinin oluşturduğu rüzgarla hasta olma tehlikesi artar. Peki, çocukları mevsim geçişlerine nasıl hazırlayabiliriz?
18.04.2024 Ebeveyn
Tuba Ünsal 'Bir şey itiraf edeyim' dedi, yıllar sonra gerçeği açıkladı!
Tuba Ünsal 'Bir şey itiraf edeyim' dedi, yıllar sonra gerçeği açıkladı! Daha sonra 'Dünya Güzeli' ünvanını elde eden Azra Akın'ın birinci, Seçkin Piriler'in ikinci seçildiği 1998 Elite Model Look'a katılan isimlerden biri de Tuba Ünsal olmuştu. Şimdilerde ünlü bir oyuncu olan Ünsal, adından ilk kez söz ettirmeyi başardığı yarışmaya dair çarpıcı bir açıklamada bulundu.
18.04.2024 Cadde
Mayolu pozlarına bir yenisini daha ekledi! Nurgül Yeşilçay'dan 'lahmacun' kombini
Mayolu pozlarına bir yenisini daha ekledi! Nurgül Yeşilçay'dan 'lahmacun' kombini Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Veda Mektubu dizisinde 'Alanur' karakterini canlandıran Nurgül Yeşilçay, başarılı oyunculuk kariyerinin yanında sosyal medya hesabında yayınladığı eğlenceli paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Ünlü isim son olarak mayolu pozlarını sevenlerinin beğenisine sundu.
18.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Söz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.