Son

Son

Son dakika son haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan son gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan son haber sayfamızda...

Son

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 895.262 son haberi bulunmuştur.
Borsa güne yükselişle başladı
Borsa güne yükselişle başladı Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi güne yüzde 0.50 oranında yükselişle 9125 puan seviyesinden başladı.
29.03.2024 Uzmanpara
Bayram tatili yaklaşıyor: Seyahat ekonomisi 100 milyar TL
Bayram tatili yaklaşıyor: Seyahat ekonomisi 100 milyar TL Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, bu yıl 5 Nisan'daki ara tatille birleşen 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde, 20 milyon kişinin seyahate çıkacağını söyledi. Bağlıkaya, turistik konaklama sayısının da 2 milyona ulaşacağını açıkladı. Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz ise bu bayramda 20 milyon kişilik seyahat hareketinde 100 milyar TL harcama yapılacağının hesaplandığını kaydetti.
29.03.2024 Ekonomi
Japonya'da konut başlangıçları 9 aydır düşüyor
Japonya'da konut başlangıçları 9 aydır düşüyor Japonya'da konut başlangıçları şubat ayında analistlerinin beklentilerinin üzerinde geriledi. Konut başlangıçları üst üste 9'uncu ayda da düşüş gösterdi.
29.03.2024 Uzmanpara
Galatasaray'da gündem Mertens! Futbolculardan baskı
Galatasaray'da gündem Mertens! Futbolculardan baskı Galatasaray'da yeni sezon kadro planlamaları kapsamında durumu en merak edilen isimlerin başında Dries Mertens geliyor. Geçtiğimiz günlerde futbola 1 yıl daha devam etmeyi düşündüğünü açıklayan Mertens için takım arkadaşları da devreye girmiş durumda.
29.03.2024 Galatasaray
“Üreticide 3 lira 50 kuruş olan limon markette 16 lira 73 kuruşa satıldı”
“Üreticide 3 lira 50 kuruş olan limon markette 16 lira 73 kuruşa satıldı” Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, üretici ile market arasındaki makasa işaret ederek, arasındaki “Üreticide 3 lira 50 kuruş olan limon markette 16 lira 73 kuruşa satıldı” dedi.
29.03.2024 Ekonomi
1 NİSAN 2024 PAZARTESİ OKULLAR TATİL Mİ, ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ? Seçimden sonraki gün 1 Nisan resmi tatil mi, kimlere tatil?
1 NİSAN 2024 PAZARTESİ OKULLAR TATİL Mİ, ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ? Seçimden sonraki gün 1 Nisan resmi tatil mi, kimlere tatil? Seçimden sonraki gün okullar tatil mi? 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi için artık sayılı günler kaldı. Pazar günü gerçekleşecek olan seçimlerin ardından Pazartesi günü okullar tatil mi, kimlere tatil olacak araştırılıyor. Milli Eğitim Bakanlığından 1 Nisan ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İşte 1 Nisan Pazartesi günü tatil mi, sorusunun yanıtını.
29.03.2024 Bilgi Rehberi
Dolar bugün kaç liradan işlem görüyor?
Dolar bugün kaç liradan işlem görüyor? Dolar/TL haftanın son işlem gününe 32.32’nin üzerinde başladı.
29.03.2024 Uzmanpara
BUGÜNKÜ SON DEPREMLER LİSTESİ 29 Mart SON DAKİKA AFAD/Kandilli Rasathanesi: Az önce deprem mi oldu? En son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?
BUGÜNKÜ SON DEPREMLER LİSTESİ 29 Mart SON DAKİKA AFAD/Kandilli Rasathanesi: Az önce deprem mi oldu? En son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? Son depremler. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye'de meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. Bulunduğu bölgede ve çevre illere deprem olup olmadığını merak eden vatandaşlar AFAD tarafından yayınlanan son depremler listesine bakarak nerede, kaç şiddetinde deprem meydana geldiğini görüntüleyebiliyor. İşte 29 Mart bugünkü son depremler.
29.03.2024 Bilgi Rehberi
Altın fiyatlarında tüm zamanların rekoru
Altın fiyatlarında tüm zamanların rekoru Altın fiyatları bu hafta itibarıyla sert yükseliş göstermeye devam ediyor. Dün ons altın ve gram altın tüm zamanların en yüksek seviyesini test etti. Peki bugün piyasada son durum ne? İşte detaylar...
29.03.2024 Uzmanpara
1,5 ayda 3 ameliyat geçiren Settar Tanrıöğen'in son durumu!
1,5 ayda 3 ameliyat geçiren Settar Tanrıöğen'in son durumu! Bilinç bulanıklığı şikayetiyle 26 Ocak günü hastaneye giden ve beyin kanaması geçirdiği belirlenen Settar Tanrıöğen, 1,5 ayda üç kez ameliyat olmuştu. Oyuncu Ceren Yalazoğlu Karakoç, iki hafta önce taburcu olan meslektaşının sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
29.03.2024 Cadde
TFF'den yeni erteleme teklifi! Fenerbahçe'nin cevabı ortaya çıktı
TFF'den yeni erteleme teklifi! Fenerbahçe'nin cevabı ortaya çıktı Fenerbahçe'nin, Konferans Ligi'nde oynanacağı maç öncesindeki Süper Kupa’nın başka bir tarihe alınmasını istemiş ancak federasyon, Galatasaray’ın kabul etmemesi nedeniyle bunu kabul etmemişti. TFF’den sarı-lacivertlilere yeni bir öneri geldiği ortaya çıktı.
29.03.2024 Fenerbahçe
Yasak aşkları çok konuşulmuştu! Bir örnek giyinip el ele yürüdüler
Yasak aşkları çok konuşulmuştu! Bir örnek giyinip el ele yürüdüler Aylar önce aşk yaşadıkları ortaya çıkan Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile bir diğer oyuncu Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun, Nişantaşı’nda el ele objektiflere yansıdı. İkilinin bir örnek giyinmesi, dikkatlerden kaçmadı.
29.03.2024 Cadde
20 ilde FETÖ operasyonu: 70 şüpheli yakalandı
20 ilde FETÖ operasyonu: 70 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda 70 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
29.03.2024 Haberler
10 yıllık evlilik bitiyor! Zeynep Beşerler’den 'ihanet' açıklaması
10 yıllık evlilik bitiyor! Zeynep Beşerler’den 'ihanet' açıklaması Zeynep Beşerler, önceki gün Akmerkez'de objektiflere takıldı. Çocukları oyun alanına bıraktığını söyleyen oyuncu, muhabirlerle sohbet etti. Ünlü isim, 10 yıldır evli olduğu Emir İçgören ile ilgili yöneltilen soruyu da yanıtsız bırakmadı.
29.03.2024 Cadde
Gazze'deki savaşta son dakika... İsrail jetleri Halep'i bombaladı! En az 36 Suriye askeri öldü, Orta Doğu alev aldı
Gazze'deki savaşta son dakika... İsrail jetleri Halep'i bombaladı! En az 36 Suriye askeri öldü, Orta Doğu alev aldı Havalimanı yakınlarındaki bir roket deposunun vurulmasıyla Halep'i sarsan bir dizi patlama tetiklendi, yerel kaynaklar onlarca Suriye askerinin yanı sıra beş Hizbullah üyesinin de öldüğünü duyurdu. Gece yarısı 01.45'teki saldırının gerçekleştiği nokta, Türkiye sınırına kuş uçuşu 50 kilometre.
29.03.2024 Dünya
20 ilde FETÖ operasyonu: 70 şüpheli yakalandı
20 ilde FETÖ operasyonu: 70 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda 70 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
29.03.2024 Gündem
Kanserle mücadele eden Tanyeli: Mutfak benim terapi alanım
Kanserle mücadele eden Tanyeli: Mutfak benim terapi alanım Geçtiğimiz sene kansere yakalanan Tanyeli, yakın dostları ve basın mensupları için iftar yemeği düzenledi. Muhabirlerle bir araya gelen ünlü isim, mutfağa girip yemek yaparak moralini yüksek tuttuğunu ve sağlığına kavuştuğunda bir yemek projesi içinde yer almak istediğini açıkladı.
29.03.2024 Cadde
Nejat İşler: Futbola küskünüm!
Nejat İşler: Futbola küskünüm! Son olarak 'Zaferin Rengi' adlı sinema filminde kamera karşısına geçen Nejat İşler, Dünya Tiyatro Günü için gittiği Tophane Bitiyatro'da gazetecilerle bir araya geldi. "Fenerbahçe ve Trabzonspor arasındaki olaylara siz neler söylemek istersiniz?" sorusu karşısında futbola olan küskünlüğünü dile getiren İşler, dikkat çeken açıklamalar yaptı.
29.03.2024 Cadde
Son dakika! Bakan Yerlikaya açıkladı: Interpol tarafından aranan 2 isme operasyon
Son dakika! Bakan Yerlikaya açıkladı: Interpol tarafından aranan 2 isme operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan 2 ismin İstanbul'da yakalandığını açıkladı.
29.03.2024 Gündem
Fenerbahçe'nin olağanüstü genel kurulu öncesi Aziz Yıldırım tepkisi: İşi yokuşa sürüyor!
Fenerbahçe'nin olağanüstü genel kurulu öncesi Aziz Yıldırım tepkisi: İşi yokuşa sürüyor! Fenerbahçe'de 2 Nisan tarihinde yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi camianın önde gelen isimleri ligden çekilmeye yönelik önemli ifadeler kullandı. Milliyet'in usta kalemlerinden Ercan Güven, sarı-lacivertlilerin genel kurulunda alınabilecek kararları değerlendirirken Aziz Yıldırım'ın bu süreçte Ali Koç'a yeteri kadar destek vermediğini kaleme aldı.
29.03.2024 Fenerbahçe
Evini kiraya verenler dikkat: Son gün pazartesi
Evini kiraya verenler dikkat: Son gün pazartesi Evini kiraya veren milyonlarca kişinin beyanname süreci 1 Nisan Pazartesi günü sona eriyor. Peki ilgili süre içerisinde kira gelirini beyan etmeyenlerin durumu ne olacak? Kira vergisi vermeyenlerin tespit edilmesi durumunda bunun cezası ne? İşte detaylar...
29.03.2024 Ekonomi
Borsada yükselişi engelleyen 5 neden! Seçim sonrası piyasada yön ne olacak?
Borsada yükselişi engelleyen 5 neden! Seçim sonrası piyasada yön ne olacak? Borsa son 1 aylık süre içerisinde kararsız seyrini koruyor. Şubatın sonuna doğru endeks 9450 puan ile tarihi rekor seviyeyi gördükten sonra geri çekilmişti. Endeks 9000 puan seviyesi civarında yön bulmaya çalışıyor. Peki şu anda borsadaki yükselişi engelleyen unsurlar ne? Seçim sonrası piyasada beklentiler neler? Konuyla ilgili tüm merak edilenleri Ekonomist Belgin Maviş, milliyet.com.tr’ye anlattı. Maviş, borsada 10 bin puan seviyesinin görülebilmesi için iki önemli detaya dikkat çekti. İşte detaylar...
29.03.2024 Ekonomi
Son oruç ne zaman, hangi gün tutulacak? Ramazan'ın bitmesine kaç gün kaldı? 2024 Ramazan İmsakiye ve Bayram Tarihi
Son oruç ne zaman, hangi gün tutulacak? Ramazan'ın bitmesine kaç gün kaldı? 2024 Ramazan İmsakiye ve Bayram Tarihi Ramazan 2024 devam ediyor. İslam alemi için mübarek olan Ramazan ayı 11 Mart Pazartesi günü başladı. Oruç ibadetini yerine getiren Müslümanlar sahur vakti ile oruca niyet edip iftar vakti ile oruçlarını açıyor. Peki, Ramazan'ın bitmesine kaç gün kaldı? Son oruç ne zaman tutulacak? İşte 2024 Dini günler takvimi ve Ramazan imsakiyesi.
29.03.2024 Bilgi Rehberi
Erdoğan’ın ‘emekli maaşı’ açıklaması sonrası ilk tahminler geldi: Zam oranı ne olacak?
Erdoğan’ın ‘emekli maaşı’ açıklaması sonrası ilk tahminler geldi: Zam oranı ne olacak? Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından temmuz ayında emekli maaşlarına yapılacak artışa ilişkin önemli bir açıklama yapıldı. Erdoğan, enflasyona dikkat çekerken, “Emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız” dedi. Peki hedeflenen enflasyona göre emekli maaşlarına ne kadar zam yapılacak? Refah payı verilecek mi? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte detaylar...
29.03.2024 Ekonomi
EMEKLİ PROMOSYONU SON DURUM 2024 (Garanti, Akbank, Ziraat Bankası): Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? En yüksek emekli promosyonu veren bankalar
EMEKLİ PROMOSYONU SON DURUM 2024 (Garanti, Akbank, Ziraat Bankası): Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? En yüksek emekli promosyonu veren bankalar Emekli promosyonun 8-12 bin TL arasına çıkarıldığı geçtiğimiz günlerde açıklama geldi. 8-12 bin liralık emekli promosyon ödemesine özel bankaların da dahil olduğu açıklandı. Ziraat Bankası, Garanti, Akbank ve Yapı Kredi emekli promosyon tutarları araştırılıyor. Peki hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor 2024?
29.03.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Son ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.