Sneijder

Sneijder

Son dakika Sneijder haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sneijder gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sneijder haber sayfamızda...

Sneijder

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.887 sneijder haberi bulunmuştur.
Galatasaray'da Dries Mertens jübile için tarih verdi!
Galatasaray'da Dries Mertens jübile için tarih verdi! Galatasaray'ın Antalya kampında Dries Mertens açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Galatasaray
Derrick Köhn'den Sacha Boey sözleri ve Almanya'ya transfer cevabı!
Derrick Köhn'den Sacha Boey sözleri ve Almanya'ya transfer cevabı! Galatasaray'ın devre arasında Hannover 96'dan kadrosuna kattığı Derrick Köhn, Antalya kampında açıklamalarda bulundu. Galatasaray'da forma giyerek hayalini gerçekleştirdiğini aktaran Köhn, Okan Buruk için "Sahada fark yaratıyor." ifadelerini kullandı. Derrick Köhn ayrıca Bayern Münih'e transfer olan Boey ve geleceği hakkında da önemli açıklamalarda bulundu.
26.03.2024 Galatasaray
Stjepan Tomas, şampiyonluk favorisini açıkladı! Fenerbahçe ve Galatasaray itirafı
Stjepan Tomas, şampiyonluk favorisini açıkladı! Fenerbahçe ve Galatasaray itirafı Futbolculuk kariyerinde hem Fenerbahçe hem de Galatasaray forması giyen Stjepan Tomas, dikkat çeken açıklamalarda bulunurken şampiyonluk favorisini de açıkladı.
21.03.2024 Galatasaray
Wesley Sneijder: Sahanın ortasında sevinemezsin!
Wesley Sneijder: Sahanın ortasında sevinemezsin! Hollandalı iki eski futbolcu Andy van der Meyde ve Wesley Sneijder, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundular.
21.03.2024 Fenerbahçe
İlker Yağcıoğlu'ndan Torreira itirafı! 'Rakibin sinirini bozar'
İlker Yağcıoğlu'ndan Torreira itirafı! 'Rakibin sinirini bozar' Galatasaray'ın Rizespor'u 6-2 mağlup ettiği mücadeleyi spor yorumcuları değerlendirdi. Sarı-kırmızılıların efsanelerinden Tugay Kerimoğlu, Kerem Demirbay ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Öte yandan İlker Yağcıoğlu da Torreira'nın oyun performansına dikkat çekti.
9.03.2024 Galatasaray
Galatasaray - Rizespor maçında 2'nci golden önce ihlal var mı? Eski hakem canlı yayında açıkladı
Galatasaray - Rizespor maçında 2'nci golden önce ihlal var mı? Eski hakem canlı yayında açıkladı Süper Lig'in 29'uncu haftasında Galatasaray ile Rizespor karşı karşıya geldi. Bahattin Şimşek’in tartışmalı kararlarını eski hakemler değerlendirdi.
9.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Kerem Demirbay bir ilki başardı!
Galatasaray'da Kerem Demirbay bir ilki başardı! Galatasaray'ın yıldızı Kerem Demirbay, Rizespor maçında hat-trick yaparak kariyerinde bir ilki başardı.
8.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Derrick Köhn'den ilk gol sevinci!
Galatasaray'da Derrick Köhn'den ilk gol sevinci! Galatasaray'ın yeni transferi Derrick Köhn, Rizespor maçında attığı golle sarı-kırmızılı takımda ilk kez rakip fileleri havalandırdı.
8.03.2024 Galatasaray
Galatasaray, Rizespor'u farklı geçti! İstanbul'da gol yağmuru
Galatasaray, Rizespor'u farklı geçti! İstanbul'da gol yağmuru Süper Lig'in 29'uncu haftasında Galatasaray, Rizespor'u 6-2'lik skorla mağlup etme başarısı gösterdi.
8.03.2024 Galatasaray
Boluspor, Giresunspor engeline takılmadı!
Boluspor, Giresunspor engeline takılmadı! Trendyol 1. Lig'in 26'ncı haftasında Boluspor, Giresunspor'u 2-1 mağlup etti.
8.03.2024 1.Lig
Gaziantep FK'da Selçuk İnan sahaya indi!
Gaziantep FK'da Selçuk İnan sahaya indi! Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan, bugün sözleşme imzaladığı takımının başında ilk antrenmanına çıktı.
8.03.2024 Gaziantep FK
Wesley Sneijder'dan sonra bir ilk! Galatasaray'da Kerem Demirbay fırtınası
Wesley Sneijder'dan sonra bir ilk! Galatasaray'da Kerem Demirbay fırtınası Süper Lig'in 29'uncu haftasında Galatasaray, Rizespor'u konuk etti. Zorlu karşılaşmada şov yapan Kerem Demirbay, Wesley Sneijder'ın ardından bir ilke imza attı.
9.03.2024 Galatasaray
Ryan Babel, Beşiktaş-Galatasaray derbisinde desteklediği takımı açıkladı! 'Maçın adamı olur'
Ryan Babel, Beşiktaş-Galatasaray derbisinde desteklediği takımı açıkladı! 'Maçın adamı olur' Galatasaray ve Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ryan Babel, Süper Lig'in 28'inci haftasında oynanacak dev derbi öncesi suskunluğunu bozdu.
2.03.2024 Galatasaray
Felipe Melo'dan Emre Belözoğlu için olay paylaşım!
Felipe Melo'dan Emre Belözoğlu için olay paylaşım! Galatasaray, deplasmanda MKE Ankaragücü'nü mağlup etti. Müsabaka sonrasında Felipe Melo'dan Emre Belözoğlu ile ilgili paylaşım geldi.
19.02.2024 Galatasaray
Beşiktaş'a dev stoper! Sezon sonunda boşa çıkacak
Beşiktaş'a dev stoper! Sezon sonunda boşa çıkacak Valentin Rosier ve Jean Onana ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Jonas Svensson'u renklerine bağlayan siyah-beyazlıların, yeni stoperini İtalya'da bulduğu iddia edildi.
18.01.2024 Beşiktaş
A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024'teki rakipleri eski dostlar! Çekya'yı gözümüze kestirdik
A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024'teki rakipleri eski dostlar! Çekya'yı gözümüze kestirdik Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Portekiz, Çekya ve play-off c yolundan gelecek takımla aynı grupta yer aldı. Ay-yıldızlıların hali hazırda belli olan rakipleri, müthiş geri dönüşlere imza attığı EURO 2008 grubundaki ekiplerden oluştu.
3.12.2023 EURO 2024
Türkiye'nin EURO 2024 rakipleri belli oldu! İşte Avrupa Şampiyonası grupları
Türkiye'nin EURO 2024 rakipleri belli oldu! İşte Avrupa Şampiyonası grupları Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2024 Avrupa Şampiyonası'nda grup kuraları çekildi. EURO 2024 kura çekiminde Türkiye'nin grup rakipleri belli oldu. Öte yandan turnuvada dağıtılacak para ödülleri açıklandı
2.12.2023 EURO 2024
Erden Timur'dan Icardi'ye Çırağan Sarayı teklifi!
Erden Timur'dan Icardi'ye Çırağan Sarayı teklifi! Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi için Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur Çırağan Sarayı teklifi yaptı.
27.11.2023 Galatasaray
Oğlunu kaybeden Naldo, 80 gün sonra sahalara döndü!
Oğlunu kaybeden Naldo, 80 gün sonra sahalara döndü! Oğlu Davi (4) ile kayınpederi Walter Tilatti’yi (65) kazada kaybeden Antalyaspor’un futbolcusu Naldo yaklaşık 3 ay sonra sahalara döndü.
27.11.2023 Antalyaspor
Derya Cebecioğlu maçı yarıda bıraktı! Sakatlığını öğrendi
Derya Cebecioğlu maçı yarıda bıraktı! Sakatlığını öğrendi VakıfBank'tan sezon başında ayrılan ve Japonya’nın Kurobe takımına transfer olan Derya Cebecioğlu maçta yaşadığı sakatlık sonrası oyuna devam edememişti. Derya'dan konuyla ilgili açıklama geldi.
27.11.2023 Voleybol
Kim Milyoner Olmak İster'de terleten futbol sorusu! Hagi, Carlos, Sneijder, Alex arasında kaldı
Kim Milyoner Olmak İster'de terleten futbol sorusu! Hagi, Carlos, Sneijder, Alex arasında kaldı Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasında Kenan İmirzalıoğlu tarafından yarışmacıya yöneltilen bir soru futbol severlerin dikkatini çekti.
27.11.2023 Galatasaray
Didier Drogba'dan Fenerbahçe itirafı! 'Gerçek anlamda Galatasaraylı oldum'
Didier Drogba'dan Fenerbahçe itirafı! 'Gerçek anlamda Galatasaraylı oldum' Galatasaray'ın eski futbolcularından Didier Drogba suskunluğunu bozdu. Sarı-kırmızılıların efsaneleri arasında yer alan eski futbolcu, Fenerbahçe ile ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.
27.10.2023 Galatasaray
Erden Timur'a sorular: Bu yüksek meblağın vergisini kim ödedi?
Erden Timur'a sorular: Bu yüksek meblağın vergisini kim ödedi? Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, önceki akşam gündemle ilgili çok konuşulacak açıklamalar yapmıştı. Milliyet Gazetesi yazarı Mustafa Anıklı, bu haftaki köşesinde Erden Timur'a önemli sorular yöneltti. İşte o yazı...
19.10.2023 Galatasaray
Mario Balotelli'den Zlatan Ibrahimovic'e olay cevap! 'Aptalca bir açıklama'
Mario Balotelli'den Zlatan Ibrahimovic'e olay cevap! 'Aptalca bir açıklama' Adana Demirspor'a geri dönen Mario Balotelli, Zlatan Ibrahimovic'in kendisiyle ilgili yaptığı eleştirilere cevap verdi. İtalyan futbolcu, eski takım arkadaşıyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.
18.10.2023 Adana Demirspor
Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde Sahne Alıyor, Heyecan “Süper Oranlar” ve “Pro Analiz” Farkıyla Misli’de Yaşanıyor!
Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde Sahne Alıyor, Heyecan “Süper Oranlar” ve “Pro Analiz” Farkıyla Misli’de Yaşanıyor! Bu sezon son kez mevcut formatıyla oynanacak Şampiyonlar Ligi’nde 2023-24 sezonu dün oynanan maçlarla başladı. Galatasaray’ın yer aldığı A Grubu’nda ise maçlar bugün oynanacak. Grup aşamasının en dikkat çekici grupları arasında yer alan A Grubu’nda temsilcimiz dışında; Alman devi Bayern Münih, İngiltere’nin güçlü ekiplerinden Manchester United ve Danimarka ekibi Kopenhag yer alıyor.
20.09.2023 Şampiyonlar Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Sneijder ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.