Skandal Karar

Skandal Karar

Son dakika skandal karar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan skandal karar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan skandal karar haber sayfamızda...

Skandal Karar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.466 skandal karar haberi bulunmuştur.
F-35'lere nükleer füze! ABD'den tüyler ürperten karar: B61-12'ler monte edilecek
F-35'lere nükleer füze! ABD'den tüyler ürperten karar: B61-12'ler monte edilecek ABD, F-35A model uçaklarının artık nükleer füze taşıyacağını bildirdi. Skandal karar dünya medyasında ses getirirken nükleer füzenin türü ve gücü de ortaya çıktı.
9.03.2024 Dünya
Avrupa'da Türk gecesi! Eczacıbaşı'nda Boskovic ödülü kabul etmedi, jest yaptı
Avrupa'da Türk gecesi! Eczacıbaşı'nda Boskovic ödülü kabul etmedi, jest yaptı CEV Şampiyonlar Ligi'nin çeyrek finalinde Türk gecesi yaşandı. Geçen seneki dev başarıyı Fenerbahçe Opet ve Eczacıbaşı devam ettirdi. Eczacıbaşı'nda Boskovic'in hareketi alkış aldı.
29.02.2024 Voleybol
Filistin'e destek paylaşımı nedeniyle 7 maçlık men cezası aldı! Fransa'da skandal karar
Filistin'e destek paylaşımı nedeniyle 7 maçlık men cezası aldı! Fransa'da skandal karar Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nice'te forma giyen Youcef Atal'a Filistin'e destek paylaşımı yapması nedeniyle 7 maç men cezası verildi. Fransız basını, tecrübeli futbolcunun 7 yıla kadar hapis cezası alabileceğini belirtti.
25.10.2023 Fransa Ligue 1
Eşcinsel ilişki vaadi karakolda bitti!
Eşcinsel ilişki vaadi karakolda bitti! Adana'da sosyal medyadan tanışıp, eşcinsel ilişki vaadiyle buluştukları S.A.'yı (26), silaha tehdit edilip, banka hesabındaki 13 bin lirasını gasbeden Emirhan Duru (23) ve Yunus Emre Şenoğlu (25) ile olayı organize ettiği öne sürülen Yunus Düger (37), tutuklandı.
21.10.2023 Gündem
Beşiktaş'ın yıldızı Ghezzal'dan Filistin'e destek paylaşımı
Beşiktaş'ın yıldızı Ghezzal'dan Filistin'e destek paylaşımı Beşiktaş'ın Cezayirli futbolcusu Rachid Ghezzal, sosyal medya hesabından Filistin’e destek mesajı yayımladı.
18.10.2023 Beşiktaş
Skandal karar! Mainz, Filistin'e destek veren yıldız futbolcunun sözleşmesini feshetti
Skandal karar! Mainz, Filistin'e destek veren yıldız futbolcunun sözleşmesini feshetti Bundesliga ekibinin formasını giyen El Ghazi'nin Filistin'e destek mesajı paylaşmasının ardından sözleşmesinin feshedildiği duyuruldu.
18.10.2023 Almanya Bundesliga
Tottenham - Liverpool maçındaki skandal kararın ardından VAR kayıtları açıklanıyor!
Tottenham - Liverpool maçındaki skandal kararın ardından VAR kayıtları açıklanıyor! İngiltere Premier Lig'de Tottenham ile Liverpool'un karşı karşıya geldiği maça hakemlerin yaptığı skandal hata damgasını vurmuştu. İngiltere'de hakemlerden sorumlu kurul, yaşananlara açıklık getirmek için harekete geçti. İşte detaylar...
Didier Drogba, Galatasaray'a transfer sürecini anlattı! Gökhan Töre yalanladı
Didier Drogba, Galatasaray'a transfer sürecini anlattı! Gökhan Töre yalanladı Galatasaray'ın eski yıldızlarından Didier Drogba suskunluğunu bozdu. Eski futbolcunun açıklamalarına Gökhan Töre cevap verdi.
3.10.2023 Galatasaray
Beşiktaş'ta kaos aşıldı ancak sorunlar bitmedi! İşte en büyük problem
Beşiktaş'ta kaos aşıldı ancak sorunlar bitmedi! İşte en büyük problem Beşiktaş, Konyaspor deplasmanında kazanarak rahat bir nefes aldı ancak oyun anlamında problemler devam ediyor. Takımdaki üretkenlik ve 10 numara sorunu sürüyor. Şenol Güneş ideal 11’i bir türlü oluşturamıyor, yeni transferler takıma yeterince katkı yapamıyor.
3.10.2023 Beşiktaş
Altay Bayındır'dan Galatasaray cevabı! Jorge Jesus'un sistemini eleştirdi
Altay Bayındır'dan Galatasaray cevabı! Jorge Jesus'un sistemini eleştirdi Fenerbahçe'den ayrılıp Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır suskunluğunu bozdu. Milli file bekçisi, Fenerbahçe'den ayrılık sürecini anlattı. Tecrübeli eldiven sakatlık yaşadığı dönemin yanı sıra Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile eşleşmelerine dair soruyu cevapladı.
Tottenham'dan Galatasaray'ın yıldızına kanca! Transfer için dev beklenti
Tottenham'dan Galatasaray'ın yıldızına kanca! Transfer için dev beklenti Premier Lig ekibi Tottenham'ın Galatasaray'da forma giyen tecrübeli futbolcuyu gündemine aldığı iddia edildi. Sarı-kırmızılıların yıldız oyuncu için istediği bonservis netlik kazandı.
3.10.2023 Galatasaray
UEFA'dan yeni format hazırlığı! 18 takımlı 3 farklı lig
UEFA'dan yeni format hazırlığı! 18 takımlı 3 farklı lig Avrupa futbolunun patronu UEFA'nın yeni bir proje hazırlığında olduğu iddia edildi.
2.10.2023 Futbol
Liverpool'dan VAR başvurusu! Skandal karar sonrası harekete geçtiler
Liverpool'dan VAR başvurusu! Skandal karar sonrası harekete geçtiler İngiltere Premier Lig'in 7'nci haftasındaki Tottenham - Liverpool maçındaki hakem kararları büyük tepki toplamıştı. Yapılan skandal hata sonrası Liverpool'un harekete geçtiği aktarıldı.
İngiltere'de skandal karar! İnceleme başlatıldı
İngiltere'de skandal karar! İnceleme başlatıldı Premier Lig'in 7'nci haftasında Tottenham'ın Liverpool'u 2-1 mağlup ettiği maçtaki hakem kararları büyük ses getirdi. Hakem kurulu, 35'inci dakikada Luis Diaz'ın iptal edilen golünde verilen kararın yanlış olduğunu açıkladı.
ABD'nin skandal Kıbrıs kararına Türkiye'den sert tepki
ABD'nin skandal Kıbrıs kararına Türkiye'den sert tepki ABD, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'ne yönelik silah ambargosunu 2024 yılı için kaldırdı. Alınan skandal karar sonrası Dışişleri Bakanlığı'ndan yazılı bir açıklama geldi. Açıklamada ABD'nin son dönemde attığı adımlar "denge bozucu" olarak nitelendirildi.
19.08.2023 Dünya
Aras Bulut İynemli'den 'Atatürk' dizisi açıklaması! 'Dünyada izlenmesi için elimden geleni yapacağım'
Aras Bulut İynemli'den 'Atatürk' dizisi açıklaması! 'Dünyada izlenmesi için elimden geleni yapacağım' Türkiye'de geçtiğimiz yıl yayın hayatına başlayan ABD merkezli dijital platform Disney Plus, 'Atatürk' dizisini yayınlamama kararı nedeniyle büyük tepki çekti. Oyuncu Aras Bulut İynemli, başrolünde yer aldığı yapımla ilgili skandal karar hakkında ilk kez konuştu.
12.08.2023 Cadde
Avrupa'da destan yazdık! Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Adana Demirspor'un rakipleri belli oldu
Avrupa'da destan yazdık! Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Adana Demirspor'un rakipleri belli oldu Avrupa futbolunun en önemli organizasyonları UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 2. ön eleme turu maçları sona erdi. Temsilcilerimiz Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Adana Demirspor'un 3. ön eleme turundaki rakipleri belli oldu.
4.08.2023 Konferans Ligi
UEFA ülke puanı sıralamasında fark kapandı! Fenerbahçe, Beşiktaş, Adana Demirspor ve Galatasaray turladı
UEFA ülke puanı sıralamasında fark kapandı! Fenerbahçe, Beşiktaş, Adana Demirspor ve Galatasaray turladı Avrupa futbolunun en önemli organizasyonlarında 2. ön eleme turu maçları heyecanı sona erdi. Temsilcilerimiz Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Adana Demirspor'un sahne aldığı haftanın ardından UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi.
4.08.2023 Şampiyonlar Ligi
Galatasaray'da bir transfer daha bitiyor! Gelmeyi kabul etti
Galatasaray'da bir transfer daha bitiyor! Gelmeyi kabul etti Galatasaray'da orta saha kurgusuna dahil edilmesi beklenen isim belli oldu. Sarı-kırmızılıların son günlerde yoğunlaştığı oyuncuyu transfere ikna ettiği öğrenildi. Süper Lig devinin sunduğu teklifin ayrıntılarına MİLLİYET ulaştı.
4.08.2023 Galatasaray
Galatasaray'da Mauro Icardi gerçeğini açıkladı! '1 milyon eurosunu kendi cebinden ödüyor'
Galatasaray'da Mauro Icardi gerçeğini açıkladı! '1 milyon eurosunu kendi cebinden ödüyor' Galatasaray, Paris Saint Germain'den geçtiğimiz sezon kiraladığı Mauro Icardi'nin bonservisini aldı. Sarı-kırmızılıların yeni transferindeki şaşırtan gerçeği Osman Şenher açıkladı.
4.08.2023 Galatasaray
Adana'da hakemden skandal karar! Ortalık karıştı, Murat Sancak sahaya indi
Adana'da hakemden skandal karar! Ortalık karıştı, Murat Sancak sahaya indi UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında Adana Demirspor, Cluj ile karşı karşıya geldi. Kritik maça hakemin verdiği skandal karar damga vurdu. Öte yandan ortalık karışırken, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak sahaya indi.
4.08.2023 Adana Demirspor
İnfial yaratan taciz kararı: 10 saniyeye kadar dokunmak suç değil
İnfial yaratan taciz kararı: 10 saniyeye kadar dokunmak suç değil İtalya'da okulun bekçisi tarafından tacize uğrayan ve konuyu yargıya taşıyan genç kızın davasında karar çıktı. Söz konusu karar ülkede skandal olarak nitelendirirken sosyal medyada konuyla ilgili yeni bir akım çıktı.
13.07.2023 Dünya
Fenerbahçe peşine düştü! Sassuolo'nun Mert Müldür için istediği bonservis ortaya çıktı
Fenerbahçe peşine düştü! Sassuolo'nun Mert Müldür için istediği bonservis ortaya çıktı Süper Lig devi Fenerbahçe'nin transfer listesindeki Mert Müldür için Serie A ekibi Sassuolo'nun istediği bonservis bedeli ortaya çıktı.
30.06.2023 Fenerbahçe
Pendikspor'da 2 ayrılık birden! Veda mesajı yayımlandı
Pendikspor'da 2 ayrılık birden! Veda mesajı yayımlandı Süper Lig'in yeni ekibi Pendikspor, takımdan ayrılan Oltan Karakullukçu ve Erhan Kara için teşekkür mesajı paylaştı.
29.06.2023 Süper Lig
Fransa'da skandal karar! Mahkeme başörtü yasağını onadı
Fransa'da skandal karar! Mahkeme başörtü yasağını onadı Fransa’da en yüksek idari mahkeme, Fransa Futbol Federasyonu'nun kadın futbolcuların maçlarda başörtüsü takma yasağını onadı.
29.06.2023 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Skandal Karar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.