Single

Single

Son dakika single haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan single gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan single haber sayfamızda...

Single

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.925 single haberi bulunmuştur.
Hem söyledi hem yönetti
Hem söyledi hem yönetti Murat Balcı, müzik kariyerinde ters köşe bir sürpriz yaparak 90’ların Sezen Aksu imzalı sevilen hitlerinden ‘Gel Günaha Girelim’ isimli single’ını Nurettin Çolak prodüktörlüğünde müzikseverlerle buluşturdu.
29.03.2024 Cadde
Nostaljik yolculuk
Nostaljik yolculuk Erdem Ergün, yeni teklisi ‘Aşağıdan Gelir Omuz Omuza’ eseriyle müzik yolculuğuna kaldığı yerden devam etmeye geliyor.
29.03.2024 Cadde
Çağlayan Topaloğlu: Müzik sektörü çöplüğe döndü!
Çağlayan Topaloğlu: Müzik sektörü çöplüğe döndü! Ünlü türkücü Mustafa Topaloğlu'nun oğlu Çağlayan Topaloğlu; sözü ve bestesi Serdar Ortaç’a ait 'Çıkartacaksın' adlı yeni single'ını müzikseverlerle buluşturdu. Toplaoğlu, müzik sektörünün içinde bulunduğu durumdan bir hayli dertli olduğunu açıkladı.
23.03.2024 Cadde
Murat Boz: Müziğe annem sayesinde başladım!
Murat Boz: Müziğe annem sayesinde başladım! Şarkıcı Murat Boz, mezun olduğu Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi'ni ziyaret etti. Öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan ünlü popçu, annesi Ayşe Nedret Boz hakkında dikkat çeken bir açıklamaya imza attı.
22.03.2024 Cadde
Eşi için İstanbul'u terk etmişti! Aylin Aslım sessiz sedasız boşandı
Eşi için İstanbul'u terk etmişti! Aylin Aslım sessiz sedasız boşandı Ben Kalender Meşrebim, Senin Gibi, Özgürce Yaşa gibi dillere pelesenk olan şarkıları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Aylin Aslım, eşi için İstanbul'u terk etmişti. Ünlü ismin sessiz sedasız boşandığı ortaya çıktı.
20.03.2024 Cadde
Kortta Gerçeker rüzgârı esti
Kortta Gerçeker rüzgârı esti Behzat Gerçeker, TED Spor Kulübü’nde QNB Finans Bank tarafından düzenlenen tenis turnuvasının ‘Erkekler Single 55+’ kategorosinde birinci oldu.
19.03.2024 Cadde
'Yüz filtresi yaptığımda yapay zekaya dönüşüyorum!'
'Yüz filtresi yaptığımda yapay zekaya dönüşüyorum!' 'Okyanus' adlı single'ını 2016'da yayınlayan Derya Uluğ, Temmuz 2023'te kariyerinin ilk albümü 'Nefes'i müzikseverlerle buluşturdu. Müzik kariyerinin dışında sosyal medya paylaşımlaruyla da adından söz ettiren şarkıcı, "En çok kullandığın filtre nedir?" sorusuna verdiği cevapla dikkat çekti.
16.03.2024 Cadde
Yeni single
Yeni single Soner Arıca, sözleri ve müziği kendisine ait ‘Sokak’ isimli yeni single’ını bugün müzikseverlerle buluşturdu.
15.03.2024 Cadde
Yeni albümlerin baharı
Yeni albümlerin baharı Bahar mevsimi albüm ve single ayı olacak. Müzik dünyasının ünlü isimleri, stüdyoda albüm ve single çalışmalarına devam ederken, önümüzdeki günlerde sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
9.03.2024 Pazar
Salih Bademci: Biz ünlüler yalancıyız galiba!
Salih Bademci: Biz ünlüler yalancıyız galiba! Oyuncu Salih Bademci, önceki akşam Etiler'de bir mekanda oyuncu arkadaşlarına yemek verdi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, "Bu sene dinlenmek istiyordum. Eşim ve çocuklarımla olmak istiyordum ama sadece 4 ay sürdü" dedi.
6.03.2024 Cadde
Yalın: Konserlerim evlenme dairesine döndü!
Yalın: Konserlerim evlenme dairesine döndü! Şakıcı Yalın, profesyonel müzik kariyerinin 20'nci yılını Volkswagen Arena'da verdiği konserle kutladı. ‘Meleklerin Sözü Var’ parçasını seslendirdiği anda bir seyircinin sevgilisine evlenme teklifi ettiğini fark eden sanatçı, mutlu çifte yönelik esprili sözleriyle herkesi güldürdü.
2.03.2024 Cadde
Bengü: İlk görüşte aşk gibi oldu!
Bengü: İlk görüşte aşk gibi oldu! Kenan Doğulu'ya üç yıl vokallik yaptıktan sonra 'Hoş Geldin' adlı ilk albümünü Temmuz 2000'de piyasaya çıkaran Bengü, yeni teklisi 'Aleyhime' hakkında konuştu.
22.02.2024 Cadde
Cemal Can Canseven'in Çeşme'deki yeni evi gündem oldu!
Cemal Can Canseven'in Çeşme'deki yeni evi gündem oldu! Survivor 2020'de şampiyon olan sosyal medya fenomeni Cemal Can Canseven, Çeşme'deki yeni eviyle gündem oldu. Survivor'da 500 bin TL'lik büyük ödül sahibi olan Cemal Can, evinin dekorasyonu için çalışmalara başladı.
23.02.2024 Cadde
Ozan Orhon'dan 'depresyon' açıklaması: Eşim beni hayata bağladı
Ozan Orhon'dan 'depresyon' açıklaması: Eşim beni hayata bağladı Ozan Orhon, yeni şarkısı 'Depresyon'u tanıttı. 3 yıl depresyon yaşayan ve eşi Selcan Demirci’nin kendisini hayata bağladığını anlatan Ozan Orhon yaşadığı zor zamanları anlattı.
22.02.2024 Cadde
Hamdi Alkan, eski eşinin 'Artık dünya ahiret ağabeyim' açıklamasına yanıt verdi!
Hamdi Alkan, eski eşinin 'Artık dünya ahiret ağabeyim' açıklamasına yanıt verdi! Yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan'ın sekiz yıllık evliliğin ardından boşandığı eski eşi Selen Görgüzel, geçtiğimiz hafta sahne aldığı bir mekanda "Hamdi artık dünya ahiret ağabeyim, kardeşim" diyerek çok konuşulan bir açıklamaya imza atmıştı. Önceki gün bir AVM'de görüntülenen Alkan, eski eşinin bu sözleriyle ilgili sorulardan kaçamadı.
20.02.2024 Cadde
‘Hem çocuk yaptım hem hit şarkı’
‘Hem çocuk yaptım hem hit şarkı’ Etliye sütlüye karışmadan, gündemde kalmak için rakipleriyle polemiğe girmeden, yıldız olmak ve öyle kalmak herkesin harcı değil… Bengü, müzik listelerinde yedi hafta bir numarada kalan ve Altın Plak kazandığı ilk albümü “İki Melek”i çıkardığında 2009 yılıydı.
17.02.2024 Pazar
Selen Görgüzel'den eski eşine gönderme: Hamdi benim abim!
Selen Görgüzel'den eski eşine gönderme: Hamdi benim abim! Selen Görgüzel önceki akşam Taksim Süreyya Teras adlı mekanda sahne  aldı. Sahnede üç evlilik yaptığı sözleriyle ilgili konuşan Selen Görgüzel, "İnsan istedimi abi kardeş de olur bakın Yılmaz Erdoğan ile Belçim Bilgin de öyle abi kardeşler" sözleriyle dikkat çekti.
12.02.2024 Cadde
Hamdi Alkan: Bu aralar single takılıyorum!
Hamdi Alkan: Bu aralar single takılıyorum! Oyncu ve şarkıcı Selen Görgüzel ile sekiz yıllık evliliği Mart 2022'de anlaşmalı olarak sona eren Hamdi Alkan, önceki gün İstinyePark'da objektiflere yansıdı.
9.02.2024 Cadde
Single iddiası heyecanlandırdı
Single iddiası heyecanlandırdı Serenay Sarıkaya’dan hayranlarını heyecanlandıran haber geldi.
4.02.2024 Cadde
Didem Kınalı: Ben bıraktım! Dansözlükle alakam kalmadı
Didem Kınalı: Ben bıraktım! Dansözlükle alakam kalmadı İbrahim Tatlıses'in sunduğu 'İbo Show' programındaki dans performanslarıyla adından söz ettiren, Ekim 2022'de ‘Sabırsız Nefsim’ isimli bir single çıkararak şarkıcılığa adım atan Didem Kınalı, uzun yıllar 'Oryantal Didem' olarak tanınması hakkında konuştu.
3.02.2024 Cadde
Yusuf Güney: İstanbul'da son günlerim!
Yusuf Güney: İstanbul'da son günlerim! Son olarak Haziran 2022'de 'Boş Kafalar' adlı single çıkaran Yusuf Güney, Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Ünlü şarkıcı, Londra'daki evine alışveriş yapıp, yeni sezon ürünlerini inceledi.
2.02.2024 Cadde
Takıntılı hayrana korumalı önlem! 'Bir süre böyle takılacağım'
Takıntılı hayrana korumalı önlem! 'Bir süre böyle takılacağım' Sosyal medya fenomenleri Danla Bilic ve Cemal Can Canseven, önceki gün İstinyePark'ta objektiflere yansıdı. Neşeli halleriyle dikkat çeken yakın dostlar, kahkahalarla AVM turu attı. Basın mensuplarıyla sohbet eden ikiliden Danla Bilic, korumayla gezmesinin sebebini açıkladı.
3.02.2024 Cadde
20’nci yıla 24’üncü single!
20’nci yıla 24’üncü single! Yalın, kariyerinin 20’nci yılını yeni şarkısı ‘Mümkündür’le karşıladı.
2.02.2024 Cadde
TFF Hakem Danışmanı Hugh Dallas'ı çıldırtan iki Süper Lig hakemi! 'Bu durum kabul edilemez'
TFF Hakem Danışmanı Hugh Dallas'ı çıldırtan iki Süper Lig hakemi! 'Bu durum kabul edilemez' Güney Kıbrıs’ta yapılan UEFA atletik sınavına katılan üç Türk hakeminden ikisinin belirlenen derecelere ulaşamaması, TFF Hakem Danışmanı Hugh Dallas’ı çileden çıkardı. İki hakem de "bu durum kabul edilemez" diye sert dille uyarıldı.
1.02.2024 Süper Lig
Emekli olacak mı? Mithat Körler'den açıklama
Emekli olacak mı? Mithat Körler'den açıklama Profesyonel müzik hayatına 1977 yılında adım atan Mithat Körler, 8'inci Geleneksel Sivrihisar Dövme Sucuk Festivali'ne gelirken rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Alişan'ın yerine sahneye çıktı. 69 yaşındaki şarkıcı, 'emeklilik' sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi.
30.01.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Single ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.