Simge Fıstıkoğlu

Simge Fıstıkoğlu

Türk sunucu.   12 Aralık 1982'de İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun oldu. Mesleğe 2006 yılında Habertürk'te spor spikeri olarak başladı. 2009 yılında spor müdürü olarak devam etti. 2011 yılında A Haber'e geçti. 2012 yılında Habertürk'e geçti. 1 Gün ve Gün Başlıyor programını hazırlayıp sundu. Burası Haftasonu programını da sunmuş olan Fıstıkoğlu, Show TV ile anlaşmış ve Yeni 1 Gün Programında haber sunuculuğu yapmaktadır.

Simge Fıstıkoğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 120 simge fıstıkoğlu haberi bulunmuştur.
'Birkaç tane ciddi anlamda sapığım var! Zaman zaman uzaklaştırma kararı aldırıyorum'
'Birkaç tane ciddi anlamda sapığım var! Zaman zaman uzaklaştırma kararı aldırıyorum' Ünlü haber spikeri Simge Fıstıkoğlu, hakkında merak edilenleri anlattı. "Ciddi anlamda sapıklarım var" diyen Fıstıkoğlu, çocukları ve eşiyle ilgili de samimi açıklamalarda bulundu.
9.10.2023 Cadde
Simge Fıstıkoğlu hem yeni yaşını hem de yeni yılı kutladı
Simge Fıstıkoğlu hem yeni yaşını hem de yeni yılı kutladı 12 Aralık’ta doğan Simge Fısıtkoğlu, yeni yaşını eşi Emir Tavukçuoğlu baş başa yediği romantik yemekle kutladı. Doğum günü sonrasında Rahmi Koç Bilim Madalyası törenini sunan Fıstıkoğlu, 2022’nin son sunumunu gerçekleştirdi.
30.12.2022 Cadde
Kış güneşinin tadını çıkardı
Kış güneşinin tadını çıkardı Simge Fıstıkoğlu, iş için gittiği Antalya’da güzel havanın tadını çıkardı.
22.12.2022 Cadde
Quick Sigorta gümüş ödül aldı
Quick Sigorta gümüş ödül aldı Finans sektöründeki pazarlama başarılarını ve en inovatif projelerini ödüllendiren Sardis Awards, bu yılın kazananlarını Simge Fıstıkoğlu’nun sunuculuğunda gerçekleştirilen ödül gecesinde açıkladı.
19.10.2022 Sigorta
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Saç bakımına özel davet Tülin Şahin ve saç bakım-onarım uzmanı Ahmet Çoban, İstinye Park AVM Sephora’da bir araya geldi...
15.08.2022 Cadde
Süper kahramanımızı kaybettik! Cüneyt Arkın aramızdan ayrıldı
Süper kahramanımızı kaybettik! Cüneyt Arkın aramızdan ayrıldı Rol aldığı yüzlerce filmle hepimizin belleğini ve kalbini fethetmiş, sinemamızın efsane sanatçısı Cüneyt Arkın 85 yaşında hayata veda etti.
29.06.2022 Gündem
'Dizi süreleri Türk oyuncuları yurt dışında vazgeçilmez kılar'
'Dizi süreleri Türk oyuncuları yurt dışında vazgeçilmez kılar' Selim Bayraktar, sevgilisi Emel Karaköse ile alışverişe çıktığı Nişantaşı Citys'te objektiflere yansıdı. Uzun dizi sürelerinin oyunculara ayrı motivasyon getirdiğini ve bu durmun yurt dışında avantaj sağlayabileceğini vurgulayan Selim Bayraktar, 'evlilik' sorusu üzerine de dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
22.06.2022 Cadde
Çocuklardan öğreti
Çocuklardan öğreti Emir ve İmge adında bir kız, bir erkek çocuk annesi olan Simge Fıstıkoğlu, anneliğin kendisini daha sabırlı bir insan yaptığını söyledi.
7.05.2022 Cadde
Selim Bayraktar: Annemi çok özledim
Selim Bayraktar: Annemi çok özledim 'Destan’ adlı dizide Alpagu Han'ı canlandıran Selim Bayraktar, önceki gece Cihangir'de görüntülendi. Annesini çok özlediğini belirten ünlü oyuncu, "Bayramda annemin elini öpüp ziyaret edeceğim" açıklamasında bulundu.
1.05.2022 Cadde
Mültecileri ziyaret etti
Mültecileri ziyaret etti Simge Fıstıkoğlu, ülkelerindeki savaştan kaçarak, Türkiye’ye sığınan Suriyeli mültecilerin yaşadığı İzmir’in Basmane semtini ziyaret etti.
22.02.2022 Cadde
Baş başa ilk tatil
Baş başa ilk tatil 2018 yılında Emir Tavukçuoğlu ile evlenen sunucu Simge Fıstıkoğlu, yoğun iş tempoları ve art arda dünyaya gelen iki çocuğunun bakımı nedeniyle 3.5 yıl sonra ilk kez baş başa tatil yaptı.
28.09.2021 Cadde
‘Klişelere tahammülüm yok’
‘Klişelere tahammülüm yok’ Simge Fıstıkoğlu, yeni projeleri arifesinde gerçekleştirdiği fotoğraf çekimlerini sosyal medya hesaplarından paylaştı.
11.09.2021 Cadde
‘Sporcu olmayı isterdim’
‘Sporcu olmayı isterdim’ Simge Fıstıkoğlu, ‘Anjelika Akbar ile Sesler’e katıldı.
2.09.2021 Cadde
Geleneksel beslenme ile sağlık
Geleneksel beslenme ile sağlık Simge Fıstıkoğlu’nun sunduğu ‘Anlamlı Sorular’ın bu haftaki konuğu Sürdürülebilir Yaşam Aktivisti ve Beslenme Uzmanı Dilara Koçak oldu.
18.05.2021 Cadde
Simge Fıstıkoğlu: Çocuk büyük karar!
Simge Fıstıkoğlu: Çocuk büyük karar! İki çocuk annesi Simge Fıstıkoğlu, kadınların hayatlarında aldığı en büyük kararlardan birinin bebek sahibi olmak olduğunu belirtti.
8.05.2021 Cadde
‘Gaz birikti’
‘Gaz birikti’ Ece Üner, Simge Fıstıkoğlu ile ‘Anlamlı Sorular’a konuk oldu.
27.04.2021 Cadde
Çakallarla Dans 2 filmi oyuncuları kim, konusu nedir? Çakallarla Dans 2 nerde çekildi?
Çakallarla Dans 2 filmi oyuncuları kim, konusu nedir? Çakallarla Dans 2 nerde çekildi? Seri filmi olan Çakallarla Dans'ın ikincisi sinema severlerin beğenisini toplamaya devam ediyor. Beyazperdenin ardından televizyon ekranlarında da dikkat çeken Çakallarla Dans 2 filmi oyuncu kadrosu ve konusu da böylelikle araştırılmaya başladı. İşte, Çakallarla Dans 2 filmi detayları...
21.02.2021 Cadde
Çakallarla Dans 2: Hastayız Dede oyuncuları kimler, konusu nedir?
Çakallarla Dans 2: Hastayız Dede oyuncuları kimler, konusu nedir? Çakallarla Dans 2: Hastayız Dede bu akşam seyirci ile buluşacak. Türk komedi filmini henüz izlemeyenler konusunu ve oyuncuları merak ediyor. Bu nedenle 'Çakallarla Dans 2: Hastayız Dede oyuncuları kimler, konusu nedir?' sorusu sıklıkla soruluyor.
26.05.2020 Gündem
Simge Fıstıkoğlu'ndan bebek paylaşımı
Simge Fıstıkoğlu'ndan bebek paylaşımı 2018 yılında Emir Tavukçuoğlu ile dünyaevine giren sunucu Simge Fıstıkoğlu, ikinci kez anne oldu.
11.03.2020 Cadde
Simge Fıstıkoğlu ikinci kez anne oldu
Simge Fıstıkoğlu ikinci kez anne oldu 2018 yılında Emir Tavukçuoğlu ile dünyaevine giren sunucu Simge Fıstıkoğlu, ikinci kez annelik mutluluğu yaşadı.
9.03.2020 Cadde
Simge Fıstıkoğlu müjdeli haberi verdi
Simge Fıstıkoğlu müjdeli haberi verdi Spiker Simge Fıstıkoğlu, 2018 yılında iş insanı Emir Tavukçuoğlu ile nikah masasına oturmuştu. Çiftin ilk bebekleri aynı yılın eylül ayında dünyaya gelmişti. Fıstıkoğlu, 16 ay sonra güzel haberi duyurdu.
29.01.2020 Cadde
Çakallarla Dans 2 filmi konusu ve başrol oyuncuları
Çakallarla Dans 2 filmi konusu ve başrol oyuncuları Çakallarla Dans 2 filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Murat Şeker'in yer aldığı serinin ikinci filmi Çakallarla Dans'ta yaptıkları yüzünden başları derde giren kahramanlarımız bir gün ansızın gelen haber ile durumu fırsata çevirirler. Tıbbi bir deney için kobay arandığını ve işin ucunda şartlı tahliye olduğunu duyan dört kafadar hemen olaya dahil olur. Peki Çakallarla Dans 2 filminin başrollerinde hangi oyuncular yer alıyor?
12.09.2019 Gündem
Aşkım Kapışmak kimdir, kaç yaşında?
Aşkım Kapışmak kimdir, kaç yaşında? Seminer ve eğitimleri ile televizyon dünyasında da kendini sevdiren Aşkım Kapışmak kimdir? Aşkım Kapışmak kaç yaşında? İşte Aşkım Kapışmak ile ilgili merak edilenler...
8.07.2019 Gündem
Aşkım Kapışmak kimdir? Aşkım Kapışmak biyografisi
Aşkım Kapışmak kimdir? Aşkım Kapışmak biyografisi Evrim Akın ile yaşadıkları aşkı sosyal medya üzerinden ilan eden Aşkım Kapışmak, 1979 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. TV ekranlarında ilk kez Buyrun Paylaşalım adlı programı hazırlayıp sunan Aşkım Kapışmak, daha sonra Simge Fıstıkoğlu ile birlikte Yeni Bir Gün adlı TV programını sunmaya başladı. İşte Aşkım Kapışmak hakkında merak edilenler...
4.06.2019 Gündem
Harikalar podyumu
Harikalar podyumu adL+Cengiz Abazoğlu iş birliğinin yeni koleksiyonu Wonderland, önceki akşam Raffles İstanbul’daki podyumu harikalar diyarına dönüştürdü!
29.03.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Simge Fıstıkoğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.