Silah Satışı

Silah Satışı

Son dakika silah satışı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan silah satışı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan silah satışı haber sayfamızda...

Silah Satışı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.107 silah satışı haberi bulunmuştur.
İnternette silah pazarı! Milliyet adrese teslim kaçak silah dosyasını açıyor
İnternette silah pazarı! Milliyet adrese teslim kaçak silah dosyasını açıyor Her gün birçok silahlı saldırı olayı yaşanırken silaha erişimin kolaylığı dikkat çekiyor. İnternette bazı uygulamalarda, elden ya da adrese teslim silah satışı yapılıyor. Bu “özel üretim” silahlar, orijinallerine göre çok ucuza satılıyor.
17.02.2024 Gündem
ABD’nin silah ihracatı 2023’te rekor seviyeye yükseldi
ABD’nin silah ihracatı 2023’te rekor seviyeye yükseldi ABD Dışişleri Bakanlığı'nın geçen yılın Ekim ayına kadarki dönemini kapsayan raporuna göre, Rusya'nın Ukrayna'yı işgali sonrası, ABD'de devletin veya özel şirketlerin diğer ülkelere silah satışları 2023'ü rekorla kapattı.
30.01.2024 Dünya
Sosyal medyada ‘suç’ satışları! Sudanlı çocuktan, uyuşturucuya kadar...
Sosyal medyada ‘suç’ satışları! Sudanlı çocuktan, uyuşturucuya kadar... Bazı sosyal medya platformlarında silah, uyuşturucu ve insan ticareti reklamlarının yapılması dikkati çekiyor. İnsan tacirlerinin, Sudanlı bir çocuğun satışına yönelik paylaşımları ise kan donduruyor!
22.01.2024 Gündem
Refah’ta sıkıştılar
Refah’ta sıkıştılar İsrail’in kara harekatını güneye doğru genişletmesi neticesinde Han Yunus ve çevresinde yoğun çatışmalar yaşanıyor. Birleşmiş Milletler, son günlerde 100 bin kişinin geldiği Refah’ta 1 milyonun üzerinde Gazzelinin bulunduğunu aktardı.
31.12.2023 Dünya
Azerbaycan'dan Ermenistan'a: Siyasi irade gösterirlerse barış anlaşmasına giden yol açık
Azerbaycan'dan Ermenistan'a: Siyasi irade gösterirlerse barış anlaşmasına giden yol açık Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov, “Ermenistan siyasi irade gösterirse barış anlaşmasına giden yol açıktır” ifadelerini kullanarak, “Fransa’nın Ermeni yanlısı tutumunun yerini Azerbaycan düşmanlığı ve Azerbaycan karşıtı bir tutum aldı” dedi.
28.12.2023 Dünya
Batı Şeria'ya 24 bin silah! Skandala ABD'liler bile karşı çıktı
Batı Şeria'ya 24 bin silah! Skandala ABD'liler bile karşı çıktı ABD basını, İsrail'in Washington yönetiminden istediği 24 bin taarruz tüfeğinin açacağı sonuçları yazdı. Konuyla ilgili yorum yapan ABD'liler ise resmen Orta Doğu'da sınırların değişeceğini iddia etti.
6.11.2023 Dünya
Silahlanmak işte bu kadar basit! 24 saatte belinde
Silahlanmak işte bu kadar basit! 24 saatte belinde 2 kişiden 1’inin silah sahibi olduğu Türkiye’de bireysel silahlanma hızla artıyor. Sosyal medyadan hatta WhatsApp’tan bile ikinci el ya da sıfır silahlara ulaşmak mümkün. İnternetten sipariş verdiğiniz silah, 24 saatte elinize ulaşıyor. Facebook’tan bulduğumuz, WhatsApp’tan iletişime geçtiğimiz bir satıcıya, 15 bin TL’lik bir silah siparişi verdik.
2.08.2023 Gündem
Korkutan rakam! 36 milyon ruhsatsız silah aramızda
Korkutan rakam! 36 milyon ruhsatsız silah aramızda Bireysel silahlanmanın ürküten tırmanışı, gelinen tehlikeli noktayı da özetliyor. Uzmanlar, Türkiye’de 40 milyona yakın silahtan sadece 4 milyonunun ruhsatlı olduğuna dikkat çekerken, her 2 kişiden birinin silahının bulunduğunu vurguluyor.
1.08.2023 Gündem
Balkanlarda yeni güç: Türkiye! Yunanistan'da 'Türk devriyesi' paniği
Balkanlarda yeni güç: Türkiye! Yunanistan'da 'Türk devriyesi' paniği Türkiye'nin Kosova'ya asker göndermesinin perde arkasını inceleyen Yunan basını, yeni dönemde Balkanlardaki politikalara ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı.
21.06.2023 Dünya
İstanbul’daki suç örgütlerine silah satan şebekeye operasyon
İstanbul’daki suç örgütlerine silah satan şebekeye operasyon İstanbul’da suç örgütlerine silah temin eden kişilere yönelik düzenlenen operasyonda 12 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 1 ağır makineli tüfek, 1 araç kumandası halinde suikast tabancası ile birlikte çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.
8.06.2023 Gündem
Suriye'den getirdikleri silahları, suç örgütlerine sattıkları ortaya çıktı
Suriye'den getirdikleri silahları, suç örgütlerine sattıkları ortaya çıktı Adana’da silah kaçakçılığı yaptığı belirlenen Cuma Yazıcıoğlu (35) ile Mustafa Kartal (41), suçüstü yakalandı. Şüphelilerin, Suriye'den temin ettikleri silahları yasa dışı yollar ile ülkeye sokup, suç örgütlerine tanesini 90 bin lira karşılığı sattıkları ortaya çıktı.
23.04.2023 Haberler
Eşi ve yengesini kullandı! Suriye'den getirdikleri silahları, suç örgütlerine sattıkları ortaya çıktı
Eşi ve yengesini kullandı! Suriye'den getirdikleri silahları, suç örgütlerine sattıkları ortaya çıktı Adana’da silah kaçakçılığı yaptığı belirlenen Cuma Yazıcıoğlu (35) ile Mustafa Kartal (41), suçüstü yakalandı. Şüphelilerin, Suriye'den temin ettikleri silahları yasa dışı yollar ile ülkeye sokup, suç örgütlerine tanesini 90 bin lira karşılığı sattıkları ortaya çıktı.
23.04.2023 Gündem
ABD saniye saniye dinledi! Güney Kore de topa girdi
ABD saniye saniye dinledi! Güney Kore de topa girdi Pentagon'dan sızdırılan belgelere bir yenisi daha eklendi. Söz konusu belgelerde ABD'nin Güney Kore planı yer alırken, ABD'li yetkililerin Güney Kore'nin başkanlık ofisini dinlediği ortaya çıktı.
11.04.2023 Dünya
Çin'in gövde gösterisine, ABD savaş gemisiyle meydan okudu
Çin'in gövde gösterisine, ABD savaş gemisiyle meydan okudu Onlarca jet ada çevresinde uçarken, uçak gemisi Shandong sahneye çıktı. Tayvan'ın en yakın müttefiki ABD ise, Pekin'in öfkesini çekecek bir adım attı.
10.04.2023 Dünya
Avrupa silahlanıyor!
Avrupa silahlanıyor! Yayımlanan son SIPRI raporu, Avrupa kıtasındaki silah ithalatının ciddi oranda arttığına işaret ediyor. Özellikle Rusya’nın Ukrayna’yı işgali sonrası Avrupa silahlanmaya hız verdi.
14.03.2023 Dünya
Çin’den Tayvan’a satış yapan ABD’li 2 silah şirketine yaptırım
Çin’den Tayvan’a satış yapan ABD’li 2 silah şirketine yaptırım Çin, Tayvan’a silah satışı yapan ABD’li Lockheed Martin ve Raytheon Technologies’in yan kuruluşu olan Raytheon Missile and Defence şirketlerini "güvenilmez kuruluşlar" listesine alarak, söz konusu şirketlere ithalat ve ihracat yasağı getirdi.
16.02.2023 Dünya
Finlandiya'dan flaş Türkiye adımı! Silah ambargosu kaldırıldı
Finlandiya'dan flaş Türkiye adımı! Silah ambargosu kaldırıldı Finlandiya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 2019’dan bu yana Türkiye’ye uygulanan “askeri teçhizat ihracatı ambargosunu" kaldırıldığı duyurularak, Türkiye’ye silah satışı için lisans verildiği duyuruldu.
25.01.2023 Dünya
Elektrikli süpürgeden el bombası çıktı
Elektrikli süpürgeden el bombası çıktı Kocaeli'de ruhsatsız silah satanlara yönelik düzenlenen operasyonda 8 kişi gözaltına alındı. Tabanca ve tüfeklerin ele geçirildiği operasyonda, elektrikli süpürgenin haznesinden el bombası çıktı.
28.12.2022 Haberler
Elektrikli süpürgeden el bombası çıktı
Elektrikli süpürgeden el bombası çıktı Kocaeli'de ruhsatsız silah satanlara yönelik düzenlenen operasyonda 8 kişi gözaltına alındı. Tabanca ve tüfeklerin ele geçirildiği operasyonda, elektrikli süpürgenin haznesinden el bombası çıktı.
28.12.2022 Gündem
Bursa'da dev baskın! Çocuklara kuryelik yaptırdılar
Bursa'da dev baskın! Çocuklara kuryelik yaptırdılar Bursa'da silah parçalarını şehre sokup atölye olarak kullandıkları bağ evinde toplayarak, değerinin çok altında fiyatlara piyasaya sürdükleri iddia edilen silah çetesi, polis tarafından çökertildi.
16.12.2022 Gündem
İstanbul merkezli 3 ilde kaçak silah operasyonu
İstanbul merkezli 3 ilde kaçak silah operasyonu İstanbul merkezli 3 ilde suç örgütlerine silah temin ettikleri tespit edilen kaçak silah atölyelerine operasyon düzenlendi. Operasyonda 14 kişi gözaltına alınırken 4 kişi tutuklandı.
8.12.2022 Haberler
İstanbul merkezli 3 ilde kaçak silah operasyonu: 14 kişi gözaltında
İstanbul merkezli 3 ilde kaçak silah operasyonu: 14 kişi gözaltında İstanbul merkezli 3 ilde suç örgütlerine silah temin ettikleri tespit edilen kaçak silah atölyelerine operasyon düzenlendi. Operasyonda 14 kişi gözaltına alınırken 4 kişi tutuklandı.
8.12.2022 Gündem
Silah satışları 2021'de arttı
Silah satışları 2021'de arttı SIPRI raporuna göre, küresel ekonomide yaşanan durgunluğa rağmen dünyanın en büyük 100 silah şirketinin cirosu 2021'de de artış gösterdi. Listede Türkiye'den de iki şirket var.
5.12.2022 Dünya
Şükran Günü'nde liselilere kurşun yağmuru
Şükran Günü'nde liselilere kurşun yağmuru ABD'nin Philadelphia şehrinde lise öğrencilerinin Şükran Günü nedeniyle okuldan erken ayrıldığı sırada yoldan geçen bir arabadan açılan ateş sonucu en az 4 genç yaralandı.
24.11.2022 Dünya
KKTC Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu: Gerilimi artıran silahlanma faaliyetlerini karşılıksız bırakmayacağız
KKTC Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu: Gerilimi artıran silahlanma faaliyetlerini karşılıksız bırakmayacağız Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nin (GKRY) silahlanma programlarını son 20 yılın en yüksek seviyesine yükselttikleri yönündeki açıklamalarına cevap vererek, “Kıbrıs Rum tarafının, Ada ve bölgedeki gerilimi artıran silahlanma faaliyetlerini karşılıksız bırakmayacağımızı ifade etmek isterim” dedi.
22.11.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Silah Satışı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.