Sevda Demirel

Sevda Demirel

Son dakika Sevda Demirel haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sevda Demirel gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sevda Demirel haber sayfamızda...

Sevda Demirel

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 357 sevda demirel haberi bulunmuştur.
Hadise’nin Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto'ya açtığı tazminat davasında karar!
Hadise’nin Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto'ya açtığı tazminat davasında karar! Şarkıcı Hadise, bir televizyon programında Reza Zarrab'la ilişki yaşadığını öne sürüp, kendisine hakaretlerde bulunduklarını iddia ettiği Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali ile televizyon programına dava açmıştı. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nda görülen davada karar açıkladı.
4.10.2023 Cadde
Sevda Demirel kötü haberi duyurdu! 'Ölümden döndüm'
Sevda Demirel kötü haberi duyurdu! 'Ölümden döndüm' Manken ve şarkıcı Sevda Demirel, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla sağlık durumuyla ilgili gelişmeyi duyurdu. Yaptırdığı dövme nedeniyle enfeksiyon kaptığını açıklayan ünlü isim, hastane odasında çekilen ve bir hafta öncesine ait karesini de takipçileriyle paylaştı.
21.06.2023 Cadde
Hayatını kaybeden Nurhan Damcıoğlu'nun son isteği ortaya çıktı
Hayatını kaybeden Nurhan Damcıoğlu'nun son isteği ortaya çıktı Türk kantocu ses sanatçısı; tiyatro ve sinema oyuncusu Nurhan Damcıoğlu, 82 yaşında kalp yetmezliği nedeniyle yaşadığı İzmir'de hayatını kaybetti. Damcıoğlu'nun ölümü sanat dünyasını yasa boğdu. Nurhan Damcıoğlu’nun kardeşi Perihan Damcıoğlu, sanatçının son isteğini açıkladı.
7.06.2023 Cadde
Nurhan Damcıoğlu hayatını kaybetti
Nurhan Damcıoğlu hayatını kaybetti Türk kantocu ses sanatçısı; tiyatro ve sinema oyuncusu Nurhan Damcıoğlu, 82 yaşında kalp yetmezliği nedeniyle yaşadığı İzmir'de hayatını kaybetti. Acı haberin ardından Armağan Çağlayan sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla Nurhan Damcıoğlu'na veda etti.
5.06.2023 Cadde
Cesedi bile bulunamamıştı! Apartman dehşetini 30 yıl sonra çözen mektup
Cesedi bile bulunamamıştı! Apartman dehşetini 30 yıl sonra çözen mektup Saat 08.30'u gösterdiğinde sevgilisini otobüs durağına bırakıp evine doğru yol almaya başlamıştı. Bir yandan saatine bakıp diğer yandan hızlıca evine doğru koşturuyordu. Apartmana döndüğünde onu kötü bir sürpriz bekliyordu. Ona hiç de yabancı olmayan bir adam hiç beklemediği bir anda karşısına çıkmış ve genç kadından kendisini dinlemesini istiyordu. Adamın tavırları nedeniyle giderek tedirgin olmaya başlayan genç kadın birazdan yaşanacak olanlardan habersizdi.
21.09.2022 Dünya
Sevda Demirel: Bence Tuğba Altıntop'u köpek ısırmamış, hemcinsinden şiddet görmüş!
Sevda Demirel: Bence Tuğba Altıntop'u köpek ısırmamış, hemcinsinden şiddet görmüş! 45 yaşındaki iki çocuk annesi Tuğba Altıntop geçtiğimiz günlerde köpek saldırısına uğradığını ve yüzüne dikiş atıldığını açıklamıştı. Yaşanan olay üzerine köpeğiyle Nişantaşı'nda görüntülenen Sevda Demirel, Altıntop'un başına gelenlerle ilgili konuşup; "Eğer haksızsam özür dileyeceğim" diyerek, dikkat çeken iddialarda bulundu.
12.09.2022 Cadde
‘Hayvanların üzerine atıyor’
‘Hayvanların üzerine atıyor’ Sevda Demirel, köpeği Shila ile Nişantaşı City’s’de görüntülendi.
12.09.2022 Cadde
Hande Ataizi: Kazadan sonra kurşun döktürdük
Hande Ataizi: Kazadan sonra kurşun döktürdük Kanal D ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi 'Camdaki Kız'da rol alan Hande Ataizi, bir süredir sevgilisi Dinç Aydoğdu ve oğlu Aslan Leon ile Bodrum'da tatilin tadını çıkarıyordu. Ancak ünlü ismin tatil keyfi, oğlu ve sevilisiyle birlikte komşusunun aracıyla eve dönerken atlattıkları kazayla gölgelenmişti. Alev alan araçtan son anda kurtulan oyuncu ve Aydoğdu, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Ataizi, yaşadığı korkunç olayı anlattı.
5.09.2022 Cadde
Bodrum'da tatiline devam eden Hande Ataizi'nin deniz keyfi
Bodrum'da tatiline devam eden Hande Ataizi'nin deniz keyfi Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'da 'Cana Yalçın' karakterine hayat veren Hande Ataizi (48) ve kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi Dinç Aydoğdu'nun Bodrum tatili devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ölümden dönen ünlü çift, birlikte Gölköy'de görüntülendi. Denizin tadını çıkaran Ataizi, fit vücuduyla dikkat çekti.
26.07.2022 Cadde
Hande Ataizi: Onu ayrı bir gün konuşalım!
Hande Ataizi: Onu ayrı bir gün konuşalım! Güzelliği ve fit görtüntüsü ile yıllara meydan okuyan ünlü oyuncu Hande Ataizi, önceki gün sevgilisi Dinç Aydoğdu ile Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Kerem Bürsin'in Türk oyuncularının kaprisli olduğuna yönelik açıklamaları sorulan Ataizi, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
28.06.2022 Cadde
Hande Ataizi: Bir şuursuzluk dönemim oldu!
Hande Ataizi: Bir şuursuzluk dönemim oldu! İki sezondur Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Camdaki Kız' adlı dizide 'Cana Yalçın' karakterine hayat veren Hande Ataizi, 'Fatih Altaylı ile Bire Bir'e konuk oldu. Ünlü oyuncu, geçmiş yıllarda magazin gündeminde sıkça yer almasıyla ilgili konuştu.
27.05.2022 Cadde
Hande Ataizi: Benjamin çok iyi bir baba
Hande Ataizi: Benjamin çok iyi bir baba Güzelliği ve fit görtüntüsü ile yıllara meydan okuyan Hande Ataizi, Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Kadrosunda yer aldığı Kanal D dizisi 'Camdaki Kız'ın izleyicilerine müjde veren Ataizi, sekiz yaşındaki oğlu Aslan Leon ve dört yıl önce boşandığı Benjamin Harvey hakkında konuştu. Ünlü oyuncu, "Çok para kazanmak bu mesleği icra etmemde bir sebep değil" sözleriyle de dikkat çekti.
7.05.2022 Cadde
Sevda Demirel: Hande Ataizi'ni gördüğüm yerde öpeceğim!
Sevda Demirel: Hande Ataizi'ni gördüğüm yerde öpeceğim! 94. Oscar Ödülleri'nde Will Smith, eşi Jada Pinkett Smith'le ilgili esprisi nedeniyle sunucu Chris Rock'a tokat atmıştı. Dünya gündeminde olay olan bu görüntüler, ülkemizde de Sevda Demirel'in Hande Ataizi'ne attığı tokat sahnesini akıllara getirdi. 22 yıl önce canlı yayında Ataizi'ne tokat atan Demirel, "Nerede görsem kaçıyor" diyerek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
2.04.2022 Cadde
‘Gördüğüm yerde öpeceğim’
‘Gördüğüm yerde öpeceğim’ 22 yıl önce Hande Ataizi’ye attığı tokatla akıllarda kalan Sevda Demirel, Nişantaşı City’s’teydi.
2.04.2022 Cadde
Büyük Oscar skandalı: Will Smith'ten Chris Rock'a Sevda Demirel tokadı!
Büyük Oscar skandalı: Will Smith'ten Chris Rock'a Sevda Demirel tokadı! 94. Akademi Ödülleri sahibini buldu. Görkemli bir törene ev sahipliği yapan bu özel geceye 'En İyi Film' Oscar'ı kazanan 'Coda', teknik dallarda neredeyse hiçbir ödülü rakiplerine kaptırmayan 'Dune' ve elbette Will Smith'in sunucu Chris Rock'a attığı tokat damga vurdu...
29.03.2022 Sanat
Cem Davran anlattı! Sevda Demirel-Hande Ataizi olayının perde arkası
Cem Davran anlattı! Sevda Demirel-Hande Ataizi olayının perde arkası Cem Davran, 2001-2002 yılları arasında yayınlanan 'İki Kere Kiki' adlı programın 37'nci bölümünde, şarkıcı Sevda Demirel ile Hande Ataizi arasında yaşanan ve Türk televizyon tarihine geçen tokat olayıyla ilgili konuştu. Ünlü oyuncu, bant yayını olmasına rağmen magazin kameraların stüdyoda olduğunu söyledi. İşte Sevda Demirel'in "Ne dedin sen" diyerek attığı tokadın detayları...
2.12.2021 Cadde
Sevda Demirel: Annelik duygusunu yaşamak istiyorum
Sevda Demirel: Annelik duygusunu yaşamak istiyorum Geçtiğimiz sene Doruk Doğrusöz ile yaşadığı ilişkiyle gündeme gelen manken ve şarkıcı Sevda Demirel, önceki gün köpeği ile birlikte Niştantaşı'nda objektiflere takıldı. Gazetecilerle konuşan Demirel, anne olmak istediğini dile getirdi.
16.10.2021 Cadde
‘Anne olmak istiyorum’
‘Anne olmak istiyorum’ Sevda Demirel, önceki gün köpeği Şila ile Nişantaşı City’s’de objektiflere takıldı.
16.10.2021 Cadde
Hande Ataizi vapurda
Hande Ataizi vapurda Magazin dünyasının ünlü isimleri zaman zaman toplu taşıma araçlarını kullanarak seyahat ediyor. Son olarak 'Sadakatsiz' dizisinin Cana'sı Hande Ataizi, vapurda çekilen fotoğrafını sosyal medyada yayınladı.
9.10.2021 Cadde
Arto'dan yıllar sonra gelen Hande Ataizi-Sevda Demirel itirafı
Arto'dan yıllar sonra gelen Hande Ataizi-Sevda Demirel itirafı Sivri diliyle bilinen Arto, Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan 'Gör Beni' programına konuk oldu. Yıllar önce Türk magazin tarihine damga vuran Sevda Demirel - Hande Ataizi kavgasının iç yüzünü anlatan Arto, "Aslında o tokat bana atılacaktı" sözleriyle herkesi şaşırttı.
10.07.2021 Cadde
Zeynep Sever Demirel, binicilikteki hünerlerini gösterdi!
Zeynep Sever Demirel, binicilikteki hünerlerini gösterdi! Volkan Demirel’in eşi Zeynep Sever Demirel, kızlarıyla gittiği at çiftliğinde ata bindiği anları takipçileriyle paylaştı.
14.11.2020 Futbol
'Kendime koruma tuttum'
'Kendime koruma tuttum' Eski manken Sevda Demirel, Vadistanbul'da ortaya çıktı. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Demirel, kendisine koruma tuttuğunu söyledi.
1.11.2020 Cadde
Hande Ataizi: İlk tokat yiyen ben miyim?
Hande Ataizi: İlk tokat yiyen ben miyim? Hande Ataizi, Jülide Ateş’in '40' programına konuk oldu. Kendisiyle ilgili merak edilen sorulara yanıt veren Ataizi, Sevda Demirel ile arasındaki tokat olayıyla ilgili de konuştu.
24.10.2020 Cadde
Sevda Demirel-Doruk Doğrusöz evleniyor
Sevda Demirel-Doruk Doğrusöz evleniyor Manken ve şarkıcı Sevda Demirel, önceki gün sevgilisi Doruk Doğrusöz ile birlikte Nişantaşı Citys'da objektiflere yansıdı.
6.06.2020 Cadde
Sevda Demirel ve Doruk Doğrusöz barıştı
Sevda Demirel ve Doruk Doğrusöz barıştı Geçtiğimiz ocak ayında aşk yaşamaya başlayan Sevda Demirel ile katıldığı stil yarışmasıyla ünlenen Doruk Doğrusöz, evlenecekleri yönündeki açıklama ve düğün alışverişine başlamalarına karşın mart ayında olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Son gelen bilgiye göre ikili barıştı.
22.05.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Sevda Demirel ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.