Etini satmak için 150 kedi çalan çete çökertildi
Etini satmak için 150 kedi çalan çete çökertildi Hayvan hakları aktivistleri, kedilerin çoğunun evden kaçmış olduğunu ve hırsızların, hayvanları sokakta yakalayıp kaçırdığını belirtti
1.09.2022 Dünya
En çok milyarder Çin kentlerinde
En çok milyarder Çin kentlerinde Uzun bir süre Amerika Birleşik Devletleri'ndeki kentler dünyada en çok milyardere ev sahipliği yapma unvanını taşıyordu. Ancak 2000'li yıllar sonra bu durum değişmeye başladı. Statista'nın yaptığı araştırmaya göre 2020 itibarıyla dünyada en çok milyarder Çin'in başkenti Pekin'de yaşıyor. Bununla birlikte ilk 10 içinde Şangay, Şenzen, Hangzhou gibi Çin kentlerinin yanı sıra Hong Kong da yer alıyor. İlk 10'da Çin'in dışında 5 kent yer alıyor. İşte Statista'ya göre dünyada en çok milyardere ev sahipliği yapan şehirler.
6.11.2021 Tatil
Dünyanın en yüksek 10 gökdelen
Dünyanın en yüksek 10 gökdelen Gelişen teknolojiyle birlikte yeni yapılan binaların kat sayısı sınırları zorluyor. Onlarca kat yükseklikteki bu yapılar hem güç hem de prestijin simgesi olarak da inşa ediliyor. Artık çoğu Uzakdoğu'da olmakla birlikte işte dünyanın en yüksek 10 gökdeleni.
22.05.2019 Tatil

Benzer Haber Etiketleri