Ateşin üzerine düşen küçük Sene'de ikinci derece yanıklar oluştu
Ateşin üzerine düşen küçük Sene'de ikinci derece yanıklar oluştu Bursa’nın İnegöl ilçesinde, bahçede su ısıtmak için yakılan ateşin üzerine düşen Suriyeli Sene M.'nin (7) vücudunda ikinci derece yanıklar oluştu. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.
17.08.2022 Gündem
Yıl Eş Anlamlısı Nedir? Yıl Kelimesinin Eş Anlamı Olan Sözcükler
Yıl Eş Anlamlısı Nedir? Yıl Kelimesinin Eş Anlamı Olan Sözcükler Türkçede en çok bilinen ve en çok kullanılan kelimeler arasında yıl sözcüğü gelir. Aynı zamanda bu kelimeyi için kullanılabilecek olan eş anlamlı sözcüğü de bulunmaktadır. Peki, yıl eş anlamlısı nedir? Yıl kelimesinin eş anlamı olan sözcükler üzerine merak edilenler.
Sene Eş Anlamlısı Nedir? Sene Kelimesinin Eş Anlamı Olan Sözcükler
Sene Eş Anlamlısı Nedir? Sene Kelimesinin Eş Anlamı Olan Sözcükler Bazı kelimeler için birden fazla eş anlamlı sözcükler öne çıkarken, bazı kelimeler adına daha azdır. Bunlar içerisinde sene kelimesi de yer alır ve bir eş anlamlı sözcük üzerinden değerlendirilir. Peki, sene eş anlamlısı nedir? Sene kelimesinin eş anlamı olan sözcükler hakkında merak edilenler.
Everest'e bu sene tırmanış yok!
Everest'e bu sene tırmanış yok! Everest'te geçen hafta yaşanan çığ faciasının ardından, Himalayaların efendisi olarak bilinen ve dağcılara rehberlik eden Şarpalar, kaybettikleri 16 arkadaşlarının anısına yas ilan ederek bu yılki tırmanışlardan çekildi.
11.09.2019 Haberler
Atletizmin altın yılı!
Atletizmin altın yılı! Federasyon Başkanı Mehmet Terzi, 2012’in atletizmin altın yılı olduğunu söyledi, “Yeni senede de başarılarımızın üstüne koyarak devam etmek istiyoruz” dedi
1.07.2020 Diğer