Selin Şekerci

Selin Şekerci

Son dakika Selin Şekerci haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Selin Şekerci gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Selin Şekerci haber sayfamızda...

Selin Şekerci

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 597 selin şekerci haberi bulunmuştur.
Selin Şekerci'den 'çocuk' açıklaması! 'Hazal Kaya annelik hormonlarımı çalıştırdı'
Selin Şekerci'den 'çocuk' açıklaması! 'Hazal Kaya annelik hormonlarımı çalıştırdı' Son olarak final yapan 'Aile' dizisinde yer alan Selin Şekerci, geçtiğimiz akşam Asmalımescit'de görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, anne olma konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı.
5.04.2024 Cadde
20 kez doktora gidip yalvardı! Geçmeyen öksürük öldürecekti: 'Kritik süre 3 hafta'
20 kez doktora gidip yalvardı! Geçmeyen öksürük öldürecekti: 'Kritik süre 3 hafta' Sabah uyandığında boğazında tuhaf bir his vardı. Ardından gıcık şeklinde başlayan öksürüğü yerini nöbetlere bırakıp günler, aylar hatta 1 yıl sürdü. Kimileri astım kimileri alerji dedi ancak içgüdülerine göre yaşadığı şey bambaşkaydı. Günden güne daha da kötüleşen genç kadın, doktorları ikna etme sürecinde bakın neler yaşadı.
5.04.2024 Genel Sağlık
Tanrı'yla konuşmak için program geliştirdi! YouTube engellese de durmadı, sonu şaibeli
Tanrı'yla konuşmak için program geliştirdi! YouTube engellese de durmadı, sonu şaibeli Oldukça yetenekli bir mühendisti. Yazılım alanında önemli bir isim haline gelmişti. Hatta Tanrı ile iletişim kurmak amacıyla özel bir program bile geliştirdiğini söylüyordu. Programın ona, Tanrı'nın isteklerini ilettiğine inanıyordu. İşte dikkat çeken programlama dili ve düşünce tarzıyla Terry Davis ve şaibeli sonu.
5.04.2024 Yaşam
İki ay önce baba olan Kaan Urgancıoğlu: Bakıcımız yok, yardım almıyoruz
İki ay önce baba olan Kaan Urgancıoğlu: Bakıcımız yok, yardım almıyoruz Pazar akşamları Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Yargı'da Savcı Ilgaz karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle konuşan oyuncu, oğlu Ardıç ile ilgili konuşarak bakıcı tutmadıklarını ve bebeğiyle eşi Burcu Denizer'in ilgilendiğini açıkladı.
2.02.2024 Cadde
'Kamyoncu tekniği' sonrası yeni açıklama! 'Öpüşme sahnesine sakızla gelinmeli'
'Kamyoncu tekniği' sonrası yeni açıklama! 'Öpüşme sahnesine sakızla gelinmeli' Oyuncu Selin Şekerci, geçtiğimiz günlerde öpüşme sahnesiyle ilgili 'kamyoncu tekniği' itirafıyla gündem olmuştu. Etiler'de görüntülenen Yasemin Kay Allen da öpüşme sahnelerinde oyuncuların ağız kokusu yaşaması durumu hakkında çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
31.01.2024 Cadde
Oyuncu Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında? 🍽 Arda ile Omuz Omuza konuğu Selin Şekerci dizileri ve filmleri
Oyuncu Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında? 🍽 Arda ile Omuz Omuza konuğu Selin Şekerci dizileri ve filmleri Kanal D'nin büyük ilgiyle takip edilen yarışması Arda ile Omuz Omuza'nın bu haftaki konuğu Selin Şekerci. Yemek yemeyi ve yemek yapmayı sevenlerin takip ettiği Arda ile Omuz Omuza programına her hafta farklı bir ünlü konuk oluyor ve yemek yapıyor. Bu hafta yemek yapacak isim ise Selin Şekerci. Peki Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında? Selin Şekerci dizileri ve filmleri
28.01.2024 Bilgi Rehberi
Selin Şekerci'den öpüşmede 'kamyoncu' tekniği!
Selin Şekerci'den öpüşmede 'kamyoncu' tekniği! Oyuncu Selin Şekerci öpüşme sahnelerindeki itirafıyla gündem oldu. Son olarak bir talk show programına konuk olan Şekerci, "Partnerimin ağzının kokması konusunda bir sorunum yok" diyerek bununla nasıl başa çıktığını anlattı.
26.01.2024 Cadde
Selin Şekerci'nin aynalı fotoğraf isyanı sosyal medyada gündem oldu! Hangisi doğru?
Selin Şekerci'nin aynalı fotoğraf isyanı sosyal medyada gündem oldu! Hangisi doğru? Ünlü oyuncu Selin Şekerci sosyal medya hesabından aynalı fotoğrafını paylaştı. Oyuncu, "Aynadan fotoğraf işini bi öğrenmek lazım. Mutsuzluğuma bakın." notunu düştü. Oyuncunun arkadaşlarından tavsiyeler peşi sıra geldi. Sosyal medyada hangi açının doğru olduğunun renkli tartışması gündem oldu.
7.01.2024 Cadde
En iyi yönetmen ödülü Evirgen’in
En iyi yönetmen ödülü Evirgen’in 11. Boğaziçi Film Festivali’nde ödülleri sahiplerini buldu.
18.12.2023 Kültür Sanat
Selin Şekerci'den duygusal paylaşım! 'Uykusuz 30 küsuruncu saat ama yüzler pembe'
Selin Şekerci'den duygusal paylaşım! 'Uykusuz 30 küsuruncu saat ama yüzler pembe' Ünlü oyuncu Selin Şekerci sosyal medya hesabından Hazal Kaya ve Ali Atay'ın Şubat ayında dünyaya gelen Süreyya bebekleriyle ilgili paylaşımda bulundu. Doğumun bekleme safhası ve ilk anlarını paylaşan Şekerci göndersinde 'Uykusuz 30 küsuruncu saat ama yüzler pembe" ifadelerini kullandı.
1.12.2023 Cadde
'Kelime Oyunu'nda yarışmacının cevabı olay oldu! İbrahim Selim kendini tutamadı
'Kelime Oyunu'nda yarışmacının cevabı olay oldu! İbrahim Selim kendini tutamadı Ünlü sunucu İbrahim Selim, geçtiğimiz haftalarda 'Kelime Oyunu' ile ekranlara döndü. Ünlü sunucu, yarışmacının Arapça kökenli bir soru üzerine yaptığı espiri karşısında kahkahaya boğuldu. O anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
9.11.2023 Cadde
Selin Şekerci: Menemen yapmak çok önemlidir, soğansız olmaz!
Selin Şekerci: Menemen yapmak çok önemlidir, soğansız olmaz! 'Kaçak Gelinler', 'Kavak Yelleri' ve 'Siyah Beyaz Aşk' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Selin Şekerci, önceki gün Bebek'te kameralara yansıdı. Muhabirlerle konuşan Şekerci, yemek yapma konusunda fena olmadığını söyleyerek eğlenceli açıklamalarda bulundu.
9.11.2023 Cadde
Selin Şekerci ile İbrahim Selim pişti oldu! Gece boyu köşe kapmaca oynadılar
Selin Şekerci ile İbrahim Selim pişti oldu! Gece boyu köşe kapmaca oynadılar Geçtiğimiz yılın başlarında ilişkilerini bitiren Selin Şekerci ile İbrahim Selim, katıldıkları bir tiyatro oyununun promiyerinde pişti oldu. Ünlü isimler, gece boyunca karşı karşıya gelmemek için büyük çaba sarf etti.
4.11.2023 Cadde
Selin Şekerci'nin AVM stili
Selin Şekerci'nin AVM stili Selin Şekerci, önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Tek başına alışveriş turuna çıkan ünlü oyuncu, bir süre mağazaları dolaşıp, yeni sezon ürünlerini inceledi.
5.10.2023 Cadde
Aile Avukat Serap kimdir, gerçek adı nedir? Aile dizisinin Serap'ı Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında?
Aile Avukat Serap kimdir, gerçek adı nedir? Aile dizisinin Serap'ı Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında? Aile dizisi yeni sezonu izleyicilerle buluşuyor. Dizinin yeni sezonunda kadroya katılan isimlerden biri ise Selin Şekerci oldu. Selin Şekerci, Aile dizisinde Avukat Serap karakterini canlandıracak. Peki Aile'nin Serap'ı Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında?
3.10.2023 Cadde
'Aile' dizisine yeni oyuncu! 'Avukat Serap' geliyor
'Aile' dizisine yeni oyuncu! 'Avukat Serap' geliyor Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrolünü paylaştığı 'Aile'nin yeni sezonunda kadro genişliyor. Güzel oyuncu, dizide Tatlıtuğ'un (Aslan Soykan) ağabeyini oynayan Nejat İşler'in (Cihan Soykan) partneri 'Avukat Serap' karakterine hayat verecek.
15.09.2023 Cadde
Aslı Enver aşka geldi! Berkin Gökbudak ile romantik karelerini paylaştı
Aslı Enver aşka geldi! Berkin Gökbudak ile romantik karelerini paylaştı 'Hayat Bilgisi', 'Kavak Yelleri', 'Suskunlar' ve 'İstanbullu Gelin' dizileriyle adını geniş kitlelere duyuran Aslı Enver, anne olmak için gün sayıyor. Eşiyle çok fazla paylaşımda bulunmayan 39 yaşındaki oyuncu, sosyal medya hesabından Berkin Gökbudak ile yeni karelerini yayınladı. Ünlü ismin romantik paylaşımlarını takipçileri beğeni yağmuruna tuttu.
30.06.2023 Cadde
'Kraliçe' final sahnesiyle şaşırttı! Deniz ile Ateş boşandı
'Kraliçe' final sahnesiyle şaşırttı! Deniz ile Ateş boşandı Kanal D’nin; yapımını Mednova’nın üstlendiği, Burcu Özberk (Deniz), Gökhan Alkan (Ateş), Selin Şekerci (Zeynep) ve Özgün Karaman (Ali) gibi isimleri kadrosunda buluşturan, senaryosunu Nil Güleç Ünsal ile Özlem İnci Hekimoğlu'nun kaleme aldığı 'Kraliçe' dizisi final bölümü ile ekrana geldi. Dizinin final bölümünde Deniz ile Ateş boşanırken, Zeynep ile Selim de yeni bir hayata adım attı.
8.06.2023 Cadde
Tiyatro
Tiyatro Nostaljik bir yolculuk Apartman Sahne, “Eşyalı Kiralık”ta seyirciyi ‘90’lara götürüp bir kanepeden dünyaya bakan biraz kırgın, biraz yarım ve kabuğunu çatlatmayı bekleyen beş kişinin yaşadıklarına ortak ediyor...
4.06.2023 Kültür Sanat
'Kraliçe'de Deniz'in intikamı ağır oldu! Gaye ile Ateş şimdi ne yapacak?
'Kraliçe'de Deniz'in intikamı ağır oldu! Gaye ile Ateş şimdi ne yapacak? Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen 'Queen Sugar' dizisinden uyarlanan, başrollerini Gökhan Alkan, Burcu Özberk, Selin Şekerci ve Özgün Karaman’ın paylaştığı sevilen dizisi 'Kraliçe', heyecan dolu 10'uncu bölümü ile ekrana geldi. Deniz, Gaye'ye hediye ettiği duvar saatinin içine yerleştirdiği kamera sayesinde eşi Ateş ile aralarında geçen her şeyi kayıt altına aldı ve elindeki bu kanıtla birlikte intikam peşine düştü.
25.05.2023 Cadde
Kraliçe'de sular durulmuyor! Deniz, Ateş'ten boşanma kararı aldı
Kraliçe'de sular durulmuyor! Deniz, Ateş'ten boşanma kararı aldı Kanal D’nin; yapımını Mednova’nın üstlendiği, Burcu Özberk (Deniz), Gökhan Alkan (Ateş), Selin Şekerci (Zeynep) ve Özgün Karaman (Ali) gibi isimleri kadrosunda buluşturan, senaryosunu Nil Güleç Ünsal ile Özlem İnci Hekimoğlu'nun kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Cevdet Mercan'ın oturduğu 'Kraliçe' dizisi, 9'uncu bölümüyle ekranlara geldi. Gaye ve Ateş arasında bir şey olup olmadığına dair şüpheleri her geçen gün artan Deniz, hiç beklemediği bir bilgiyle sarsıldı.
18.05.2023 Cadde
'Kraliçe'de gerilim yükseldi! Aslan'ın babası kim?
'Kraliçe'de gerilim yükseldi! Aslan'ın babası kim? Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen 'Queen Sugar' dizisinden uyarlanan, başrollerini Gökhan Alkan, Burcu Özberk, Selin Şekerci ve Özgün Karaman’ın paylaştığı yeni dizisi 'Kraliçe', heyecan dolu 8'inci bölümü ile ekrana geldi. Zeynep yaptırdığı DNA testinin sonucunu öğrendi ve Aslan'ın Ali'nin çocuğu olmadığı ortaya çıktı.
11.05.2023 Cadde
'Kraliçe'de Ateş'in öfkesi dinmedi! 'Deniz'in etrafında görmeyeceğim seni'
'Kraliçe'de Ateş'in öfkesi dinmedi! 'Deniz'in etrafında görmeyeceğim seni' Kanal D’nin; yapımını Mednova’nın üstlendiği, Burcu Özberk (Deniz), Gökhan Alkan (Ateş), Selin Şekerci (Zeynep) ve Özgün Karaman (Ali) gibi isimleri kadrosunda buluşturan, senaryosunu Nil Güleç Ünsal ile Özlem İnci Hekimoğlu'nun kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Cevdet Mercan'ın oturduğu 'Kraliçe' dizisi, dün akşam 7'nci bölümü ile ekranlara geldi. İşte heyecanın yine dorukta olduğu 'Kraliçe'nin son bölümünde yaşananlar...
4.05.2023 Cadde
Selin Şekerci: Hiçbir konuda eyvallahım yok!
Selin Şekerci: Hiçbir konuda eyvallahım yok! Kanal D'de çarşamba akşamları yayınlanan 'Kraliçe' dizisinde 'Zeynep' rolüne hayat veren Selin Şekerci, önceki gün bir arkadaşıyla Arnavutköy’de görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde basın yansıyan "Zeynep de benim gibi dimdik" şeklindeki açıklamasıyla ilgili konuşan Şekerci, tiyatro sahnesinde yaşadığı heyecanı da paylaştı.
3.05.2023 Cadde
'Kraliçe'de Ateş'in hayatı altüst oldu! Oğlu olduğunu öğrendi
'Kraliçe'de Ateş'in hayatı altüst oldu! Oğlu olduğunu öğrendi Kanal D’nin; yapımını Mednova’nın üstlendiği, Burcu Özberk (Deniz), Gökhan Alkan (Ateş), Selin Şekerci (Zeynep) ve Özgün Karaman (Ali) gibi isimleri kadrosunda buluşturan, senaryosunu Nil Güleç Ünsal ile Özlem İnci Hekimoğlu'nun kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Cevdet Mercan'ın oturduğu 'Kraliçe' dizisi, dün akşam 6'ncı bölümü ile ekranlara geldi. Heyecanın yine dorukta olduğu 'Kraliçe', yine izleyicileri ekrana kilitledi. İşte dizinin son bölümünde yaşananlar...
27.04.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Selin Şekerci ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.