Selena Gomez Kimdir

Selena Gomez Kimdir

Selena Marie Gomez (d. 22 Temmuz 1992, Grand Prairie, Teksas), Amerikalı oyuncu, şarkıcı. En iyi bilinen rolü Emmy ödüllü Waverly Büyücüleri adlı Disney Channel dizisindeki Alex Russo (Alexis Margaritta Russo) karakteridir. Sonradan Selena, Another Cinderella Story, Waverly Büyücüleri: Film ve Prenses Koruma Programı gibi filmlerde de rol aldı. Ayrıca Ramona and Beezus adlı sinema filminde de rolünü devam ettirdi. Selena'nın kariyeri müzik dünyasına doğru genişledi, Gomez, Selena Gomez & the Scene adlı pop grubunun kurucusu ve solistidir.Bu grup gençleri müziğe teşvik etmek amaçlı kendi ve bulduğu gençlerle birlikte kurulmuştur. "Kiss & Tell","A Year Without Rain" ve "When The Sun Goes Down" adlı üç tane RIAA Altın sertifikalı albümü çıkartan grup, Nisan ayı itibarıyla Amerika Birleşik Devletleri'nde 1.354.000 tane albüm satışı yaptı. Ayrıca Gomez, Hollywood Records ile kayıt anlaşması imzaladıktan sonra Tinker Bell, Another Cinderella Story ve Wizards of Waverly Place gibi filmlerin soundtrack'larına da katkıda bulundu. 2008 yılında Selena Gomez, UNICEF İyi Niyet Elçisi olarak atandı ve dünyanın en genç UNICEF iyi niyet elçisi unvanını aldı. 2012 yılında Spring Breakers adlı gençlik filminde James Franco gibi isimlerle oyunculuk yaptı. Getaway filminde Ethan Hawke ile başrolü paylaştı 2011 yılında The Scene'nle yayınladığı ''When The Sun Goes Down'' adlı 3 albümünün ardından Nisan 2013'te 4. stüdyo ve ilk solo albümünün habercisi ''Come&Get It'' şarkısını yayınlamıştır. Ayrıca bu şarkı Gomez'in, ilk liste başarısını da beraberinde getirmiştir. 3 ay gibi bir süre ardından 2. teklisi ''Slow Down'' ı yayınlamıştır. İlk tekli kadar olmasa da bu tekli de hit olmayı başarabilmiştir. 2014 yılında “For You” adında bir EP albüm yayınlamıştır.2015 yılında ise 3. solo albümü olan “Revival” albümünü yayınlamıştır. 4. solo albümü olan “Rare” 2020 yılında yayınlanmış olup birçok başarılara imza atmıştır. Ayrıca Unicef'in ''En Genç İyi Niyet Elçisi'' seçilmiştir. 2013 yılında Haziran ayında Gracie Elliot Teefey adında, 2014 yılının Haziran ayında ise Victoria Gomez adında kardeşi olmuştur. Doğum gününden bir gün önce, 21 Temmuz 2013'te, ''Stars Dance'' adını verdiği ilk solo albümünü yayınlamıştır. Albüm kısa süre içerisinde iTunes'ta ilk sıraya yerleşmiştir. Diğer hit albümü Kiss&Tell'deki en iyi parçalar Tell Me Something I Don't Know ve Naturally'dir. Ayrıca Tell Me Something I Don't Know parçası, Another Cindirella Story'nin soundtrack şarkısıdır. 13 Reasons Why adlı dizinin yapımcılığını üstlenmiştir. Rare Beauty markasıyla kozmetik ürün pazarına girmiştir.

Selena Gomez Kimdir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 740 selena gomez kimdir haberi bulunmuştur.
Köşeyi böyle dönüyorlar! Modern çağın ‘bohçacıları’
Köşeyi böyle dönüyorlar! Modern çağın ‘bohçacıları’ Yeni markasını Instagram’da tanıtan Meghan Markle gibi birçok ünlü, milyonlarca takipçisi olan sosyal medya hesaplarında ürünlerini pazarlayıp ‘köşeyi dönüyor’
24.03.2024 Dünya
Selena Gomez'den iddialı fotoğraf! Köpük banyosu yaparken paylaştı
Selena Gomez'den iddialı fotoğraf! Köpük banyosu yaparken paylaştı Şimdilerde özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, milyonlarca takipçisi bulunan Instagram sayfasından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Paris'te kaldığı lüks otelin banyosundan köpük banyosu yaptığı anları paylaşan Gomez, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
20.02.2024 Cadde
Selena’ya aşk turşusu
Selena’ya aşk turşusu ABD’li şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez’e, erkek arkadaşı Benny Blanco tarafından “Sevgililer Günü”nde bir kavanoz turşu hediye edildiği ortaya çıktı.
20.02.2024 Dünya
İki bikinili fotoğraf arasında 10 yıl var! 'Bir daha asla böyle görünemeyeceğim'
İki bikinili fotoğraf arasında 10 yıl var! 'Bir daha asla böyle görünemeyeceğim' Şimdilerde özel hayatıyla sık sık magazin gündemine gelen ABD'li şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, sosyal medya hesabından aralarında 10 yıl bulunan iki farklı bikinili karesini yayınladı. Vücudundaki değişimle gündeme gelen ünlü isim, fotoğraflarına yazdığı mesajlarla dikkat çekti.
25.01.2024 Cadde
Ünlü çifte kırmızı halı engeli! Tek başına yürümek zorunda kaldı
Ünlü çifte kırmızı halı engeli! Tek başına yürümek zorunda kaldı Justin Bieber'dan ayrıldığından beri bir türlü aradığı mutluluğu bulamayan Selena Gomez, geçtiğimiz haftalarda Benny Blanco yeni bir aşka yelken açtığını duyurmuştu. Beraber Emmy Ödülleri'ne katılan ikiliden Blanco, törene giriş öncesi kırmızı halıdan uzaklaştırılınca, Gomez kameralara tek başına poz vermek zorunda kaldı.
18.01.2024 Cadde
81'inci Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu! Geceye 'Oppenheimer' damga vurdu
81'inci Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu! Geceye 'Oppenheimer' damga vurdu Altın Küre Ödülleri, geçtiğimiz gece 81'inci kez sahiplerini buldu. Sinema ve televizyon dünyasının en iyilerinin açıklandığı gecede kırmızı halıda yürüyen birbirinden ünlü isimler, adeta şıklık yarışına girdi. İşte kırmızı halının en çok konuşulanları eve ödülle dönen isimler...
9.01.2024 Cadde
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri Sevimli görünüşleri, inşalarla kurdukları yakın dostluk ve bağ ile kendilerini sevdiren köpekler dünya üzerinden en çok sahiplenilen ikinci evcil hayvanlardır. Etçil ve memeli olan köpeklerin 400’den fazla ırkı olduğu tahmin edilmektedir. Günümüzde en çok sahiplenilen köpek cinsi ile fino türüdür. İlk köpek sahiplenildiğinde dişi veya erkek oluşuna göre isim verilir. Köpek sahipleri yeni dostlarına en güzel, duyulmamış, havalı isimleri vermek ister. Bazı evcil hayvan sahipleri köpeklerine yabancı isim vermek isterken bazıları da Türkçe isim tercih ederler. Köpeklere verilebilecek birbirinden güzel köpek isimleri vardır. En güzel, yaratıcı, duyulmamış, havalı, Türkçe, yabancı dişi ve erkek köpek isimleri ile ilgili içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
Selena Gomez, Justin Bieber'in yakın arkadaşıyla aşk yaşıyor!
Selena Gomez, Justin Bieber'in yakın arkadaşıyla aşk yaşıyor! Şarkıcı Selena Gomez ile uzun yıllar aşk yaşayan Justin Bieber, ayrılıklarından kısa bir süre sonra Hailey Baldwin ile sürpriz şekilde nikah masasına oturmuştu. Selena Gomez, büyük aşkı Justin Bieber'ın yakın arkadaşıyla sevgili olduğunu itiraf edince sosyal medyada gündem oldu.
9.12.2023 Cadde
Selena Gomez son haliyle gündem oldu! '10 yaş yaşlanmış'
Selena Gomez son haliyle gündem oldu! '10 yaş yaşlanmış' Uzun bir aradan sonra "Single Soon" adında yeni bir şarkı çıkaran Justin Bieber'ın esk, sevgilisi Selena Gomez, son görüntüsüyle gündem oldu. Yüzündeki değişimle dikkat çeken şarkıcıya "Resmen 10 yaş yaşlanmış" yorumları geldi.
28.11.2023 Cadde
Ceylan: Erkeğim hesabı ödeyecek!
Ceylan: Erkeğim hesabı ödeyecek! Şarkıcı Ceylan, önceki gece Maslak 1453'deki Yeni Gazino'da sahne aldı. Sahne öncesinde sorulara yanıt veren Ceylan, aşk hayatıyla ilgili konuştu. "Erkek benim elime bakmayacak" diyen türkücü, çok konuşulacak açıklamalara imza attı.
30.10.2023 Cadde
Ünlü model kolundaki dövmeyi göstermek için üstsüz poz verdi! Eleştiri yağdı
Ünlü model kolundaki dövmeyi göstermek için üstsüz poz verdi! Eleştiri yağdı Victoria's Secret süper modellerinden biri olan Cara Delevingne, koluna yaptığı bir dövmeyi üstsüz poz vererek gösterdi. Ünlü ismin bu hareketi tepki çekerken, sosyal medya kullanıcıları Delevingne'nin dövmesinde harf hatası olabileceğini de fark etti.
28.09.2023 Cadde
Ceylan'ın 4 milyon TL'lik yeni oyuncağı!
Ceylan'ın 4 milyon TL'lik yeni oyuncağı! Değişimiyle sık sık dikkatleri üzerine çeken bir zamanların 'Küçük Ceylan'ı şarkıcı Ceylan Avcı, City's Nişantaşı'nda görüntülendi. Sanatçı, yeni aldığı 2023 model 4 milyon TL'lik aracıyla dikkat çekti.
4.09.2023 Cadde
Ünlü çiftin fotoğrafları olay oldu! 'Eşinin yanında utanmıyor musun?'
Ünlü çiftin fotoğrafları olay oldu! 'Eşinin yanında utanmıyor musun?' Hollywood'un en gözde çiftlerinden Justin Bieber ile Hailey Baldwin Bieber, geçtiğimiz gün bir etkinlik için New York sokaklarında boy gösterdi. Hailey mini şık kıyafetiyle görenleri kendine hayran bırakırken; Justin'in şort ve terlik giymesi sosyal medyada gündem oldu.
31.08.2023 Cadde
Tek paylaşımları milyon dolar!
Tek paylaşımları milyon dolar! Dünyaca ünlü isimler, kendi mesleklerinin dışında Instagram’daki tek paylaşımlarıyla bile milyon dolarlar kazanıyor. Markalar, ünlülere paylaşım başına ödeyeceği rakamın hesaplamalarını takipçi sayısına göre yapıyor. İşte ünlü isimlerin rekor kazançları...
15.08.2023 Cadde
Eliyle karnını tutunca söylentiler yayıldı! Ünlü model hamile mi?
Eliyle karnını tutunca söylentiler yayıldı! Ünlü model hamile mi? Justin Bieber ile evliliğiyle sık sık adından söz ettiren model Hailey Bieber, geçtiğimiz akşam Santa Monica'da görüntülendi. Yürürken eliyle karnını tutan Bieber'ın hamile olduğu iddiası, çok geçmeden magazin gündeminde yerini aldı.
3.08.2023 Cadde
Selena Gomez'den kendisine böbreğini bağışlayan arkadaşına doğum günü mesajı!
Selena Gomez'den kendisine böbreğini bağışlayan arkadaşına doğum günü mesajı! Selena Gomez ile yıllar önce ona böbreğini vererek hayatını kurtaran, ABD'li şarkıcının en iyi arkadaşı Francia Raisa'nın arası; Gomez'in geçtiğimiz sene yaptığı bir açıklamanın ardından açılmıştı. Gomez, son hamlesiyle aralarındaki buzların eridiğinin sinyalini verdi.
28.07.2023 Cadde
Altın yumurtlayan tavuk: Sosyal medya
Altın yumurtlayan tavuk: Sosyal medya Dünya çapındaki ünlülerin sosyal medya kazançları dudak uçuklatırken, gözler Türk starlara çevrildi. Ünlü isimlerin, aldıkları yüksek rakamlar dikkat çekerken, ‘barter’ı da tercih ettikleri gözden kaçmadı.
25.07.2023 Cadde
Ceylan yeni yaşını kutladı! 'Bugün hikayemin başladığı gün'
Ceylan yeni yaşını kutladı! 'Bugün hikayemin başladığı gün' Son dönemde geçirdiği estetik operasyonlar nedeniyle yüzündeki değişimle sık sık gündeme gelen şarkıcı Ceylan Avcı, yeni yaşını kutladı. 49 yaşına basan şarkıcı, doğum gününde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımıyla adından söz ettirdi.
25.06.2023 Cadde
'Zendaya, kıyafeti nedeniyle Roma'daki lüks bir restorana alınmadı' iddiasına yanıt
'Zendaya, kıyafeti nedeniyle Roma'daki lüks bir restorana alınmadı' iddiasına yanıt 'Euphoria' dizisiyle Emmy ödülü kazanan Zendaya, hem başarılı oyunculuğu hem özel hayatı hem de tarzıyla dikkat çeken bir isim. Son olarak Roma'da görüntülenen Zendaya, rezervasyonu olmasına rağmen gösterişli bir restorana girmesine izin verilmediği için utanç verici bir an yaşadığı iddia edildi. Zendaya'nın temsilcisi bu iddialara yanıt verdi.
13.06.2023 Cadde
Ceylan: Yüzümü o kadar değiştirdim ki telefonum tanımıyor!
Ceylan: Yüzümü o kadar değiştirdim ki telefonum tanımıyor! Değişimiyle sık sık dikkatleri üzerine çeken bir zamanların 'Küçük Ceylan'ı şarkıcı Ceylan Avcı, son görüntüsüyle gündem oldu. 2. Sayfa'nın canlı yayına konuk olan Ceylan, yeni imajı ile Yılmaz Morgül'e benzetildi. Ünlü şarkıcı, kalça estetiği yaptırdığı iddialarına ayağa kalkarak yanıt verdi.
7.06.2023 Cadde
Hailey Bieber: Tek bildiğim şey; hayatımın en iyi yazını geçirmek üzereyim!
Hailey Bieber: Tek bildiğim şey; hayatımın en iyi yazını geçirmek üzereyim! Kolombiyalı popçu Justin Bieber (29) ile ABD'li model Hailey Baldwin (26), 2018 yılında sürpriz şekilde dünyaevine girmişti. Hailey Bieber, Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ile evliliğiyle sık sık gündeme geliyor. Ünlü model, son olarak tatile çıktı. Bikinisi ve beyaz tişörtüyle pozlar veren Bieber, keyfinin yerinde olduğu mesajını verdi.
30.05.2023 Cadde
Hailey Bieber: Çocuk istiyorum ama korkuyorum
Hailey Bieber: Çocuk istiyorum ama korkuyorum Kolombiyalı popçu Justin Bieber (29) ile ABD'li model Hailey Baldwin (26), 2018 yılında sürpriz şekilde dünyaevine girmişti. Hailey Bieber, Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ile evliliğiyle sık sık gündeme geliyor. Ünlü model, son olarak çocuk düşünüp düşünmedikleri sorusuna yanıt verdi.
16.05.2023 Cadde
30 yaşında serveti 100 milyon dolar
30 yaşında serveti 100 milyon dolar ABD’li şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, çocuk dizilerinde oynayarak inşa ettiği şöhretinin “bedelini” geçmişte yaşadığı psikolojik sorunlarla öderken, bu kez hayranlarının kendisine olan aşırı “düşkünlüğüyle” mücadele ediyor.
14.05.2023 Dünya
Selena Gomez'e böbreğini vermişti! 'Ölüm tehditleri alıyorum'
Selena Gomez'e böbreğini vermişti! 'Ölüm tehditleri alıyorum' Selena Gomez ile yıllar önce ona böbreğini vererek hayatını kurtaran, ABD'li şarkıcının en iyi arkadaşı Francia Raisa'nın arası; Gomez'in geçtiğimiz sene yaptığı bir açıklamanın ardından açılmıştı. Aralarında soğuk rüzgarlar esen ikiliden Raisa, yaşananların ardından zorbalığa uğradığını açıkladı.
10.05.2023 Cadde
Genç neslin hızla yükselen yıldızı
Genç neslin hızla yükselen yıldızı ABD’li oyuncu Zendaya, başrolünde Tom Holland’ın yer aldığı “Örümcek Adam: Eve Dönüş” film serisindeki rolüyle çıktığı şöhretin zirvesinde adından söz ettiriyor.
30.04.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Selena Gomez Kimdir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.