Şebnem Schaefer

Şebnem Schaefer

Anne tarafından Türk, baba tarafından Alman şarkıcı, model, sunucu ve oyuncudur. Modelliğe 15 yaşında başlayan Schäfer'ın tam adı Jennifer Simone Macide Şebnem Schäfer'dır.   İyi derece Almanca, Türkçe, İngilizce biliyor.[kaynak belirtilmeli] 5 yıl Latince ve 4 yıl Fransızca okudu. Johann Wolfgang Goethe Üniversitesi'nde yarım bıraktığı Türkoloji eğitimi sırasında Arapça dersleri de aldı. Yine aynı üniversitede yandal olarak Psikanaliz okudu. Şu anda Fern Universität in Hagen'da Siyaset ve Kamu Yönetimi okuyan Schaefer'in amacı Türkiye ve Almanya arasında elçi olmak ve sosyal sorumluluk projeleri üzerine çalışmak. Bu amacının ilk adımlarını Almanya Cumhurbaşkanı Christian Wulff ile Ankara'da yaptığı görüşmeyle ve Türkiye-Almanya Biz Birlikteyiz Projesi'nin yüzü olarak gerçekleştirdi...Jennifer Şebnem Schaefer 2012 yılı içinde piyasaya sürmek üzere, üzerinde çalıştığı ilk albümünün, ilk şarkısı JSS'i, 21 Mayıs 2012'de "Saba Tümer ile Bugün"de tanıttı.   Ayrıca 4 yıl at biniciliği, 4 yıl bale ve dans eğitimi olan Şebnem Schaefer'in standart, latin, oryantal danslarında başarılı olduğu bilinmekte.     Katıldığı Yarışmalar ve Aldığı Dereceler   Avrupa'nın En Güzel Türk Kızı 1995 : 1.lik Pro7 Arabella Yüzü 1999 : 1.lik Miss Teen Tourism World 2000 : 1.lik Ford Models Super Model Of The World : 1.lik Star Search 2002 Almanya : Mankenlik dalı yarı final Miss Bad Kreuznach 2005 Miss Rheinland-Pfalz 2005 Miss Germany 2006 : 2.lik       Filmografisi   Üç Tatlı Cadı - Peri (2007) Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu - Zaldabar Kız (2006) Emret Komutanım - Alev Hemşire (2005) Lise Defteri - Aylin O Şimdi Asker Eros Pansiyon (Tiyatro oyunu 2008-2009)   Sunuculuk   Show TV - Bilgi Yarışması: SMS Size Milyarlar Sunuyoruz Kanal D - Almanya Hürriyet Baskı TGRT - Yılbaşı Programı Rhein-Main TV - Stil Programı TV8 - Şebnem Schaefer'la Muhteşem Çocuklar Programı Alman-Türk Film Festivali ödül töreni Açılışlar, özel etkinlikler

Şebnem Schaefer

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 255 şebnem schaefer haberi bulunmuştur.
‘Rol Kapanı’ perde açıyor
‘Rol Kapanı’ perde açıyor Cumhuriyet’in ilanıyla birlikte kadın oyuncuların sahneye çıkmaya başlamasıyla işsiz kalacak olan bir zennenin hikâyesini anlatan ‘Rol Kapanı’, 2 Nisan’da İzmir-Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi’nde perde açıyor.
28.03.2024 Cadde
Seçim için kolları sıvadı!
Seçim için kolları sıvadı! Şebnem Schaefer, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimler öncesi Türkiye’yi dolaşarak adaylara mikrofon uzatacak.
22.12.2023 Cadde
Şebnem Schaefer sezonu açtı
Şebnem Schaefer sezonu açtı Modellik yapmaya 15 yaşında başlayan, bir dönem podyumların en çok aranan isimlerinden olan Şebnem Schaefer (39), Antalya'da denizin ve güneşin tadını doyasıya çıkarıyor.
26.04.2023 Magazin
Şebnem Schaefer sezonu açtı
Şebnem Schaefer sezonu açtı Modellik yapmaya 15 yaşında başlayan, bir dönem podyumların en çok aranan isimlerinden olan Şebnem Schaefer (39), Antalya'da denizin ve güneşin tadını doyasıya çıkarıyor.
26.04.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde ‘Elleri kırılsın’ Deniz Seki, Bahşehir Gölet Parkı’nda bulunan Gazino Bahçeşehir’de sahne aldı...
28.11.2022 Cadde
Ünlü mankenlerden Günseli Kato'ya tepki!
Ünlü mankenlerden Günseli Kato'ya tepki! Demet Şener, Özge Ulusoy ve Ece Gürsel, ressam ve seramik sanatçısı Günseli Kato'nun, “Kadın çocuk doğurmuyorsa eksiği vardır. Kadının kadın olması için çocuk doğurması gerekir” açıklamasını değerlendirdi.
25.11.2022 Cadde
Mehmet Ali Erbil: Mendillerinizi yanınıza alın!
Mehmet Ali Erbil: Mendillerinizi yanınıza alın! Başrollerini Mehmet Ali Erbil ve Tolga Yüce'nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda Türk asıllı Sean GK’in oturduğu, Hollywood yapımı 'The Hope' (Umut) filmi için Bebek'te bir restoranda basın toplantısı gerçekleştirildi. Dram türündeki filmin çekimleri sırasında çok ağladıklarını söyleyen ekip, “Seyirci de izlerken ağlayacak” açıklamasını yaptılar.
23.08.2022 Cadde
Umut’un yıldızları görücüye çıktı
Umut’un yıldızları görücüye çıktı Başrolünü Mehmet Ali Erbil ve Tolga Yüce’nin paylaştığı Hollywood yapımı ‘The Hope’ (Umut) filminin çekimleri başladı...
16.08.2022 Cadde
Şebnem ve Özge ile retro rüzgarı
Şebnem ve Özge ile retro rüzgarı Two Cowboys olarak anılan ve moda dünyasına farklı bir bakış açısı getiren Tuncay ve Anıl Çetin kardeşler, son olarak vintage kıyafetlerden oluşan tasarımları ön plana çıkardı.
15.08.2022 Ege
Ünlülerin tatil rotası değişmedi! Objektiflere böyle takıldılar
Ünlülerin tatil rotası değişmedi! Objektiflere böyle takıldılar Dizisi, filmi, klibi ve konseri derken koca bir sezonu geride bırakan ünlü isimler, soluğu tatil bölgelerinde aldı. Magazin dünyasının tanınmış simaları, Türkiye'nin popüler turizm bölgelerinde deniz ve güneşin tadını doyasıya çıkarıyor. Derin Mermerci, İlayda Ildır, Berna Arıcı ve Şebnem Schaefer objektiflere takıldı. İşte Bodrum ve Çeşme'den ünlü manzaraları...
10.08.2022 Cadde
‘Festival filmi çekeceğiz’
‘Festival filmi çekeceğiz’ Şebnem Schaefer, Nişantaşı City’s çıkışı görüntülendi.
10.08.2022 Cadde
Beach'te defile
Beach'te defile Özge Ulusoy ve Şebnem Schaefer, Çeşme’deki Summer Fashion Show defilesinde podyuma çıktı...
8.08.2022 Cadde
Lavanta tarlasında görkemli podyum
Lavanta tarlasında görkemli podyum Tekirdağ’a gelen ünlü isimler, mor lavanta tarlalarında podyuma çıktı. Ünlülerin moda kumaşçısı olarak tanınan Cafer Andıç, yurtiçinde ve yurtdışında gerçekleştirdiği birçok defilenin ardından Türkiye’de ilk kez mor lavanta tarlalarında defile gerçekleştirdi.
25.06.2022 Haberler
Laleli’den barış mesajı
Laleli’den barış mesajı Fimka Store İstanbul Laleli’de düzenlenen defileye çıkan modeller, barış mesajı verdi
17.06.2022 Cadde
Yılmaz Erdoğan'dan 'Organize İşler' açıklaması ve Russell Crowe itirafı!
Yılmaz Erdoğan'dan 'Organize İşler' açıklaması ve Russell Crowe itirafı! Usta oyuncu Yılmaz Erdoğan, Oscar ödüllü Hollywood yıldızı Russell Crowe'un yönetmen koltuğunda oturduğu ve başrolünde yer aldığı, 2014 yılında vizyoan giren 'The Water Diviner' (Son Umut) filminde 'Binbaşı Hasan' karakterini canlandırmıştı. 'Organize İşler' serisini dizi olarak çekecek olan Yılmaz Erdoğan, eski rol arkadaşı Russell Crowe'la ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.
5.06.2022 Cadde
Galası yapıldı
Galası yapıldı  Ana temasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün özel hayatı, kişiliği ve sanat tutkusunun işlendiği ‘Payidar: Gazi’nin Büyük Tablosu’ belgesel filminin galası gerçekleşti.
28.05.2022 Cadde
‘Payidar’ buluşması
‘Payidar’ buluşması Pera Palas’ta MİKADER’in organizasyonunda özel bir gece düzenlendi.
23.05.2022 Cadde
'İyilik akımına' destek
'İyilik akımına' destek Doğa Rutkay, Merve Özbey ve Şebnem Schaefer gibi isimler, müzisyen Emirhan Özhan’ın başlattığı ‘İyilik Akımı’ projesine destek oldu.
13.04.2022 Cadde
Modellere podyumda atlar eşlik etti
Modellere podyumda atlar eşlik etti İzmir’de düzenlenen Western Fashion Festivalde, Tuncay & Anıl Çetin kardeşlerin düzenlediği koreografi bir ilke imza atıldı. İnsanlığın en eski dostu olan atlar ile ünlü isimler bir araya geldi. Tanınmış model Şebnem Schaefer atla podyuma çıktı.
4.04.2022 Ege
Podyuma  atla çıktı
Podyuma atla çıktı Şebnem Schaefer, İzmir Hara At Çiftliği’nde düzenlenen Western Fashion Festival’de podyuma atla çıktı.
4.04.2022 Cadde
Wilma Elles büyüledi
Wilma Elles büyüledi 6. Gelin Damat Fashion Day 2022, Adile Sultan Sarayı’nda gerçekleşti.
2.04.2022 Cadde
Kanal D'ye ödül yağmuru
Kanal D'ye ödül yağmuru Uluslararası Kristal Ödülleri önceki akşam sahiplerini buldu. İş, sanat ve spor dünyasından birçok kişiyi bir araya getiren törende ödüller, dünyada ve Türkiye’de ilk kez robotlar eşliğinde sahiplerini buldu.
17.02.2022 Cadde
Hakan Altun Şarkılar Bizi Söyler'den ayrıldı mı, neden yok? Hakan Altun kimdir, albümleri ve şarkıları...
Hakan Altun Şarkılar Bizi Söyler'den ayrıldı mı, neden yok? Hakan Altun kimdir, albümleri ve şarkıları... Kanal D ekranında yayımlanan sevilen program Şarkılar Bizi Söyler'in sunucuları arasında yer alan Hakan Altun bu akşam ekrana gelecek olan 26. bölümde yer almıyor. Yarışmanın konuğu olan Volkan Konak ben Hakan Altun'un ayağını mı kaydırdım ifadesi ile Sibel Can'a takılıyor. Peki Hakan Altun Şarkılar Bizi Söyler'de bu akşam neden yok?
27.11.2021 Cadde
Şebnem Schaefer: Küçüklüğümden beri bana 'Barbie' derlerdi
Şebnem Schaefer: Küçüklüğümden beri bana 'Barbie' derlerdi Bir dönem podyumların en çok aranan isimlerinden olan eski manken Şebnem Schaefer, ‘Barbie’ oldu. Avusturyalı modacı Manuel Essl’in tasarımlarıyla poz veren Schaefer, ‘Zaten küçüklüğümden beri bana hep Barbie derlerdi" diye konuştu.
26.04.2023 Cadde
Barbie Şebnem!
Barbie Şebnem! Şebnem Schaefer, Barbie oldu. Avusturyalı modacı Manuel Essl’in tasarımlarıyla, Hollandalı fotoğrafçı Jerry Stolwijk’e poz veren modelin saç ve makyajını Onur Marangoz yaptı.
23.11.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Şebnem Schaefer ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.