Savaş

Savaş

Son dakika Savaş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Savaş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Savaş haber sayfamızda...

Savaş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 79.441 savaş haberi bulunmuştur.
'Açlık silahı savaş suçu!' Birleşmiş Milletler duyurdu: Yemek yemedikleri için bilinçleri duruyor
'Açlık silahı savaş suçu!' Birleşmiş Milletler duyurdu: Yemek yemedikleri için bilinçleri duruyor Aylar süren uyarılardan sonra, BM’nin desteğiyle hazırlanan bir rapor, Gazze’deki insani facianın, insan eliyle oluşturulan bir açlık felaketine yol açtığını kanıtlayan net istatistikler sundu.
28.03.2024 Dünya
'Türkler için hayati bir mesele!' Yunan basını '2017'den sonra bir ilk' diyerek duyurdu: 6 başlık saydılar
'Türkler için hayati bir mesele!' Yunan basını '2017'den sonra bir ilk' diyerek duyurdu: 6 başlık saydılar Yunan basını, 9 Mayıs tarihinde ABD Başkanı Joe Biden ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşmesinin arka planı ve iki liderin masaya yatıracağı konuları yazdı.
28.03.2024 Dünya
Antalya'da yüksek kira fiyatlarında düşüş başladı
Antalya'da yüksek kira fiyatlarında düşüş başladı Rusya-Ukrayna savaşı sonrası yabancı akınına uğrayan Antalya’da yükselen konut kira fiyatları, geri dönüşlerin başlaması ve yabancıların kiraları yüksek bulmasıyla birlikte normale döndü. Antalya Emlakçılar, Oto Galericileri ve İş Takipçileri Odası Başkanı İsmail Çağlar, “Yabancıların gözleri açıldı, fiyatların yüksek olduğunu gördüler” dedi.
28.03.2024 Ekonomi
Putin esti gürledi: F-16'ları nerede tespit edersek edelim imha edeceğiz
Putin esti gürledi: F-16'ları nerede tespit edersek edelim imha edeceğiz Polonya, Çekya ve diğer Baltık ülkelerinin korkutulduğunu savunan Rusya lideri, savaş alanına sürülecek F-16 jetlerini düşüreceklerini ilan ederek NATO'ya rest çekti.
28.03.2024 Dünya
İsrail askeri vurdu, iş makinesi gömdü!
İsrail askeri vurdu, iş makinesi gömdü! Arap basını İsrail ordusunun plajda yürüyen sivilleri vurduktan sonraki skandalını yayınladı. Olayın korkunç görüntüleri tüm dünyada sansasyona yol açtı.
28.03.2024 Haberler
Son dakika... İsrail askeri vurdu, iş makinesi gömdü! Skandal yayınlandı, korkunç görüntüler
Son dakika... İsrail askeri vurdu, iş makinesi gömdü! Skandal yayınlandı, korkunç görüntüler Arap basını İsrail ordusunun plajda yürüyen sivilleri vurduktan sonraki skandalını yayınladı. Olayın korkunç görüntüleri tüm dünyada sansasyona yol açtı.
28.03.2024 Dünya
‘Türk arkeolojisi Cumhuriyet’le doğmuştur’
‘Türk arkeolojisi Cumhuriyet’le doğmuştur’ Arkeolog Töre Sivrioğlu’nun hazırladığı “Atatürk ve Arkeoloji”, Atatürk’ün kültürel mirasımızı koruma altına alıp yücelttiğinin ve Türkiye’de arkeoloji biliminin temellerinin nasıl atıldığının hikâyesini konu alıyor.
28.03.2024 Kültür Sanat
Turizmde 2024 yılı çifte rekor getirdi
Turizmde 2024 yılı çifte rekor getirdi 2024 yılı aylık bazda turizme rekorlar getirmeye devam ediyor. Hem şubat ayı, hem de ocak-şubat toplamında Türkiye, bugüne kadar ağırladığı en yüksek oranda turist sayısına ulaştı.
28.03.2024 Ekonomi
5 milyon sivrisineği doğaya saldı: Çoğaltarak bitireceğiz! Türkiye'de durum çok farklı
5 milyon sivrisineği doğaya saldı: Çoğaltarak bitireceğiz! Türkiye'de durum çok farklı Sinir bozucu kızarıklıklar, kaşıntılı tepecikler... Sivrisineğin soktuğu bölgeler bazen kaşınmakla da kalmayıp tüm vücuda yayılacak hastalıkların giriş kapısı da olabiliyor. Ancak öyle bir yer var ki bu küçük canlılarla mücadelede bambaşka bir yöntem uyguluyor: Haftada yaklaşık 5 milyon sivrisinek üretip doğaya salıyor. Peki ama neden? "Türkiye'de durum çok farklı" diyen Prof. Dr. Hüseyin Çetin'e sorduk.
28.03.2024 Yaşam
AK Parti'li Yalçın CNN Türk'te: İBB Başkanı'nın icraatı yok, İstanbul onun için araç
AK Parti'li Yalçın CNN Türk'te: İBB Başkanı'nın icraatı yok, İstanbul onun için araç AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Basri Yalçın CNN Türk'te önemli açıklamalarda bulundu. AK Parti'nin son 3 gün stratejisi ne? Hasan Basri Yalçın CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı...
28.03.2024 Gündem
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3'ten bir başarı daha
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3'ten bir başarı daha Bayraktar TB3 adım adım geliyor. 2. Prototip 2. Uçuş testi de başarıyla tamamlandı. Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA için yeni bir paylaşım daha geldi. İşte detaylar...
27.03.2024 Gündem
ABD Türkiye'ye muhtaç kaldı! Üç ülkenin Ankara'ya karşı birleşmesi boşa gitti, dev ortaklık başlıyor
ABD Türkiye'ye muhtaç kaldı! Üç ülkenin Ankara'ya karşı birleşmesi boşa gitti, dev ortaklık başlıyor Bloomberg, Ukrayna'ya destek sağlamak isteyen ABD'nin Türkiye'nin kapısını çalmaya hazırlandığını duyurdu. Bu haber akıllara geçtiğimiz ay üç ülkenin Ankara'ya karşı birleşmesini tekrar gündeme getirdi.
28.03.2024 Dünya
Devlet Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin terörist yandaşları Türkiye’nin gücünü tanıyacaklar
Devlet Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin terörist yandaşları Türkiye’nin gücünü tanıyacaklar Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı.
27.03.2024 Haberler
Kırgızistan'dan vatandaşlarına 'gerekmedikçe Rusya'ya gitmeyin' tavsiyesi
Kırgızistan'dan vatandaşlarına 'gerekmedikçe Rusya'ya gitmeyin' tavsiyesi Moskova'daki terör saldırısı sonrası, Rusya'da özellikle de halkının çoğunluğu Müslüman Orta Asya ülkelerinden gelen işçilere yönelik göçmen karşıtı duyguların körüklendiği belirtiliyor.
27.03.2024 Dünya
Belçika'da PKK provokasyonu! Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin terörist yandaşları Türkiye’nin gücünü tanıyacaklar
Belçika'da PKK provokasyonu! Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin terörist yandaşları Türkiye’nin gücünü tanıyacaklar Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı.
27.03.2024 Gündem
Başkenti birebir kopyaladılar! Savaşa hazırlık uzaydan görüntülendi, Google'da kaydı yok
Başkenti birebir kopyaladılar! Savaşa hazırlık uzaydan görüntülendi, Google'da kaydı yok Google haritalarda dahi gözükmeyen Çin'in gizli üssü basına sızdı. Yakın zamanda Pasifik'te çıkması beklenen savaş kapsamında Tayvan başkentini birebir kopyaladı, söz konusu olay dünyada ses getirdi.
27.03.2024 Dünya
Her dediği çıktı, akılalmaz kehanetler! Michio Kaku'dan 2124 kehanetleri: Yapay zeka, ölümsüzlük, nükleer savaş
Her dediği çıktı, akılalmaz kehanetler! Michio Kaku'dan 2124 kehanetleri: Yapay zeka, ölümsüzlük, nükleer savaş ABD’li fizikçi ve yazar Michio Kaku, kuantum çağının geleceğimiz konusunda belirleyici olacağını söylüyor.
27.03.2024 Dünya
Rusya: Moskova'daki terör eyleminin arkasında ABD, İngiltere ve Ukrayna var
Rusya: Moskova'daki terör eyleminin arkasında ABD, İngiltere ve Ukrayna var Rusya istihbarat şefi, Moskova'daki terör saldırısında Batılı istihbarat servislerinin doğrudan bağlantısı olduğunu ileri sürdü.
27.03.2024 Dünya
Dünya Tiyatro Gününüz kutlu olsun: ‘Sanat barıştır’
Dünya Tiyatro Gününüz kutlu olsun: ‘Sanat barıştır’ Türkiye’de ve dünyada coşkuyla kutlanan 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nün bu yılki bildirisini Nobel’in son sahibi İsveçli yazar Jon Fosse kaleme aldı. Bildiri, Doç. Dr. Esla Dicle tarafından Türkçeye çevrildi.
27.03.2024 Kültür Sanat
‘Ukrayna’ seslerinin ardında ne yatıyor?
‘Ukrayna’ seslerinin ardında ne yatıyor? Moskova’daki terör saldırısının ardından Rus yönetiminin DAEŞ’i değil, Ukrayna ve Batı’yı hedef alan söylemi dikkat çekiyor. Bu propagandanın ardında yeni bir seferberlik yatıyor olabilir.
27.03.2024 Dünya
Hava gücü nesil yükseltti
Hava gücü nesil yükseltti Türkiye, savunma sanayii alanındaki atılımları kapsamında “dev” bir adım daha attı. ASELSAN tarafından tamamen milli imkanlarla geliştirilen ve uçaklara nesil atlatan AESA Uçak Burun Radarı, ilk uçuşunu F-16 ÖZGÜR Platformu ile gerçekleştirdi.
27.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Bingöl Solhan'da vatandaşlara hitap etti
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Bingöl Solhan'da vatandaşlara hitap etti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl Solhan'da temaslarda bulundu. Yılmaz "Yılsonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz" dedi.
26.03.2024 Gündem
DMM'den İsrail’le ihracat açıklaması: Asılsız iddialara itibar etmeyiniz
DMM'den İsrail’le ihracat açıklaması: Asılsız iddialara itibar etmeyiniz Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı basın yayın organlarında yer alan, 'Türkiye'den İsrail'e barut, silah ve mühimmat ihracatı devam ediyor' iddiasının doğru olmadığı duyuruldu.
26.03.2024 Gündem
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3 adım adım geliyor! Bir test daha tamam
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3 adım adım geliyor! Bir test daha tamam Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA 25. test uçuşunu da başarıyla tamamladı.
26.03.2024 Gündem
CHP Genel Başkanı Özgür Özel Bandırma'da halka seslendi
CHP Genel Başkanı Özgür Özel Bandırma'da halka seslendi CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir programı kapsamında Bandırma ilçesinde partisinin düzenlediği mitinge katıldı.
26.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Savaş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.