Satış

Satış

Son dakika satış haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan satış gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan satış haber sayfamızda...

Satış

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 70.257 satış haberi bulunmuştur.
Beyaz eşya sektöründe iç satışlar yüzde 28 arttı
Beyaz eşya sektöründe iç satışlar yüzde 28 arttı Türkiye Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği (TÜRKBESD), 2024 yılı ilk çeyreğinde beyaz eşya sektöründe iç satışların yüzde 28 artış kaydettiğini açıkladı.
25.04.2024 Ekonomi
Beyaz eşya satışları arttı
Beyaz eşya satışları arttı Beyaz eşya sektörü 2024 yılı ilk çeyreğinde iç satışlarda yüzde 28 artış yaşadı. İhracat ise yüzde 5 azaldı. Aylık bazdaki verilere göre ise bu Mart ayında geçen yılın Mart ayına kıyasla iç satışlarda yüzde 24 oranında artış görüldü.
25.04.2024 Ekonomi
Ticaret Bakanlığı’ndan 5 milyon TL'lik satılık ayakkabı
Ticaret Bakanlığı’ndan 5 milyon TL'lik satılık ayakkabı Ticaret Bakanlığı, mevzuata uygun şekilde gümrük işlemi tamamlanmadığı için gümrükte terk edilen ABD’li eski basketbolcu Michael Jordan imzalı 3 çift spor ayakkabıyı 5 milyon liraya satışa çıkarttı.
25.04.2024 Ekonomi
Meta'nın gelir ve karı beklentileri aştı
Meta'nın gelir ve karı beklentileri aştı Meta'nın karı ve geliri beklentileri aştı, ancak 2'nci çeyrek tahminleri hayal kırıklığı yarattı.
25.04.2024 Uzmanpara
Toyota'nın satışları ilk kez 10 milyonu aştı
Toyota'nın satışları ilk kez 10 milyonu aştı Toyota Motor, 31 Mart'ta sona eren yılda küresel satışlarının ve üretiminin rekor seviyelere ulaştığını söyledi.
25.04.2024 Uzmanpara
Arazi fiyatı Boğaz’daki yalının değerini aştı! Kira artışı yüzde 150’ye dayandı
Arazi fiyatı Boğaz’daki yalının değerini aştı! Kira artışı yüzde 150’ye dayandı Gayrimenkul fiyatlarındaki artış gündemde. Türkiye genelindeki OSB’lerde kira artış oranları yüzde 150’ye yaklaşırken, OSB arazilerin metrekare satış fiyatı ise Boğaz’daki yalıların değerini aştı. Artış hızının en yüksek olduğu bölgelerin başında ise açık ara Marmara geliyor.
25.04.2024 Ekonomi
Münire Sultan’ın mushafına rekor fiyat
Münire Sultan’ın mushafına rekor fiyat Sotheby’s’te dün gerçekleşen İslam Dünyası ve Hindistan Sanatları Müzayedesi’nde, Osmanlı mücevherleri de dahil olmak üzere çok sayıda önemli eser yeni sahiplerine kavuştu.
25.04.2024 Kültür Sanat
İnternetten alınan saatler için 'replika' uyarısı
İnternetten alınan saatler için 'replika' uyarısı İnternetten alınan saatlerin replika ürün olabileceğini ve kısa sürede bozulabileceğini belirten saatçi Mehmet Ercan, “Saat gibi uzun yıllar kullanılacak ürünlerin yüzyüze yapılan ticaretle alınması daha sağlıklıdır” dedi.
24.04.2024 Ekonomi
Thermonator'u dünyaya tanıttılar! Telefondan kontrol ediliyor: Lazer ve otomatik hedef alma
Thermonator'u dünyaya tanıttılar! Telefondan kontrol ediliyor: Lazer ve otomatik hedef alma ABD'li robot üretimi yapan bir şirketin son ürettiği cihazın fotoğrafları dünyada ses getirdi. Söz konusu robotun özellikleri ise uluslararası medyada gündem haline geldi.
24.04.2024 Dünya
'Faiz artışları konut satışlarını olumsuz etkiledi'
'Faiz artışları konut satışlarını olumsuz etkiledi' Antalya'da mart ayında konut satışında yüzde 7 oranında gerileme yaşandığına dikkat çeken ATSO Başkanı Ali Bahar, “Antalya'da Türkiye ortalamasının üzerinde düşüş yaşandı. Ülkemizde ve Antalya'da konut satışlarının gerilemesindeki en temel etken inşaat maliyetlerinde yaşanan artışlardır" dedi.
24.04.2024 Ekonomi
Reel Kesim Güven Endeksi belli oldu
Reel Kesim Güven Endeksi belli oldu 2024 yılı Nisan ayında mevsimsellikten arındırılmış Reel Kesim Güven Endeksi (RKGE-MA), bir önceki aya göre değişmeyerek 103,5 seviyesinde gerçekleşti.
24.04.2024 Uzmanpara
Araç sahipleri dikkat: Trafik sigortasında yeni dönem!
Araç sahipleri dikkat: Trafik sigortasında yeni dönem! Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren trafik sigortasında yeni dönem mayıs ayı itibarıyla başlıyor. Buna göre trafik sigortasında aylık artış maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki yeni dönem fiyatları nasıl etkileyecek? Konuyla ilgili merak edilenleri uzman isim milliyet.com.tr’ye açıkladı. İşte detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
Twitter (X) çöktü mü? Bazı kullanıcılar erişim sorunu yaşadı
Twitter (X) çöktü mü? Bazı kullanıcılar erişim sorunu yaşadı Twitter, yeni adıyla X kullanıcıları 'Twitter çöktü mü?', 'Twitter neden açılmıyor?', 'Twitter'da sorun mu var?' sorularını sıklıkla yöneltirken bazı kullanıcılar platforma giremediklerini bildirdi.
23.04.2024 Gündem
Adana'dan İstanbul'a uzanan satış hikayesi! Zümrüt diye aldı, gerçek şoke etti
Adana'dan İstanbul'a uzanan satış hikayesi! Zümrüt diye aldı, gerçek şoke etti Kuyumcudan sertifikalı olarak aldığı zümrüt küpeden şüphelenen Nuray A., küpenin orijinal olup olmadığının tespit edilmesi için laboratuvara gönderdi. Test sonucunu görünce şok olan Nuray A., soluğu savcılıkta aldı.
23.04.2024 Gündem
Altın fiyatlarında sert kayıp
Altın fiyatlarında sert kayıp Geçen hafta cuma günü rekor kıran altın fiyatlarında yeni haftanın ilk iki işlem gününde aşağı yönlü seyir dikkat çekti. Peki altın fiyatlarındaki gerilemenin sebebi ne? İşte detaylar...
23.04.2024 Uzmanpara
İkinci el araç alacaklar dikkat: Piyasada en çok talep gören 5 marka belli oldu
İkinci el araç alacaklar dikkat: Piyasada en çok talep gören 5 marka belli oldu İkinci el araç fiyatlarıyla ilgili yapılan son araştırmalarda çarpıcı veriler göze çarpmaya devam ediyor. İlk 4 aylık süreçte ikinci elde fiyatlar yukarı yönlü hareketlendi. Peki fiyat artışının sebepleri neler? Piyasada en çok talep gören marka ve modeller hangileri? Uzman isim ‘İkinci el avantajlı konuma geçti’ dedi. İşte detaylar...
23.04.2024 Ekonomi
Haftada 6 günlük ‘kriz’ mesaisi!
Haftada 6 günlük ‘kriz’ mesaisi! Dünya haftada 4 gün çalışmayı tartışırken Samsung 6 gün çalışma moduna geçti.
23.04.2024 Teknoloji
Reformlar ve 104 yıl öncesi
Reformlar ve 104 yıl öncesi Eğer reformların tarihi yazılsaydı, Meclis’in kurulduğu 1920 ve Atatürk’ün aramızdan ayrıldığı 1938 arasındaki dönem çok özel bir yer kaplardı.
23.04.2024 Ekonomi
Tarım Fuarı’nda, 2 milyar TL'lik satış
Tarım Fuarı’nda, 2 milyar TL'lik satış Aydın’da bu yıl 11.’si gerçekleştirilen tarım fuarını 500 bin kişi ziyaret ederken, fuarda 2 milyar 350 milyon TL sıcak satış yapıldı.
22.04.2024 Ekonomi
İkinci el elektrikli otomobil alacaklar dikkat: Öncelik batarya durumu
İkinci el elektrikli otomobil alacaklar dikkat: Öncelik batarya durumu Elektrikli otomobillerin kullanımı yaygınlaşırken ikinci elde de talep artıyor. İkinci el elektrikli otomobil alırken dikkat edilmesi gereken en önemli unsurun aracın batarya sağlığı olduğu vurgulanıyor.
22.04.2024 Ekonomi
Yazlıklarını belgesiz kiraya veren 6 kişiye 600 bin lira ceza
Yazlıklarını belgesiz kiraya veren 6 kişiye 600 bin lira ceza Edirne'de Saros Körfezi sahillerinde yazlıklarını internet sitesi üzerinden ‘turizm amaçlı kiralama izin belgesi’ olmadan kiraya verdikleri tespit edilen 6 kişiye, 600 bin lira idari para cezası kesildi.
22.04.2024 Ekonomi
İşte petrol fiyatlarında son durum
İşte petrol fiyatlarında son durum İsrail ile İran arasındaki gerilimin tırmanmayacağı yönünde gelen mesajlar petrol fiyatlarını %1'den fazla geriletti.
22.04.2024 Uzmanpara
İngiltere'de konut fiyatları rekora yaklaştı
İngiltere'de konut fiyatları rekora yaklaştı Online emlak portalı Rightmove'un yeni verilerine göre daha büyük evlerin satış fiyatları nisan ayında ortalama Birleşik Krallık emlak fiyatlarını rekor seviyelere yaklaştırdı ve yıllık oranı son bir yılın en yüksek seviyesine çıkardı.
22.04.2024 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Satış ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.