Şartları

Şartları

Son dakika şartları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan şartları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan şartları haber sayfamızda...

Şartları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 23.680 şartları haberi bulunmuştur.
ESNAFA ERKEN EMEKLİLİK SON DURUM 2024: BAĞKUR erken emeklilikte 7200 prim sayısı yasalaştı mı, ne zaman yasalaşacak?  Bağ-Kur 7200 prim gün sayısı çıktı mı, kimleri kapsıyor?
ESNAFA ERKEN EMEKLİLİK SON DURUM 2024: BAĞKUR erken emeklilikte 7200 prim sayısı yasalaştı mı, ne zaman yasalaşacak? Bağ-Kur 7200 prim gün sayısı çıktı mı, kimleri kapsıyor? Esnafa erken emeklilik fırsatında son gelişmeler yakından takip ediliyor. Bağ-Kurluların prim gün sayısının 9 binden 7 bin 200'e düşürülmesine ilişkin çalışmalar yolda. Uzun zamandır kamuoyunun gündeminde olan konuya dair resmi açıklamalar, binlerce Bağ-Kurlu tarafından bekleniyor. Peki, Bağ-Kur'da 7200 prim gün sayısı ne zaman yasalaşacak? Bağ-Kur 7200 prim gün sayısı çıktı mı, kimleri kapsıyor? Bağ-Kur prim düşüşünde son durum...
24.04.2024 Bilgi Rehberi
İYİ Partili Olgun'dan olağanüstü kurultay için açıklama
İYİ Partili Olgun'dan olağanüstü kurultay için açıklama İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, partisinin cumartesi günü gerçekleştirilecek olan 5'inci olağanüstü kurultayına delegeler, il, ilçe ve belediye başkanları ile önceki dönem milletvekilleri dışında katılımcı davet edilmeyeceğini açıkladı.
24.04.2024 Gündem
DGS: Dikey Geçiş Sınavı ne zaman? 🏫 2024 DGS başvuru tarihi hangi ay, ayın kaçında? DGS başvuru ücreti 2024 ne kadar, başvuru şartları nedir?
DGS: Dikey Geçiş Sınavı ne zaman? 🏫 2024 DGS başvuru tarihi hangi ay, ayın kaçında? DGS başvuru ücreti 2024 ne kadar, başvuru şartları nedir? Dikey Geçiş Sınavı (DGS) için hazırlıkta olan adaylar, başvuru, sınav tarihleri hakkında bilgi almak istiyor. Aynı zamanda DGS başvuru ücreti ile ilgili de araştırma yapan adaylar, DGS başvuru ücreti 2024 ne kadar, belli oldu mu? sorularını araştırıyor. ÖSYM tarafından uygulanacak olan DGS'nin bu yılki takvimi şöyle...
24.04.2024 Bilgi Rehberi
BEKÇİ ALIMI BAŞVURUSU NE ZAMAN 2024? ✔ Bekçi alımı ne zaman olacak? 2024 Bekçilik başvurusu nasıl yapılır, şartları nedir?
BEKÇİ ALIMI BAŞVURUSU NE ZAMAN 2024? ✔ Bekçi alımı ne zaman olacak? 2024 Bekçilik başvurusu nasıl yapılır, şartları nedir? Çarşı ve Mahalle Bekçiliği alımına yönelik haberler yakından takip ediliyor. Bekçi olmak isteyenler, Bekçi alımı ne zaman? 2024 Bekçilik başvurusu nasıl yapılır, şartları nedir? sorularına cevap arıyor. Halkın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla görevlendirilen bekçiler ile ilgili son güncel durum haberimizde...
24.04.2024 Bilgi Rehberi
BAŞVURU KILAVUZU ✨ İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI 2024 | İçişleri Bakanlığı 1608 sözleşmeli personel alımı şartları, sınav tarihi...
BAŞVURU KILAVUZU ✨ İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI 2024 | İçişleri Bakanlığı 1608 sözleşmeli personel alımı şartları, sınav tarihi... İçişleri Bakanlığı tarafından merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere bin 608 sözleşmeli personel alımı yapılıyor. Alıma ilişkin başvuru kılavuzu yayımlandı. KPSS puan türüne göre gerçekleştirilecek personel temini için ayrıca sözlü sınav da uygulanacak. Peki, 2024 İçişleri Bakanlığı 1608 personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
24.04.2024 Bilgi Rehberi
İŞKUR MSB 1829 İŞÇİ ALIMI BAŞVURU EKRANI | Milli Savunma Bakanlığı sürekli işçi alımı başvuru şartları neler, nasıl yapılır? İşte alım yapılacak meslek grupları...
İŞKUR MSB 1829 İŞÇİ ALIMI BAŞVURU EKRANI | Milli Savunma Bakanlığı sürekli işçi alımı başvuru şartları neler, nasıl yapılır? İşte alım yapılacak meslek grupları... Milli Savunma Bakanlığı tarafından açık iş pozisyonlarına işçi alımı yapılıyor. 1829 işçi alımına dair başvuru şartları, branş dağılımı detayları yayımlandı. 2024 MSB işçi alımı için başvurular İŞKUR üzerinden alınıyor. Başvurular ardından adaylar arasından kura çekimi yapılacak. Peki, MSB işçi alımı kurası ne zaman?
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Ermeni doktor 40 Türk askerini 'zehirli iğne' ile öldürdü! Tarihi ihanet
Ermeni doktor 40 Türk askerini 'zehirli iğne' ile öldürdü! Tarihi ihanet Sivas’ta 1915 yılında güvenip teslim oldukları ermeni doktor tarafından zehirlenerek şehit edilen 40 Osmanlı askeri ve doktorun ihaneti aradan geçen 1 asırdan fazla zamana rağmen unutulmadı.
24.04.2024 Gündem
İstifa edip bu işe girdi, topraksız yetiştiriyor! 'Yüzde 500 kâr edebiliyoruz'
İstifa edip bu işe girdi, topraksız yetiştiriyor! 'Yüzde 500 kâr edebiliyoruz' Özel sektördeki işinden istifa ederek topraksız tarım yapmaya başlayan Ziraat Yüksek Mühendisi Mesut Can, bu işin oldukça kazançlı olduğunu söylüyor. İşin ve pazarın iyi bilinmesi gerektiğine vurgu yapan Can, "20 bin marulu çöpe atanların da olduğunu da biliyorum" diyerek topraksız tarımdan yüzde 500 nasıl kar ettiğini anlattı.
24.04.2024 Yaşam
Ankaragücü'nde Olimpiu Morutan depremi! Resmen açıklandı
Ankaragücü'nde Olimpiu Morutan depremi! Resmen açıklandı Ankaragücü'nün sezon başında Galatasaray'dan kadrosuna kattığı Olimpiu Morutan'ın son durumu belli oldu.
23.04.2024 Ankaragücü
TBMM'de 23 Nisan Özel Oturumu! Kurtulmuş: Gündem asra uygun anayasa
TBMM'de 23 Nisan Özel Oturumu! Kurtulmuş: Gündem asra uygun anayasa TBMM'de düzenlenen 23 Nisan Özel Oturumu'nda konuşan Meclis Başkanı Kurtulmuş, 'Gerçekten sivil, darbelerin gölgelerinden kurtulmuş anayasa yapması Meclis'in boynunun borcudur. Öncelikli gündem asra uygun anayasa. Bu haftayı geride bırakıp partilerle yapacağımız temaslarla bu süreci başlatacağız' dedi.
23.04.2024 Gündem
Bakanlıktan 'Giyim Yardımı' açıklaması
Bakanlıktan 'Giyim Yardımı' açıklaması Hazine ve Maliye Bakanlığı, kamu kurum ve kuruluşlarında uygulanan koruyucu giyim yardımlarının tasarruf tedbirleri kapsamında kesildiği iddiasının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
23.04.2024 Ekonomi
Ruben Amorim için West Ham United iddiası!
Ruben Amorim için West Ham United iddiası! West Ham United'ın David Moyes ile yollarını ayırması halinde Ruben Amorim'i göreve getirmek istediği iddia edildi.
Trabzonspor ilk transferini bitirdi! Sözleşme şartları belli oldu
Trabzonspor ilk transferini bitirdi! Sözleşme şartları belli oldu Trabzonspor'da gelecek sezon için çalışmalarına başlayan kurmayların ilk transferini bitirdiği öğrenildi. Yıldız futbolcunun sözleşme şartları netlik kazandı.
22.04.2024 Trabzonspor
AK Parti'li Saygılı: Onlar ki, geleceğin kurucularıdır
AK Parti'li Saygılı: Onlar ki, geleceğin kurucularıdır AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
22.04.2024 Gündem
Bahçeli'den net mesaj: DEM'e kapatma davası açılmalı!
Bahçeli'den net mesaj: DEM'e kapatma davası açılmalı! Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. DEM Parti hakkında kapatma davasının açılarak bölücü milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması gerektiğini belirten Bahçeli, 'Müfettiş görevlendirilmesiyle oyalanmaktan ve zamana oynamaktan vazgeçilmesi tarihe, ecdada, vatana ve millete namus borcudur.' dedi.
22.04.2024 Gündem
'Koruyucu aile yanında bakımı sağlanan çocuk sayımız 10 bin 84’e ulaştı'
'Koruyucu aile yanında bakımı sağlanan çocuk sayımız 10 bin 84’e ulaştı' Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, koruyucu aile yanında bakımı sağlanan çocuk sayısının 10 bin 84’e ulaştığını açıkladı.
21.04.2024 Ekonomi
Toprak Razgatlıoğlu Hollanda’da ikincilik kürsüsüne çıktı
Toprak Razgatlıoğlu Hollanda’da ikincilik kürsüsüne çıktı Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, 2024 Dünya Superbike Şampiyonası’nın (WSBK) 3. durağı olan Hollanda Grand Prix’sinin ilk yarışını ikinci sırada tamamladı.
20.04.2024 Motor Sporları
“Konaklama fiyatlarında abartıya gidilmemeli”
“Konaklama fiyatlarında abartıya gidilmemeli” Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, konaklama fiyatlarında abartıya gidilmemesi uyarısını yaparak, “İnsanların yaşadığı ülkede tatil yapma şartları kolaylaşsın” dedi.
20.04.2024 Ekonomi
Polenler artık daha güçlü! Pencereleri kapatın
Polenler artık daha güçlü! Pencereleri kapatın Küresel ısınma, kayan mevsimler, güçlenen polenler... Uzmanlar, şiddetli alerjiye neden olan polenlerin trafik ve hava kirliliğinin yoğun görüldüğü kentlerde maske kullanılmasını önerdi.
20.04.2024 Gündem
Galatasaray'dan Liverpool'un yıldızına transfer kancası! Listede bir numara
Galatasaray'dan Liverpool'un yıldızına transfer kancası! Listede bir numara Galatasaray'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız veren kurmayların Liverpool'un yıldızını listesine dahil ettiği öğrenildi. Yıldız futbolcunun transfer listesinde ilk sıraya yazıldığı aktarıldı.
19.04.2024 Galatasaray
325 EURO ANNE DESTEĞİ 👩‍👧 Çalışan annelere ve bakıcılara destek şartları neler? Annelere 325 euro destek başvurusu ne zaman, kimler faydalanabilir?
325 EURO ANNE DESTEĞİ 👩‍👧 Çalışan annelere ve bakıcılara destek şartları neler? Annelere 325 euro destek başvurusu ne zaman, kimler faydalanabilir? Çalışan annelere ve bakıcılara yönelik uygulanacak 325 euro destek başvuru detayları konuyu takip edenlerce araştırılıyor. SGK tarafından yürütülen anne desteği, Avrupa Birliği destekli proje kapsamında yer alıyor. İlk etapta İstanbul, Ankara ve İzmir illerinde geçerli olacak çalışma desteği başvurusu ne zaman, şartlar neler?
19.04.2024 Bilgi Rehberi
GREEN CARD SONUÇLARI açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Yeşil Kart (Green Card) başvuru sonuçları sorgulama DV Lottery!
GREEN CARD SONUÇLARI açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Yeşil Kart (Green Card) başvuru sonuçları sorgulama DV Lottery! Green Card başvuru sonuçları için geri sayım başladı. DV Lottery üzerinden başvuruları alınan Yeşil Kart uygulaması ile ABD'de çalışma ve yaşama şansı elde ediliyor. 2024 Green Card başvuru şartları arasında artık yabancı dil bilme şartı yer almıyor. Peki, Green Card (Yeşil Kart) sonuçları ne zaman, ayın kaçında açıklanacak?
19.04.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Şartları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.