Şangay

Şangay

Son dakika Şangay haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Şangay gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Şangay haber sayfamızda...

Şangay

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.137 şangay haberi bulunmuştur.
Çin Futbol Federasyonu eski başkanına rüşvet nedeniyle ömür boyu hapis
Çin Futbol Federasyonu eski başkanına rüşvet nedeniyle ömür boyu hapis 67 yaşındaki eski başkan Chen Xuyuan, rüşvet suçu nedeniyle ömür boyu hapis cezası aldı.
26.03.2024 Diğer
Ayvalık Rahmi M. Koç Müzesi Açıldı
Ayvalık Rahmi M. Koç Müzesi Açıldı Türkiye’nin ulaşım, endüstri ve iletişim tarihindeki gelişmeleri yansıtan ilk ve tek sanayi müzesi olan Rahmi M. Koç Müzesi, kültür sanat dünyasına yeni bir müze daha kazandırdı.
28.01.2024 Mimarlık
Çin'de Türk denizcilerin bulunduğu gemi battı
Çin'de Türk denizcilerin bulunduğu gemi battı Çin’in Şanghay kenti açıklarında içinde Türk denizcilerin de bulunduğu Omega adlı gemi, Mirabella isimli gemiyle kötü hava koşullarından dolayı çarpıştı. Filikalarla gemiyi terk eden 16'sı Türk 21 denizcinin diğer gemi tarafından kurtarıldığı açıklandı.
24.01.2024 Haberler
Son dakika... Çin'de Türk denizcilerin bulunduğu gemi battı
Son dakika... Çin'de Türk denizcilerin bulunduğu gemi battı Çin’in Şanghay kenti açıklarında içinde Türk denizcilerin de bulunduğu Omega adlı gemi, Mirabella isimli gemiyle kötü hava koşullarından dolayı çarpıştı. Filikalarla gemiyi terk eden 16'sı Türk 21 denizcinin diğer gemi tarafından kurtarıldığı açıklandı.
24.01.2024 Dünya
Güzelliğe milyar euro’luk yatırım
Güzelliğe milyar euro’luk yatırım L’Oréal Türkiye Genel Müdürü Gökçen, “Küresel çapta bilimsel odaklı çalışmalarımız için yıllık 1 milyar euro’luk araştırma-geliştirme yatırımımızın yanı sıra 4 bin kişilik bilim insanı ile yolumuza devam ediyoruz” dedi.
12.01.2024 Ekonomi
Ünlü kozmetik firmasının İstanbul merkezinden büyük başarı
Ünlü kozmetik firmasının İstanbul merkezinden büyük başarı İstanbul, ünlü kozmetik şirketi L'Oréal'in dünyadaki 7 inovasyon merkezi arasında yer aldı.
11.01.2024 Vitrin
Çin Hakkında Bilgiler; Çin Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Çin Hakkında Bilgiler; Çin Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Uzak Doğu'nun gelişmiş ülkelerinden birisi olan Çin, nüfus yoğunluğuyla dikkat çeken ülkelerden birisidir. 292 farklı dilin kullanıldığı ve dünya nüfusunun büyük kısmının bulunduğu ülke, yüz ölçümüyle de Asya'nın en büyük ülkeleri arasında yer alıyor. Çin neredir, başkenti neresi, ne kadar nüfusu var, para birimi ne, resmi ve konuşulan diller neler gibi soruların yanıtlarını sizin için derledik.
3.01.2024 Tatil
Asya borsalarında faiz indirimi fiyatlaması
Asya borsalarında faiz indirimi fiyatlaması ABD Merkez Bankası'ndan (Fed) faiz indirimi beklentileri yılın son günlerinde Asya borsalarını yukarı taşıdı.
28.12.2023 Uzmanpara
Tijana Boskovic şampiyonluğun sırrını verdi! Filenin Sultanları'nı övdü: Türkiye yerini hak ediyor
Tijana Boskovic şampiyonluğun sırrını verdi! Filenin Sultanları'nı övdü: Türkiye yerini hak ediyor Eczacıbaşı’nın dünya şampiyonu olduğu turnuvada da MVP ödülüne layık görülen Tijana Boskovic, "Takımın birinciliği benim için her zaman daha önemli. En iyi oyuncu seçilmek de hoş elbette ama bu takımdaşlık olmasaydı, bu şampiyonluğu elde edemezdik" diyor.
24.12.2023 Voleybol
Karahantepe yılın en iyi dokuz keşfinden biri
Karahantepe yılın en iyi dokuz keşfinden biri 12 bin yıllık geçmişiyle insanlık tarihinin en önemli arkeolojik alanlarından Şanlıurfa’daki Karahantepe, Çin’de düzenlenen 5. Şangay Arkeoloji Forumu’nda 2023 yılının en önemli 9 “Saha Keşif ve Araştırma” projesi arasına seçildi.
16.12.2023 Kültür Sanat
Bakır 4 ayın zirvesinden döndü
Bakır 4 ayın zirvesinden döndü Londra'da bakır fiyatları güçlenen doların bakıra yönelik arzın kısıtlanacağına dair endişeleri dengelemesiyle geçen hafta çıktığı yaklaşık 4 ayın en yüksek seviyesinden düştü.
4.12.2023 Uzmanpara
Kan donduran gelenek! Kemik satıp ölüyle evlendiler
Kan donduran gelenek! Kemik satıp ölüyle evlendiler Dünyada ağaçla, kediyle hatta pizzayla bile evlenen kişiler görmek mümkün. Ancak Çin'de görülen ölüleri evlendirme geleneğinin benzeri pek de yok. Günümüzde kadın cinayetlerine ve mezar soygunculuğuna kadar uzanan 'hayalet evlilik'in detayları ise tüyler ürpertecek türden.
29.11.2023 Yaşam
Kazakistan Cumhurbaşkanı geleneği bozdu! Rus heyeti büyük şaşkınlık yaşadı
Kazakistan Cumhurbaşkanı geleneği bozdu! Rus heyeti büyük şaşkınlık yaşadı Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile katıldığı imza töreninde, geleneği bozup Rusça yerine Kazakça konuştu. Rus heyeti bu durum karşısında büyük şaşkınlık yaşadı.
10.11.2023 Haberler
Kazakistan Cumhurbaşkanı geleneği bozdu! Rus heyeti büyük şaşkınlık yaşadı
Kazakistan Cumhurbaşkanı geleneği bozdu! Rus heyeti büyük şaşkınlık yaşadı Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile katıldığı imza töreninde, geleneği bozup Rusça yerine Kazakça konuştu. Rus heyeti bu durum karşısında büyük şaşkınlık yaşadı.
10.11.2023 Dünya
Parkinsonu yavaşlatan ‘tai chi’ egzersizi
Parkinsonu yavaşlatan ‘tai chi’ egzersizi Çin’de geleneksel bir fiziksel aktivite olan ‘tai chi’nin parkinson hastalığının semptomlarını birkaç yıl boyunca yavaşlatabileceği ortaya çıktı.
27.10.2023 Dünya
İmamoğlu: Sivillere karşı saldırılar kabul edilemez
İmamoğlu: Sivillere karşı saldırılar kabul edilemez İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Ortadoğu'da tırmanan şiddete ilişkin açıklamalarda bulundu.
8.10.2023 Gündem
THY'den China Eastern Havayolları'yla iş birliği anlaşması! 'Kapasitesinin ötesini hedefleyecek'
THY'den China Eastern Havayolları'yla iş birliği anlaşması! 'Kapasitesinin ötesini hedefleyecek' Türk Hava Yolları ile Çin'in en büyük hava yolu şirketlerinden biri olan China Eastern Havayolları arasında North Bund Forum 2023 çerçevesinde bir mutabakat anlaşması imzalandı.
28.09.2023 Ekonomi
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
BRICS, yeni dünya düzeni, ‘küresel güney’
BRICS, yeni dünya düzeni, ‘küresel güney’ Ege Doğaç Erdoğan - İsmet İnönü 1964’te Johnson’ın mektubuna cevaben, “yeni bir dünya kurulur ve Türkiye de bu dünyada yerini bulur” demişti...
3.09.2023 Gündem
TOGG'da sistem değişiyor! 3 farklı hedef
TOGG'da sistem değişiyor! 3 farklı hedef Togg’un üretim bantlarından inen araç sayısı planlar dahilinde arttı. Ağustos sonu itibarıyla günlük araç üretimi 100’e ulaştı. 2023 yılı için hedeflenen 28 bin adetlik üretimi yakalayabileceklerini söyleyen Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, “Normalde 2024’te ikili vardiyaya geçecektik ama yüksek talebi görünce kararımızı değiştirdik. Eylül ayının ortasından itibaren ikili vardiya sistemine başlıyoruz. Ağustos ayında ise şu ana kadar ürettiğimiz tüm araçlardan fazla araç üretmiş olacağız” dedi.
26.08.2023 Ekonomi
Vitor Pereira, eski öğrencisi Kim Min-Jae'yi yorumladı: Bayern Münih'te dünyanın en iyilerinden olacak
Vitor Pereira, eski öğrencisi Kim Min-Jae'yi yorumladı: Bayern Münih'te dünyanın en iyilerinden olacak Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira, Bayern Münih'e transfer olmaya hazırlanan Kim Min-Jae hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
9.07.2023 Almanya Bundesliga
Kocasını en yakın arkadaşıyla bastı! Binaya girmek istedi içeri almadılar
Kocasını en yakın arkadaşıyla bastı! Binaya girmek istedi içeri almadılar Eşini bir bahaneyle kandırarak sevgilisiyle buluşan kocanın yalanı kısa sürdü. Kocasını şans eseri yakalayan kadının görüntüleri ise sosyal medyada ses getirdi.
5.07.2023 Dünya
Dolara rakip çıkar mı?
Dolara rakip çıkar mı? BRICS’in alternatif para girişimi doların küresel ekonomideki ağırlığına karşı ilk meydan okuma değil. Daha önce de benzer girişimler oldu ancak dolar gücünü korumaya devam etti. BRICS başarabilir mi? Sanmıyorum.
4.07.2023 Ekonomi
Liderlik kadroları
Liderlik kadroları Türkiye'nin önde gelen şirketleri stratejik birimleri için yönetici atamalarını sürdürdü.
10.05.2023 Milliyet Executive
ABD ve Çin arasındaki uçuşlar artırılıyor
ABD ve Çin arasındaki uçuşlar artırılıyor ABD, Çinli havayolu şirketlerinin karşılıklı olarak sefer sayılarını arttırmasına onay verecek. Yapılan açıklamada, karşılıklı yapılacak sefer sayısının haftada 8’den 12’ye çıkarılacağı duyuruldu.
4.05.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Şangay ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.