Sahte Estetikçi

Sahte Estetikçi

Son dakika Sahte estetikçi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sahte estetikçi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sahte estetikçi haber sayfamızda...

Sahte Estetikçi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 21 sahte estetikçi haberi bulunmuştur.
'Sahte estetikçi' yine cezaevinden kaçmış
'Sahte estetikçi' yine cezaevinden kaçmış Adana'da internetten kendisini "estetik uzmanı doktor" olarak tanıtıp, aralarında hemşirenin de bulunduğu biri erkek 4 kişiye dudak dolgusu ve botoks yaptığı gerekçesiyle 6 yıl hapis cezasına çarptırılan kuaförün, "taksirle yaralama" suçundan yargılanmasına devam edildi. Başka bir suçtan dolayı yattığı Adana'daki açık cezaevinden kaçtıktan sonra yakalanıp Patnos Açık Cezaevi İnfaz Kurumu'na gönderilen sanığın yaklaşık 2,5 ay önce yine cezaevinden kaçtığı belirtildi.
12.02.2019 Gündem
Son dakika: Sahte estetikçi kuaförün cezası belli oldu!
Son dakika: Sahte estetikçi kuaförün cezası belli oldu! Adana'da internetten  kendisini "estetik uzmanı doktor" olarak tanıtıp, aralarında hemşirenin de  bulunduğu biri erkek 4 kişiye dudak dolgusu ve botoks yaparak hastanelik  olmalarına sebebiyet verdiği iddiasıyla yargılanan kuaföre 6 yıl hapis cezası  verildi.
16.11.2017 Gündem
Sahte estetikçi inşaat silikonu enjekte etmiş
Sahte estetikçi inşaat silikonu enjekte etmiş Adana'da kendisini doktor olarak tanıtan sahte estetikçiye dudaklarına silikon yaptıran Güllü Sel, doktorlardan dudaklarına inşaat silikonu enjekte edildiğini öğrendiğini ve ameliyat olacağını belirtti
11.09.2019 Yaşam
Gerçeği öğrendi! Sahte estetikçi inşaat silikonu enjekte etmiş...
Gerçeği öğrendi! Sahte estetikçi inşaat silikonu enjekte etmiş... Adana'da kendisini doktor olarak tanıtan sahte estetikçiye dudaklarına silikon yaptıran Güllü Sel, doktorlardan dudaklarına inşaat silikonu enjekte edildiğini öğrendiğini ve ameliyat olacağını belirtti
27.09.2017 Gündem
Sahte estetikçi şiddet gördüğünü öne sürüp darp raporu almak istedi
Sahte estetikçi şiddet gördüğünü öne sürüp darp raporu almak istedi Adana'da kendisini doktor olarak tanıtarak, aralarında bir hemşirenin de bulunduğu 4 kişiye dudak dolgusu ile botoks yaptığı iddiasıyla yargılanan ve hırsızlıktan hükümlü olarak cezaevinde bulunan Soner Gülnaz, cezaevinde şiddet gördüğünü ileri sürerek darp raporu almaya başvurdu.
11.09.2019 Haberler
Sahte estetikçiden şoke eden savunma
Sahte estetikçiden şoke eden savunma Adana'da kendisini doktor olarak tanıtarak, aralarında bir hemşirenin de bulunduğu 4 kişiye dudak dolgusu ile botoks yaptığı iddiasıyla yargılanan, hırsızlıktan hükümlü bulunduğu cezaevinden firar ettikten sonra Yunanistan'a kaçmaya hazırlanan kuaför Soner Gülnaz, kendisi için özel olarak kurulan polis ekibi tarafından firarından 5 gün sonra yakalanarak cezaevine gönderildi. Gülnaz, "Swinger çetesini ortaya çıkarttım. İftiralarla doluyum" diye konuştu. Alınan bilgiye göre, Adana 3. Asliye Ceza Mahkemesinde "Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'a Muhalefet", "Dolandırıcılık" ve "Yaralama" suçlarından tutuklu olarak yargılanan kuaför Soner Gülnaz, 1 Ağustos'taki duruşmada tahliye edildi. Gülnaz, başka bir suçtan hükümlü olduğu için serbest bırakılmadı. Hırsızlıktan hakkında kesinleşmiş 5 yıl 3 ay hapis cezası bulunan Soner Gülnaz, Denetimli Serbestlik Yasası'na göre cezasının kalan kısmını çekmesi için Adana Açık Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi. 10 Ağustos akşamı cezaevi yoklamasında firar ettiği anlaşılan Gülnaz hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Mersin'den Yunanistan'a kaçacaktı Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği tarafından Gülnaz'ın yakalanması için özel ekip kuruldu. Gidebileceği tüm adreslere şok baskınlar yapılan Gülnaz'ın, Mersin'den Yunanistan'a kaçmaması için de özel önlemler alındı. Polisler saklandığı evin etrafına pusu kurdu Polis ekipleri, Gülnaz'ın dün gece Seyhan ilçesindeki Yeni Bey Mahallesi'nde bir evde saklandığını tespit etti. Evin etrafına pusu kuran polisler, 6 saat boyunca sahte estetikçiyi bekledi. Eve gelmek için sokağa giren Soner Gülnaz, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Suçu birlikte çalıştığı doktora attı Sorgusunun ardından sağlık kontrolünden geçirilen Soner Gülnaz, buradan adliyeye sevk edildi. Adliyede ise tutuklanan sahte estetikçi Soner Gülnaz, cezaevine gönderilirken kendisini görüntüleyen basın mensuplarına yaptığı açıklamada, swinger çetesini çökerttiğini iddia e
11.09.2019 Haberler
Sahte estetikçi Yunanistan'a kaçamadan yakalandı
Sahte estetikçi Yunanistan'a kaçamadan yakalandı Adana'da kendisini doktor olarak tanıtarak, aralarında bir hemşirenin de bulunduğu 4 kişiye dudak dolgusu ile botoks yaptığı iddiasıyla yargılanan, hırsızlıktan hükümlü bulunduğu cezaevinden firar ettikten Yunanistan'a kaçmaya hazırlanan kuaför Soner Gülnaz, kendisi için özel olarak kurulan polis ekibi tarafından firarından 5 gün sonra yakalandı. Alınan bilgiye göre, Adana 3. Asliye Ceza Mahkemesinde "Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'a Muhalefet", "Dolandırıcılık" ve "Yaralama" suçlarından tutuklu olarak yargılanan kuaför Soner Gülnaz, 1 Ağustos'taki duruşmada tahliye edildi. Gülnaz, başka bir suçtan hükümlü olduğu için serbest bırakılmadı. Hırsızlıktan hakkında kesinleşmiş 5 yıl 3 ay hapis cezası bulunan Soner Gülnaz, Denetimli Serbestlik Yasası'na göre cezasının kalan kısmını çekmesi için Adana Açık Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi. 10 Ağustos akşamı cezaevi yoklamasında firar ettiği anlaşılan Gülnaz hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Mersin'den Yunanistan'a kaçacaktı Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği tarafından Gülnaz'ın yakalanması için özel ekip kuruldu. Gidebileceği tüm adreslere şok baskınlar yapılan Gülnaz'ın, Mersin'den Yunanistan'a kaçmaması için de özel önlemler alındı. Polisler saklandığı evin etrafına pusu kurdu Polis ekipleri, Gülnaz'ın dün gece Seyhan ilçesindeki Yeni Bey mahallesinde bir evde saklandığını tespit etti. Evin etrafına pusu kuran polisler, 6 saat boyunca sahte estetikçiyi bekledi. Eve gelmek için sokağa giren Soner Gülnaz, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Suçu birlikte çalıştığı doktora attı Sorgusunun ardından sağlık kontrolünden geçirilen Soner Gülnaz, kendisini görüntüleyen gazetecilere yaptığı açıklamada, açık cezaevinde şiddet gördüğünü, kapalı cezaevinin daha iyi şartlarda olduğunu ve bu nedenle firar ettiğini öne sürdü.
11.09.2019 Yaşam
Sahte estetikçiden “Swinger çetesini çökerttim, iftira atıyorlar” savunması
Sahte estetikçiden “Swinger çetesini çökerttim, iftira atıyorlar” savunması Adana’da kendisini doktor olarak tanıtarak, aralarında bir hemşirenin de bulunduğu 4 kişiye dudak dolgusu ile botoks yaptığı iddiasıyla yargılanan, hırsızlıktan hükümlü bulunduğu cezaevinden firar ettikten sonra Yunanistan’a kaçmaya hazırlanan kuaför Soner Gülnaz, kendisi için özel olarak kurulan polis ekibi tarafından firarından 5 gün sonra yakalandı.
15.08.2017 Gündem
Adana'daki "sahte estetikçi" cezaevinden kaçtı
Adana'daki "sahte estetikçi" cezaevinden kaçtı Adana'da kendisini doktor olarak tanıtarak, aralarında  bir hemşirenin de bulunduğu 4 kişiye dudak dolgusu ve botoks yaptığı iddiasıyla  yargılanan kuaför, hırsızlıktan hükümlü bulunduğu Adana Açık Ceza İnfaz  Kurumundan kaçtı.
10.08.2017 Gündem
Adana'daki "sahte estetikçi" cezaevinden kaçtı
Adana'daki "sahte estetikçi" cezaevinden kaçtı Adana'da kendisini doktor olarak tanıtarak, aralarında  bir hemşirenin de bulunduğu 4 kişiye dudak dolgusu ve botoks yaptığı iddiasıyla  yargılanan kuaför, hırsızlıktan hükümlü bulunduğu Adana Açık Ceza İnfaz  Kurumundan kaçtı.
10.08.2017 Gündem
Sahte estetikçinin tahliyesine itiraz reddedildi
Sahte estetikçinin tahliyesine itiraz reddedildi ADANA'da dudak dolgusu yaptığı hemşire Merve Keleş'in de aralarında bulunduğu 3 kişiyi hastanelik ettiği iddiasıyla yargılanan kuaför Soner Gülnaz, son duruşmada tahliye edildi. Keleş'in avukatının üst mahkemeye yaptığı tahliyeye itiraz, reddedildi.
8.08.2017 Gündem
"Sahte estetikçi" kuaförün tahliye edilmesine itiraz
"Sahte estetikçi" kuaförün tahliye edilmesine itiraz Adana'da kendisini doktor olarak tanıtarak bir  hemşirenin de bulunduğu 4 kişiye dudak dolgusu ve botoks yaptığı iddia edilen  tutuklu kuaförün tahliye edilmesine itiraz edildi.
3.08.2017 Gündem
Sahte estetikçiye tahliye
Sahte estetikçiye tahliye ADANA'da kendisini 'medikal estetik uzmanı doktor' olarak tanıtıp, aralarında hemşire Merve Keleş'in de olduğu 4 kişiye dudak dolgusu yaparak hastanelik ettiği öne sürülen 34 yaşındaki Soner Gülnar, 3 suçtan 17 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı mahkemece tahliye edildi. Gülnaz, başka suçtan kesinleşmiş hapis cezası olduğu için cezaevinde kalacak.
1.08.2017 Gündem
Sahte estetikçi kuaföre 2 yeni dava
Sahte estetikçi kuaföre 2 yeni dava Adana'da internetten kendisini "estetik uzmanı doktor" olarak tanıtıp, aralarında hemşirenin de bulunduğu biri erkek 4 kişiye dudak dolgusu ve botoks yaparak hastanelik olmalarına sebebiyet verdiği iddia edilen kuaför hakkında "dolandırıcılık" ve "taksirle yaralama" suçlarından 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle 2 ayrı dava daha açıldı. "Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'a muhalefet" suçundan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan sanığa açılan yeni davalar, devam edenle birleştirildi
29.07.2017 Gündem
"Sahte estetikçi" kuaföre 5 yıla kadar hapis istemi
"Sahte estetikçi" kuaföre 5 yıla kadar hapis istemi Adana'da kendisini doktor olarak tanıtarak 4 kişiye dudak dolgusu ve botoks yaptığı iddia edilen tutuklu kuaförün 5 yıla kadar hapsi isteniyor. Müştekilerden hemşire Merve Keleş'in sanıkla arkadaşı aracılığıyla tanıştığı ve 400 lira karşılığında dudaklarına dolgu yaptırdığı belirtilen iddianamede, Soner G'nin yaptığı botoks uygulamasının bir müştekinin eşi tarafından sosyal medyadan canlı olarak yayınlandığı bilgisine de yer verildi
6.06.2017 Gündem
Sahte estetikçi ‘hırsızlık’tan tutuklandı
Sahte estetikçi ‘hırsızlık’tan tutuklandı Adana’da kendini uzman olarak tanıtıp kalıcı dolgu yaptığı kadınların sağlık sorunları yaşamasına neden olduğu iddia edilen kuaför Soner Gülnaz hırsızlık suçundan tutuklandı.
6.05.2017 Gündem
Sahte estetikçi tutuklandı, Merve Hemşire sevindi
Sahte estetikçi tutuklandı, Merve Hemşire sevindi Hayatı kabusa dönen hemşire Merve Keleş: Mutluyum, artık bu kişi işlem yapamayacak” Merve Keleş, dudağı kaybetmeyeceğini, iyileşme sürecine girdiğini söyledi
6.05.2017 Gündem
Sahte estetikçi tutuklandı, Merve Hemşire sevindi
Sahte estetikçi tutuklandı, Merve Hemşire sevindi Hayatı kabusa dönen hemşire Merve Keleş: Mutluyum, artık bu kişi işlem yapamayacak” Merve Keleş, dudağı kaybetmeyeceğini, iyileşme sürecine girdiğini söyledi
6.05.2017 Gündem
Sahte estetik uzmanı kuaför, hırsızlık suçundan tutuklandı
Sahte estetik uzmanı kuaför, hırsızlık suçundan tutuklandı Adana'da internet üzerinden kendisini estetik uzmanı olarak tanıtarak kandırdığı hemşire Merve Keleş'e yaptığı dudak silikonu faciası ile ile gündeme gelen Soner Gülnaz'ın 2012 yılında bir marketten çaldığı 2 şişe alkolden dolayı hırsızlık suçundan yargılandığı mahkeme tarafından 5 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldığı ortaya çıktı. Firari Soner Gülnaz, polis tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi. Sahte estetikçi Soner Gülnaz'ın 'tehdit ve hakaret', 'kasten yaralama', 'intihara teşebbüs', 'işyeri ve kurumda hırsızlık' gibi birçok suçtan kaydı bulunduğu ortaya çıktı
6.05.2017 Gündem
Sahte estetik uzmanı kuaför, hırsızlık suçundan tutuklandı
Sahte estetik uzmanı kuaför, hırsızlık suçundan tutuklandı Adana'da internet üzerinden kendisini estetik uzmanı olarak tanıtarak kandırdığı hemşire Merve Keleş'e yaptığı dudak silikonu faciası ile ile gündeme gelen Soner Gülnaz'ın 2012 yılında bir marketten çaldığı 2 şişe alkolden dolayı hırsızlık suçundan yargılandığı mahkeme tarafından 5 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldığı ortaya çıktı. Firari Soner Gülnaz, polis tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi. Sahte estetikçi Soner Gülnaz'ın 'tehdit ve hakaret', 'kasten yaralama', 'intihara teşebbüs', 'işyeri ve kurumda hırsızlık' gibi birçok suçtan kaydı bulunduğu ortaya çıktı
6.05.2017 Gündem
Sahte estetikçiye 6 yıl hapis cezası
Sahte estetikçiye 6 yıl hapis cezası Adana'da kendisini doktor olarak tanıtarak 4 kişiye dudak dolgusu ve botoks yaparak enfeksiyon kapmalarına neden olan kuaför Soner Gülnaz, yargılandığı davada 6 yıl hapis ve 4 bin 100 lira para cezasına çarptırıldı. 4 kişinin enfeksiyon kapmasına neden olan sahte doktor Soner Gülnaz'ın Adana 3. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına devam edildi. Daha önce Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanunu'na muhalefet" suçlamalarından savunma yapan Gülnaz, "dolandırıcılık", "taksirle yaralama" suçlarından da savunma yaptı. Dolgu işlemi yaptığı hemşire Merve Keleş ile Güllü Sel'in kendisine hasta göndereceklerini söylemeleri üzerine para almadan işlem yaptığını, bu nedenle dolandırıcılık suçlamasını kabul etmediğini savunan Gülnaz, enfeksiyon kapmalarının nedeninin ise başkalarının rujlarını kullanmaları ya da öpüşmeleri olabileceğini kaydetti. Mahkeme hakimi, Soner Gülnaz'a dolandırıcılık suçundan 4 yıl, "Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanunu'na muhalefet" suçundan da 2 yıl olmak üzere 6 yıl hapis ve 4 bin 100 lira da adli para cezası verdi.
11.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sahte Estetikçi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.