Rusya

Rusya

Son dakika Rusya haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Rusya gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Rusya haber sayfamızda...

Rusya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 98.809 rusya haberi bulunmuştur.
ABD heyeti Ankara'da! Dicle Canova detayları aktardı! Türkiye'nin ABD'ye verdiği liste
ABD heyeti Ankara'da! Dicle Canova detayları aktardı! Türkiye'nin ABD'ye verdiği liste Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi'nden 4 üyeyi Ankara'da kabul etti. Görüşme ile ilgili detayları CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova canlı yayında aktardı.
29.03.2024 Haberler
ABD heyeti Ankara'da! Dicle Canova detayları aktardı! Türkiye'nin ABD'ye verdiği liste
ABD heyeti Ankara'da! Dicle Canova detayları aktardı! Türkiye'nin ABD'ye verdiği liste Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi'nden 4 üyeyi Ankara'da kabul etti. Görüşme ile ilgili detayları CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova canlı yayında aktardı.
29.03.2024 Gündem
Kurum ailesi kameraların karşısında! Seçimi kazanırsa yapacağı ilk iş
Kurum ailesi kameraların karşısında! Seçimi kazanırsa yapacağı ilk iş AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, kameraların karşısına bu kez bir eş ve bir baba olarak çıktı. “Murat Kurum ile 24 Saat” belgeselinde, Kurum’un, seçim kampanyasının son günlerinde bir gününü nasıl geçirdiği, yoğun çalışma temposunun aile bireyleriyle ilişkilerine nasıl yansıdığı soruları yanıt buldu.
29.03.2024 Haberler
Yerel seçim dünya medyasında: İstanbul 'büyük ödül', muhalefeti bekleyen tehlike
Yerel seçim dünya medyasında: İstanbul 'büyük ödül', muhalefeti bekleyen tehlike Birçok yayın organı 'İstanbul için muharebe' başlıklarını atarken, 2023'te büyük bir hayal kırıklığı yaşayan muhalefetin Pazar günü ortaya çıkacak sonuçla darmadağın olabileceği belirtildi.
29.03.2024 Dünya
Kurum ailesinin bir günü! 'Çok iyi baba ama çocuklarıyla vakit geçiremiyor'
Kurum ailesinin bir günü! 'Çok iyi baba ama çocuklarıyla vakit geçiremiyor' AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, kameraların karşısına bu kez bir eş ve bir baba olarak çıktı. “Murat Kurum ile 24 Saat” belgeselinde, Kurum’un, seçim kampanyasının son günlerinde bir gününü nasıl geçirdiği, yoğun çalışma temposunun aile bireyleriyle ilişkilerine nasıl yansıdığı soruları yanıt buldu.
29.03.2024 Gündem
Yeni ev tutup Rus sevgilisini öldürdü! Mahkemede sürpriz isim
Yeni ev tutup Rus sevgilisini öldürdü! Mahkemede sürpriz isim Erzurum’da Suriye uyruklu sevgilisi Mohammad Nizar Arnabeh (30) tarafından öldürülen Rusya vatandaşı Anastasia Emelianova'nın (33) avukat arkadaşı Varya Mihaylova (32), 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaları yakından takip ediyor.
29.03.2024 Gündem
Dış ticaret rakamları açıklandı
Dış ticaret rakamları açıklandı Şubat ayında genel ticaret sistemine göre ihracat %13,6 arttı, ithalat %9,2 azaldı.
29.03.2024 Ekonomi
Dış ticaret istatistikleri açıklandı
Dış ticaret istatistikleri açıklandı Şubat ayında genel ticaret sistemine göre ihracat %13,6 arttı, ithalat %9,2 azaldı.
29.03.2024 Uzmanpara
ABD ulusal acil durum stokları için petrol aldı
ABD ulusal acil durum stokları için petrol aldı ABD tükenen stoklarını yenilemeye çalışırken ülkenin acil durum stokları için 2,8 milyon varil ham petrol satın aldı.
29.03.2024 Uzmanpara
16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise
16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise Sivas'ın Hafik ilçesinde 19’uncu yüzyılda yapıldığı tahmin edilen ve bir zamanlar Ermeniler tarafından kullanılan bir diğer ismi Surp Garabet olan Tarihi Tuzhisar Kilisesi, sahibi Hatice Akay (43) tarafından emlak danışmanına verilerek 16 milyon TL bedelle satışa çıkarıldı. Emlak danışmanı Vahap Yıldız, “Tapusu var ve satılmasında hiçbir engel gözükmüyor. Kilise 1’inci derecede sit alanı ve koruma altındadır. Bugün itibarıyla satışa çıkardık ve 16 milyon TL istiyoruz” dedi.
29.03.2024 Ekonomi
Putin’in zor ‘göçmen’ ikilemi! Telegram korkusu
Putin’in zor ‘göçmen’ ikilemi! Telegram korkusu Rusya’da ülkenin demografik sorunları nedeniyle ‘rahat’ bir göçmen politikası uygulayan Devlet Başkanı Putin, Moskova’daki terör saldırısının ardından artan göçmen karşıtlığı yüzünden baskı altında.
29.03.2024 Dünya
'Kıyamet günü' havalanacak, 4 tane var! Penceresi olmayan 'Uçan Kremlin'
'Kıyamet günü' havalanacak, 4 tane var! Penceresi olmayan 'Uçan Kremlin' Devam eden Rusya-Ukrayna savaşı hem Rusya’nın hem de Ukrayna’yı destekleyen NATO üyesi ülkelerin envanterinde kullandığı ilginç silah sistemlerini ve farklı amaçlarla tasarlanan platformları gündeme getirdi. Bunlar arasında en dikkat çekenler ise 'kıyamet günü' uçakları oluyor.
29.03.2024 Dünya
İsrail'den Suriye'ye hava saldırısı! Sivil ve askeri can kayıpları var
İsrail'den Suriye'ye hava saldırısı! Sivil ve askeri can kayıpları var İsrail, Halep kentine hava saldırısı düzenledi. Suriye ordusu saldırıda sivil ve askeri can kayıpları olduğunu açıkladı.
29.03.2024 Dünya
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Türkiye öncülük yapacak
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Türkiye öncülük yapacak Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı (TBMM) Numan Kurtulmuş, Sultanbeyli'de sivil toplum kuruluşları ile iftarda bir araya geldi. Kurtulmuş, "Dünyada zalime dur diyecek bir sistemin kurulması şarttır. Bunun için de Türkiye öncülük yapacaktır" açıklamasında bulundu.
28.03.2024 Gündem
Moskova saldırısı ile ilgili flaş iddia! ABD Rusya'yı uyarmış
Moskova saldırısı ile ilgili flaş iddia! ABD Rusya'yı uyarmış ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Rusya’yı 22 Mart’ta düzenlenen terör saldırısı hakkında uyardıklarını belirterek, 7 Mart günü saat 11.15'te Rus güvenlik birimlerine yazılı uyarıda bulunduklarını açıkladı.
28.03.2024 Dünya
Bakan Ersoy Antalya'da konuştu: Bu yıl daha da yüksek rakamlara ulaşacağız
Bakan Ersoy Antalya'da konuştu: Bu yıl daha da yüksek rakamlara ulaşacağız Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Antalya’da transfer yolcular dahil 16 milyonu aşkın ziyaretçiyle rekor kırarak tüm zamanların en yüksek ziyaretçi sayısına ulaştık. İnşallah bu yıl daha da yüksek rakamlara ulaşacağız” dedi.
28.03.2024 Ekonomi
4 milyonluk kan parasıyla gelen tahliye! Buket'in ailesi şikayetten vazgeçti
4 milyonluk kan parasıyla gelen tahliye! Buket'in ailesi şikayetten vazgeçti Kayseri'de Wushu Kung Fu Avrupa Şampiyonu Buket Kaya'nın (21), TIR'a arkadan çarpan otomobilde ölümüyle ilgili tutuklanan sürücü Ramazan Öner (27), 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşmasında taraflar şikayetçi olmadığı için tahliye oldu. Otomobil sürücüsü sanık Öner'in avukatı, müvekkilinin yakınları tarafından Buket Kaya'nın ailesine 4 milyon TL ödendiğini ve yapılan protokolle şikayetten vazgeçildiğini söyledi.
28.03.2024 Gündem
20 ton yerli ayçiçeği tohumu ihracatı
20 ton yerli ayçiçeği tohumu ihracatı Tekirdağ’da Trakya Kalkınma Ajansı desteğiyle yetiştirilen 20 ton yerli ve milli hibrit ayçiçeği tohumu ikinci kez Rusya’ya ihraç edildi. Dünyanın tohum merkezi arasında bulunan Rusya’da yerli ve milli tohumlarında yayılması beklenirken, seneye ise Rusya’ya 120 ton transfer anlaşması yapılmış durumda.
28.03.2024 Ekonomi
"Yapmamız gereken afetlere karşı dirençli şehirler oluşturmak”
"Yapmamız gereken afetlere karşı dirençli şehirler oluşturmak” Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem gibi afetlere karşı dirençli şehirler oluşturmak için kentsel dönüşümünün önemine değindi.
28.03.2024 Ekonomi
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali Bursa'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin maaş düzenlemesi için temmuz ayını işaret etti.
28.03.2024 Haberler
Rusya'daki kanlı saldırı: En az 143 ölü
Rusya'daki kanlı saldırı: En az 143 ölü Rusya’da konser salonuna gerçekleştirilen terör saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı en az 143’e yükseldi.
28.03.2024 Dünya
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali Bursa'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin maaş düzenlemesi için temmuz ayını işaret etti.
28.03.2024 Gündem
'Türkler için hayati bir mesele!' Yunan basını '2017'den sonra bir ilk' diyerek duyurdu: 6 başlık saydılar
'Türkler için hayati bir mesele!' Yunan basını '2017'den sonra bir ilk' diyerek duyurdu: 6 başlık saydılar Yunan basını, 9 Mayıs tarihinde ABD Başkanı Joe Biden ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşmesinin arka planı ve iki liderin masaya yatıracağı konuları yazdı.
28.03.2024 Dünya
Türkiye turizmde 2024 yılına damga vuracak
Türkiye turizmde 2024 yılına damga vuracak Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kavaloğlu, turizmde 2024 yılına ilişkin beklentileri açıkladı.
28.03.2024 Ekonomi
Antalya'da yüksek kira fiyatlarında düşüş başladı
Antalya'da yüksek kira fiyatlarında düşüş başladı Rusya-Ukrayna savaşı sonrası yabancı akınına uğrayan Antalya’da yükselen konut kira fiyatları, geri dönüşlerin başlaması ve yabancıların kiraları yüksek bulmasıyla birlikte normale döndü. Antalya Emlakçılar, Oto Galericileri ve İş Takipçileri Odası Başkanı İsmail Çağlar, “Yabancıların gözleri açıldı, fiyatların yüksek olduğunu gördüler” dedi.
28.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Rusya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.