EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ ne zaman, hangi gün verilecek? 2024 Ramazan Bayramı ikramiyesi ödeme süreci
EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ ne zaman, hangi gün verilecek? 2024 Ramazan Bayramı ikramiyesi ödeme süreci Ramazan Bayramı için ikramiye araştırması başladı. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da sabırsızlıkla beklenen bayram ikramiyesi verildi mi, 3 bin liralık bayram ikramiyesi ne zaman banka hesabına geçer? İşte konu hakkında açıklanan tarihler ve rakam
13.03.2024 Bilgi Rehberi
EYT kapsamında emekli olanlar bayram ikramiyesi alabilecek mi? 2023 Ramazan Bayramı ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı mı?
EYT kapsamında emekli olanlar bayram ikramiyesi alabilecek mi? 2023 Ramazan Bayramı ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı mı? Ramazan Bayramına artık sayılı günler kaldı. EYT düzenlemesi Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildi ve Resmi Gazete'te yayımlandı. Düzenleme kapsamında 2 milyon üzerinde kişi emekli olacak. Başvuruların başladığı tarihten itibaren SGK önlerinde uzun kuyruklar oluşmaya devam ediyor. Peki EYT'liler Ramazan Bayramı ikramiyesi olabilecek mi, ne zaman ödenecek?
8.03.2023 Bilgi Rehberi
Bayram ikramiyesi ne zaman yatırılacak? 2019 Ramazan Bayramı ikramiye tarihi
Bayram ikramiyesi ne zaman yatırılacak? 2019 Ramazan Bayramı ikramiye tarihi 12 Milyon emekliye müjde geldi. Emeklilerin sabırsızlıkla beklediği bayram ikramiyeleri için tarih belli oldu. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yaklaşık 12 milyon emekliye Ramazan Bayramı ikramiyelerinin tarihini açıkladı. İşte merakla araştırılan o tarih...
25.05.2019 Gündem
Emekli bayram ikramiyesi hangi gün yatırılacak? 2019 Ramazan Bayramı ikramiyesi
Emekli bayram ikramiyesi hangi gün yatırılacak? 2019 Ramazan Bayramı ikramiyesi Yurt genelindeki milyonlarca emekli vatandaşımızı yakından ilgilendiren emekli bayram ikramiyesi ile ilgili müjdeli haber geldi ve 2019 Ramazan Bayramı emekli ikramiyesinin ne zaman ödeneceği belli oldu. Peki yaklaşık 12.5 milyon emekli vatandaşımızın merakla beklediği emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatırılacak?
14.05.2019 Gündem