Ramazan Bayramı

Ramazan Bayramı

Son dakika Ramazan Bayramı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ramazan Bayramı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ramazan Bayramı haber sayfamızda...

Ramazan Bayramı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.486 ramazan bayramı haberi bulunmuştur.
Son oruç ne zaman, hangi gün tutulacak? Ramazan'ın bitmesine kaç gün kaldı? 2024 İmsakiye ve Bayram Tarihi
Son oruç ne zaman, hangi gün tutulacak? Ramazan'ın bitmesine kaç gün kaldı? 2024 İmsakiye ve Bayram Tarihi Ramazan 2024 devam ediyor. İslam alemi için mübarek olan Ramazan ayı 11 Mart Pazartesi günü başladı. Oruç ibadetini yerine getiren Müslümanlar sahur vakti ile oruca niyet edip iftar vakti ile oruçlarını açıyor. Peki, Ramazan'ın bitmesine kaç gün kaldı? Son oruç ne zaman tutulacak? İşte 2024 Dini günler takvimi ve Ramazan imsakiyesi.
28.03.2024 Bilgi Rehberi
SSK, BAĞ-KUR EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ 2024 | 3 bin TL emekli bayram ikramiyesi ne zaman hangi tarihlerde hesaplara yatacak? Bakan Işıkhan duyurdu
SSK, BAĞ-KUR EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ 2024 | 3 bin TL emekli bayram ikramiyesi ne zaman hangi tarihlerde hesaplara yatacak? Bakan Işıkhan duyurdu Ramazan Bayramı için geri sayım devam ederken SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı kapsamında maaş alan emeklilerin 3 bin TL emekli ikramiyesi alacağı tarihler netleşti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan dün yaptığı açıklama ile ödemelerin yapılacağı tarihleri gün gün duyurdu. Peki 3 bin TL emekli bayram ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak? İşte SSK, Bağ-Kur emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri...
28.03.2024 Bilgi Rehberi
MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENİR Mİ? 2024 nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı, ne zaman yatacak?
MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENİR Mİ? 2024 nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı, ne zaman yatacak? Memur maaş ödemeleri tarihleri hakkında detaylar Ramazan Bayramı nedeniyle araştırılıyor. Bayram dolayısıyla ödemelerin erken yapılıp yapılmayacağı hak sahiplerinin gündeminde. Nisan ayı memur maaşları erken mi yatacak?
28.03.2024 Bilgi Rehberi
2024 SENESİ RAMAZAN  BAYRAMI NE ZAMAN? 👨‍👨‍👧‍👦 Ramazan Bayramı ziyaretlerinde 1.2.3 gün tarihleri! Ramazan Bayramı ne zaman başlıyor, bayram tatili kaç günde tamamlanacak?
2024 SENESİ RAMAZAN BAYRAMI NE ZAMAN? 👨‍👨‍👧‍👦 Ramazan Bayramı ziyaretlerinde 1.2.3 gün tarihleri! Ramazan Bayramı ne zaman başlıyor, bayram tatili kaç günde tamamlanacak? Ramazan Bayramı ile ilgili araştırmalar sürüyor. Bayram ne zaman sorusunun ardından bayram tatili kaç gün araştırması başlıyor. Milyonlarca vatandaşın gündeminden düşmeyen Ramazan Bayramı kaç gün, bayrama ne kadar kaldı? İşte 2024 Ramazan Bayramı başlangıç ve bitiş günleri.
28.03.2024 Bilgi Rehberi
Bayramın gözdesi Yunan adaları
Bayramın gözdesi Yunan adaları Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, 9 günlük bayram tatilinde yurt dışında en popüler destinasyonun, kapıdan vize uygulamasına 1 Nisan itibarıyla başlanacak Yunan adaları olduğunu söyledi. Yavuz, bayramda kapıda vize alınabilecek 10 Yunan adasından 7'si için feribot seferleri ve adalardaki polis birimlerinin hazırlıklarını tamamladığını açıkladı.
28.03.2024 Ekonomi
Dünyada bayramlar öncesi çikolata endişesi var
Dünyada bayramlar öncesi çikolata endişesi var Küresel emtia piyasalarında kakao fiyatı ton başına yeni rekor seviyeler deniyor. Önceki gün (26 Mart’ta) 10 bin dolar sınırının üzerini test eden kakao fiyatı, dün ise ton başına 9 bin 776 dolar sınırında kaldı.
28.03.2024 Ekonomi
Turizmde 2024 yılı çifte rekor getirdi
Turizmde 2024 yılı çifte rekor getirdi 2024 yılı aylık bazda turizme rekorlar getirmeye devam ediyor. Hem şubat ayı, hem de ocak-şubat toplamında Türkiye, bugüne kadar ağırladığı en yüksek oranda turist sayısına ulaştı.
28.03.2024 Ekonomi
Bakan Işıkhan açıkladı! İşsizlik oranı son 10 yılın en düşük seviyesinde
Bakan Işıkhan açıkladı! İşsizlik oranı son 10 yılın en düşük seviyesinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Bu hafta 2023 yılı işgücü verileri açıklandı. 2023 yılında işsizlik oranı bir önceki yıla göre 1 puanlık azalışla yüzde 9,4 seviyesine geriledi. İşsiz sayısı 2023 yılında, bir önceki yıla göre 318 bin kişi azalarak 3 milyon 264 bin kişiye geriledi. Toplam işsizlik oranı ve genç işsizlik oranı son 10 yılın en düşük seviyesine geldi." dedi.
27.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mehmet Şimşek'e tam itimadım var
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mehmet Şimşek'e tam itimadım var Batman'da mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Batman'ın bir evladı olan Hazine ve Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek'e bu konuda tam itimadım var. İnşallah yılın ikinci yarısından itibaren olumlu yansımaları daha net göreceğiz.' dedi.
27.03.2024 Gündem
9 GÜNLÜK BAYRAM TATİLİ NE ZAMAN BAŞLIYOR, BİTİYOR 2024? 📌 Ramazan Bayramı tatili hangi günler, 9 gün bayram tatili özel sektörde geçerli mi?
 9 GÜNLÜK BAYRAM TATİLİ NE ZAMAN BAŞLIYOR, BİTİYOR 2024? 📌 Ramazan Bayramı tatili hangi günler, 9 gün bayram tatili özel sektörde geçerli mi? Ramazan Bayramı'na kısa bir süre kaldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 9 günlük bayram tatilini müjdeledi. Özel sektörde 9 gün bayram tatili olup olmayacağı ise merak konusu. Diğer taraftan ise Ramazan Bayramı tatilinin başlangıç ve bitiş tarihi merak ediliyor. Peki 9 günlük bayram tatili ne zaman başlıyor ve bitiyor? 9 gün bayram tatili özel sektörde geçerli mi 2024?
27.03.2024 Bilgi Rehberi
'Adana pırıl pırıl bir geleceğe yelken açacak'
'Adana pırıl pırıl bir geleceğe yelken açacak' AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Adana’ya gelen Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile birlikte Adanalılarla buluştu.
27.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: Bu ay içinde 2 bayram taşıyor
Bakan Yerlikaya: Bu ay içinde 2 bayram taşıyor İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Jandarma ve bütün güvenlik birimlerimize diyoruz ki, 'Benim vatandaşımın bildiği, hissettiği, bazılarının da üzüldüğü ve canının yandığı eğer bir organize suç örgütü varsa, bunu en fazla 3-4 ay içerisinde savcılarımızla beraber teknik takip, fiziki takiple bütün bilgi, belge, dokümanlarını alacaksınız'. Bir gün sabahleyin siz uyurken, biz şafak vaktinde onların kapılarını kıracağız, alıp götürüp adalete teslim edeceğiz” dedi.
26.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP ile Dem arasında tam bir siyasi dalavere ortamı hakim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP ile Dem arasında tam bir siyasi dalavere ortamı hakim Yozgat'ta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP ile DEM arasında tam bir siyasi dalavere ortamının hakim olduğunu söyledi.
26.03.2024 Gündem
Bakan Işıkhan: SGK'ya en borçlu 5 belediyenin tamamı CHP'li belediyeler
Bakan Işıkhan: SGK'ya en borçlu 5 belediyenin tamamı CHP'li belediyeler SGK'ya en borçlu 5 belediyenin tamamının CHP'li belediyeler olduğunun altını çizen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin prim borcu, son 5 yılda 20 katına çıkmış. Ankara Büyükşehir Belediyesi, iflas bayrağını çekmiş vaziyette. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve diğer CHP'li belediyeler de aynı durumda" dedi.
26.03.2024 Ekonomi
Ünlülerin bayram tarifesi belli oldu! Ücretler dudak uçuklattı
Ünlülerin bayram tarifesi belli oldu! Ücretler dudak uçuklattı Ramazan Bayramı'na sayılı günler kaldı, bu kapsamda gözler ünlülerin sahne ücretlerine çevrildi. Ajda Pekkan, Özcan Deniz, Ebru Gündeş, Gülşen, Bülent Ersoy, Melek Mosso gibi birçok ünlü ismin yer aldığı sırada listenin birincisi Gülşen oldu. Ünlü şarkıcının alacağı ücret dudak uçuklattı.
27.03.2024 Cadde
EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ 2024 ÖDEME TARİHLERİ | 3 bin TL bayram ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak? Gün gün SSK, Bağ-Kur emekli ikramiyesi ödeme tarihleri...
EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ 2024 ÖDEME TARİHLERİ | 3 bin TL bayram ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak? Gün gün SSK, Bağ-Kur emekli ikramiyesi ödeme tarihleri... Ramazan Bayramı için artık kısa bir süre kaldı. Her yıl Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde emeklilere ödenen bayram ikramiyesi bu yıl yapılan zam sonrasında 3 bin TL'ye yükseltildi. Ramazan Bayramına sayılı günler kala milyonlarca emekli 3 bin TL bayram ikramiyesinin ne zaman hesaplara yatacağı sorusuna yanıt aramaya devam ediyor. İşte SSK, Bağ-Kur emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri...
26.03.2024 Bilgi Rehberi
2024 BAYRAM TATİLİ TARİHLERİ🎊 Bu yıl bayram tatili ne zaman, hangi gün başlıyor, kaç gün sürecek? 2024 Ramazan Bayramı tatili tarihleri, bayram tatili 9 gün mü?
2024 BAYRAM TATİLİ TARİHLERİ🎊 Bu yıl bayram tatili ne zaman, hangi gün başlıyor, kaç gün sürecek? 2024 Ramazan Bayramı tatili tarihleri, bayram tatili 9 gün mü? Bayram tatili için geri sayım başladı. 2024 Ramazan Bayramına sayılı günler kala 9 günlük tatil müjdesini Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu. Peki, kamuda geçerli olan bayram tatili ne zaman başlıyor? Hangi günler idari izinli sayılacak? Özel sektörde bayram tatili 9 gün mü olacak? İşte 2024 Ramazan bayramı tatili tarihleri.
26.03.2024 Bilgi Rehberi
BAYRAM İKRAMİYESİ SON DURUM 2024 | Ramazan Bayramı ikramiyesi ne zaman ödenir? 2024 Nisan ayındaki bayram ikramiyesi ödeme tarihleri
BAYRAM İKRAMİYESİ SON DURUM 2024 | Ramazan Bayramı ikramiyesi ne zaman ödenir? 2024 Nisan ayındaki bayram ikramiyesi ödeme tarihleri Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan bayram ikramiyelerinin yatacağı tarihi açıkladı. Bayram ikramiyesinden yararlanmaya hakkı olan vatandaşlar ise Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? 2024 Emekli Bayram ikramiyesi hangi gün ödenecek? sorularına cevap aramaya başladı. İşte maaş günlerine göre emekli bayram ikramiyesi takvimi
26.03.2024 Bilgi Rehberi
Son dakika: Emeklilere özel indirim ve kampanyalar! Bakan Işıkhan detaylarını açıkladı...
Son dakika: Emeklilere özel indirim ve kampanyalar! Bakan Işıkhan detaylarını açıkladı... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çeşitli programlara katılmak üzere Kırşehir'e geldi. AK Parti İl Başkanlığı Binası'nda açıklamalarda bulunan Bakan Işıkhan, hayata geçirilecek emeklilere özel indirim ve kampanyaları peş peşe sıraladı. İşte detaylar...
25.03.2024 Gündem
MAAŞLAR ERKEN YATACAK MI (NİSAN 2024)? 📍 Emekli ve Memur maaşları bayramdan önce yatar mı? Nisan maaşları ne zaman yatacak?
MAAŞLAR ERKEN YATACAK MI (NİSAN 2024)? 📍 Emekli ve Memur maaşları bayramdan önce yatar mı? Nisan maaşları ne zaman yatacak? Emekli ve memur maaş ödeme günleri Nisan ayı için Ramazan Bayramı nedeniyle merak edilenler arasında. 2024 yılı Ramazan Bayramı 10 Nisan günü idrak edilmeye başlanıyor. Maaş ödemesi için bayram öncesi beklentisi bulunuyor. Emekliler ve memurlar ''Maaşlar bayramdan önce yatar mı, erken ödenir mi?'' sorularına yanıt arıyor.
25.03.2024 Bilgi Rehberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan değil, Türkiye'dir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan değil, Türkiye'dir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tokat’ta düzenlenen mitingde konuşma yapıyor.
25.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan değil Türkiye'dir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan değil Türkiye'dir Tokat'ta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Akıl ve vicdan sahibi herkes biliyor ki, mesele Tayyip Erdoğan değildir, mesele AK Parti değildir, mesele Cumhur İttifakı değildir, mesele doğrudan Türkiye'dir, Türk milletidir. Milletimizin dünyanın bu müstesna coğrafyasındaki varlığından öylesine rahatsızlar ki, aradan bin yıl geçmiş olmasına rağmen kinleri halen dipdiri.' dedi.
25.03.2024 Gündem
Bayram ikramiyeleri tarihi belli oldu
Bayram ikramiyeleri tarihi belli oldu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan bayram ikramiyelerinin yatacağı tarihi açıkladı.
25.03.2024 Haberler
Turizmde bayram sevinci
Turizmde bayram sevinci Turizm sektörü 2024 yaz sezonuna üç bayramla giriyor. 21 Mart'ta Nevruz Bayramı ile İran'dan turistlerin akın ettiği Antalya, 31 Mart Paskalya Bayramı’nda Batı Avrupa'dan yoğun turist bekliyor. Turizmde, 10 Nisan'daki Ramazan Bayramı öncesi de yoğun iç pazar hareketliliği yaşanacak.
25.03.2024 Ekonomi
Son dakika: Bayram ikramiyeleri tarihi belli oldu
Son dakika: Bayram ikramiyeleri tarihi belli oldu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan bayram ikramiyelerinin yatacağı tarihi açıkladı.
25.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ramazan Bayramı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.