Projeksiyon

Projeksiyon

Son dakika projeksiyon haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan projeksiyon gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan projeksiyon haber sayfamızda...

Projeksiyon

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 839 projeksiyon haberi bulunmuştur.
Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş!
Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş! Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Kurum mevcut belediye yönetimini eleştirerek 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. Kurum, İmamoğlu'nun mal varlığıyla ilgili iddialara da değindi.
26.03.2024 Gündem
Son dakika: Fed faiz kararını açıkladı
Son dakika: Fed faiz kararını açıkladı ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararını açıkladı. Federal Açık Piyasa Komitesi’nin (FOMC) bugünkü toplantısından federal fonlama faizini yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tutma kararı çıktı.
20.03.2024 Ekonomi
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde özel bir organizasyona imza atarak Kadın Futbol Stratejisi Planı'nın tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. FIFA ve UEFA'ya sunulacak stratejik program "Kadın Futbolu İçin Tam Zamanı" sloganıyla kamuoyu ile paylaşıldı.
8.03.2024 Futbol
Bakan Uraloğlu 'çalışmalar başladı' diyerek duyurdu! Filyos Limanı deniz taşımacılığına açılacak
Bakan Uraloğlu 'çalışmalar başladı' diyerek duyurdu! Filyos Limanı deniz taşımacılığına açılacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Filyos Limanı’nın deniz taşımacılığına da açılması noktasında Enerji Bakanımızla birkaç hafta önce yerinde tespitleri yaptık. 2 yıllık bir periyot içerisinde inşallah orayı normal deniz ticaretine de, nakliyeye de özellikle Karabük’ün yükünü vereceği ve yoğun bir şekilde kullanacağı şekle getireceğiz.” dedi.
21.02.2024 Ekonomi
Denizli'de zehir tacirlerine baskın! 2 kişi tutuklandı
Denizli'de zehir tacirlerine baskın! 2 kişi tutuklandı Denizli’de zehir tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda 2 şahıs tutuklandı.
28.01.2024 Gündem
Japonya'da enflasyon beklentileri revize edildi
Japonya'da enflasyon beklentileri revize edildi Japonya Merkez Bankası (BoJ) yönetim kurulu üyeleri, Japon ekonomisine ilişkin ekim ayında %2,8 olarak tahmin ettikleri çekirdek (taze gıda hariç) tüketici fiyat artışına ilişkin medyan tahminlerini nisan ayında başlayacak 2024 mali yılı için %2,4'e düşürdü.
23.01.2024 Uzmanpara
TFF'den Türk Telekom ile teknoloji sponsorluğu anlaşması
TFF'den Türk Telekom ile teknoloji sponsorluğu anlaşması Türkiye Futbol Federasyonu, Türk Telekom ile teknoloji sponsorluğu anlaşması imzaladı.
19.01.2024 Futbol
50 trilyon $’lık fonlara dezenflasyon sunumu
50 trilyon $’lık fonlara dezenflasyon sunumu Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, ABD’nin New York kentinde, toplam büyüklüğü 50 trilyon doları bulan yatırım fonlarının üst düzey yöneticilerine yaptığı sunumda, “Dezenflasyon patikası sadece bir projeksiyon değildir, başarı ölçümüzdür. Bunu başarmaya kararlıyız” dedi.
13.01.2024 Ekonomi
Piyasaların gözü kulağı bu haberde! Yılın son faiz kararı belli oluyor: İşte beklentiler...
Piyasaların gözü kulağı bu haberde! Yılın son faiz kararı belli oluyor: İşte beklentiler... Merkez Bankası Para Politikası Kurulu faiz kararını yarın açıklayacak. Banka bir önceki toplantıda politika faizini yüzde 40 seviyesine yükseltmişti. Peki yılın son faiz kararı ne olacak? İşte detaylar...
20.12.2023 Ekonomi
SATIŞA ÇIKTI! 🛒 ŞOK 20-31 ARALIK AKTÜEL KATALOG: ŞOK Market Çarşamba günü hangi ürünler satışa çıkacak? TV, Portmanto, Zigon Sehpa, Nevresim Takımı...
SATIŞA ÇIKTI! 🛒 ŞOK 20-31 ARALIK AKTÜEL KATALOG: ŞOK Market Çarşamba günü hangi ürünler satışa çıkacak? TV, Portmanto, Zigon Sehpa, Nevresim Takımı... ŞOK yeni haftanın aktüel ürünler katalogları yayımlandı. 20-31 Aralık tarihleri arasında satışa sunulacak olan ŞOK aktüel kataloğunda bu hafta yılbaşına özel ürün seçenekleri TV, Projeksiyon Cihazı, Robot Süpürge, Oyuncak Dolabı, 5 Raflı Metal Kitaplık, Nevresim Takımı, TV Battaniyesi, Yılbaşı oyun ve süs seçenekleri satışa çıkacak. İşte 20-31 Aralık ŞOK aktüel ürünler listesi...
20.12.2023 Bilgi Rehberi
Eğitim projelerine üniversiteyi de ekledi
Eğitim projelerine üniversiteyi de ekledi Eğitimde pek çok projeyi hayata geçiren Tuzla Belediyesi, bölgedeki sanayicilerle kurduğu Türkiye Temel Bilimler Üniversitesi ile yükseköğretimde bir ilke imza atıyor. Üniversite, 2025-2026 akademik yılında kapılarını açacak.
20.12.2023 Eğitim
4 sektöre yatırım sinyali
4 sektöre yatırım sinyali Yabancı şirketlerle temaslarında Türkiye’ye ilginin arttığını gözlemlediklerini belirten DEİK Başkanı Nail Olpak, “Avrupa ve ABD tarafından enerji, dijitalleşme, gıda-tarım ve sağlık alanlarında pozitif sinyaller alıyoruz” dedi.
16.12.2023 Ekonomi
FED faiz kararını açıkladı
FED faiz kararını açıkladı Amerika Merkez Bankası (Fed) politika faizini yüzde 5,25-5,5 aralığında sabit bıraktı.
13.12.2023 Ekonomi
OECD, Türkiye için büyüme tahminini yükseltti
OECD, Türkiye için büyüme tahminini yükseltti Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Örgütü (OECD), Türkiye ekonomisi için 2023 ve 2024 yılları büyüme beklentisini yükseltti.
29.11.2023 Uzmanpara
Havada devler liginde tek başına Fas’a denk
Havada devler liginde tek başına Fas’a denk Türk Hava Yolları (THY) dünyanın en büyük 7 havayolu şirketinden biri olma yolunda. THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, 2033’e kadar uçak sayılarının 810’a, Türk ekonomisine katkılarının da 141 milyar dolara çıkacağını belirterek, “THY, ekosistemiyle, Fas kadar üretim yapacak” dedi.
20.11.2023 Ekonomi
Fay haritasında ‘güncelleme’! İstanbul ve çevresinde değişiklik yok
Fay haritasında ‘güncelleme’! İstanbul ve çevresinde değişiklik yok MTA’nın güncellenmiş haritasında, Kahramanmaraş depreminin yarattığı yüzey kırıklarına da yer verildi. Haritaya göre, İstanbul ve çevresindeki fay hatlarında bir değişiklik yok.
7.10.2023 Gündem
Küresel ısınmada Türkiye senaryosu
Küresel ısınmada Türkiye senaryosu iklimBu’dan Dr. Nazan An ve Dr. Tufan Turp, iklim değişikliği etkilerini incelerken yüzyılın sonunda Türkiye için kâbus gibi tablo çizdi. An ve Turp, en çok Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’yu vuracak iklim krizine karşı önlem alınmasını önerdi.
28.09.2023 Gündem
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Roca’dan 2022 Sürdürülebilirlik Raporu
Roca’dan 2022 Sürdürülebilirlik Raporu Banyo alanları için geliştirdiği yenilikçi ürünleriyle dünyanın önde gelen markalarından Roca Grup, 2022 sürdürülebilirlik raporunu yayınladı.
25.09.2023 Mimarlık
Fed faiz kararını açıkladı
Fed faiz kararını açıkladı ABD Merkez Bankası (Fed) faizi değiştirmedi, ancak bu yıl bir faiz artırımı daha beklediğini ortaya koydu.
21.09.2023 Uzmanpara
Gram altın için yeni tahmin! 'Fed kararı sonrası piyasa ikiye ayrıldı'
Gram altın için yeni tahmin! 'Fed kararı sonrası piyasa ikiye ayrıldı' ABD Merkez Bankası (Fed) politika faizini yüzde 5.25-5.50 seviyesinde sabit tuttu. Peki kritik karar sonrası altın ve dolarda beklentiler neler? Ekonomist Belgin Maviş, piyasalara dair beklentilerini açıklarken, gram altınla ilgili öngörülerini paylaştı. İşte detaylar...
21.09.2023 Ekonomi
2 yıllık sigara parasıyla midibüsünü karavana çevirdi! İçinde yok yok
2 yıllık sigara parasıyla midibüsünü karavana çevirdi! İçinde yok yok İzmir’de yaşayan oto elektrik ustası Mehmet Ardil, 2 yıl önce sigarayı bıraktıktan sonra 2004 model midibüsünü, işçiliğini kendisi yaparak karavana çevirdi. “Sigara paralarının hepsini 2 yıl boyunca bu işe harcadım. İyi ki de bırakmışım, iyi ki de yapmışım” dedi.
27.08.2023 Haberler
2 yıllık sigara parasıyla midibüsünü karavana çevirdi! İçinde yok yok
2 yıllık sigara parasıyla midibüsünü karavana çevirdi! İçinde yok yok İzmir’de yaşayan oto elektrik ustası Mehmet Ardil, 2 yıl önce sigarayı bıraktıktan sonra 2004 model midibüsünü, işçiliğini kendisi yaparak karavana çevirdi. “Sigara paralarının hepsini 2 yıl boyunca bu işe harcadım. İyi ki de bırakmışım, iyi ki de yapmışım” dedi.
27.08.2023 Gündem
'Whatsapp' kararı! Bakan Tekin yeni uygulamaları açıkladı
'Whatsapp' kararı! Bakan Tekin yeni uygulamaları açıkladı Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Şanlıurfa’da gerçekleştirdiği temaları sırasında yeni eğitim ve öğretim yılında uygulamaya girecek yeni uygulamaları açıkladı.
23.08.2023 Haberler
'Whatsapp' kararı! Bakan Tekin yeni uygulamaları açıkladı
'Whatsapp' kararı! Bakan Tekin yeni uygulamaları açıkladı Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Şanlıurfa’da gerçekleştirdiği temaları sırasında yeni eğitim ve öğretim yılında uygulamaya girecek yeni uygulamaları açıkladı.
23.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Projeksiyon ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.