Oyun

Oyun

Son dakika Oyun haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Oyun gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Oyun haber sayfamızda...

Oyun

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 92.376 oyun haberi bulunmuştur.
BEKLENMEDİK ELEME! | SURVİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 elenen isim hangisi oldu? Yasin mi, Batuhan mı, Yunus Emre mi, Sercan mı adaya veda etti?
BEKLENMEDİK ELEME! | SURVİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 elenen isim hangisi oldu? Yasin mi, Batuhan mı, Yunus Emre mi, Sercan mı adaya veda etti? Survivor All Star 2024 yarışmasında 1 Mayıs Çarşamba akşamı eleme heyecanı yaşandı. Erkek elemesinin gerçekleşeceği düelloda 4 güçlü isim mücadele etti. Mavi takımdan Yasin ve Batuhan, Kırmızı takımdan ise Yunus Emre ve Sercan eleme potasında kıran kırana mücadele etti. Gecenin sonunda bu dört isimden biri adaya veda eden yarışmacı oldu. Peki, adaya kim veda etti? Survivor kim elendi? Survivor All Star 2024 elenen isim hangisi oldu? Yasin mi, Batuhan mı, Yunus Emre mi, Sercan mı adaya veda etti? İşte Survivor hayallerine elveda diyen yarışmacı...
1.05.2024 Bilgi Rehberi
Sarunas Jasikevicius: Her maç savaş gibi geçer!
Sarunas Jasikevicius: Her maç savaş gibi geçer! Fenerbahçe Beko Başantrenörü Sarunas Jasikevicius, Monaco galibiyetini değerlendirdi.
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu! Yunus Emre, Aleyna'ya sitem etti
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu! Yunus Emre, Aleyna'ya sitem etti Survivor All Star'da ilk eleme adayı Yasin Obuz, ikinci eleme adayı Batuhan Karacakaya, üçüncü eleme adayı Yunus Emre Özden, dördüncü ve sonuncu eleme adayı Sercan Yıldırım olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
1.05.2024 Cadde
Fenerbahçe Beko, Monaco serisinde öne geçti!
Fenerbahçe Beko, Monaco serisinde öne geçti! Turkish Airlines EuroLeague play-off serisi 3'üncü maçında Fenerbahçe Beko, Monaco'yu 89-78 mağlup etti.
Trabzonspor'da Samsunspor maçı mesaisi başladı!
Trabzonspor'da Samsunspor maçı mesaisi başladı! Süper Lig'in 35'inci haftasında Samsunspor ile karşı karşıya gelecek Trabzonspor hazırlıklarına start verdi.
1.05.2024 Trabzonspor
Şans Topu çekilişi sonuçları AÇIKLANDI! 1 Mayıs Şans Topu'nda büyük ikramiye kazandıran numaralar ile Şans Topu çekilişi sonuçları sorgulama ekranı!
Şans Topu çekilişi sonuçları AÇIKLANDI! 1 Mayıs Şans Topu'nda büyük ikramiye kazandıran numaralar ile Şans Topu çekilişi sonuçları sorgulama ekranı! Şans Topu sonuçları 1 Mayıs 2024 Çarşamba günü haftanın ilk çekilişiyle belli oldu. Çarşamba ve pazar günleri olmak üzere haftanın iki günü düzenlenen Şans Topu'nda çarşamba günü çekilişi saat 20.00'de noter huzurunda gerçekleşeti. Peki, Şans Topu çekilişi sonuçları açıklandı mı? İşte 1 Mayıs Şans Topu çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar...
1.05.2024 Bilgi Rehberi
Derya Arhan: Bu karardan dolayı pişmanım!
Derya Arhan: Bu karardan dolayı pişmanım! A Milli Kadın Futbol Takımı'nın 25 yaşındaki yıldızı Derya Arhan, TamSaha Dergisi'ne konuştu.
1.05.2024 Futbol
Gören şaşkına döndü! Birkaç dakika içinde cebindeki tüm para ve dolarları dağıttı
Gören şaşkına döndü! Birkaç dakika içinde cebindeki tüm para ve dolarları dağıttı Denizli’de hem oynayıp hem de para dağıtan vatandaşı görenler gözlerine inanamadı. Halil isimli vatandaş, birkaç dakikada 5 bin TL ve 100 doları kalabalığa dağıttı.
1.05.2024 Haberler
Gören şaşkına döndü! Birkaç dakika içinde cebindeki tüm para ve dolarları dağıttı
Gören şaşkına döndü! Birkaç dakika içinde cebindeki tüm para ve dolarları dağıttı Denizli’de hem oynayıp hem de para dağıtan vatandaşı görenler gözlerine inanamadı. Halil isimli vatandaş, birkaç dakikada 5 bin TL ve 100 doları kalabalığa dağıttı.
1.05.2024 Gündem
Panathinaikos'tan Maccabi maçının sonucuna itiraz! EuroLeague'de hakem kararları damga vurdu
Panathinaikos'tan Maccabi maçının sonucuna itiraz! EuroLeague'de hakem kararları damga vurdu Turkish Airlines EuroLeague Playoffları’ndaki üçüncü maçında Panathinaikos ile Maccabi karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Maccabi kazanırken hakemö kararları maça damga vurdu. Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Yunan ekibi, karşılaşmanın sonucuna itiraz etti.
Fenerbahçe'de yönetim ve teknik heyet düğmeye bastı! 'Bitmedi'
Fenerbahçe'de yönetim ve teknik heyet düğmeye bastı! 'Bitmedi' Fenerbahçe’de hem yönetim hem teknik heyet futbolcuları kalan 4 haftaya mental olarak hazırlamak için düğmeye basacak. Bugünden itibaren oyunculara, son maçlarda kaybedilen şampiyonluklar hatırlatılacak, ‘Hiçbir şey bitmedi’ mesajı verilecek
1.05.2024 Fenerbahçe
Survivor'da dördüncü eleme adayı belli oldu! Furkan sinir krizi geçirdi
Survivor'da dördüncü eleme adayı belli oldu! Furkan sinir krizi geçirdi Survivor All Star'da kıran kırana geçen mücadele bayrak yarışına kaldı ve dokunulmazlığı Mavi Takım aldı. Kırmızı Takım'dan ise son eleme adayı belirlendi. Oyunda eli sakat olan Furkan resmen sinir krizi geçirdi. İşte Survivor'da merak edilen detaylar...
1.05.2024 Cadde
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin VAR kayıtları açıklandı!
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin VAR kayıtları açıklandı! Süper Lig'de 34. haftanın maçlarındaki VAR kayıtları açıklandı. Fenerbahçe - Beşiktaş derbisindeki VAR konuşmaları ortaya çıktı
30.04.2024 Fenerbahçe
Kenan Koçak'tan Barış Alper Yılmaz ve Ferdi Kadıoğlu bombası! 'Leverkusen beni aradı'
Kenan Koçak'tan Barış Alper Yılmaz ve Ferdi Kadıoğlu bombası! 'Leverkusen beni aradı' A Milli Takım'ın eski yardımcı antrenörü Kenan Koçak, milli futbolcular Arda Güler, Barış Alper Yılmaz ve Ferdi Kadıoğlu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
30.04.2024 Galatasaray
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
30.04.2024 Diğer
ÖZEL | Nevzat Dindar, Galatasaray'dan ayrılacak isimleri tek tek açıkladı: İkisinden biri kesin gidecek!
ÖZEL | Nevzat Dindar, Galatasaray'dan ayrılacak isimleri tek tek açıkladı: İkisinden biri kesin gidecek! Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasarau'da 25 Mayıs'ta yapılacak olağan seçimli genel kurul öncesi Dursun Özbek'in listesi netlik kazanmaya başladı. Erden Timur ve Abdurrahim Albayrak'ın listede yer alıp almayacağı konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılı kulüpten ayrılacak isimleri tek tek açıkladı.
30.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'den İsmail Kartal ve Dzeko açıklaması
Fenerbahçe'den İsmail Kartal ve Dzeko açıklaması Fenerbahçe, teknik direktör İsmail Kartal ile takım kaptanı Edin Dzeko arasında herhangi bir sorun yaşanmadığını açıkladı.
30.04.2024 Fenerbahçe
Üniversitelere açılacak yeni yapay zeka bölümleri belli oldu
Üniversitelere açılacak yeni yapay zeka bölümleri belli oldu Üniversitelerde yapay zeka, dijitalleşme ve büyük veri alanlarında açılacak yeni program ve bölümler YÖK Başkanı Erol Özvar tarafından açıkladı.
30.04.2024 Eğitim
Sivasspor'da Galatasaray maçı öncesi Manaj endişesi! Bülent Uygun açıkladı
Sivasspor'da Galatasaray maçı öncesi Manaj endişesi! Bülent Uygun açıkladı Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Galatasaray ile oynayacakları karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, Rey Manaj'ın sakatlığının bulunduğunu söyledi.
30.04.2024 Sivasspor
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan transfer müjdesi: Anlaştığımız oyuncular var
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan transfer müjdesi: Anlaştığımız oyuncular var Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile teknik direktör Abdullah Avcı, basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.
30.04.2024 Trabzonspor
Çin'in madenlerden büyük pay alması gerilimi nasıl artırdı?
Çin'in madenlerden büyük pay alması gerilimi nasıl artırdı? Yeşil ekonomi için hayati önem taşıyan minerallerin işlenmesinde halihazırda hakim konumda olan Çin, bu madenlerdeki katılımını dünya çapında genişletiyor. Bu, Çinli işletmeler ve ev sahibi topluluklar arasındaki gerilimi de gittikçe artırıyor.
30.04.2024 Dünya
Survivor All Star'da muhteşem geri dönüş! Üçüncü eleme adayı belli oldu
Survivor All Star'da muhteşem geri dönüş! Üçüncü eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Yasin Obuz, ikinci eleme adayı Batuhan Karacakaya olmuştu. Dokunulmazlık oyununda destansı geri dönüş yaşandı. Üçüncü eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
30.04.2024 Cadde
Tolunay Kafkas: Galatasaray'ı yenmemiz gerekiyor
Tolunay Kafkas: Galatasaray'ı yenmemiz gerekiyor Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Antalyaspor galibiyeti sonrası Galatasaray maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
29.04.2024 Karagümrükspor
Antalyaspor'da Sergen Yalçın'dan maaş krizi iddiasına cevap!
Antalyaspor'da Sergen Yalçın'dan maaş krizi iddiasına cevap! Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, sosyal medyada çıkan iddialara yanıt verdi. Yalçın, Antalya'daki maaşlarla ilgili açıklama yaptı.
29.04.2024 Antalyaspor
Arda Güler ayrılık nedenini açıkladı: Fenerbahçe'de 1 sene daha kalabilirdim
Arda Güler ayrılık nedenini açıkladı: Fenerbahçe'de 1 sene daha kalabilirdim İspanyol devi Real Madrid'de forma giyen Arda Güler gündem olacak açıklamalarda bulundu. Arda, Fenerbahçe'deki ayrılığından bashederken attığı ilk gol sonrası Ali Koç'un kendisini aradığını dile getirdi.
29.04.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Oyun ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.