Onur Atilla

Onur Atilla

Son dakika Onur Atilla haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Onur Atilla gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Onur Atilla haber sayfamızda...

Onur Atilla

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.105 onur atilla haberi bulunmuştur.
Kerem Bürsin ile akraba mı? Bergüzar Korel'den açıklama
Kerem Bürsin ile akraba mı? Bergüzar Korel'den açıklama Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, önceki akşam dijital bir platformun davetine katıldı. Gazetecilerle bir araya gelen Korel, "Kerem Bürsin ile akraba mısınız?" sorusu karşısında meslektaşı ile ilgili açıklamada bulundu.
21.02.2024 Cadde
1 yılda 45 kilo verdi! Rüştü Onur Atilla'dan mide küçültme ameliyatı açıklaması
1 yılda 45 kilo verdi! Rüştü Onur Atilla'dan mide küçültme ameliyatı açıklaması ‘Güldür Güldür Show’da ‘İbrahim’ karakterini canlandıran oyuncu Rüştü Onur Atilla incecik oldu. Bir yıl içinde 45 kilo veren Rüştü Onur Atilla mide küçültme ameliyatı olduğunu açıklayarak son halini paylaştı.
9.02.2024 Cadde
Kerem Bürsin'den taklidini yapan Onur Atilla'ya cevap!
Kerem Bürsin'den taklidini yapan Onur Atilla'ya cevap! Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde yarı İngilizce yarı Türkçe konuşmasıyla günlerde konuşulan Kerem Bürsin, aynı gün sahneye çıkan Onur Atilla'nın da diline düşmüş taklidi yapılmıştı. Kerem Bürsin'den taklidini yapan Onur Atilla'ya ilk cevap geldi.
8.01.2024 Cadde
Ali Sunal: Onur Atilla'yı hızlandırılmış İngilizce kursuna yolluyoruz
Ali Sunal: Onur Atilla'yı hızlandırılmış İngilizce kursuna yolluyoruz Ali Sunal, önceki gün gerçekleştiren etkinlikte sohbet etti. Sunal, Altın Kelebek Ödül Töreni'nde 'Güldür Güldür Show' ekibinin Kerem Bürsin'in İngilizce konuşmasını ti'ye almasını değerlendirdi.
11.12.2023 Cadde
'Halay da çekerim dans da ederim!'
'Halay da çekerim dans da ederim!' Şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses, Zorlu PSM'de gerçekleşen 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'ne müzisyen eşi Levent Dörter ile birlikte katıldı.
4.12.2023 Cadde
Salih Bademci'den metrobüs esprisi!
Salih Bademci'den metrobüs esprisi! Salih Bademci, 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'ne eşi İmer Özgün'le katıldı. Toplu taşımada çekilen fotoğrafı ile sosyal medyanın gündemine oturan oyuncu, 'metrobüs' esprisi ile adından söz ettirdi.
5.12.2023 Cadde
Onur Atilla, Altın Kelebek Ödülleri'nde Kerem Bürsin taklidiyle kahkahaya boğdu
Onur Atilla, Altın Kelebek Ödülleri'nde Kerem Bürsin taklidiyle kahkahaya boğdu 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri düzenlenen görkemli geceyle sahiplerini buldu. Ünlü isimlerin akın ettiği geceye izleyicilerin de ilgili oldukça yoğun oldu. Güldür Güldür Show ekibinden Onur Atilla'nın Kerem Bürsin taklidi ise tüm salonu kahkahaya boğdu.
7.01.2024 Televizyon
Onur Atilla, Altın Kelebek Ödülleri'nde Kerem Bürsin taklidiyle kahkahaya boğdu
Onur Atilla, Altın Kelebek Ödülleri'nde Kerem Bürsin taklidiyle kahkahaya boğdu 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri düzenlenen görkemli geceyle sahiplerini buldu. Ünlü isimlerin akın ettiği geceye izleyicilerin de ilgili oldukça yoğun oldu. Güldür Güldür Show ekibinden Onur Atilla'nın Kerem Bürsin taklidi ise tüm salonu kahkahaya boğdu.
5.12.2023 Cadde
Emre Karayel paylaştı! 'İkinci kez baba olacağımı öğrenmişimdir'
Emre Karayel paylaştı! 'İkinci kez baba olacağımı öğrenmişimdir' Oyuncu Emre Karayel, sekiz yıldır aşk yaşadığı iç mimar Gizem Demirci ile 2020 yılında aile üyeleri ve yakın dostlarının katıldığı bir törenle dünyaevine girmişti. Can adında bir oğulları olan çiften ikinci kez bebek müjdesi geldi.
14.11.2023 Cadde
Rüştü Onur Atilla dedesini kaybetti
Rüştü Onur Atilla dedesini kaybetti 'Güldür Güldür Show'da canlandırdığı tiplemelerle tanınan Rüştü Onur Atilla'nın dedesi Ali Nurhan Çelik hayatını kaybetti. Atilla, dedesinin ölüm haberini sosyal medya hesabından duyurdu.
8.11.2023 Cadde
Uğur Bilgin, İrem Uslu ile evlendi! Eşine yaptığı serenat gündem oldu
Uğur Bilgin, İrem Uslu ile evlendi! Eşine yaptığı serenat gündem oldu Uzun yıllardır Güldür Güldür Show'da yer alan başarılı oyuncu Uğur Bilgin, nişanlısı İrem Uslu ile dünyaevine girdi. Sade bir törenle evlenen Uslu ve Bilgin'in karşılıklı dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncu eğlence sırasında eşine serenat yaptı.
27.08.2023 Cadde
Gül Sunal: Ali'yi, Kemal ile karşılaştırmak doğru değil!
Gül Sunal: Ali'yi, Kemal ile karşılaştırmak doğru değil! Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın başrollerini paylaştıkları, 14 Nisan’da vizyona girecek 'Hava Muhalefeti' filminin galası, dün akşam Kanyon'da gerçekleşti. Murat Kepez'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin galasına katılan merhum sanatçı Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal ile ilgili basın mensuplarının yönelttiği soruları cevapladı.
11.04.2023 Cadde
Güldür Güldür Show 10. (yeni) sezonu ne zaman ekrana gelecek? Güldür Güldür Show 10. sezon kadroda kimler var?
Güldür Güldür Show 10. (yeni) sezonu ne zaman ekrana gelecek? Güldür Güldür Show 10. sezon kadroda kimler var? Show TV ekranında Ali Sunal'ın modaretörlüğü'nde ekrana gelen Güldür Güldür Show izleyenleri eğlendirmeye ve keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor. Programın takipçileri Güldür Güldür Show 10. yeni sezon ne zaman ekrana gelecek? Yeni sezonda kadroya hangi isimler katıldı?
27.08.2022 Bilgi Rehberi
İlhan İrem için taziye mesajları peş peşe geldi! 'Sen hiç sensiz kalmadın ki'
İlhan İrem için taziye mesajları peş peşe geldi! 'Sen hiç sensiz kalmadın ki' Türk müziğinin efsane isimlerinden İlhan İrem, 67 yaşında hayatını kaybetti. İrem'in vefat haberi tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Ünlü isimlerden, İlhan İrem paylaşımları peş peşe geldi.
29.07.2022 Cadde
Dedemin Fişi oyuncuları kim? Dedemin Fişi filmi konusu nedir, nerede çekildi?
Dedemin Fişi oyuncuları kim? Dedemin Fişi filmi konusu nedir, nerede çekildi? Dedemin Fişi filminde bir ailenin miras kavgası ekrana geliyor. Film, 2016 yılında vizyona girdi. Başrollerde ise Onur Buldu, Alper Kul ve Erdem Yener'in bulunduğu Dedemin Fişi filmi TV ekranlarında sevenleri ile buluşmaya devam ediyor. Peki, Dedemin Fişi filmi nerede çekildi?
19.07.2022 Bilgi Rehberi
Meltem Yılmazkaya: Her hikaye aynı başlamaz
Meltem Yılmazkaya: Her hikaye aynı başlamaz Show TV'de yayınlanan 'Güldür Güldür Show'un oyuncu kadrosunda yer alan Meltem Yılmazkaya, müzisyen sevgilisi Kadir Doğan ile aşk pozunu duygusal bir notla takipçilerinin beğenisine sundu.
5.05.2022 Cadde
Dedemin Fişi oyuncuları kim, konusu nedir? Dedemin Fişi filmi ne zaman, nerede çekildi?
Dedemin Fişi oyuncuları kim, konusu nedir? Dedemin Fişi filmi ne zaman, nerede çekildi? Dedemin Fişi bu akşam televizyonda ekrana gelecek. Yerli komedi filminin ekrana gelecek olması nedeniyle "Dedemin Fişi oyuncuları kimler, konusu nedir? Nerede çekildi?" soruları sıklaşmış durumda... İşte film hakkındaki bilgiler...
26.12.2021 Gündem
Güldür Güldür Show 9. sezon oyuncuları kimler? Güldür Güldür Show oyuncu ve karakterleri...
Güldür Güldür Show 9. sezon oyuncuları kimler? Güldür Güldür Show oyuncu ve karakterleri... Güldür Güldür Show oyuncuları programı izleyen ve takip eden seyirciler tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Her oyuncu farklı bir karaktere hayat verirken oyuncuların hayat verdiği karakterler oyuncular ile bağdaşmaya hatta kendi isimlerinden daha çok hayat verdiği karakterler ile anılmaya başlıyor. İşte Güldür Güldür Show oyuncuları ve hayat verdiği karakterler...
25.12.2021 Cadde
Güldür Güldür yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte, Güldür Güldür Show oyuncuları 2021
Güldür Güldür yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte, Güldür Güldür Show oyuncuları 2021 Ekranların en çok güldüren programlarından Güldür Güldür Show, 9. sezonu ile sevenleri karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kadrosuna kattığı yeni oyuncularla yeniden güldürmeye gelen Güldür Güldür Show'un sunuculuğunu Ali Sunal üstleniyor. Peki, Güldür Güldür ne zaman başlıyor?
4.10.2021 Cadde
Güldür Güldür Show yeni sezon kadrosu! Güldür Güldür yeni sezon oyuncuları kimler?
Güldür Güldür Show yeni sezon kadrosu! Güldür Güldür yeni sezon oyuncuları kimler? Show TV ekranında yayımlanan sevilen program Güldür Güldür Show yeni sezon oyuncuları belli oldu. Bu akşam yeni sezon ilk bölüm ile ekrana gelen Güldür Güldür Show 9. sezonda kadroya yeni dahil olan isimler yer alıyor. İşte Güldür Güldür Show yeni sezon kadrosu...
2.10.2021 Cadde
Rüştü Onur Atilla: Akbilimi bile sen dolduruyordun!
Rüştü Onur Atilla: Akbilimi bile sen dolduruyordun! Show TV'nin sevilen programı 'Güldür Güldür Show'da canlandırdığı karakterlerle büyük beğeni toplayan Rüştü Onur Atilla, yedinci evlilik yıl dönümünde duygusal bir mesaj paylaştı.
19.09.2021 Cadde
Cici Babam oyuncuları! Cici Babam filmi konusu nedir, nerede çekildi?
Cici Babam oyuncuları! Cici Babam filmi konusu nedir, nerede çekildi? Yerli komedi filmi Cici Babam, oyuncu kadrosu le ilgi görmeye devam ediyor. 2018 yılından vizyona giren filmde, üç kardeşin hikayesi anlatılıyor. Meltem Bozoflu tarafından yönetilen Cici Babam filmi, televizyon ekranlarında film severlerin karşısına çıkıyor.
18.08.2021 Cadde
Toygan Avanoğlu, 'Güldür Güldür Show' ekibinde!
Toygan Avanoğlu, 'Güldür Güldür Show' ekibinde! Bu yıl dokuzuncu sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanan 'Güldür Güldür Show’un kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. Ekibe son olarak geçtiğimiz sezon 'Kuzey Yıldızı: İlk Aşk' dizisinde rol alan Toygan Avanoğlu dahil oldu.
18.08.2021 Cadde
Dedemin Fişi filmi oyuncuları kimler? Dedemin Fişi konusu nedir?
Dedemin Fişi filmi oyuncuları kimler? Dedemin Fişi konusu nedir? Dedemin Fişi filmi bu akşam televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Meltem Bozoflu'nun yönetmen koltuğunda oturduğu filmin oyuncu kadrosunda birçok isim yer alıyor. Peki Dedemin Fişi oyuncuları kimler ve konusu nedir?
13.08.2021 Cadde
Dedemin Fişi oyuncuları ve konusu! Dedemin Fişi filmi nerede çekildi?
Dedemin Fişi oyuncuları ve konusu! Dedemin Fişi filmi nerede çekildi? Dedemin Fişi yerli komedi filmi, televizyon ekranlarında ilgiyle izleniyor. 2016 yılında beyazperde de yerini aldı. Dedemin Fişi oyuncu kadrosu da izleyenin dikkatini çekiyor. Peki, Dedemin Fişi konusu nedir?
12.07.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Onur Atilla ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.