Nefise Karatay

Nefise Karatay

Türk oyuncu ve manken.   İlk olarak 1997 yılında Number One TV’de kendi hazırladığı bir müzik programı sundu. Aynı yıl, İnterstar'ın düzenlediği yarışmada Türkiye Güzeli seçildi. Ardından profesyonel mankenlik kariyerine başladı.   Diziler M.A.T. 2009 (Ceyda Eren) Hayat Kavgam 2007 Kurtlar Vadisi Pusu (Ahu) 2007-2008 Meçhule Gidenler 2006 Çılgın Yuva (Azra) 2005 Üç Kadın (Naz) 2005 Uy Başuma Gelenler (Zeynep) 2004 Kurşun Asker 2002 Beşik Kertmesi 2002 Avcı (Suzan Nober) 2001 Yeni Hayat (Yasemin) 2001 Eltiler 1997 Mirasyediler 1995 Sinema Para=Dolar 2002 O Kadın (Asistan) 2007

Nefise Karatay

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 614 nefise karatay haberi bulunmuştur.
'Survivor'da dokunulmazlık oyununda dişe diş mücadele! İkinci eleme adayı belli oldu
'Survivor'da dokunulmazlık oyununda dişe diş mücadele! İkinci eleme adayı belli oldu 'Survivor All Star 2024'te Aleyna Kalaycıoğlu'nun ilk eleme adayı olmasından sonra neşeli halleri dikkat çekti. Kırmızı takımda yarışan Nefise Karatay, mavi takımda yer alan Aysu Keskin hakkında konuştu. Dokunulmazlık oyunu nefes keserken, haftanın ikinci eleme adayı belli oldu. İşte Survivor'ın son bölümünde ekrana gelen detaylar...
25.03.2024 Cadde
SURVİVOR NEFİSE BİYOGRAFİSİ | SURVİVOR NEFİSE KARATAY kimdir? Survivor Nefise Karatay kaç yaşında, nereli, hangi sezonun şampiyonu?
SURVİVOR NEFİSE BİYOGRAFİSİ | SURVİVOR NEFİSE KARATAY kimdir? Survivor Nefise Karatay kaç yaşında, nereli, hangi sezonun şampiyonu? Survivor 2024 All Star kadrosunda yer alan ve Mavi takımda mücadele eden Nefise Karatay 2023 Survivor şampiyonu olmuştu. En büyük hayalini Nagihan'la yarışmak olduğunu ifade eden son şampiyon bu sezon All Star'da henüz dikkat çeken bir performans ortaya koyamadı. Peki Survivor Nefise kimdir?
20.03.2024 Bilgi Rehberi
Survivor All Star'da ödül oyununda fark geldi! 'Merve'ye çok dikkat et demişti'
Survivor All Star'da ödül oyununda fark geldi! 'Merve'ye çok dikkat et demişti' Survivor All Star'da konsey sonrası yaşanan gerginlikler devam ediyor. Son bölümde; Aleyna Kalaycıoğlu dördüncü eleme adayı olmasından ve bazı arkadaşlarının onun adını yazmasından duyduğu rahatsızlığı ifade etti. Ödül oyununda fark geldi. İşte detaylar...
15.02.2024 Cadde
Survivor All Star'da dans yarışmasının şampiyonu belli oldu! Yarışmacılar yetenekleriyle 'yok artık' dedirtti
Survivor All Star'da dans yarışmasının şampiyonu belli oldu! Yarışmacılar yetenekleriyle 'yok artık' dedirtti Survivor All Star'da dans yarışmasına özel bölüm büyük ilgi topladı. Birbirinden renkli gösterilerle izleyicilerin karşısına çıkan yarışmacılar yetenekleriyle 'yok artık' dedirtti. Keyifli yarışmadan 7 isim Rio ödülüne gitmeye hak kazandı. İşte detaylar...
1.02.2024 Cadde
Nefise Karatay: Yüz yogası yapıyorum!
Nefise Karatay: Yüz yogası yapıyorum! Geçtiğimiz aylarda katıldığı bir programda "Botoksum, dolgum yok" açıklamasını yapan ve bu sözleriyle gündem olan oyuncu ve eski manken Nefise Karatay, Nişantaşı Citys'te objektiflere takıldı.
19.01.2024 Cadde
‘Kıyafet almaya elim gitmiyor’
‘Kıyafet almaya elim gitmiyor’ Deniz Sağdıç’ın sağlık alanında kullanılan ve geri dönüşüme bırakılmış ürünlerle hazırladığı sergisi Memorial Bahçelievler Hastanesi’nde açıldı.
13.01.2024 Cadde
Survivor Nefise kimdir, nereli ve hangi sezon yarıştı? Survivor All Star 2024 Nefise Karatay kaç yaşında İnstagram hesabı ne?
Survivor Nefise kimdir, nereli ve hangi sezon yarıştı? Survivor All Star 2024 Nefise Karatay kaç yaşında İnstagram hesabı ne? Survivor All Star 2024 yarışmacısı Nefise Karatay biyografisi araştırılmaya başlandı. Uzun zamandır heyecanla beklenen Survivor All Star bu akşam ekranlara geliyor. Survivor All Star 2024 yarışmasında mavi takımda yer alacak Nefise Karatay'ın kim olduğu merak konusu oldu. Peki, Survivor Nefise kimdir, nereli ve hangi sezon yarıştı? Survivor All Star 2024 Nefise Karatay kaç yaşındai İnstagram hesabı ne? İşte detaylar…
2.01.2024 Bilgi Rehberi
YENİ SURVIVOR 2024 KADROSU (MAVİ-KIRMIZI TAKIM🔵🔴) Survivor yarışmacıları kimler? Survivor hangi gün?
YENİ SURVIVOR 2024 KADROSU (MAVİ-KIRMIZI TAKIM🔵🔴) Survivor yarışmacıları kimler? Survivor hangi gün? Survivor All Star heyecanının başlamasına kısa bir süre kaldı. 2024 Survivor kadrosu netleşti ve mavi ile kırmızı takım kadroları belli oldu. 2024 Survivor All Star'ın başlayacağı tarih açıklandı. Peki 2024 Survivor yarışmacıları kimler ve ne zaman başlayacak?
2.01.2024 Bilgi Rehberi
SURVİVOR ALL STAR ilk ödül oyununu kim kazandı? 2024 dokunulmazlığın sahibi kim oldu? Haftanın ilk dokunulmazlığını hangi takım kazandı?
SURVİVOR ALL STAR ilk ödül oyununu kim kazandı? 2024 dokunulmazlığın sahibi kim oldu? Haftanın ilk dokunulmazlığını hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 yarışması başladı. Heyecanla beklenen yarışmanın ilk bölümü dün akşam izleyicilerle buluştu. Yarışmayı kaçıranlar ise "Survivor All Star ilk ödül oyununu kim kazandı? 2024 dokunulmazlığın sahibi kim oldu? Haftanın ilk dokunulmazlığını hangi takım kazandı?" sorularının yanıtını arıyor. İşte detaylar…
2.01.2024 Bilgi Rehberi
Acun Ilıcalı, Survivor'ın bir yıllık maliyetini açıkladı!
Acun Ilıcalı, Survivor'ın bir yıllık maliyetini açıkladı! 'SMS ile eleme' yerine 'düello' sisteminin uygulanacağı Survivor All Star 2024, 1 Ocak Pazartesi akşamı ilk bölümüyle yayınlanacak. Fenomen yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, "Survivor neden bu kadar uzun sürüyor?" sorusuna cevap verdi.
30.12.2023 Cadde
SURVİVOR 2024 TAKIMLARI ✨ Survivor All Star ne zaman, hangi tarihte başlıyor? Survivor yeni sezon yarışmacıları kim?
SURVİVOR 2024 TAKIMLARI ✨ Survivor All Star ne zaman, hangi tarihte başlıyor? Survivor yeni sezon yarışmacıları kim? Survivor All Star kadrosu ve ardından da takımları belli oldu. Acun Ilıcalı, geçmiş sezonlara damgasını vuran birbirinden başarılı isimleri mavi ve kırmızı olmak üzere iki takıma ayırdı. SMS'siz sezon olarak bilinen Survivor All Star'ın başlayacağı tarih de duyuruldu. Peki, 2024 Survivor ne zaman başlıyor?
14.12.2023 Bilgi Rehberi
SURVİVOR TAKIMLARI 2024  (mavi ve kırmızı): Survivor ne zaman başlayacak? Survivor All Star yarışmacıları kimler? İşte Survivor 2024 kadrosu...
SURVİVOR TAKIMLARI 2024  (mavi ve kırmızı): Survivor ne zaman başlayacak? Survivor All Star yarışmacıları kimler? İşte Survivor 2024 kadrosu... Survivor All Star takımları geçtiğimiz günlerde yapılan yayında duyuruldu. Acun Ilıcalı, mavi ve kırmızı takım yarışmacılarını açıkladı. İzleyiciler Survivor takımlarını ve başlayacağı tarihi merak ediyorlar. Peki 2024 Survivor ne zaman başlayacak? Survivor yarışmacıları kimler?
12.12.2023 Bilgi Rehberi
Nagihan Karadere, Survivor öncesi kına yaktı! 'Kıskanılan kraliçe Dominik'i sallasın'
Nagihan Karadere, Survivor öncesi kına yaktı! 'Kıskanılan kraliçe Dominik'i sallasın' Daha önce üç kez Survivor'a katılan ve programın yeni sezonunda da yer alacak olan Nagihan Karadere, 1 Ocak'ta başlaması beklenen yarışma öncesi ellerine kına yaktığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. "Kınamızı yaktık, şimdi sıra Dominik’te!" diyen Nagihan'a, takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.
12.12.2023 Cadde
Acun Ilıcalı söylenen sözleri unutmadı! 'Mağdur Nagihan'ın dönemi bitti'
Acun Ilıcalı söylenen sözleri unutmadı! 'Mağdur Nagihan'ın dönemi bitti' Daha önce üç kez Survivor'a katılan ve programın yeni sezonunda da yer alacak olan Nagihan Karadere, geçtiğimiz sene SMS oylaması sonucu elenmesinin ardından "Emeklerimin karşılığını alamadım, bir daha asla Survivor’a katılmam!" sözleriyle çok konuşulmuştu. Dün akşam yeni sezon yarışmacılarıyla yayın yapan Ilıcalı; bu sözleri unutmayarak Nagihan'a karşı olay olan ifadeler kullandı.
12.12.2023 Cadde
Survivor All Star 2024 takımları belli oldu! Acun Ilıcalı duyurdu: İşte yeni kadro
Survivor All Star 2024 takımları belli oldu! Acun Ilıcalı duyurdu: İşte yeni kadro Survivor 2024 All Star için geri sayım devam ediyor. 1 Ocak'ta başlayacak yarışmadaki takımların kadrolarını Acun Ilıcalı açıkladı. İşte detaylar...
11.12.2023 Cadde
2024 SURVİVOR ALL STAR 📺YARIŞMACI KADROSU - TAKIMLAR 📍 Survivor 2024 All Star ne zaman başlayacak, Turabi Survivor'a katılıyor mu?
2024 SURVİVOR ALL STAR 📺YARIŞMACI KADROSU - TAKIMLAR 📍 Survivor 2024 All Star ne zaman başlayacak, Turabi Survivor'a katılıyor mu? Survivor 2024 All Star için geri sayım devam ediyor. Survivor All Star'a bu sezon katılacak isimlerin başında yer alan Turabi Çamkıran ilerleyen süreçte sağlık sorunları nedeniyle yarışmaya katılamayacağını açıklamıştı. Acun Ilıcalı'nın son paylaşımı Turabi, Survivor'a katılacak mı sorusunu yeniden akıllara getirdi. Peki Survivor 2024 All Star ne zaman başlayacak?
10.12.2023 Bilgi Rehberi
Acun Ilıcalı'dan Survivor 2024 All Star paylaşımı! Turabi sürprizi
Acun Ilıcalı'dan Survivor 2024 All Star paylaşımı! Turabi sürprizi Survivor 2024 All Star için geri sayım devam ediyor. Survivor All Star'a bu sezon katılacak isimlerin başında yer alan Turabi Çamkıran ilerleyen süreçte sağlık sorunları nedeniyle yarışmaya katılamayacağını açıklamıştı. Acun Ilıcalı'nın son paylaşımı Turabi, Survivor'a katılacak mı sorusunu yeniden akıllara getirdi.
8.12.2023 Cadde
Nagihan Karadere: O kupayı alırsam Türkiye turu yapacağım
Nagihan Karadere: O kupayı alırsam Türkiye turu yapacağım Milli atlet Nagihan Karadere, Milliyet.com.tr Youtube kanalında yayınlanan ‘’Ünlü sohbetleri’’ isimli programa katıldı ve samimi açıklamalarda bulundu. Başarılı isim, hem hastalık sürecini anlattı hem de Survivor ile ilgili konuştu. 4. kez Survivor'a gitmeye hazırlanan Karadere, yine çok iddialı…
27.11.2023 Gündem
SURVİVOR 2024 TARİHİ 🏝 Survivor All Star 2024 kadrosu tamamı...
SURVİVOR 2024 TARİHİ 🏝 Survivor All Star 2024 kadrosu tamamı... Survivor All Star için geri sayım! All Star kadrosunda yer alacak yarışmacılar ise tek tek Acun Ilıcalı tarafından açıklanıyor. Önceki sezonlara damga vuran yarışmacılardan oluşacak Survivor All star 2024 ne zaman başlıyor?
26.11.2023 Cadde
Survivor'a katılacak yeni isim belli oldu! 'Turabi olmadan bir yanım eksik kalacak'
Survivor'a katılacak yeni isim belli oldu! 'Turabi olmadan bir yanım eksik kalacak' Survivor All Star yarışması için geri sayım sürüyor. Birbirinden güçlü isimlerin bulunduğu yarışmada Acun Ilıcalı; sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla önceki yıllarda da yarışmada yer almış, şimdi All Star kadrosuna dahil olan sürpriz bir ismi duyurdu.
26.11.2023 Cadde
Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024'te yarışacak sürpriz ismi açıkladı!
Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024'te yarışacak sürpriz ismi açıkladı! Survivor All Star yarışması için geri sayım sürüyor. Birbirinden güçlü isimlerin bulunduğu yarışmada Acun Ilıcalı; sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla önceki yıllarda da yarışmada yer almış, şimdi All Star kadrosuna dahil olan sürpriz bir ismi duyurdu.
23.11.2023 Cadde
2024 SURVIVOR YARIŞMACILARI KİMLER? Survivor ne zaman başlayacak? İşte 2024 Survivor All Star kadrosunda yer alan isimler...
2024 SURVIVOR YARIŞMACILARI KİMLER? Survivor ne zaman başlayacak? İşte 2024 Survivor All Star kadrosunda yer alan isimler... Survivor yarışmacıları ve yayın tarihi merak edilen konular arasında bulunuyor. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, 2024 Survivor All Star kadrosunda yer alacak bazı isimleri açıklandı. Peki 2024 Survivor yarışmacıları kimler? Survivor ne zaman başlayacak?
5.11.2023 Cadde
Acun Ilıcalı, All Star'da yarışacak sürpriz yarışmacıyı açıkladı!
Acun Ilıcalı, All Star'da yarışacak sürpriz yarışmacıyı açıkladı! Survivor All Star yarışması için geri sayım sürüyor. Birbirinden güçlü isimlerin bulunduğu yarışmada Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla kadroya dahil olan sürpriz bir ismi duyurdu.
27.10.2023 Cadde
Survivor All Star Kadrosu: Survivor 2024 kadrosu belli oldu mu, ne zaman başlayacak?
Survivor All Star Kadrosu: Survivor 2024 kadrosu belli oldu mu, ne zaman başlayacak? Survivor All Star yarışması için geri sayım sürüyor! Acun Ilıcalı ise 2024 Survivor yarışmacı kadrosunu tek tek açıklıyor. Birbirinden güçlü isimlerin bulunduğu Survivor All Star kadrosu belli oldu mu, kimler var? MasterChef All Star ardından 2024 Survivor All Star başlıyor olacak! Peki, Survivor 2024 ne zaman başlıyor?
26.10.2023 Cadde
Aleyna Kalaycıoğlu: Survivor All Star'da en çok o isimle yarışmak isterim
Aleyna Kalaycıoğlu: Survivor All Star'da en çok o isimle yarışmak isterim Milliyet.com.tr'de yayınlanan ''Ünlü Sohbetleri'' programında Beste Sırapınar'ın bu haftaki konuğu Aleyna Kalaycıoğlu oldu. Aleyna Kalaycıoğlu hem yeni şarkısını hem de hayallerini anlattı. Özel hayatıyla ilgili de konuşan başarılı isim, Survivor All Star'da en çok o isimle yarışmak istediğini söyledi.
24.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nefise Karatay ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.