Mustafa Destici

Mustafa Destici

Büyük Birlik Partisi Ankara-2 1 .sıra Adayı.

Mustafa Destici

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.408 mustafa destici haberi bulunmuştur.
Mustafa Destici: Birleştirici, bütünleştirici bir siyaset izliyoruz
Mustafa Destici: Birleştirici, bütünleştirici bir siyaset izliyoruz Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, "Doğru kimden gelirse gelsin destekliyoruz. Yanlışın karşısında duruyoruz. Yapıcı, yol gösterici, sorumlu, birleştirici, bütünleştirici bir siyaset izliyoruz" dedi.
26.03.2024 Gündem
Mustafa Destici: BBP'nin gül ve hilali Türkiye semalarında dalgalanacaktır
Mustafa Destici: BBP'nin gül ve hilali Türkiye semalarında dalgalanacaktır Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, "Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun dava arkadaşı olmaktan, onunla yol yürümüş olmaktan ve şu anda da onun emanetini taşıyor olmaktan büyük bir gurur duyuyorum" dedi.
25.03.2024 Gündem
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: Cumhur İttifakı adaylarını destekleyin
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: Cumhur İttifakı adaylarını destekleyin Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Başta Yeniden Refah Partisi olmak üzere daha önce ittifakımızda olup da seçime kendi adaylarıyla giren partilere sesleniyoruz. Kazanma ihtimaliniz yoksa adaylarınızı çekin ve Cumhur İttifakı adaylarını destekleyin." açıklamasında bulundu.
23.03.2024 Gündem
BBP lideri Destici'den yaralı şoföre yardım
BBP lideri Destici'den yaralı şoföre yardım Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, trafik kazası sonrası kanlar içerisinde kalan TIR şoförüne yardım edip, ambulans gelene kadar bilincinin açık kalmasını sağladı.
22.03.2024 Gündem
'Son seçimim' diyen Erdoğan'a Bahçeli'den tarihi çağrı: Türk milletini yalnız bırakamazsın
'Son seçimim' diyen Erdoğan'a Bahçeli'den tarihi çağrı: Türk milletini yalnız bırakamazsın MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultay'ında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'son seçimim' sözleriyle ilgili konuşan Devlet Bahçeli, "Buradan Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a diyorum ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın. Cumhur ittifakı olarak yanındayız 'Yeni Yüzyıl'ın kurtarıcı lideri olarak sizi görmek istiyoruz." ifadelerini kullandı. Kurultayda bin 295 delegenin oyunun tamamını alan Devlet Bahçeli, 11. kez MHP Genel Başkanlığına seçildi.
17.03.2024 Gündem
Emekli ikramiyesi yükseltilmeli
Emekli ikramiyesi yükseltilmeli BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Bolu’nun Gerede ilçesinde partisi tarafından düzenlenen iftara katıldı.
17.03.2024 Gündem
​BBP Genel Başkanı Destici'den 'kent uzlaşısı' eleştirisi
​BBP Genel Başkanı Destici'den 'kent uzlaşısı' eleştirisi Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla partisi tarafından kentte düzenlenecek program için Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattıyla Sivas'a geldi. Destici'yi parti il teşkilatı ve vatandaşlar karşıladı.
8.03.2024 Gündem
İBB Başkanı İmamoğlu Gazze'ye yardım götüren TIR'ların uğurlama törenine katıldı
İBB Başkanı İmamoğlu Gazze'ye yardım götüren TIR'ların uğurlama törenine katıldı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin organize ettiği Gazze’ye yardım götüren TIR'ların uğurlama törenine katıldı.
5.03.2024 Gündem
Kaza geçiren Mustafa Destici taburcu oldu
Kaza geçiren Mustafa Destici taburcu oldu Dün makam aracıyla kaza geçiren Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, tedavisinin ardından Tokat Devlet Hastanesi'nden taburcu oldu.
5.03.2024 Gündem
Mustafa Destici’nin makam aracını taşıyan çekici yandı
Mustafa Destici’nin makam aracını taşıyan çekici yandı BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin de içinde bulunduğu makam aracı dün kaza yaptı. Kaza yapan makam aracı, bu sefer de Amasya’da kazaya karıştı.
5.03.2024 Haberler
Mustafa Destici’nin makam aracını taşıyan çekici yandı
Mustafa Destici’nin makam aracını taşıyan çekici yandı BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin de içinde bulunduğu makam aracı dün kaza yaptı. Kaza yapan makam aracı, bu sefer de Amasya’da kazaya karıştı.
5.03.2024 Gündem
İzmirli modacı Rahşan Ertuğrul tutuklandı! Karıştığı kazada bir kişi öldü
İzmirli modacı Rahşan Ertuğrul tutuklandı! Karıştığı kazada bir kişi öldü İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde karıştığı trafik kazasında motosiklet sürücüsünün ölümüne neden olduğu suçlamasıyla gözaltına alınan Rahşan Ertuğrul tutuklandı.
4.03.2024 Gündem
AK Parti'li vekil Ok: Milli irade hırsızı olan Özgür Özel'dir
AK Parti'li vekil Ok: Milli irade hırsızı olan Özgür Özel'dir CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "Ortada milli irade hırsızlığı var, Balıkesir'in iradesinin çalınması var" sözleriyle eleştirdiği AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, "Sözde 'Atatürkçüyüm' diyen ve Atatürkçülüğü maske olarak kullanan eş başkan Özgür Özel, Balıkesir'de bizleri milli irade hırsızlığıyla suçlamaya kalkmış. Oysa milli irade hırsızı olan Özgür Özel'dir. Çünkü Atatürk maskesini takarak PKK'nın siyasi uzantısı HADEP, bugünkü adıyla DEM'le iş birliği yaptıkları artık kamuoyunun malumudur" şeklinde konuştu.
4.03.2024 Gündem
Mustafa Destici'nin makam aracı kaza yaptı
Mustafa Destici'nin makam aracı kaza yaptı BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin de içinde bulunduğu makam aracı kaza yaptı.
4.03.2024 Haberler
Mustafa Destici'nin makam aracı kaza yaptı
Mustafa Destici'nin makam aracı kaza yaptı BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin de içinde bulunduğu makam aracı kaza yaptı.
4.03.2024 Gündem
Yeniden aday olan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı projelerini açıkladı
Yeniden aday olan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı projelerini açıkladı Yeniden aday olan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, seçim çalışmaları kapsamında projelerini açıkladı. Projelerin anlatıldığı programın sonunda belediye meclis üyeleri de tanıtıldı. Programa AK Parti MYK üyeleri milletvekilleri, partilerin ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
2.03.2024 Gündem
‘Erbakan bizi hayal kırıklığına uğrattı’
‘Erbakan bizi hayal kırıklığına uğrattı’ BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin genel merkez binasında düzenlediği basın toplantısında konuştu.
22.02.2024 Gündem
MHP ile 59 il ve 117 ilçede işbirliği: Cumhur’da  bu kez parçalı ittifak
MHP ile 59 il ve 117 ilçede işbirliği: Cumhur’da bu kez parçalı ittifak Siyasi partiler, yerel seçimlere ilişkin aday listelerini dün YSK’ya teslim etti.
21.02.2024 Gündem
Mustafa Destici: Yeni bir çözüm sürecini kimse aklından geçirmemelidir
Mustafa Destici: Yeni bir çözüm sürecini kimse aklından geçirmemelidir Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Teröre ve teröristlere müsamaha, terörle ve teröristle müzakere olmaz. Bunu geçmişte gördük. Adına 'çözüm süreci' denilen süreci hep birlikte yaşadık ve sonunda ne oldu? Maalesef Türkiye'ye ve Türk milletine ağır bir faturası oldu. Yeni bir çözüm sürecini yani çözülme sürecini kimse aklından geçirmemelidir" dedi.
11.02.2024 Gündem
Bakan Güler'in acı günü
Bakan Güler'in acı günü Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in babası Fikret Güler, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
10.02.2024 Gündem
‘Cumhur İttifakı’nın bir parçasıyız’
‘Cumhur İttifakı’nın bir parçasıyız’ ANKARA Milliyet - Ankara’da esnafı ziyaret eden BBP Genel Başkanı Mustafa Destici “Biz Cumhur İttifakı’nın parçasıyız...
10.02.2024 Gündem
Şehit pilotlara veda! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ailelere taziye
Şehit pilotlara veda! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ailelere taziye Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde meydana gelen helikopter kazasında şehit pilotlar Ankara’da düzenlenen resmi törenle son yolculuğuna uğurlandı.
5.02.2024 Haberler
Şehit pilotlara veda! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ailelere taziye
Şehit pilotlara veda! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ailelere taziye Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde meydana gelen helikopter kazasında şehit pilotlar Ankara’da düzenlenen resmi törenle son yolculuğuna uğurlandı.
5.02.2024 Gündem
AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok'tan çakarlı araba açıklaması
AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok'tan çakarlı araba açıklaması AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) başkan adayı Turgut Altınok, çakarlı araba kullandığı iddialarına ilişkin, "Çakarlı araba kullanmadım. Aday oldum, adaylığımız açıklandı, kendi arabama bindim. Çakarlı araba, konvoy yoktur" dedi.
1.02.2024 Gündem
TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet”in galası gerçekleşti
TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet”in galası gerçekleşti Yunanistan’daki Batı Trakyalı Müslüman Türklerin hakları için yıllarca mücadele veren merhum Dr. Sadık Ahmet'in hayatını anlatan TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet” filminin galası gerçekleşti.
1.02.2024 PembeNar

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Destici ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.