Muhteşem Yüzyıl

Muhteşem Yüzyıl

Son dakika Muhteşem Yüzyıl haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Muhteşem Yüzyıl gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Muhteşem Yüzyıl haber sayfamızda...

Muhteşem Yüzyıl

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.887 muhteşem yüzyıl haberi bulunmuştur.
Meryem Uzerli'ye yoğun ilgi!
Meryem Uzerli'ye yoğun ilgi! Yayınlandığı dönemde ilgiyle izlenen 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde 'Hürrem Sultan'ı oynayan Meryem Uzerli, uzun süredir ekranlardan uzak kaldı. Güzel oyuncu, önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı.
15.03.2024 Cadde
Survivor Sema, diskalifiyesine sebep olan Pınar'ın elenmesini halayla kutladı!
Survivor Sema, diskalifiyesine sebep olan Pınar'ın elenmesini halayla kutladı! Survivor All Star 2024 kadrosuna sonradan dahil olan ve Pınar Saka ile kavgasından sonra diskalifiye olan Sema Aydemir’in Survivor All Star macerası yarım kalmıştı. Pınar Saka, adadan ayrılan son isim oldu. Pınar'a fiziksel temas sebebiyle diskalifiye olan Sema’dan peş peşe göndermeli paylaşımlar geldi.
15.03.2024 Magazin
Survivor Sema, diskalifiyesine sebep olan Pınar'ın elenmesini halayla kutladı!
Survivor Sema, diskalifiyesine sebep olan Pınar'ın elenmesini halayla kutladı! Survivor All Star 2024 kadrosuna sonradan dahil olan ve Pınar Saka ile kavgasından sonra diskalifiye olan Sema Aydemir’in Survivor All Star macerası yarım kalmıştı. Pınar Saka, adadan ayrılan son isim oldu. Pınar'a fiziksel temas sebebiyle diskalifiye olan Sema’dan peş peşe göndermeli paylaşımlar geldi.
16.03.2024 Cadde
Neden hiç değişmiyor? 'Ekin Koç yoksa vampir mi?
Neden hiç değişmiyor? 'Ekin Koç yoksa vampir mi? Kanal D’nin yeni dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'nda 'Umut' karakterine hayat veren Ekin Koç’un yıllar geçse de hiç değişmeyen yüzü, ‘vampir’ benzetmesi yapılarak sosyal medyada gündeme oldu.
12.03.2024 Cadde
Taş Kağıt Makas dizisinin Umut'u Ekin Koç kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı?
Taş Kağıt Makas dizisinin Umut'u Ekin Koç kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı? Kanal D ekranlarının yeni dizisi Taş Kağıt Makas bu akşam ilk bölümü ile ekranlara geliyor. Taş Kağıt Makas dizi oyuncuları merak ediliyor. Dizinin başrolünde yer alan Umut Tanrıkulu rolüyle Ekin Koç oldu. Peki, Taş Kağıt Makas dizisinin Umut'u Ekin Koç kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? İşte Ekin Koç dizileri ve filmleri...
28.02.2024 Bilgi Rehberi
Ekran aşkına
Ekran aşkına Bugünlerde hemen herkesin kaçırmadığı bir dizisi ve kavuşsunlar diye dua ettiği bir dizi çifti var. Öyle ki uzun bir aradan sonra TV’ye kitlendik. Peki, bizi ekranlara bağlayan bu çiftlerin aşklarına neden meftunuz? Yıllar geçse de unutamadığımız dizi aşıkları kimlerdi? Bu hafta başrolde aşk var.
18.02.2024 Pazar
'İtalya'dan Türkiye'ye kendim 14 günde geldim!'
'İtalya'dan Türkiye'ye kendim 14 günde geldim!' Son olarak TRT 1 dizisi 'Kendi Düşen Ağlamaz'da rol alan Serhan Onat, hobi olarak yelkenli tekne kaptanlığı yapıyor. Yeni projesinden bahseden ünlü oyuncu, deniz ve yelkenli tutkusu hakkında konuştu.
15.02.2024 Cadde
Hamdi Alkan'dan Selen Görgüzel açıklaması! 'Herkes kendi yolunda'
Hamdi Alkan'dan Selen Görgüzel açıklaması! 'Herkes kendi yolunda' Oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan, 2014 yılında Roma'da hayatını birleştirdiği Selen Görgüzel'den Mart 2022'de tek celsede boşanmıştı. Alkan, ayrılık sonrası eski eşiyle ilişkisi ve özel hayatı hakkında konuştu.
8.02.2024 Cadde
Yargı Kubilay Amir kimdir? Kubilay Amir'i oynayan Sermet Yeşil kaç yaşında, nereli? Dizileri ve filmleri
Yargı Kubilay Amir kimdir? Kubilay Amir'i oynayan Sermet Yeşil kaç yaşında, nereli? Dizileri ve filmleri Yargı dizisine Kubilay Amir karakteri ile dahil olan Sermet Yeşil'in hayatı ve dizi-filmleri araştırılanlar arasına girdi. Başarılı oyuncu Sermet Yeşil, Ankara Devlet Konservatuvarı'nda eğitim gördü ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nda görev yapıyor. Peki, Yargı dizisisinin Kubilay Amiri Sermet Yeşil kaç yaşında, nereli?
5.02.2024 Bilgi Rehberi
Burcu Özberk: Kiralık araç neden kullanayım?
Burcu Özberk: Kiralık araç neden kullanayım? 2013 yılında 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde 'Huricihan Sultan' karakteriyle oyunculuğa ilk adımını atan, son olarak 'Ruhun Duymaz' dizisinde rol alan Burcu Özberk, alışveriş turuna çıktığı Nişantaşı Citys'te objektiflere yansıdı.
3.02.2024 Cadde
Sarp Akkaya öğlen vakti alkol şişesiyle dolaştı! X Ray'e girmeden geri çıktı
Sarp Akkaya öğlen vakti alkol şişesiyle dolaştı! X Ray'e girmeden geri çıktı 'Kurtlar Vadisi Pusu', 'Ezel', 'Suskunlar', 'Muhteşem Yüzyıl', 'Söz' ve '7. Koğuştaki Mucize' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Sarp Akkaya, öğlen vakti Nişantaşı'nda elindeki alkol şişesiyle şaşırttı. Akkaya'yı görenler şaşkınlığını gizleyemedi.
26.01.2024 Cadde
Hülya Duyar anlattı! Hande Erçel ve Meryem Uzerli'yi nasıl keşfetti?
Hülya Duyar anlattı! Hande Erçel ve Meryem Uzerli'yi nasıl keşfetti? Oyuncu Hülya Duyar, katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şimdilerde magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan Hande Erçel'in ilk oyunculuk günlerini anlatan Duyar'ın, bir diğer meslektaşı Meryem Uzerli'yi de sektöre kazandıran kişi olduğu ortaya çıktı.
25.01.2024 Cadde
Ekrana dönüş sinyali! 'Biz bu piyasaya yeni gelmedik, geri geldik'
Ekrana dönüş sinyali! 'Biz bu piyasaya yeni gelmedik, geri geldik' 2017 yılında rol aldığı 'İçimdeki Fırtına' dizisinden sonra herhangi bir projede kamera karşına geçmeyen Merve Boluğur, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla ekrana dönüş sinyali verdi. Ünlü ismin takipçileri, ünlü oyuncuya beğeni ve yorum yağdırdı.
25.01.2024 Cadde
Aslı Tandoğan: Aldatılsan da aşk ve sevgi için taviz veriyorsun!
Aslı Tandoğan: Aldatılsan da aşk ve sevgi için taviz veriyorsun! 2003 yılında 'Gülüm' filmi ile ilk kez kamera karşısına geçen; 'Ahh İstanbul', 'Aşka Sürgün', 'Kabadayı', 'Dudaktan Kalbe', 'Kapalıçarşı' ve 'Muhtesem Yüzyil: Kösem' gibi yapımlarda rol alan Aslı Tandoğan, alışveriş merkezinde görüntülendi. Oyuncu, "Aldatılsanız tepkiniz ne olur?" sorusuna gündem olacak bir yanıt verdi.
22.01.2024 Cadde
'Çocuklar artık büyüdü, beni zorlayan tarafları yok'
'Çocuklar artık büyüdü, beni zorlayan tarafları yok' Kanal D'de beş sezon süren 'Kavak Yelleri' dizisiyle hafızalarda yer eden; 'Muhteşem Yüzyıl' ve 'Bir Zamanlar Kıbrıs' gibi başarılı yapımlarda rol alan Pelin Karahan, çocukları Ali Demir ve Eyüp Can ile Akmerkez'de sömestr alışverişine çıktı.
18.01.2024 Cadde
Meryem Uzerli'den kızı Lily Koi'ye 'Maşa ile Koca Ayı' temalı doğum günü!
Meryem Uzerli'den kızı Lily Koi'ye 'Maşa ile Koca Ayı' temalı doğum günü! Yayınlandığı dönemde ilgiyle izlenen 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinin Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli, geçtiğimiz gün kızı Lily Koi'nin üçüncü yaşını kutlamak için popüler bir çizgi film olan 'Maşa ile Koca Ayı' temalı bir doğum günü partisi düzenledi. Uzerli'nin partiden paylaştığı karelere, beğeni ve yorum yağdı.
9.01.2024 Cadde
Meryem Uzerli yüzüne yaptırdığı son işleme 200 bin TL ödedi!
Meryem Uzerli yüzüne yaptırdığı son işleme 200 bin TL ödedi! Müşterileri arasında Kardashianlar, top modeller, star oyuncular bulunan Amerikalı doktor Simon Ourian, son işlemlerden birisini de Meryem Uzerli'ye yaptı. Meryem Uzerli ise güzelliği için çok para ödedi.
8.01.2024 Cadde
'Eğleniyorum, eğlenmeye de devam edeceğim! Takip edin beni'
'Eğleniyorum, eğlenmeye de devam edeceğim! Takip edin beni' 'Asmalı Konak', 'Muhteşem Yüzyıl: Kösem' ve 'Aşk Kırmızı' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, önceki gece Baltalimanı'nda kameralara yansıdı. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan Yeşilçay, sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili konuşarak, "Eğleniyorum, eğlenmeye de devam edeceğim" dedi.
6.01.2024 Cadde
Merve Boluğur: Yeni yıldan bol para diliyorum!
Merve Boluğur: Yeni yıldan bol para diliyorum! 2017 yılında rol aldığı 'İçimdeki Fırtına' dizisinden sonra herhangi bir projede kamera karşına geçmeyen Merve Boluğur, önceki gün bir AVM'de görüntülendi. Gazetecileri kırmayarak kameralara poz veren ünlü isim, yeni yıldan dilediklerini de açıkladı.
3.01.2024 Cadde
Merve Boluğur'un 2024 paylaşımına yorum yağdı! 'Ne olduysa Murat Dalkılıç'tan boşandıktan sonra oldu'
Merve Boluğur'un 2024 paylaşımına yorum yağdı! 'Ne olduysa Murat Dalkılıç'tan boşandıktan sonra oldu' Önce Murat Dalkılıç, ardından DJ Mert Aydın ile olmak üzere iki evlilik yapan Merve Boluğur, yeni yıl paylaşımıyla çok konuşuldu. Balkonda dil çıkardığı bir kareyi "2024" notuyla paylaşan ünlü ismin ilginç karesine sosyal medya kullanıcılarından yorum yağdı.
2.01.2024 Cadde
Meryem Uzerli kimdir, nereli, kaç yaşında? Meryem Uzerli dizileri, filmleri ve hayatı!
Meryem Uzerli kimdir, nereli, kaç yaşında? Meryem Uzerli dizileri, filmleri ve hayatı! Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Hürrem karakteri ile milyonların kalbine taht kuran Meryem Uzerli, Almanya'da doğmuştur. Schauspiel Studio Frese'de tiyatro ve oyunculuk eğitimi almıştır. Almanya'da ve Türkiye'de çeşitli dizi ve filmlerde boy gösteriyor. Peki, Meryem Uzerli evli mi, kaç çocuğu var?
31.12.2023 Bilgi Rehberi
Evrim Alasya kimdir, nereli? Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya O Ses Yılbaşı'na katılıyor! Evrim Alasya kaç yaşında?
Evrim Alasya kimdir, nereli? Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya O Ses Yılbaşı'na katılıyor! Evrim Alasya kaç yaşında? Son dönemlerin konuşulan dizi karakterlerinden biri ise Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı oldu. Evrim Alasya, Kızılcık Şerbeti'nde Kıvılcım'ı canlandırıyor. Evrim Alasya, O Ses Yılbaşı programına katılıyor. Peki Evrim Alasya kimdir, kaç yaşında?
31.12.2023 Bilgi Rehberi
100 milyon TL'lik teklif! 'Merve uçmak istiyor, uçuş da bir yere kadar'
100 milyon TL'lik teklif! 'Merve uçmak istiyor, uçuş da bir yere kadar' 2017 yılında rol aldığı 'İçimdeki Fırtına' dizisinden sonra herhangi bir projede kamera karşına geçmeyen Merve Boluğur, sürpriz bir kararla şarkıclık kariyerine adım atmıştı. Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sıkça adından söz ettiren Boluğur, son olarak '100 milyon TL'lik teklif' iddiasıyla magazin gündemine geldi. Oyuncunun sözleri '2. Sayfa' sunucularını da şaşkına çevirdi.
28.12.2023 Cadde
Gülcan Arslan'ın yeni stili dikkat çekti!
Gülcan Arslan'ın yeni stili dikkat çekti! Gülcan Arslan, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Bir arkadaşı ve köpeği ile birlikte kahve içmeye geldiğini söyleyen Arslan'ın, uzun saçlarını kestirip sarıya boyatmasıyla bambaşka birine dönüştüğü görüldü.
26.12.2023 Cadde
'Karı koca olarak yapamadık! Levent'le çok iyi arkadaşız'
'Karı koca olarak yapamadık! Levent'le çok iyi arkadaşız' 'Aşk-ı Memnu'nun Peyker Yöreoğlu'su, 'Muhteşem Yüzyıl'ın 'Mahidevran Sultan'ı Nur Fettahoğlu, 2.5 yıl önce tek celsede boşandığı kızı Elisa Güzin'in babası Levent Veziroğlu hakkında konuştu.
23.12.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Muhteşem Yüzyıl ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.