Mhp

Mhp

Son dakika MHP haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan MHP gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan MHP haber sayfamızda...

Mhp

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 41.960 mhp haberi bulunmuştur.
Cumhur İttifakı İzmir adayı Hamza Dağ: Heyecanımı tüm İzmir'le paylaşacağım
Cumhur İttifakı İzmir adayı Hamza Dağ: Heyecanımı tüm İzmir'le paylaşacağım Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ Selçuk'ta mitinge katıldı. Dağ "Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir'le paylaşacağım" dedi.
28.03.2024 Gündem
Bakan Tekin, Erzurum’da Cumhur İttifakı için destek istedi
Bakan Tekin, Erzurum’da Cumhur İttifakı için destek istedi Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Erzurum’da Çat ilçesinde SKM’yi ziyaret edip esnaf ziyaretinde bulundu. Yusuf Tekin, Cumhur İttifakı adayına destek istedi.
28.03.2024 Gündem
'İmamoğlu CHP’den çok, PKK’nın siyasi acentesinin adayı konumunda'
'İmamoğlu CHP’den çok, PKK’nın siyasi acentesinin adayı konumunda' Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, “Ekrem İmamoğlu CHP’den çok Kandil'in, PKK’nın siyasi acentesinin adayı konumundadır” şeklinde konuştu.
28.03.2024 Gündem
‘DEM’lenmiş CHP’nin perdesi 31 Mart’ta kapanmalı’
‘DEM’lenmiş CHP’nin perdesi 31 Mart’ta kapanmalı’ MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimlere yönelik açıklamasında 31 Mart sonuçlarının Türkiye’nin milli varlığı ve istikbali için önemine işaret ederek, “Türkiyemiz herhangi bir yol kazasına maruz kalmadan yükselişini sürdürmeli, 31 Mart imtihanından vatan ve millet sevdalıları alınlarının akıyla çıkmalıdır” dedi. 
28.03.2024 Gündem
Türkiye'nin 'Sıfır Atık Projesi'ne BM'den övgü! 'Kararı kabul etmeye teşvik etti'
Türkiye'nin 'Sıfır Atık Projesi'ne BM'den övgü! 'Kararı kabul etmeye teşvik etti' New York'ta Birleşmiş Milletler (BM) Genel Merkezi'nde düzenlenen '30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü' etkinliğinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın liderliğindeki 'sıfır atık' projesinin önemine vurgu yapıldı.
27.03.2024 Gündem
İYİ Parti İzmir adayı Ümit Özlale CNN Türk'te projelerini anlattı! 'İzmir CHP'nin kalesi değil'
İYİ Parti İzmir adayı Ümit Özlale CNN Türk'te projelerini anlattı! 'İzmir CHP'nin kalesi değil' İYİ Parti İzmir adayı Ümit Özlale CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini açıkladı. Özlale, "İzmir CHP'nin kalesi değildir. İzmir demokrasinin kalesidir. Sadece CHP'nin değil hiçbir partinin kalesi olduğunu düşünmüyorum. CHP İzmir'de her girdiği seçimde kazanır diye bir şey yok. Kale benzetmesine de şiddetle karşı çıkıyorum." ifadelerini kullandı.
27.03.2024 Gündem
Murat Kurum 3 ilçede vatandaşlara seslendi! 'Gerçek belediyecilik gelecek'
Murat Kurum 3 ilçede vatandaşlara seslendi! 'Gerçek belediyecilik gelecek' AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Tuzla, Kartal ve Ataşehir’de şehir turu yaparak seçim otobüsünden vatandaşlara seslendi. Murat Kurum, "Gerçek belediyecilik ve hizmet belediyeciliği gelecek" dedi.
27.03.2024 Haberler
Murat Kurum 3 ilçede vatandaşlara seslendi! 'Gerçek belediyecilik gelecek'
Murat Kurum 3 ilçede vatandaşlara seslendi! 'Gerçek belediyecilik gelecek' AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Tuzla, Kartal ve Ataşehir’de şehir turu yaparak seçim otobüsünden vatandaşlara seslendi. Murat Kurum, "Gerçek belediyecilik ve hizmet belediyeciliği gelecek" dedi.
27.03.2024 Gündem
Devlet Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin terörist yandaşları Türkiye’nin gücünü tanıyacaklar
Devlet Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin terörist yandaşları Türkiye’nin gücünü tanıyacaklar Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı.
27.03.2024 Haberler
Belçika'da PKK provokasyonu! Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin terörist yandaşları Türkiye’nin gücünü tanıyacaklar
Belçika'da PKK provokasyonu! Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin terörist yandaşları Türkiye’nin gücünü tanıyacaklar Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı.
27.03.2024 Gündem
Cumhur İttifakı İzmir adayı Hamza Dağ: İZBAN yer altına alınacak
Cumhur İttifakı İzmir adayı Hamza Dağ: İZBAN yer altına alınacak Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, "Bırakın başka konularla kendinizi meşgul etmeyi, sırf belediye başkanlığını kazanmak için insanların kafasını başka yerlerle konsantre etmeyin alın projeler orada bunu konuşalım. Tabii ki konuşmak kolay, yapmak zordur. Ancak yapmak zorundayız, başlamak zorundayız" dedi.
26.03.2024 Gündem
AK Parti İzmir adayı Hamza Dağ: İzmir'in yerel yönetim anlamında hizmete ihtiyacı var
AK Parti İzmir adayı Hamza Dağ: İzmir'in yerel yönetim anlamında hizmete ihtiyacı var AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, "İzmir'in yerel yönetim anlamında hizmete ihtiyacı var. Bu sebeple ayrı gayrı olmasın, birlikte olalım. Birlikte başaracağız" dedi.
26.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: İşimiz daha iyi şartlarda hizmet edebilmek
Bakan Uraloğlu: İşimiz daha iyi şartlarda hizmet edebilmek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, "Bizim işimiz, size daha iyi şartlarda hizmet edebilmek. Dün yetenin bugün yetmez olması da normaldir. O anlamda biz de üzerimize düşeni inşallah beraberce yapacağız" dedi.
26.03.2024 Ekonomi
'Türkiye'nin muz üretimi 1 milyon tona ulaştı'
'Türkiye'nin muz üretimi 1 milyon tona ulaştı' AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Sever, Türkiye’nin muz üretiminin 1 milyon tona ulaştığını açıkladı.
26.03.2024 Ekonomi
Liderler yerel seçimde nerede oy kullanacak?
Liderler yerel seçimde nerede oy kullanacak? Türkiye 31 Mart Pazar günü sandık başına gitmeye hazırlanırken siyasi liderlerin ve adayların nerede oy kullanacakları belli oldu.
26.03.2024 Haberler
Liderler yerel seçimde nerede oy kullanacak?
Liderler yerel seçimde nerede oy kullanacak? Türkiye 31 Mart Pazar günü sandık başına gitmeye hazırlanırken siyasi liderlerin ve adayların nerede oy kullanacakları belli oldu.
26.03.2024 Gündem
Üç destek eli
Üç destek eli CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kilis’te CHP adayının seçilmesi halinde sağ omzunda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş’ın, sol omzunda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu’nun, arkasında ise kendisinin olacağını söyledi.
26.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: Sandığa güvenle gidilecek
Bakan Yerlikaya: Sandığa güvenle gidilecek İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Biz seçim öncesi, seçim günü ve seçim sonrasında da Allah'ın izniyle sizin iradenizin en güzel şekilde, en huzurlu ve güven ortamında sandığa tecelli etmesiyle ilgili canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
25.03.2024 Gündem
'Ramazanın sonunda bir değil, iki bayramı yaşayacağız'
'Ramazanın sonunda bir değil, iki bayramı yaşayacağız' "Ramazanın sonunda bir değil, iki bayramı hep birlikte, hep beraber yaşayacağız." diyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, "Buna yürekten, gönülden inanıyorum. 31 Mart seçimleriyle hemşehrilerimiz hizmeti tercih edecek" şeklinde konuştu.
25.03.2024 Gündem
CHP lideri Özel, Kilis'te konuştu
CHP lideri Özel, Kilis'te konuştu CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Emeklinin yalana, sahte vaade karnı tok. Madem emekliye para yok, 31 Mart'ta AKP ve MHP'ye oy moy yok" dedi.
25.03.2024 Gündem
Kıbrıs gazisi Yonis Akkaplan son yolculuğuna uğurlandı
Kıbrıs gazisi Yonis Akkaplan son yolculuğuna uğurlandı Manisa'nın Salihli ilçesinde, hayatını kaybeden Kıbrıs Gazisi Yonis Akkaplan (71), düzenlenen askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.
24.03.2024 Gündem
İstanbul seçimlerinde son durum! Hakan Bayrakçı: Sonucu İYİ Parti seçmeni belirleyecek
İstanbul seçimlerinde son durum! Hakan Bayrakçı: Sonucu İYİ Parti seçmeni belirleyecek Gözler AK Parti'nin Yeniden Büyük İstanbul Mitingi'ne çevrilirken, Kamuoyu Araştırmacısı Hakan Bayrakçı'dan da dikkat çeken açıklamalar geldi.
24.03.2024 Haberler
İstanbul seçimlerinde sonucu belirleyecek parti! Hakan Bayrakçı açıkladı: İlçe ilçe son durum
İstanbul seçimlerinde sonucu belirleyecek parti! Hakan Bayrakçı açıkladı: İlçe ilçe son durum CNN Türk yayınına katılan Kamuoyu Araştırmacısı Hakan Bayrakçı'dan yerel seçimlere ilişkin dikkat çeken açıklamalar geldi.
24.03.2024 Gündem
Gönüllerde ittifak çağrısı
Gönüllerde ittifak çağrısı CHP Genel Başkanı Özgür Özel, memleketi Manisa’da geçen yerel seçimde ittifak yaptıkları İYİ Parti’ye oy verdiğini belirterek bu kez İYİ Partililerden destek istedi: “Ben İYİ Partililerden, hiçbir yerde yapmadığım bir şeyi, burada kendime memleketimde, sizin evladınız için istiyorum.”
24.03.2024 Gündem
CHP Genel Başkanı Özel: Her emekliye 7 bin lira seyyanen zam lazım
CHP Genel Başkanı Özel: Her emekliye 7 bin lira seyyanen zam lazım CHP Genel Başkanı Özgür Özel, memleketi Manisa'daki Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi.
23.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mhp ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.