Meral Akşener

Meral Akşener

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul-3 1 .sıra Adayı.İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünü bitirdi. Doktorasını Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde tamamladı. Yıldız, Kocaeli ve Marmara Üniversitelerinde öğretim üyesi olarak ders verdi. Kocaeli Üniversitesinde İnkılap Tarihi Bölüm Başkanlığı görevinde bulundu. Zübeyde Hanım Şehit Aileleri Vakfı'nın kuruluşunu gerçekleştirdi. 20. Dönemde İstanbul, 21. Dönemde Kocaeli ve 23. Dönemde İstanbul Milletvekili seçildi. 54. Hükümette İçişleri Bakanı olarak görev yaptı. 23. Dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekilliği görevinde bulundu. 24. Dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekilliği görevine yeniden seçildi. Akşener, evli ve 1 çocuk annesidir.

Meral Akşener

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.036 meral akşener haberi bulunmuştur.
CHP Genel Başkanı lideri Özel: Sizi hor görenlere, sizi ezdirmeyiz
CHP Genel Başkanı lideri Özel: Sizi hor görenlere, sizi ezdirmeyiz Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, "1 Nisan'dan sonra da hep birlikte olacağız. Emekli ömrünü karınca gibi çalışmakla geçirdi. Şimdi sıra rahat etmeye geldi ama sizi unutan, görmezden gelen bir iktidar var. Ama çalıştığınız dönem gibi birlikte olun. Karıncalar isterse, taşımayacakları yük yoktur" dedi.
28.03.2024 Gündem
Meral Akşener Gölbaşı'nda esnaf ziyaretinde bulundu
Meral Akşener Gölbaşı'nda esnaf ziyaretinde bulundu İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunup, adaylarına destek istedi.
28.03.2024 Gündem
‘Oylarınızı istiyorum kardeşim’
‘Oylarınızı istiyorum kardeşim’ İYİ Parti lideri Meral Akşener, yerel seçim çalışmalarını dün Eskişehir’de sürdürdü. Seçim otobüsüyle kentte tur atan Akşener, daha sonra Odunpazarı ilçesinde esnafı ziyaret etti.
28.03.2024 Gündem
Meral Akşener: Bana kızan insanlar da oluyor, beni seven insanlar da oluyor
Meral Akşener: Bana kızan insanlar da oluyor, beni seven insanlar da oluyor İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katılmak üzere Isparta'ya geldi. Akşener, "Ben tam 3 yıl boyunca esnaf gezdim. Çünkü bizim partimizin kuruluş amacı gencin sesini duymak, yaşlının ne düşündüğünü anlamaktır. " dedi.
27.03.2024 Gündem
Cumhur İttifakı Eskişehir adayı Nebi Hatipoğlu: Anketlerde önde gözüküyoruz
Cumhur İttifakı Eskişehir adayı Nebi Hatipoğlu: Anketlerde önde gözüküyoruz Cumhur İttifakı Eskişehir Belediye Başkanı Adayı Nebi Hatipoğlu CNN TÜRK'te Tarafsız Bölge programında projelerini açıkladı. 'Bizim mottomuz başkan sahada.' diyen Nebi Hatipoğlu, "Anketlerde önde gözüküyoruz. Biz iyi bir konumdayız. İnşallah 1 Nisan sabahı kazanacağız." ifadelerini kullandı.
27.03.2024 Gündem
İYİ Partili Dervişoğlu: CHP, İzmir'in iradesine ihanet etti
İYİ Partili Dervişoğlu: CHP, İzmir'in iradesine ihanet etti İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in İzmir'deki çalışmalarına ilişkin konuştu.
27.03.2024 Gündem
Akşener'den Özel' yanıt: Türk siyasetinde bu şekilde bir cıvıklık olmamıştır
Akşener'den Özel' yanıt: Türk siyasetinde bu şekilde bir cıvıklık olmamıştır Geçtiğimiz günlerde Özgür Özel, İYİ Parti'nin Balıkesir, Edirne ve Ordu adaylarını çekilmesini istemişti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den Özgür Özel'in bu sözlerine çok sert tepki geldi: Türk siyasetinde bu şekilde bir cıvıklık, bir ayıp asla olmamıştır. Bu kaçıncı.
27.03.2024 Haberler
Özel'in 'adaylarınızı çekin' çağrısına Akşener'den yanıt: Türk siyasetinde bu şekilde bir cıvıklık olmamıştır
Özel'in 'adaylarınızı çekin' çağrısına Akşener'den yanıt: Türk siyasetinde bu şekilde bir cıvıklık olmamıştır Geçtiğimiz günlerde Özgür Özel, İYİ Parti'nin Balıkesir, Edirne ve Ordu adaylarını çekilmesini istemişti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den Özgür Özel'in bu sözlerine çok sert tepki geldi: Türk siyasetinde bu şekilde bir cıvıklık, bir ayıp asla olmamıştır. Bu kaçıncı.
27.03.2024 Galeri
‘Buna yan gel Osman denir’
‘Buna yan gel Osman denir’ İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün Edirne’deydi.
27.03.2024 Gündem
Akşener'den Özel'e: Bunun adına 'Yan gel Osman' denir
Akşener'den Özel'e: Bunun adına 'Yan gel Osman' denir İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Edirne Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi'nin CHP lehine çekilmesini isteyen Özgür Özel'e tepki gösterdi.
26.03.2024 Gündem
Liderler yerel seçimde nerede oy kullanacak?
Liderler yerel seçimde nerede oy kullanacak? Türkiye 31 Mart Pazar günü sandık başına gitmeye hazırlanırken siyasi liderlerin ve adayların nerede oy kullanacakları belli oldu.
26.03.2024 Haberler
Liderler yerel seçimde nerede oy kullanacak?
Liderler yerel seçimde nerede oy kullanacak? Türkiye 31 Mart Pazar günü sandık başına gitmeye hazırlanırken siyasi liderlerin ve adayların nerede oy kullanacakları belli oldu.
26.03.2024 Gündem
‘Seçim boyunca emeklileri konuştum’
‘Seçim boyunca emeklileri konuştum’ İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün Muğla’nın Dalaman, Ortaca ve Köyceğiz ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.
26.03.2024 Gündem
Meral Akşener: Ekonominin esası emekli
Meral Akşener: Ekonominin esası emekli İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bu seçim boyunca emeklileri konuştum ve Sayın Erdoğan'a seslendim. 2023 seçimlerine giderken herkes bol keseden söyledi. Şimdi bir emekli maaşı 10 bin liraysa 4 bin lira da kira verdiğini düşünün. 6 bin lirayla geçinebilmesi imkansız" dedi.
25.03.2024 Gündem
İYİ Parti'den İmamoğlu'na 'DEM Parti' tepkisi: Koltuk sevdası Türkiye'den büyük
İYİ Parti'den İmamoğlu'na 'DEM Parti' tepkisi: Koltuk sevdası Türkiye'den büyük İYİ Parti ile CHP arasındaki gerilim sürüyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'Oylarınızı bölmeyin' çağrısına İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural'dan yanıt geldi.
24.03.2024 Gündem
‘Seçimde hizmet konuşulmuyor’
‘Seçimde hizmet konuşulmuyor’ İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim çalışmaları kapsamında dün Kütahya’daydı. Akşener, sözlerine Gazze’de İsrail’in, Doğu Türkistan’da Çin’in saldırıları sonucu yaşamını yitirenleri anarak başladı. Yaşanan zulümler karşısında kimsenin harekete geçmediğini belirten Akşener, “Biz seçime gidiyoruz, dikkat ederseniz bunların konuşulmadığı bir seçim, hizmetin de yarışmadığı bir seçim, gene şuculuk buculuk üzerinden yürüyen bir seçim” dedi.
24.03.2024 Gündem
Yalnız bırakmadı
Yalnız bırakmadı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, belediye başkanlarına destek ziyaretlerini sürdürüyor.
23.03.2024 Ege
Akşener'den 6'lı Masa tepkisi: Arkadaşlar dümen içindeymiş
Akşener'den 6'lı Masa tepkisi: Arkadaşlar dümen içindeymiş Aydın'da konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, genel seçimlerde kurulan 6'lı Masa ittifakına ilişkin sert konuştu. Akşener "Biz Türkiye'yi kurtaracağımızı düşünürken arkadaşlar dümen içindeymiş" dedi.
22.03.2024 Haberler
Akşener'den 6'lı Masa tepkisi: Arkadaşlar dümen içindeymiş
Akşener'den 6'lı Masa tepkisi: Arkadaşlar dümen içindeymiş Aydın'da konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, genel seçimlerde kurulan 6'lı Masa ittifakına ilişkin sert konuştu. Akşener "Biz Türkiye'yi kurtaracağımızı düşünürken arkadaşlar dümen içindeymiş" dedi.
22.03.2024 Gündem
Meral Akşener: Başka bir partiyi yermedim, kendi partimi övmedim
Meral Akşener: Başka bir partiyi yermedim, kendi partimi övmedim İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Hakkari'den Edirne'ye kadar dolaştım. Bu dükkanların içinde başka bir partiyi yermedim, kendi partimi övmedim. Sadece sizi dinledim. Çünkü esnaf unutulmuştu. Halbuki esnaf Türkiye'nin en önemli istihdam yaratan sektörüdür" dedi.
21.03.2024 Gündem
Akşener: Ahlat’ı Davos ve Soçi yapmak için çalışacağız
Akşener: Ahlat’ı Davos ve Soçi yapmak için çalışacağız İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Diyorum ki iki dudağınızın arasında, emeklilerin tümüne 11 bin lira seyyanen zam verin. Emekli maaşı asgari ücret kadar yapılır. Şimdi yeni buraya gelirken bir arkadaşımdan duydum. Seyyanen zam yapılacağı konuşuluyormuş. 5 bin liraymış. 5 bin lirayı kabul etmiyorum Sayın Erdoğan. 11 bin lira zam vermenin bu ülkeye bir zararı yok. Ama o emekliler ayağa kalkar.” dedi.
20.03.2024 Gündem
‘100 bin öğretmen sözü unutuldu’
‘100 bin öğretmen sözü unutuldu’ İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün Antalya ziyaretleri kapsamında Serik ilçesinde partisinin seçim koordinasyon merkezini ziyaret etti.
20.03.2024 Gündem
Meral Akşener: Kendi partilerinden daha fazla arkalarında durduk
Meral Akşener: Kendi partilerinden daha fazla arkalarında durduk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Siyasi partilerden birbirine geliş gidişler olabilir. Sistemi boşaltacak kadar bu işin içerisine girmişse bir belediye başkanı bu gerçekten ahlaksızlıktır, siyasi etiğe uymayan bir durumdur. Ben de Meral Akşener’sem elbette bu sahtekarlıkların gereğini yapmak benim için namus borcudur” dedi.
19.03.2024 Gündem
Meral Akşener'in esnaf ile oy pazarlığı
Meral Akşener'in esnaf ile oy pazarlığı Antalya'da esnaf ziyareti yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, adaylarına oy vermeyeceğini söyleyen bir esnafla pazarlık ederek, ailesinden en az 1 kişinin kendilerine oy vermesini istedi.
19.03.2024 Gündem
Fatih Erbakan Ankara'da açılışa katıldı! "Bu siyasi şantajın dik alasıdır"
Fatih Erbakan Ankara'da açılışa katıldı! "Bu siyasi şantajın dik alasıdır" Ankara'da Akyurt Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan "İktidar partisinden aday seçmezsen hizmet gelmezmiş', bu siyasi şantajın dik alasıdır" dedi.
18.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Meral Akşener ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.