Maçka

Maçka

Son dakika Maçka haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Maçka gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Maçka haber sayfamızda...

Maçka

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.314 maçka haberi bulunmuştur.
'Ülkemizin; akademisyenlerini antidemokratik uygulamalar nedeniyle kaybettiği bir dönem yaşıyoruz'
'Ülkemizin; akademisyenlerini antidemokratik uygulamalar nedeniyle kaybettiği bir dönem yaşıyoruz' İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Haliç Kongre Merkezi'nde proje tanıtım toplantısına katıldı. İmamoğlu, "Baskıcı, yasakçı, kendinden olmayanı ötekileştiren, ayrımcılık ve kutuplaşmadan beslenen yönetimlerde şeffaflık olmaz, liyakat olmaz. Kültürel çeşitlilik ve zenginliğe karşı hoşgörü olmaz. Kayırmacılık olur, tek tipcilik olur. Maalesef ülkemizin; çok kıymetli akademisyenlerini, sanatçılarını, gençlerini bu kutuplaştırıcı anlayış ve onun antidemokratik uygulamaları nedeniyle kaybettiği bir dönem yaşıyoruz" dedi.
27.03.2024 Gündem
Yalnızlık paylaşılmaz
Yalnızlık paylaşılmaz Özdemir Asaf’ın 100. yaşı dolayısıyla düzenlenecek “Yalnızlık Paylaşılmaz”da Lale Müldür, Pelin Batu, Gül Abus Semerci, Can Bonomo, Dündar Hızal şairin dizelerini seslendirecek.
22.03.2024 Kültür Sanat
Fatih Erbakan'dan yerel seçim mesajı
Fatih Erbakan'dan yerel seçim mesajı Yerel seçim kapsamında Trabzon'da bulunan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan açıklamalarda bulundu.
14.03.2024 Gündem
AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel 37 projesinin detaylarını anlattı
AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel 37 projesinin detaylarını anlattı AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel basın toplantısında projelerini tek tek anlattı.
6.03.2024 Gündem
AK Parti'nin Şişli adayı Gökhan Yüksel projelerini anlattı
AK Parti'nin Şişli adayı Gökhan Yüksel projelerini anlattı AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, düzenlediği basın toplantısıyla Şişli için gerçekleştireceği 37 projenin detaylarını anlattı.
6.03.2024 Gündem
Erdoğan: Sergilediğimiz duruşla dünyadaki mazlumların hamisi olduk
Erdoğan: Sergilediğimiz duruşla dünyadaki mazlumların hamisi olduk Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'nin ardından Trabzon'a geçti. Erdoğan burada yaptığı açıklamada "Dik duruşumuzdan taviz vermedik. Hayalleri gerçeğe dönüştürmeye çalışırken ülkemiz adına elde ettiğimiz her kazanımda sevindik. Dünyadaki mazlumların hamisi olduk" ifadelerini kullandı.
17.02.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı: Trabzon'a yeni bir havalimanı geliyor
Bakan Uraloğlu açıkladı: Trabzon'a yeni bir havalimanı geliyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon'un geleceğini şekillendirmek, daha sürdürülebilir ve yaşanabilir kent inşa etmek için projenin hayata geçirildiğini ve Türkiye'nin gelecek vizyonunu, dünyanın nabzını tutarak, teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek ve daima entegrasyonu merkeze koyarak şekillendirdiklerini söyledi.
26.01.2024 Ekonomi
Şehit Eren Bülbül, doğum gününde anıldı: Bu millet seni asla unutmayacak
Şehit Eren Bülbül, doğum gününde anıldı: Bu millet seni asla unutmayacak Trabzon'da, yaklaşık 7 yıl önce PKK'lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar edip, güvenlik güçlerine yer gösterirken açılan ateşle şehit olan Eren Bülbül (15), doğum gününde anıldı.
1.01.2024 Gündem
'Cumhuriyetin Mimarları' Kitabı
'Cumhuriyetin Mimarları' Kitabı Yıldız Entegre, Cumhuriyet’in 100. yılında, mimari alanda önemli izler bırakacak “Cumhuriyetin Mimarları” adlı eseri sektöre ve Türkiye’ye kazandırdı.
1.01.2024 Mimarlık
Renklerin içinde kaygının ortasında
Renklerin içinde kaygının ortasında Genç sanatçı Zeynep Erkman ilk kişisel sergisiyle Maçka’daki 10_12 Gallery’de! “Kim kaybolmayı istememiştir ki” adlı sergide Erkman’ın yabancılaşma, kaygı, korku ve şüphe temaları üzerine çalıştığı enstalasyonları ile soyut tabloları sanatseverlerle buluşuyor. 
23.12.2023 Kültür Sanat
Trabzonspor'dan Özkan Sümer'e anma töreni!
Trabzonspor'dan Özkan Sümer'e anma töreni! Trabzonspor'un eski başkanlarından Özkan Sümer, vefatının 3'üncü yılında kabri başında anıldı.
22.12.2023 Trabzonspor
Akşener: 2028'de cumhurbaşkanı adayını kendimiz çıkaracağız
Akşener: 2028'de cumhurbaşkanı adayını kendimiz çıkaracağız  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bağımsız seçimlere katılma kararlarına ilişkin konuştu.
8.12.2023 Gündem
İçişleri Bakan Yardımcısı Turan: Ülkemizde hiçbir sokakta devlet otoritesinden başka güç istemiyoruz
İçişleri Bakan Yardımcısı Turan: Ülkemizde hiçbir sokakta devlet otoritesinden başka güç istemiyoruz İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, "Ülkemizde hiçbir sokakta devlet otoritesinden başka güç istemiyoruz. Mafyavari çalışmalar, organize suç örgütleri, hiçbirisi kalmayacak" şeklinde konuştu.
7.12.2023 Gündem
Yeniden Refah Partisi'nin belediye başkan adayları netleşti! İşte tam liste
Yeniden Refah Partisi'nin belediye başkan adayları netleşti! İşte tam liste Yeniden Refah Partisi 31 Mart yerel seçimlerinde il, ilçe ve belde başkan adaylarını düzenledikleri tanıtım toplantısıyla duyurdu.
2.12.2023 Gündem
Trabzon'da fırtına nedeniyle peş peşe yangınlar! Evler tahliye edildi
Trabzon'da fırtına nedeniyle peş peşe yangınlar! Evler tahliye edildi Doğu Karadeniz'de dün başlayıp bugün de etkisini sürdüren fırtına, yaşamı olumsuz etkiledi. Trabzon'da dün akşam saatlerinde fırtınanın etkisiyle Sürmene, Maçka ve Yomra ilçelerindeki pek çok ormanda yangın çıktı.
27.11.2023 Gündem
MEB'den Öğretmenler Günü'nü özel kısa film
MEB'den Öğretmenler Günü'nü özel kısa film Milli Eğitim Bakanlığı, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlamak için bir kısa film hazırladı.
22.11.2023 Haberler
MEB'den Öğretmenler Günü'nü özel kısa film
MEB'den Öğretmenler Günü'nü özel kısa film Milli Eğitim Bakanlığı, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlamak için bir kısa film hazırladı.
22.11.2023 Gündem
'Biz 10 yıldır beraberiz, her şeyimiz ortak'
'Biz 10 yıldır beraberiz, her şeyimiz ortak' Komedi yapımlarının sevilen isimlerinden Derya Karadaş ile yedi yıl önce dünyaevine girdiği meslektaşı Haki Biçici, önceki gün Cihangir'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü çift, evliliklerinin çok iyi gittiğini belirterek mutluluklarını dile getirdi.
14.11.2023 Cadde
İstanbul Maratonu nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı!
İstanbul Maratonu nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı! Düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu nedeniyle bugün İstanbul'da bazı yollar araç trafiğine kapatıldı.
5.11.2023 Gündem
İstanbul Maratonu nedeniyle bazı yollar kapatılacak! İşte o güzergahlar
İstanbul Maratonu nedeniyle bazı yollar kapatılacak! İşte o güzergahlar Düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu nedeniyle 5 Kasım pazar günü İstanbul'da bazı yollar araç trafiğine kapatılacak.
3.11.2023 Gündem
Cumhuriyet coşkusu her yerde
Cumhuriyet coşkusu her yerde Sanatçılar, hem yurt içinde hem de yurt dışındaki mekanlarda sahne alarak, Cumhuriyet’in 100’üncü yılını sevenleriyle kutladı.
31.10.2023 Cadde
Füreya’nın seramikleri Cumhuriyet’i anlatır
Füreya’nın seramikleri Cumhuriyet’i anlatır Seramiğin Türkiye’deki öncü ismi Füreya Koral’ın görülmemiş eserleri Cumhuriyet’in 100. yıl coşkusunu paylaşıyor.
15.10.2023 Kültür Sanat
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun

Benzer Haber Etiketleri

Maçka ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.