Lucca

Lucca

Son dakika Lucca haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Lucca gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Lucca haber sayfamızda...

Lucca

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 595 lucca haberi bulunmuştur.
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
14.04.2024 Futbol
Udinese, Lazio deplasmanında kazandı!
Udinese, Lazio deplasmanında kazandı! Serie A'nın 28'inci haftasında Udinese, Lazio'yu deplasmanda 2-1 mağlup etti.
11.03.2024 İtalya Serie A
Dans videosu gündem olmuştu! Berrak Tüzünataç'tan açıklama geldi
Dans videosu gündem olmuştu! Berrak Tüzünataç'tan açıklama geldi Sosyal medya hesabından paylaştığı kalça dansı videosu ile çok konuşulan oyuncu Berrak Tüzünataç, önceki gece Bebek'te bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı.
17.02.2024 Cadde
Teoman: Ben fırlamayım
Teoman: Ben fırlamayım Teoman önceki gün Bebek’teki Lucca adlı mekândan çıkarken görüntülendi. Arkadaş ortamlarında söylediği “After parti var mı?” sözünün eğlence amaçlı olduğunu vurgulayan şarkıcı, açıklamasıyla dikkat çekti.
14.01.2024 Cadde
Sinem Yıldırım'ın panik anları! Gizemli arkadaşıyla görüntülendi
Sinem Yıldırım'ın panik anları! Gizemli arkadaşıyla görüntülendi Kameralarla 2003’te tanışan, ‘Kurtlar Vadisi’nin ardından birçok projede rol alan Sinem Yıldırım, önceki güm bir erkek arkadaşıyla Bebek'te görüntülendi. Flaşların patlamasıyla görüntü vermemek için kendini gizlemeye çalışan Yıldırım, kısa süreli panik yaşadı.
8.01.2024 Cadde
Udinese, Bologna engelini 3 golle geçti!
Udinese, Bologna engelini 3 golle geçti! Serie A'nın 18'inci haftasında Udinese, Bologna'yı 3-0 mağlup etti.
30.12.2023 İtalya Serie A
Hande Demir sevgilisine 'O benim kuzenim' dedi! 'Sizden de bir şey saklanmıyor'
Hande Demir sevgilisine 'O benim kuzenim' dedi! 'Sizden de bir şey saklanmıyor' İş insanı Erdinç Acar’dan 2020 yılında boşanan Hande Demir, kendisinden 7 yaş küçük olan emlakçı Hasan Tufan ile bir aşka yelken açmıştı. Önceki akşam Etiler Akmerkez’de görüntülenen Hande Demir ve Hasan Tufan, gazetecileri görünce şok yaşadı. Hande Demir, sevgilisini soran gazetecilere, "O benim kuzenim" diyerek şaşırttı.
13.11.2023 Cadde
Alkolü fazla kaçırdı! Hande Demir yere kapaklandı
Alkolü fazla kaçırdı! Hande Demir yere kapaklandı Cemiyet hayatının tanınan simalarından olan Hande Demir, Bebek'te zor anlar yaşadı. Erkek arkadaşı ile bir mekandan ayrılan sosyetik güzel, alkolü fazla kaçırınca kendisini bekleyen araca yürürken yere düştü. O anlar objektiflere böyle yansıdı.
9.07.2023 Cadde
Olgun Şimşek'in güneş banyosu
Olgun Şimşek'in güneş banyosu Son olarak dijital platformda yayınlanan 'Terzi' dizisinde rol alan Olgun Şimşek, bayram tatili için Bodrum'u seçen isimler arasındaydı.
29.06.2023 Cadde
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz'ın tartışma gecesi!
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz'ın tartışma gecesi! Şovmen Mehmet Ali Erbil ile oyuncu Nergis Kumbasar'ın 27 yaşındaki kızı Yasmin Erbil, bir süredir 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Bebek'te bir mekanda oturan çiftten Erbil, yanından erken kalkan sevgilisinden montunu almaya kalktı. Çift, o esnada minik bir tartışma yaşadı.
13.05.2023 Cadde
Deren Talu'dan ayrılan Baran Tınaz: Darp olayında zan altında kaldım!
Deren Talu'dan ayrılan Baran Tınaz: Darp olayında zan altında kaldım! İşletmeci Baran Tınaz (32) ile Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu'nun (26) üç yıllık birlikteliği sürpriz şekilde sona erdi. Ayrılık sonrası 'kıskançlık' ve 'darp' iddiaları gündeme geldi. Bebek'te objektiflere takılan Baran Tınaz, hakkında çıkan haberlere ilk kez yanıt verdi.
27.04.2023 Cadde
‘Biri olursa saklamam’
‘Biri olursa saklamam’ Merve Boluğur, Bebek Lucca’daydı. Oyuncu, eski eşi Murat Dalkılıç’la yeniden barıştığı haberlerine, “Ben iş konuşmak istiyorum” diyerek, sinema projesi olduğunu söyledi.
4.02.2023 Cadde
Circoloco 10 Aralık'ta İstanbul'da!
Circoloco 10 Aralık'ta İstanbul'da! 10 Aralık Cumartesi günü İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan etkinlikte Rampa, Seth Troxler, PAWSA, Carlita, Desiree, O.Bee ve Sossa sahne alacak.
5.12.2022 Kültür Sanat
Saçını boyatacak
Saçını boyatacak Melisa Döngel, Bebek Lucca’dan çıkarken objektiflere takıldı.
15.11.2022 Cadde
Edis iddiasını konuşturdu: Dinlenmeme gibi bir durumum yok!
Edis iddiasını konuşturdu: Dinlenmeme gibi bir durumum yok! Edis Görgülü, önceki gün bir kız arkadaşıyla Bebek'teydi. Köpeğine yemek yedirirken objektiflere yansıyan ünlü popçu, iki albüm hazırlığında olduğunu, çok yoğun bir dönemden geçtiğini söyledi. “İki albüm yapmak risk değil mi?” sorusuna verdiği yanıtla iddiasını ortaya koyan Edis, hakkında yapılan sosyal medya yorumlarıyla ilgili de konuştu.
16.10.2022 Cadde
Dostlar buluştu
Dostlar buluştu Moda platformu LuisaViaRoma’nın açılışına cemiyet hayatının seçkin simaları katıldı.
6.10.2022 Cadde
Mütevazı güzel
Mütevazı güzel  Aslıhan Karalar, Bebek Lucca’ya girerken görüntülendi.
22.09.2022 Cadde
Markasını Dünyaya Taşımaya Hazır…
Markasını Dünyaya Taşımaya Hazır… “Hedefimiz ve hayalimiz dünyanın sayılı bir metropolünde iyi bir lokasyonda Lucca’yı açmak. Lucca Beach için de aynı şey geçerli.”
7.09.2022 Milliyet Executive
Sinan Engin ve Oğulcan Engin derin sohbette
Sinan Engin ve Oğulcan Engin derin sohbette Sinan Engin, Oğulcan Engin ile Bebek'te görüntülendi. İkilinin muhabirleri fark etmemesi dikkat çekti.
16.08.2022 Cadde
Derin ve Deren Talu'nun göz önünde bulunmalarının faturası
Derin ve Deren Talu'nun göz önünde bulunmalarının faturası Eski spiker ve Türkiye güzeli Defne Samyeli'nin Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Deren Talu ve Derin Talu, geçtiğimiz günlerde röportaj vermişti. Derin Talu, "Küçüklüğümden beri insanların ne yapacağımı, ne yapmam gerektiğini, ne kadar şanslı olduğumu söylemesiyle büyüdüm” demişti. Kızı Deren'le Bebek'te görüntülenen Samyeli, çok konuşulan röportaj hakkında konuştu.
15.08.2022 Cadde
Romantik aşıklar
Romantik aşıklar Dilan Çiçek Deniz ve sevgilisi Thor Saevarsson, Bebek Lucca çıkışında görüntülendi...
6.08.2022 Cadde
Düğün ertelendi
Düğün ertelendi Dilan Çiçek Deniz, Bebek Lucca çıkışında görüntülendi.
5.08.2022 Cadde
İş birliği kutlaması
İş birliği kutlaması Cemiyet hayatının ünlü isimleri, Maison Valentino ve Beymen iş birliğini Bodrum’daki davette kutladı
1.08.2022 Cadde
Massarosa tepeleri yandı
Massarosa tepeleri yandı İtalya'da önü alınamayan orman yangınlarında Toskana bölgesindeki Massarosa tepelerinde yaklaşık 400 hektar alan küle döndü.
20.07.2022 Dünya
Erdoğan Karadeniz'de tahıl koridoru planı için tarih verdi: Görüşmelerimiz yoğunlaşacak
Erdoğan Karadeniz'de tahıl koridoru planı için tarih verdi: Görüşmelerimiz yoğunlaşacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İtalya Başbakanı Mario Draghi ile görüşme gerçekleştirdi. Heyetlerarası ve liderlerin baş başa görüşmesinin ardından iki ülke arasında 9 anlaşmaya imza atıldı. Ortak basın toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Salgına rağmen ticaret hacmimiz geçen sene yüzde 34'lük artışla rekor seviye olan 23 milyar doların üstüne çıktı" ifadelerini kullandı. İtalya Başbakanı Draghi ise Rusya ve Ukrayna savaşında Türkiye'nin rolüne dikkat çekerek, "Türkiye'nin arabuluculuk çabalarını çok takdir ediyoruz. Türkiye'nin burada merkezi bir rolü var." açıklamasında bulundu. Erdoğan Karadeniz'de tahıl koridoruna dair '1 hafta-10 gün içinde çözüm için görüşmelerimiz yoğunlaşacak' sözlerine yer verdi. Erdoğan, "Terörle mücadele ile İtalya'dan beklentilerimizi kıymetli dostumla ikili görüşmede paylaştım" dedi.
5.07.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Lucca ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.