Los Angeles

Los Angeles

Son dakika Los Angeles haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Los Angeles gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Los Angeles haber sayfamızda...

Los Angeles

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 15.212 los angeles haberi bulunmuştur.
Kapsülde uçak hızında yolculuk: Avrupa'nın en uzun hyperloop deneme tüpü Hollanda'da açıldı
Kapsülde uçak hızında yolculuk: Avrupa'nın en uzun hyperloop deneme tüpü Hollanda'da açıldı 2050 yılına kadar Avrupa'yı baştan başa kat edecek 10 bin kilometrelik bir hyperloop tüp ağı kurulması hedefleniyor.
28.03.2024 Dünya
2027 Avrupa Oyunları, İstanbul’da!
2027 Avrupa Oyunları, İstanbul’da! Avrupa Olimpiyat Komitesi 4 yılda bir yapılan kıtanın en büyük olimpik organizasyonunun ev sahipliğini 2027’de İstanbul’a verdi. Saraçhane’de yapılan etkinlikle bu önemli gelişme sporseverlere duyuruldu.
28.03.2024 Diğer
‘Sevme’ye acil müdahale!
‘Sevme’ye acil müdahale! İkinci albümünü bitirir bitirmez Los Angeles’a tatile giden Ersay Üner’in ser verip sır vermediği çalışmanın tek yeni şarkısı olduğu söylenen ‘Sevme’, internete sızdı.
28.03.2024 Cadde
Olivier Giroud, MLS ekibiyle sözlü anlaşma sağladı!
Olivier Giroud, MLS ekibiyle sözlü anlaşma sağladı! Milan'ın 37 yaşındaki santrforu Olivier Giroud'nun, MLS ekibiyle anlaşma sağladığı iddia edildi.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
Kafa karıştıran yüzük! Leonardo DiCaprio ile Vittoria Ceretti nişanlandı mı?
Kafa karıştıran yüzük! Leonardo DiCaprio ile Vittoria Ceretti nişanlandı mı? Son olarak Martin Scorsese tarafından yönetilen 'Killers of the Flower Moon' filminde kamera karşısına geçen ABD'li aktör Leonardo DiCaprio, bir süredir aşk yaşadığı İtalyan model Vittoria Ceretti ile öğle yemeği yerken görüntülendi. Yemek sırasında genç modelin parmağında görülen yüzük, kafaları karıştırdı.
28.03.2024 Cadde
NBA'de iki uzatmaya giden nefes kesen maçın kazananı Los Angeles Lakers
NBA'de iki uzatmaya giden nefes kesen maçın kazananı Los Angeles Lakers NBA'de Los Angeles Lakers, konuk olduğu Milwaukee Bucks'ı iki uzatma sonunda 128-124'lük skorla mağlup etti.
27.03.2024 NBA
200 milyon dolar serveti olan Kris Jenner: Beş parasız kalacağım!
200 milyon dolar serveti olan Kris Jenner: Beş parasız kalacağım! Kardashian-Jenner ailesinin 'akıl hocası' ve finansal danışmanı olarak bilinen Kris Jenner, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamalarla duyanları şaşırttı. Dudak uçuklatan bir servete sahip olan Kris Jenner'ın, 'parasız kalacağını' söylediği anlar çok konuşuldu.
27.03.2024 Cadde
Ünlü rapçinin evine polis baskını! Özel jeti bile takip edildi
Ünlü rapçinin evine polis baskını! Özel jeti bile takip edildi Puff Daddy, P. Diddy gibi sahne isimleriyle tanınan şarkı Sean John Combs, geçtiğimiz aylarda cinsel saldırı suçlamasıyla karşı karşıya kalmıştı. Bu iddiaların ardından ünlü ismin malikanesi, devam eden bir insan ticareti soruşturmasının bir parçası olarak federal İç Güvenlik Araştırmaları ajanları ve diğer kolluk kuvvetleri tarafından arandı.
27.03.2024 Cadde
NBA'de Houston Rockets durdurulamıyor! Üst üste 9. galibiyet
NBA'de Houston Rockets durdurulamıyor! Üst üste 9. galibiyet NBA'de heyecan geçtiğimiz gece oynanan maçlarla devam etti. Milli yıldız Alperen Şengün'ün sakatlığı nedeniyle forma giyemediği maçta Houston Rockets, sahasında Portland Trail Blazers'ı mağlup ederek serisini sürdürdü.
26.03.2024 NBA
Leandro Paredes Galatasaray'dan aldığı teklifi açıkladı
Leandro Paredes Galatasaray'dan aldığı teklifi açıkladı Roma'nın yıldızı, ülkesi Arjantin'in El Salvador'u 3-0 mağlup ettiği maçtan sonra bir radyoya konuştu. Sezon başında Galatasaray'ın ısrarla istediği yıldız oyuncudan itiraf geldi.
25.03.2024 Galatasaray
Leandro Paredes'ten Galatasaray itirafı: Teklif aldım
Leandro Paredes'ten Galatasaray itirafı: Teklif aldım Roma'nın orta sahası Leandro Paredes, ülkesi Arjantin'in El Salvador'u 3-0 mağlup ettiği maçtan sonra bir radyoya konuştu.
24.03.2024 Galatasaray
Begüm Kaçmaz: Zehra Güneş'i dinleyince tüylerim diken diken oldu | Eda Erdem'i çok izliyorum
Begüm Kaçmaz: Zehra Güneş'i dinleyince tüylerim diken diken oldu | Eda Erdem'i çok izliyorum VakıfBank'ın parlayan yıldızı Begüm Kaçmaz, Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Zehra Güneş'in kendisine verdiği destekten bahseden Kaçmaz, Eda Erdem ve Dilay Özdemir sorularını cevaplandırdı.
20.03.2024 Voleybol
Cedi Osman'ın 10 sayı kaydettiği maçta San Antonio Spurs, Nets'i uzatmada yendi
Cedi Osman'ın 10 sayı kaydettiği maçta San Antonio Spurs, Nets'i uzatmada yendi NBA'de milli basketbolcu Cedi Osman'ın formasını giydiği San Antonio Spurs, Brooklyn Nets'i uzatmaya giden maçta 122-115'lik skorla mağlup etti. Cedi Osman karşılaşmada 10 sayı, 3 ribaund üretti.
18.03.2024 NBA
Ünlü model perişan halde! 7 milyon dolarlık malikanesi kül oldu
Ünlü model perişan halde! 7 milyon dolarlık malikanesi kül oldu Victoria's Secret süper modellerinden Cara Delevingne'in Los Angeles'ta bulunan lüks malikanesinde büyük bir yangın çıktı. Ünlü ismin evinin neredeyse tamamını yok eden yangın sırasında evde olan kedileri, itfaiyeciler tarafından kurtarıldı. Delevingne, yaşananların ardından perişan bir şekilde annesinin elini tutarken görüntülendi.
16.03.2024 Cadde
Gökhan Özen'in doktorundan ‘temas’ yasağı
Gökhan Özen'in doktorundan ‘temas’ yasağı Şarkılarıyla 2000'li yıllara damga vuran Gökhan Özen bu kez sağlık sorunlarıyla gündemde. Ünlü şarkıcı İzmir konseri sonrasında çok ciddi bir enfeksiyon geçirdiğini söyleyerek doktorunun hiç kimseyle temas etmemesi gerektiği uyarısında bulunduğunu söyledi.
14.03.2024 Cadde
Robert Downey Jr.'ın Oscar romantizmi! 'Bu bizim düğün gecemiz gibi'
Robert Downey Jr.'ın Oscar romantizmi! 'Bu bizim düğün gecemiz gibi' İlk atom bombasının geliştirilme sürecini konu alan 'Oppenheimer', Los Angeles'taki Dolby Theatre'da düzenlenen 96'ncı Oscar Töreni'ne damga vurdu. BAFTA ve Altın Küre ödüllü Robert Downey Jr., yedi dalda zirveye çıkan film ile ilk kez Oscar heykelciği kazandı. Oyuncu, eşi Susan Downey ile törenin reklam arasında yaşadıkları samimi bir anı paylaştı.
12.03.2024 Cadde
Oscar'da Lily Gladstone'u görenler Gupse Özay sandı!
Oscar'da Lily Gladstone'u görenler Gupse Özay sandı! Los Angeles'taki Dolby Theatre'da düzenlenen 96'ncı Oscar Ödülleri'ne katılan ABD'li aktris Lily Gladstone ile Gupse Özay arasındaki büyük benzerlik herkese şaşkınlık yaşattı. Gupse Özay da o anlara kayıtsız kalmadı.
12.03.2024 Cadde
Ünlü oyuncu hamilelik haberini Oscar kırmızı halısında duyurdu!
Ünlü oyuncu hamilelik haberini Oscar kırmızı halısında duyurdu! Rol aldığı 'High School Musical' (2006) filmi ile genç yaşta şöhreti yakalayan ABD'li oyuncu Vanessa Hudgens (35), ilk çocuğuna hamile olduğunu 96'ncı Oscar Ödülleri kırmızı halısında ilan etti.
11.03.2024 Cadde
Son dakika: 96. Oscar Ödülleri törenine Oppenheimer damgası! İşte isim isim ödül kazananlar...
Son dakika: 96. Oscar Ödülleri törenine Oppenheimer damgası! İşte isim isim ödül kazananlar... ABD'nin Los Angeles kentinde, Hollywood Bulvarı'nda bulunan Dolby Theatre'da düzenlenen törenle 96. Oscar Ödülleri sahiplerini buldu. Geceye 7 ödül alan Oppenheimer filmi damga vurdu.
11.03.2024 Cadde
96. Oscar ödül töreni! Yıldız isimler kırmızı halıya damga vurdu
96. Oscar ödül töreni! Yıldız isimler kırmızı halıya damga vurdu Sinema dünyasının en prestijli ödülleri olarak anılan Oscar'lar 96'ncı kez sahiplerini buldu. Ödül töreni öncesi kırmızı halıda şıklık yarışı yaşandı.
11.03.2024 Cadde
Luka Doncic coştu bir kere! Triple-double yaptı
Luka Doncic coştu bir kere! Triple-double yaptı NBA'de Dallas Mavericks'in Detroit Pistons'ı 142-124 yendiği maçta Sloven yıldız 39 sayı, 10 ribaund ve 10 asistle oynadı.
10.03.2024 NBA
Yaşayan Nostradamus'tan savaş kehaneti! Konumu ve katılacak ülkeleri söyledi: Ölülerle iletişime geçecekler
Yaşayan Nostradamus'tan savaş kehaneti! Konumu ve katılacak ülkeleri söyledi: Ölülerle iletişime geçecekler Yaşayan Nostradamus lakaplı Brezilyalı kahin Athos Salomé 2024 yılı içinde küresel bir savaş çıkacağını belirterek ilginç açıklamalara imza attı.
8.03.2024 Dünya
NBA'de Alperen Şengün alev aldı! Kariyer rekoruyla triple-double
NBA'de Alperen Şengün alev aldı! Kariyer rekoruyla triple-double NBA'de geçtiğimiz gün tarihi bir performans sergileyen Alperen Şengün, Houston Rockets'ın Los Angeles Clippers ile karşılaştığı maçta da şovuna devam etti. İşte detaylar...
7.03.2024 NBA
Aboubakar'a teklif! Beşiktaş'ın transfer için 4 günü var
Aboubakar'a teklif! Beşiktaş'ın transfer için 4 günü var Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos'un kararıyla affedilen ve takıma geri dönen Vincent Aboubakar ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı
3.03.2024 Beşiktaş
Yok artık LeBron James! NBA tarihinde böylesi yok
Yok artık LeBron James! NBA tarihinde böylesi yok Los Angeles Lakers'ın yıldızı LeBron James, Denver Nuggets karşılaşmasıyla bir kez daha NBA tarihine adını yazdırdı.
3.03.2024 NBA

Benzer Haber Etiketleri

Los Angeles ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.