Lawrence

Lawrence

Son dakika lawrence haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan lawrence gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan lawrence haber sayfamızda...

Lawrence

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.736 lawrence haberi bulunmuştur.
DiCaprio, Sinatra oluyor
DiCaprio, Sinatra oluyor “Killers of the Flower Moon” ile bu sene 10 dalda Oscar adaylığı alan 81 yaşındaki Martin Scorsese yeni projesi için çalışmalara başladı.
19.04.2024 Kültür Sanat
Boeing'in tepe yöneticisi Calhoun yıl sonu görevden ayrılacağını açıkladı
Boeing'in tepe yöneticisi Calhoun yıl sonu görevden ayrılacağını açıkladı Calhoun'ın kararıyla birlikte şirketin üst düzey yönetiminde de değişiklik yaşanacak.
26.03.2024 Dünya
İddaa'da günün en çok oynanan maçları
İddaa'da günün en çok oynanan maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
22.03.2024 Futbol
Fed'in faiz indirimi sinyaline eleştiri
Fed'in faiz indirimi sinyaline eleştiri ABD eski Hazine Bakanı Lawrence Summers, hala çok yüksek enflasyon tahminleri veren güçlü bir ekonomiye rağmen önümüzdeki aylarda faiz oranlarını düşürmeye hazır olduğu sinyalini vermeye devam ettiği için ABD Merkez Bankası'nı (Fed) eleştirdi.
22.03.2024 Uzmanpara
Dünyayı ayağa kaldıran test! Küçücük kuyu açıp deprem yarattılar, zehir denize akıyor
Dünyayı ayağa kaldıran test! Küçücük kuyu açıp deprem yarattılar, zehir denize akıyor Depremler dünyanın her yerinde korkuya ve can kaybına sebep olan doğal yer sarsıntıları olsa da, azımsanamayacak sayıda kişi tarafından beşeri yollarla da meydana getirilebileceği düşünülüyor. ABD’de yapılan ‘Cannikin’ testi de küçücük bir kuyu sayesinde hektarlarca araziyi etkileyen bir depreme neden oldu!
15.03.2024 Yaşam
Benfica - Rangers maçında 4 gol var, kazanan yok!
Benfica - Rangers maçında 4 gol var, kazanan yok! UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında Benfica ile Rangers arasındaki mücadele 2-2'lik eşitlikle sona erdi.
7.03.2024 UEFA Avrupa Ligi
Rangers, Kilmarnock deplasmanında 2 golle kazandı!
Rangers, Kilmarnock deplasmanında 2 golle kazandı! İskoçya Premiership'in 28'inci haftasında Rangers, Kilmarnock deplasmanından 2-1 galip ayrıldı.
28.02.2024 Dünyadan Futbol
Unutulmuş krallığın başkenti Aççana
Unutulmuş krallığın başkenti Aççana Hatay’da 4 bin yıllık geçmişe sahip Aççana Höyük’teki kazılarla Mukiş Krallığı’nın başkenti Alalah’ın tarihi aydınlatılıyor. Kazılarda iklime bağlı gelişen büyük değişikliklerin, insan hareketlerinin izleri de sürülüyor.
19.02.2024 Arkeoloji
Futbol sadece futbol değil
Futbol sadece futbol değil Abdullah Oğuz’un yönettiği, Yiğit Özşener’in Atatürk’ü canlandırdığı “Zaferin Rengi” futbolun milli mücadelemizdeki rolünü anlatıyor. Film, 1918-1923 yıllarında İstanbul’da geçen destansı bir hikâye.
16.02.2024 Kültür Sanat
Teşkilât...
Teşkilât... Devletler arasında geçici çıkar ilişkileri bulunuyor. Türkiye’nin günümüzde olduğu gibi geçmişinde de bu ilişkilerin derinliğini devlet için araştıran saklı kahramanları vardı.
4.02.2024 Gündem
Matematikçi 'Yıkıcı deprem geliyor' dedi, önlemek için 13 kişiyi kurban etti!
Matematikçi 'Yıkıcı deprem geliyor' dedi, önlemek için 13 kişiyi kurban etti! Hem zekâsı hem de sosyal ilişkileriyle parmakla gösterilen, öğretmenlerinin 'umut vadediyor' dediği bir çocuktu. Ancak yaşadığı talihsiz olay yüzünden tüm dengesini kaybederek hata üstüne hata yaptı. Bardağı taşıran son damla ise 'Yıkıcı deprem geliyor' sözlerini duyması oldu. Felaketi önlemek için tam 13 kişiyi tek tek kurban etti!
1.02.2024 Yaşam
Karagümrük-Başakşehir maçında kazanan yok: 1-1
Karagümrük-Başakşehir maçında kazanan yok: 1-1 Süper Lig'in 21. haftasında Fatih Karagümrük, Başakşehir’i konuk etti. Mücadelede 1-0 geri düşen Karagümrük maçın son bölümünde bulduğu gol ile 1 puanı kurtardı. Mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi
20.01.2024 Karagümrükspor
Fatih Karagümrük, Türkiye Kupası'nda Serdar Dursun'la turladı
Fatih Karagümrük, Türkiye Kupası'nda Serdar Dursun'la turladı Ziraat Türkiye Kupası 5. eleme turunda VavaCars Fatih Karagümrük, Kırklarelispor'u 2-0 mağlup etti ve bir üst tura yükseldi.
16.01.2024 Türkiye Kupası
Zayıflamak için nohut yiyin
Zayıflamak için nohut yiyin Araştırmalar, lif bakımından zengin bir beslenme tarzının, bağırsak kanseri de dahil birçok hastalığa yakalanma riskini azalttığı gibi zayıflattığını da gösteriyor.
11.01.2024 Gündem
81'inci Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu! Geceye 'Oppenheimer' damga vurdu
81'inci Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu! Geceye 'Oppenheimer' damga vurdu Altın Küre Ödülleri, geçtiğimiz gece 81'inci kez sahiplerini buldu. Sinema ve televizyon dünyasının en iyilerinin açıklandığı gecede kırmızı halıda yürüyen birbirinden ünlü isimler, adeta şıklık yarışına girdi. İşte kırmızı halının en çok konuşulanları eve ödülle dönen isimler...
9.01.2024 Cadde
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
IMDb Top 250 Film Listesi 2024: İzlenmesi Gereken Gelmiş Geçmiş En İyi 250 Film
IMDb Top 250 Film Listesi 2024: İzlenmesi Gereken Gelmiş Geçmiş En İyi 250 Film Dünyanın en iyi filmlerinin yer aldığı IMDb Top 250 film listesinde yerli ve yabancı filmler bulunuyor. Aksiyondan maceraya, bilim kurgudan fantastiğe, komediden drama kadar çeşit çeşit filmlerin yer aldığı listede dünya genelinde kültleşmiş durumda. Dünyanın en iyi filmleri IMDb Top 250 listesinde yayınlanmaktadır. İzlendiğinde kendine hayran bırakan filmler gelmiş geçmiş en iyi yapımlar arasında yer alıyor. Gelmiş geçmiş en iyi 250 film önerisi için “IMDb Top 250 Film Listesi 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Umudunu Kaybetme filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi?
Umudunu Kaybetme filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi? Umudunu Kaybetme filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Bu akşam TV ekranlarına gelecek olan filmin başrolünde ünlü oyuncu Will Smith yer alıyor. 16 Aralık 2006 yılında vizyona giren Umudunu Kaybetme (The Pursuit of Happyness) filmini ilk defa izleyecek olanlar "Umudunu Kaybetme filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi?" sorularının yanıtını arıyor. İşte filmin detaylar…
26.12.2023 Bilgi Rehberi
Yeni öneri: Uzaya nükleer bomba atalım
Yeni öneri: Uzaya nükleer bomba atalım Uzayda çeşitli büyüklüklere sahip, kayalardan ve metallerden oluşan milyonlarca asteroit bulunuyor. ABD’deki Lawrence Livermore Ulusal Laboratuvarı’ndaki uzmanlar, gelecekte bir asteroidin Dünya’ya çarpmasını önlemek için uzaya nükleer bomba atılması üzerinde çalışıyor.
26.12.2023 Dünya
Ortadoğu’da sınırları belirleyen kadın: Gertrude Bell
Ortadoğu’da sınırları belirleyen kadın: Gertrude Bell Gertrude Bell’in İngiltere’de başlayan hayatı Irak’ta son buldu. Araplar onu “Çöl kraliçesi” diye överken, Türkler “Çöl cadısı” diye yeriyordu. Nefretinin arkasında belki de nişanlısının Çanakkale’de öldürülmesi yatıyordu
24.12.2023 Gündem
Oyunculuğa ara vermişti! Emma Watson pişman oldu mu?
Oyunculuğa ara vermişti! Emma Watson pişman oldu mu? 'Harry Potter' serisinde canlandırdığı 'Hermione Granger' karakteriyle tanınan Emma Watson (33), geçtiğimiz aylarda oyunculuğa ara verdiğini açıklamıştı. İngiliz aktris, radikal kararı sonrası çarpıcı bir açıklamaya daha imza attı.
16.12.2023 Cadde
Altın Küre’de sürpriz yok
Altın Küre’de sürpriz yok Altın Küre adayları açıklandı. Usta isim Martin Scorsese imzalı “Killers of the Flower Moon” öne çıkarken yeni kategori Gişe Başarısı’nda “Barbie” ile “Oppenheimer” yarışıyor.
12.12.2023 Kültür Sanat
Miss Universe'ün ilk büyük beden modeli! 'Bana balina dediler ama neler yaşadığımı bilmiyorlar'
Miss Universe'ün ilk büyük beden modeli! 'Bana balina dediler ama neler yaşadığımı bilmiyorlar' Bu ayın başlarında El Salvador'da düzenlenen Miss Universe'de yarışan ilk büyük beden model olan Jane Dipika Garrett, samimi açıklamalarda bulundu. 90 yarışmacı arasından ilk 20'ye giren manken, sosyal medyada aldığı olumsuz yorumlara cevap verdi.
1.12.2023 Cadde
Yüzü neden değişti? Jennifer Lawrance'tan 'estetik' iddiasına yanıt!
Yüzü neden değişti? Jennifer Lawrance'tan 'estetik' iddiasına yanıt! Oscar ve Altın Küre ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence, son dönemde değişen görüntüsüyle magazin gündemine geliyor. Bir çocuk annesi ABD'li yıldız, estetik yaptırdığı iddialarına açıklık getirdi.
28.11.2023 Cadde
Çin’de salgın okul kapattırdı! ‘Maske takın’ uyarısı
Çin’de salgın okul kapattırdı! ‘Maske takın’ uyarısı Çin’de birçok şehirde çok sayıda çocuğun zatürre şüphesi ve diğer solunum yolu rahatsızlıklarıyla hastaneye kaldırılması üzerine okulların kapatıldığı bildirildi.
27.11.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Lawrence ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.