Lansman

Lansman

Son dakika lansman haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan lansman gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan lansman haber sayfamızda...

Lansman

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.226 lansman haberi bulunmuştur.
Mini dizilik bir girişim macerası
Mini dizilik bir girişim macerası Paylaşımlı bir ofis alanı yaratma hayaliyle başlayan, değeri milyarlarca dolara yükselen WeWork sonra inişe geçerek nasıl mini dizi ve kitap konusu oldu, birlikte inceleyelim...
5.04.2024 Milliyet Executive
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten yerel seçim açıklaması: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten yerel seçim açıklaması: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ömer Çelik, "Geçen seçim gibi AK Parti ve Cumhur İttifakı'na aşırı iddialı olanların yanıldığını ve neticenin bizim lehimize tecelli ettiğini göreceğiz" dedi.
29.03.2024 Gündem
Cumhur İttifakı İzmir adayı Hamza Dağ: Heyecanımı tüm İzmir'le paylaşacağım
Cumhur İttifakı İzmir adayı Hamza Dağ: Heyecanımı tüm İzmir'le paylaşacağım Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ Selçuk'ta mitinge katıldı. Dağ "Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir'le paylaşacağım" dedi.
28.03.2024 Gündem
Cumhur İttifakı Eskişehir adayı Nebi Hatipoğlu: Anketlerde önde gözüküyoruz
Cumhur İttifakı Eskişehir adayı Nebi Hatipoğlu: Anketlerde önde gözüküyoruz Cumhur İttifakı Eskişehir Belediye Başkanı Adayı Nebi Hatipoğlu CNN TÜRK'te Tarafsız Bölge programında projelerini açıkladı. 'Bizim mottomuz başkan sahada.' diyen Nebi Hatipoğlu, "Anketlerde önde gözüküyoruz. Biz iyi bir konumdayız. İnşallah 1 Nisan sabahı kazanacağız." ifadelerini kullandı.
27.03.2024 Gündem
Bakan Ersoy: 'Türkiye turizm ana planımızı güncelledik'
Bakan Ersoy: 'Türkiye turizm ana planımızı güncelledik' Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Van'da yapılan 'Turizm Master Planı' lansman toplantısına katıldı. Bakan Ersoy, "13 Mart'ta Samsun Büyükşehir Belediyemiz ile ilk master plan lansmanımızı yaptık. Van'ın da Samsun'la birlikte bu alanda öncülük ettiğini görmekten büyük bir memnuniyet duydum. İl Turizm Master Planları yoğun bir sürecin sonunda şekilleniyor. Sonuç vermesi için titizlikle yürütülmesi gereken bir çalışma bu" dedi.
27.03.2024 Ekonomi
Bakan Ersoy açıkladı! İhalede Formula 1 şartı
Bakan Ersoy açıkladı! İhalede Formula 1 şartı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kadıköy’de ‘Turizm Sektör Temsilcileri Buluşması’na katıldı.
20.03.2024 Gündem
Burcu’ya 20’lik partner
Burcu’ya 20’lik partner Burcu Esmersoy, KKTC’deki bir otelde düzenlenen lansman gecesinin sunuculuğunu yaptı.
17.03.2024 Cadde
Nil Karaibrahimgil imza gününde sevenleriyle buluştu
Nil Karaibrahimgil imza gününde sevenleriyle buluştu Nil Karaibrahimgil, yeni kitabı “Kanatların Var Ruhunda” ve yeni plağı “Tek Taşımı Kendim Aldım”ın lansman ve imza gününde D&R İstinyePark’ta sevenleriyle bir araya geldi.
12.03.2024 Cadde
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik ile AK Parti ve MHP Milletvekillerinin de katıldığı lansman ile Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, projelerini ‘Yüreğir’e Yakışacak” başlığı altında açıkladı.
11.03.2024 Gündem
İzmir'de etkinliğe Pasaport çıkardı
İzmir'de etkinliğe Pasaport çıkardı Sanayici kimliğinin yanına yenilerini ekleyen Perihan İnci etkinlik merkezi BonVivant'ı Alsancak'ın ardından Pasaport'ta da açtı. İnci kentin kültür, sanat ve iş dünyasına yeni bir soluk getirme hedefi olduğunu söylüyor.
11.03.2024 Milliyet Executive
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor Türkiye'nin önde gelen şirketleri yönetici kadrolarını belirlemeyi sürdürüyor. Şirketler hedeflerine yönelik atamalarını devam ettirdi.
11.03.2024 Milliyet Executive
Bakan Uraloğlu: Birçok hizmet yaptık, yapmaya da devam edeceğiz
Bakan Uraloğlu: Birçok hizmet yaptık, yapmaya da devam edeceğiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Çanakkale programları kapsamında, İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde düzenlenen Cumhur İttifakı’nın Çanakkale Belediye Başkan Adayı AK Parti’li Jülide İskenderoğlu’nun proje lansman toplantısına katıldı. Programda Bakan Uraloğlu’na, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir eşlik etti. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program açılış konuşmalarıyla devam etti.
9.03.2024 Gündem
Bakan Bak: Yine 5 yıl boyunca destan yazmaya devam edeceğiz
Bakan Bak: Yine 5 yıl boyunca destan yazmaya devam edeceğiz Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, yeni dönemde gerçekleştireceği projelerin tanıtımını yaptı. Programa katılan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “Bahçelievler her zaman bizim kalemiz. Bahçelievler her zaman AK Parti’nin kalesi. İnşallah Dr. Hakan Bahadır ile beraber yine 5 yıl boyunca destan yazmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
8.03.2024 Gündem
Sürprizli lansman
Sürprizli lansman Can Bonomo, yeni albümü ‘Kara Konular’ın lansman turnesinin ilk ayağını İstanbul DasDas’ta gerçekleştirdi.
4.03.2024 Cadde
AK Parti Bursa Adayı Alinur Aktaş'ın 31 Mart projeleri! 100 bin konutluk kentsel dönüşüm
AK Parti Bursa Adayı Alinur Aktaş'ın 31 Mart projeleri! 100 bin konutluk kentsel dönüşüm Projelerini açıklayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Yeni dönemde 100 bin konutluk kentsel dönüşüm projemizi hayata geçireceğiz. Kent kalitesini üst seviyeye taşıyacağız." dedi.
2.03.2024 Gündem
Bakan Tekin duyurdu! Öğrenciler sosyal sorumluluk projelerinde yer alacak
Bakan Tekin duyurdu! Öğrenciler sosyal sorumluluk projelerinde yer alacak Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Trafikte Küçük Hata Yoktur” sosyal sorumluluk projesinin lansmanına katıldı. Bakan Tekin, "Her öğrencimiz yılda en az 40 saat sosyal sorumluluk projelerinde yer alacak. Öğrencilerimiz toplumsal hayatın bir parçası, topluma uyum sağlamış birer bireyler olarak yetişsin diye bu tür değişiklikler yaptık" dedi.
28.02.2024 Gündem
AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı projelerini anlattı
AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı projelerini anlattı AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı İlknur Kovaç Bayraktar, proje tanıtım ve lansman toplantısında konuştu.
25.02.2024 Gündem
Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir: Bağcılar’a deniz getireceğiz
Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir: Bağcılar’a deniz getireceğiz Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, yeni dönemde gerçekleştireceği projelerin tanıtımını yaptı. Eğitimden çevreye kadar 8 ayrı başlıktan oluşan projelerini tanıtan Özdemir, 22 aylık süreçte yaptıklarını da anlattı. Özdemir programda yaptığı konuşmada, "Şimdi sizlere bir müjde vermek istiyorum. Bu dönem, Bağcılar’a deniz getiriyoruz. Bağcılar’a Kilyos bölgesinde yeni bir sahil yeri kazandırıyoruz. Burada hayata geçireceğimiz sosyal tesisler ile hemşerilerimize denizi armağan ediyoruz” ifadelerini kullandı.
25.02.2024 Gündem
İktidarımızın ayak sesleri konuşulacak
İktidarımızın ayak sesleri konuşulacak İYİ Parti, yerel seçim beyannamesini açıkladığı, Türkiye geneli il ve ilçe belediye başkan adaylarını tanıttığı lansman toplantısını Ankara’da gerçekleştirdi.
25.02.2024 Gündem
“Herkese İnat”ın marka yüzü Mert Demir
“Herkese İnat”ın marka yüzü Mert Demir Tween, Mert Demir’in marka yüzü olduğu 2024 İlkbahar/Yaz Herkese İnat kampanyası dolayısıyla bir lansman düzenledi.
24.02.2024 Pazar
Mustafa Sarıgül'den Naci Görür önerisi! Afet Bakanlığı kurulmalı, başına getirilmeli
Mustafa Sarıgül'den Naci Görür önerisi! Afet Bakanlığı kurulmalı, başına getirilmeli Türkiye, afet yönetimine dair hangi dersleri çıkarmalı? Yerel seçim yaklaşırken partiler yola nasıl devam edecek? Muhalefet ve iktidar kritik konularda uzlaşma zemini sağlayabilecek mi? Türkiye siyasetinin deneyimli ismi, CHP Erzincan milletvekili Mustafa Sarıgül, Hafta Sonu'nda merak edilenleri Hakan Çelik'e yanıtladı.
17.02.2024 Gündem
‘İmamoğlu'na destek olacak mısınız?’ sorusuna Gürsel Tekin'den çok sert cevap: Bunlar çürümüş adamlar!
‘İmamoğlu'na destek olacak mısınız?’ sorusuna Gürsel Tekin'den çok sert cevap: Bunlar çürümüş adamlar! CHP'den istifa eden Gürsel Tekin katıldığı canlı yayında isim vermeden Ekrem İmamoğlu'na sert tepki gösterdi. 'İstanbul'da mevcut başkana destek olacak mısınız?' sorusuna da yanıt verdi. Öte yandan CHP'de belediye başkan adaylarının yer aldığı bir video klip yayınlanırken Lütfü Savaş detayı dikkatlerden kaçmadı.
16.02.2024 Haberler
‘İmamoğlu'na destek olacak mısınız?’ sorusuna Gürsel Tekin'den çok sert cevap: Çürümüş adamların ne desteği olacakmış
‘İmamoğlu'na destek olacak mısınız?’ sorusuna Gürsel Tekin'den çok sert cevap: Çürümüş adamların ne desteği olacakmış CHP'den istifa eden Gürsel Tekin katıldığı canlı yayında isim vermeden Ekrem İmamoğlu'na sert tepki gösterdi. 'İstanbul'da mevcut başkana destek olacak mısınız?' sorusuna da yanıt verdi. Öte yandan CHP'de belediye başkan adaylarının yer aldığı bir video klip yayınlanırken Lütfü Savaş detayı dikkatlerden kaçmadı.
16.02.2024 Gündem
AK Parti İzmir adayı Hamza Dağ projelerini CNN Türk'te tek tek anlattı
AK Parti İzmir adayı Hamza Dağ projelerini CNN Türk'te tek tek anlattı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. İşte detaylar...
14.02.2024 Gündem
Nazan Öncel'in Sezen Aksu anısı! 'Başkası olsa hasetinden erirdi'
Nazan Öncel'in Sezen Aksu anısı! 'Başkası olsa hasetinden erirdi' Müzik piyasasına sayısız hit parça kazandıran Nazan Öncel, beş yıl aradan sonra 13'üncü stüdyo albümünü yayımladı. Usta müzisyen, Ali Necati Kumcuoğlu’nun yönetmenliğinde klibi çekilen 'Gurur Çıkmazı' şarkısının hikayesini paylaştı.
10.02.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Lansman ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.