Kuala Lumpur

Kuala Lumpur

Son dakika Kuala Lumpur haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kuala Lumpur gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kuala Lumpur haber sayfamızda...

Kuala Lumpur

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 876 kuala lumpur haberi bulunmuştur.
THY'den sefer iptali kararı! Tek tek açıklandı
THY'den sefer iptali kararı! Tek tek açıklandı İran’ın İsrail’e karşı başlattığı dron saldırılarının ardından Lübnan, İran, Irak, Ürdün gibi birçok ülkenin hava sahasının kapatmasının ardından Türk Hava Yolları (THY) bu ülkelere yapacağı uçuşları iptal etti.
13.04.2024 Gündem
Peş peşe duyurdular! Orta Doğu’da birçok ülke hava sahasını kapattı
Peş peşe duyurdular! Orta Doğu’da birçok ülke hava sahasını kapattı İran'ın İsrail’e yapılan dron saldırılarının ardından Orta Doğu’da birçok ülke hava sahasını kapattı.
14.04.2024 Dünya
MH370: Aileler havacılık tarihinin en gizemli olayında kaybolan uçağı aramaya devam ediyor
MH370: Aileler havacılık tarihinin en gizemli olayında kaybolan uçağı aramaya devam ediyor Havacılık tarihinin en büyük gizemi olarak anılan MH370 sefer sayılı uçağın kayboluşunun üstünden 10 yıl geçti. Sevdiklerini kaybedenlerse, hâlâ yaşadıklarını anlamlandırmaya çalışıyor.
9.03.2024 Dünya
Kuala Lumpur-Sabiha Gökçen seferini yapan ilk uçak Havalimanı’nda törenle karşılandı
Kuala Lumpur-Sabiha Gökçen seferini yapan ilk uçak Havalimanı’nda törenle karşılandı Sabiha Gökçen'den ilk uzun menzilli destinasyon 10 saat ile Malezya oldu. 9 Şubat 2024 tarihinde başlayan Kuala Lumpur (KLIA) - İstanbul (SAW) hattı haftada dört sefer yapılıyor. Batik Air’in bugüne kadarki en uzun menzilli uçuşuyla İstanbul’a gelen yolcular terminalde çiçek ve lokumla karşılandı.
10.02.2024 Vitrin
Son dakika: Uluslararası Adalet Divanı'ndan Rusya kararı
Son dakika: Uluslararası Adalet Divanı'ndan Rusya kararı Uluslararası Adalet Divanı Rusya'yı Ukrayna'nın doğusunda terörle mücadele anlaşmasını ihlal ettiği gerekçesi ile suçlu buldu.
31.01.2024 Dünya
Putin’i eleştirdi, dört yıl hapis cezası aldı!
Putin’i eleştirdi, dört yıl hapis cezası aldı! Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i eleştiren eski Albay İgor Girkin, 'aşırılık çağrısında bulunduğu' gerekçesiyle 4 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
25.01.2024 Dünya
Enkazı yedi yıl sonra bulundu! 29 yolcusuyla birlikte sırra kadem basmıştı
Enkazı yedi yıl sonra bulundu! 29 yolcusuyla birlikte sırra kadem basmıştı Yedi yıl önce, sabah saatlerinde 29 yolcusuyla beraber havalanan uçak kalkışından bir süre sonra radardan kayboldu ve adeta sırra kadem bastı. Hindistan Hava Kuvvetleri'ne ait olan uçağın bulunması için geniş çaplı arama-kurtarma çalışmaları yürütüldü. Ancak aradan geçen yıllarda, bugün yapılan açıklamaya kadar uçaktan herhangi bir haber alınamadı.
12.01.2024 Dünya
Dünyada Kaç Tane Ülke Vardır? 2024 Ülkelerin İsimleri Ve Başkentleri
Dünyada Kaç Tane Ülke Vardır? 2024 Ülkelerin İsimleri Ve Başkentleri Dünyadaki ülke sayısı, gözlemci ülke statüsünde bulunan Vatikan ve Filistin de dahil olmak üzere 208'dir. Avrupa kıtasında 64, Asya kıtasında ise 53 ülke yer alıyor. Dünyada sınırları içerisinde ülke bulunmayan tek kıta ise Antarktika'dır. Dünyada kaç tane ülke var? Sizin için başkentleri ile birlikte listeledik.
9.01.2024 Eğitim
Malezya Hakkında Bilgiler; Malezya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Malezya Hakkında Bilgiler; Malezya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Asya'nın güneydoğusunda yer alan Malezya ülkesi, çok çeşitli etnik gurupları bünyesinde tutar. Malay, Çinli ve Hintlilerden oluşan bu gurupların ortak bir kültürü oluşmuştur. Malezya nerede, başkenti neresi, bayrağı hangi anlama gelir, hangi diller ülkede konuşulur gibi soruların yanıtlarını sizin için derledik.
2.01.2024 Tatil
'İyi geceler, Malezya üç yedi sıfır...' Balıkçıdan bomba iddia: 'Kanadı ağıma takıldı'
'İyi geceler, Malezya üç yedi sıfır...' Balıkçıdan bomba iddia: 'Kanadı ağıma takıldı' Havacılık tarihinin en gizemli olaylarından kayıp Malezya uçağı, kazanın üzerinden yaklaşık 10 yıl geçmesinin ardından tekrar gündemde. Avustralya basınına konuşan bir balıkçı, 20 bin dolarlık ağlarına bir uçak kanadı takıldığını ancak yetkililerin kendisini dikkate almadığını iddia ediyor.
27.12.2023 Dünya
Demir Kubbe'yi çökertti, MOSSAD'ı peşine taktı! MİT'ten Gazzeli dahi genci kurtarma operasyonu
Demir Kubbe'yi çökertti, MOSSAD'ı peşine taktı! MİT'ten Gazzeli dahi genci kurtarma operasyonu İsrail'in Demir Kubbe'yi çökerterek MOSSAD'ı peşine takan dahi yazılımcı genci MİT film gibi bir operasyonla kurtardı. Tel Aviv-Gazze-İstanbul-Kuala Lumpur hattında gerçekleşen o baş döndürücü operasyonun ayrıntılarını CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, Göksu Öngören Özgür'a anlattı.
22.11.2023 Haberler
Demir Kubbe'yi çökertti, MOSSAD'ı peşine taktı! MİT'ten Gazzeli dahi genci kurtarma operasyonu
Demir Kubbe'yi çökertti, MOSSAD'ı peşine taktı! MİT'ten Gazzeli dahi genci kurtarma operasyonu İsrail'in Demir Kubbe'sini çökerterek MOSSAD'ı peşine takan dahi yazılımcı genci MİT film gibi bir operasyonla kurtardı. Tel Aviv-Gazze-İstanbul-Kuala Lumpur hattında gerçekleşen o baş döndürücü operasyonun ayrıntılarını CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, Göksu Öngören Özgür'e anlattı.
23.11.2023 Gündem
A’dan Z’ye dijital göçebelik
A’dan Z’ye dijital göçebelik Dijital göçebelik artık bir yaşam tarzı. Pek çok ülke Dijital Göçebe Vizesi ile bu insanları ülkesine çekmek isterken alt yapısı ve şirketleri ile Asya kıtası en çok tercih edilen nokta olarak öne çıkıyor. Peki ya bizim dijital göçebelerimiz bugün nerede?
5.11.2023 Pazar
Ziraat Kulelerine uluslararası ödül
Ziraat Kulelerine uluslararası ödül İstanbul Finans Merkezi’nde yer alan Ziraat Kuleleri, uluslararası bir ödül aldı.
27.10.2023 Ekonomi
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan İşitme Engelliler Kadın Futbol Milli Takımı'na tebrik
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan İşitme Engelliler Kadın Futbol Milli Takımı'na tebrik Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Dünya İşitme Engelliler Futbol Şampiyonası'nda gümüş madalyanın sahibi olab İşitme Engelliler Kadın Futbol Milli Takımı'nı tebrik etti.
6.10.2023 Diğer
Kayıp uçak için umut ‘midye’de
Kayıp uçak için umut ‘midye’de 2014’te 227 yolcusu ve 12 mürettebatıyla kaybolan Malezya uçağının yerinin bulunması için midye kabukları üzerinde çalışılıyor.
27.08.2023 Dünya
Malezya'da korkunç olay! Jet otoyola çakıldı: 10 ölü
Malezya'da korkunç olay! Jet otoyola çakıldı: 10 ölü Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’da inişe geçen özel bir jet otoyola düştü. Olayın nedeni ise henüz bilinmiyor.
17.08.2023 Haberler
Malezya'da korkunç olay! Jet otoyola çakıldı: 10 ölü
Malezya'da korkunç olay! Jet otoyola çakıldı: 10 ölü - Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’da inişe geçen özel bir jet otoyola düştü. Olayın nedeni ise henüz bilinmiyor.
17.08.2023 Dünya
Kıyıya vurdu, gizemi ortalığı karıştırdı! 'Kayıp Malezya uçağı' dediler, gerçek çok başka
Kıyıya vurdu, gizemi ortalığı karıştırdı! 'Kayıp Malezya uçağı' dediler, gerçek çok başka Kıyıya gidenler şaşkınlık içerisindeydi, kıyıya vuran şey öylece kumsal duruyordu. 'Yaklaşmayın' uyarısına rağmen kısa zaman içerisinde pek çok kişi bu gizemli nesnenin etrafında toplandı. Bölge 2014 yılında Malezya uçağının kaybolduğu bölgeye de yakın olunca heyecan bir anda tırmandı. Bu sefer de devreye Avustralya Uzay Ajansı girdi. İşte gizemli nesnenin ardındaki gerçek.
18.07.2023 Dünya
Uluslararası ajanslar Türkiye'den geçti!
Uluslararası ajanslar Türkiye'den geçti! Ramazan Bayramı sabah kılınan namazla başladı, AFP ve AP haber ajansları çok sayıda ülkeden renkli kutlama fotoğraflar servis ediyor.
21.04.2023 Dünya
Eski Malezya Başbakanı Muhyiddin Yasin, görevi kötüye kullanma ve yolsuzlukla suçlandı
Eski Malezya Başbakanı Muhyiddin Yasin, görevi kötüye kullanma ve yolsuzlukla suçlandı 2020-2021 arasında 17 ay boyunca Malezya'yı yöneten ve halihazırda ana muhalefet lideri siyasetçiye, yurt dışına çıkış yasağı getirildi. Dava tarihi ise 26 Mayıs.
10.03.2023 Dünya
Malezya'daki heyelan felaketinde can kaybı artıyor
Malezya'daki heyelan felaketinde can kaybı artıyor Selangor eyaletindeki bir kamp alanını yutan toprak kaymasında ölenlerin sayısı 24'e çıktı, kurbanların yedisi çocuk.
17.12.2022 Dünya
Malezya'daki toprak kayması! Can kaybı artıyor
Malezya'daki toprak kayması! Can kaybı artıyor Malezya'nın Selangor eyaletindeki bir kamp alanında meydana gelen toprak kaymasında hayatını kaybedenlerin sayısı 21'e yükseldi. Kayıp 14 kişi için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.
16.12.2022 Dünya
Malezya'da heyelan felakete yol açtı
Malezya'da heyelan felakete yol açtı Batang Kali'deki kamp alanını yutan toprak kayması 16 kişinin ölümüne neden oldu. Kurtarma ekipleri, toprak altında kalan 17 kayıp kişiyi arıyor.
16.12.2022 Dünya
Kurtulmuş: Batıda ırkçı fikirler revaçta
Kurtulmuş: Batıda ırkçı fikirler revaçta AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş 6. Kuala Lumpur Forumu’nda konuştu. Kurtulmuş, "Dünyadaki gelişmelerin bir sonucu olarak özellikle batı ülkelerinde yabancı düşmanlığı, göçmen karşıtlığı ve islamafobyanın bir ürünü olarak çok kuvvetli bir milliyetçiliğin hatta ırkçılık boyutlarındaki insanlık suçu taşıyan fikirlerin çok açık bir şekilde revaç bulduğu ortadadır." dedi.
11.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kuala Lumpur ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.