Konya

Konya

Son dakika Konya haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Konya gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Konya haber sayfamızda...

Konya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 44.093 konya haberi bulunmuştur.
Seçim günü hava nasıl olacak? Prof. Dr. Şen uyardı: Bu saatlere dikkat!
Seçim günü hava nasıl olacak? Prof. Dr. Şen uyardı: Bu saatlere dikkat! Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, rapor çerçevesinde değerlendirmelerde bulundu. Pazar günü seçim saatlerinde havanın güzel olacağını söyleyen Şen, hafta sonuna kadar etkili olacak toz taşınımına karşı uyardı. İşte detaylar...
28.03.2024 Gündem
Süper Lig'de 33. haftanın programı açıklandı
Süper Lig'de 33. haftanın programı açıklandı Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'de 33. haftanın müsabakalarına ilişkin programı açıkladı. İşte detaylar...
28.03.2024 Süper Lig
KONYA Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayları Kimler? SEÇİM SONUÇLARI 2024 Yerel Seçim Başkan Adayları Listesi
KONYA Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayları Kimler? SEÇİM SONUÇLARI 2024 Yerel Seçim Başkan Adayları Listesi 2024 Konya Büyükşehir Belediye Başkanı adayları belirlendi. 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek yerel seçimde seçim sonuçları ekranı Milliyet.com.tr'de olacak. 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde, Büyükşehirlerde hangi parti ve adayların yer alacağı araştırılıyor. Milliyet.com.tr'nin seçim ekranı, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Büyükşehirlerden aday olan isimlere kolaylıkla ulaşmanızı sağlıyor. İşte 2024 Konya Belediye Başkanı adaylığı için seçime katılan partiler ve aday isimleri hakkında detaylar.
28.03.2024 Bilgi Rehberi
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada 38 teöristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nin ziyaretiyle ilgili de MSB kaynaklarından açıklama yapıldı.
28.03.2024 Haberler
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada 38 teöristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nin ziyaretiyle ilgili de MSB kaynaklarından açıklama yapıldı.
28.03.2024 Gündem
Uyuşturucu satıcılarına geçit yok! 434 kişi yakalandı
Uyuşturucu satıcılarına geçit yok! 434 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya uyuşturucu satıcılarına ve imalatçılarına yönelik düzenlenen Narkoçelik-9 operasyonlarının detaylarını paylaştı.
28.03.2024 Gündem
Uyuşturucuya geçit yok! 434 kişi yakalandı
Uyuşturucuya geçit yok! 434 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya uyuşturucu satıcılarına ve imalatçılarına yönelik düzenlenen Narkoçelik-9 operasyonlarının detaylarını paylaştı.
28.03.2024 Haberler
İstanbul'da kim önde? Murat Kurum son durumu canlı yayında açıkladı
İstanbul'da kim önde? Murat Kurum son durumu canlı yayında açıkladı Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum canlı yayında son seçim anketini açıkladı. Aradaki farkı da açıklayan Kurum "Biz de anket yaptırıyoruz. Bizim ölçümlerimize göre öndeyiz. Vatandaşımız değerlendirip sandığa gittiğimizde iradesini yansıtacak" dedi.
27.03.2024 Gündem
Kuzey Afrika'dan geliyor: Kırmızı toz yağabilir!
Kuzey Afrika'dan geliyor: Kırmızı toz yağabilir! Kuzey Afrika'dan Türkiye'ye çöl tozu geliyor. Peki, bu ne anlama geliyor? Perşembe gününe dikkat çeken CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen önemli uyarılarda bulundururken Meteoroloji Genel Müdürlüğü de hava durumu tahminlerini paylaştı.
27.03.2024 Gündem
Murat Kurum: 'Yetimin hakkıdır’ demeden balya balya kendi ikballeri için dağıttılar
Murat Kurum: 'Yetimin hakkıdır’ demeden balya balya kendi ikballeri için dağıttılar AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, CHP'deki para sayma soruşturmasına ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Haberler
Murat Kurum: 'Yetimin hakkıdır’ demeden balya balya kendi ikballeri için dağıttılar
Murat Kurum: 'Yetimin hakkıdır’ demeden balya balya kendi ikballeri için dağıttılar AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, CHP'deki para sayma soruşturmasına ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Gündem
Meteoroloji yeni harita yayımladı! İstanbul dahil birçok il etkilenecek
Meteoroloji yeni harita yayımladı! İstanbul dahil birçok il etkilenecek Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haritayı yayınladı ve bir de uyarıda bulundu. İstanbul dahil birçok il gök gürültülü sağanak yağıştan etkilenecek. Marmara bölgesinin geneli için de toz taşınımı uyarısı yapıldı. İşte detaylar...
27.03.2024 Gündem
KONYA SEÇİM SONUÇLARI ve Oy Oranları Milliyet.com.tr'de olacak! Konya seçim sonuçları canlı takip ekranı
KONYA SEÇİM SONUÇLARI ve Oy Oranları Milliyet.com.tr'de olacak! Konya seçim sonuçları canlı takip ekranı Türkiye'de her beş yılda bir düzenlenen yerel seçimlerde, Konya kentinin kaderi belirlenecek. 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşmesi beklenen seçimlerin sonuçları, oy sayımının bitmesiyle birlikte netleşecek. Konya seçim sonuçlarına ulaşmak için Milliyet.com.tr'nin özel 2024 Seçim Ekranını ziyaret edebilirsiniz. Seçim sonuçları, tüm il ve ilçelerin ayrıntılı oy dağılımını, hangi partiye ne kadar oy verildiğini, sayısal ve yüzdelik dilimler halinde sunulacak. Konya şehrinde seçimin bitmesiyle birlikte son durumu öğrenmek için 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi Konya seçim sonuçları ekranına göz atabilirsiniz. Ayrıca geçmiş yerel seçim sonuçları da bu ekranda olacak.
26.03.2024 Bilgi Rehberi
Hayatımız çeyrek asırdır çok daha temiz, çok daha hijyenik… İşte değişimin hikayesi!
Hayatımız çeyrek asırdır çok daha temiz, çok daha hijyenik… İşte değişimin hikayesi! Türkiye pazarına ilk yoğun kıvamlı çamaşır suyunu 1999 yılında getiren Domestos, 2024 yılı itibarıyla 25. yılını geride bırakarak hanelerin hijyen ihtiyacına cevap vermeye devam ediyor. Bugün ülkemizde her 10 evden 7’sinde tercih edilen marka, çeşitli tüketici araştırmalarında da kendi kategorisinde öne çıkmayı başarıyor.
26.03.2024 Advertorial
KONYA BAŞKAN ADAYLARI 2024 - (Yerel Seçim Sonuçları Aday Listesi) Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayları ve Partileri
KONYA BAŞKAN ADAYLARI 2024 - (Yerel Seçim Sonuçları Aday Listesi) Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayları ve Partileri Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayları 2024 belli oldu. 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde Büyükşehirlerde hangi partiyi, hangi aday temsil edecek araştırılıyor. 31 Mart Yerel Seçimlerinde Büyükşehirlerden aday olan isimlere Milliyet.com.tr seçim ekranında kolaylıkla ulaşabilirsiniz. İşte 2024 Konya Belediye Başkan adaylığı için seçime katılan partiler ve aday isimleri.
26.03.2024 Bilgi Rehberi
Son dakika! Bakan Yerlikaya açıkladı: 30 ilde DEAŞ operasyonu
Son dakika! Bakan Yerlikaya açıkladı: 30 ilde DEAŞ operasyonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 30 ilde düzenlenen DEAŞ operasyonlarından 147 şüphelinin yakalanlığını açıkladı.
26.03.2024 Gündem
Konya'da zincirleme kaza! 4 TIR birbirine girdi: 1 ölü 3 yaralı
Konya'da zincirleme kaza! 4 TIR birbirine girdi: 1 ölü 3 yaralı Konya'nın Akşehir ilçesinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda 4 TIR’ın karıştığı zincirleme kazada sürücülerden Nedim Kılıç öldü, 3 sürücü yaralandı.
26.03.2024 Haberler
Festivalin yolu uzuyor! Şehirlere göre tarihler
Festivalin yolu uzuyor! Şehirlere göre tarihler Türkiye Kültür Yolu Festivali’yle sanatın ve kültürün renkli yolculuğu 16 şehre yayılıyor!  Festival bu yıl altı bin etkinlik ve 40 bin sanatçıyı sanatseverlerle buluşturuyor.
26.03.2024 Kültür Sanat
Konya'da zincirleme kaza! 4 TIR birbirine girdi: 1 ölü 3 yaralı
Konya'da zincirleme kaza! 4 TIR birbirine girdi: 1 ölü 3 yaralı Konya'nın Akşehir ilçesinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda 4 TIR’ın karıştığı zincirleme kazada bir sürücü hayatını kaybetti, 3 sürücü ise yaralandı.
26.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Ankara-İstanbul arası süper hızlı tren projesine başlandı
Bakan Uraloğlu duyurdu! Ankara-İstanbul arası süper hızlı tren projesine başlandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Hattı proje çalışmalarını başlattık. Süper hızlı tren hattımızda saatte 350 kilometre hıza ulaşacak trenlerimizle seyahat süresini 80 dakikaya indireceğiz" dedi.
25.03.2024 Ekonomi
Meteoroloji yeni haritayı yayımladı! Peş peşe uyarı geldi! Maskeleri hazır edin
Meteoroloji yeni haritayı yayımladı! Peş peşe uyarı geldi! Maskeleri hazır edin Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayımladı! 23 il için sarı kodlu uyarısı yapıldı! Marmara ve Ege’de yer yer toz taşınımı bekleniyor. Bir son dakika uyarısı da İstanbul Valiliği'nden geldi. İşte detaylar...
25.03.2024 Gündem
Son dakika... Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu: 23 il için sarı kodlu uyarı
Son dakika... Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu: 23 il için sarı kodlu uyarı Meteoroloji Genel Müdürlüğü 23 il için fırtına ve sağanak uyarısında bulundu. İstanbul ve Ankara Valiliği de bugün beklenen fırtına nedeniyle vatandaşları uyardı.
25.03.2024 Gündem
Meteoroloji yeni raporu yayımladı! İstanbul dahil 23 ile uyarı
Meteoroloji yeni raporu yayımladı! İstanbul dahil 23 ile uyarı Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayımladı. Pazartesi günü için 23 ile sarı kodlu uyarı verildi. Hava sıcaklıklarının ise batı kesimlerden başlayarak ülke genelinde artarak mevsim normalleri civarına, hafta ortasından itibaren mevsim normalleri üzerine çıkacağı tahmin ediliyor. Öte yandan İstanbul ve Ankara valilikleri peş peşe uyarı yayımladı.
24.03.2024 Gündem
8 ilde DEAŞ'a yönelik 'Bozdoğan-16' operasyonu: 40 şüpheli yakalandı
8 ilde DEAŞ'a yönelik 'Bozdoğan-16' operasyonu: 40 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: 8 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen 'Bozdoğan-16' operasyonlarında 40 şüpheli yakalandı.
24.03.2024 Haberler
8 ilde DEAŞ'a yönelik 'Bozdoğan-16' operasyonu: 40 şüpheli yakalandı
8 ilde DEAŞ'a yönelik 'Bozdoğan-16' operasyonu: 40 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: 8 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen 'Bozdoğan-16' operasyonlarında 40 şüpheli yakalandı.
24.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Konya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.