Hakkari'deki kayak merkezi 50 bin kayakseveri ağırladı
Hakkari'deki kayak merkezi 50 bin kayakseveri ağırladı Yılın büyük bölümü karla kaplı Hakkari'deki 2 bin 800 rakımlı Merga Bütan Kayak Merkezi, yenilenen yüzü, doğal parkurları ve kristal kar örtüsüyle 3 ayda yerli ve yabancı 50 bin kayaksevere ev sahipliği yaptı.
30.03.2021 Tatil
Van Gölü manzaralı kayak keyfi
Van Gölü manzaralı kayak keyfi Van'ın Gevaş ilçesindeki Artos Dağı eteklerinde kurulan, kar kalınlığı, kar kalitesi ve pist uzunluğu ile Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden olan Abalı, Van Gölü'nün eşsiz maviliğine karşı kayak ve snowboard yapma imkanı sunuyor.
3.02.2020 Tatil
Komşuya Türk akını
Komşuya Türk akını Eğitimdeki ara tatilde büyük şehirlerde kar göremeyen ailelerin tercihi Türkiye'ye en yakın kayak merkezi konumundaki Bulgaristan'ın Pamporovo kenti oldu. Kapıkule'den kara yoluyla 2.5 saat uzaklıktaki 8 bin yatak kapasiteli Pamporovo, Türkler sayesinde %90'ların üzerinde bir doluluk oranına ulaştı.
4.02.2020 Tatil
Erciyes, kış sporları tutkunlarının adresi oldu
Erciyes, kış sporları tutkunlarının adresi oldu Erciyes, yarıyıl tatili dolayısıyla kayakseverler tarafından ilgi görüyor. Yarıyıl tatilinin son gününü Erciyes Kayak Merkezi'nde geçirmek isteyenler, Tekir, Develi, Hisarcık ve Hacılar kapıdaki pistlere akın etti.
2.02.2020 Tatil
Binlerce Türk kayağa komşuya gidiyor
Binlerce Türk kayağa komşuya gidiyor Bansko, Bulgaristan'ın en ünlü kış turizm merkezlerinden biri. Türkiye sınırına 327 kilometre uzaklıktaki Bansko, ülkenin güneybatısında yer alıyor. Konumu ve uygun fiyatları nedeniyle Bansko, Türk turistlerinin de gözdesi. Milliyet'ten İsmail Şahin'in haberine göre 20 bin Türk, kayak için Bansko'ya gidiyor.
27.12.2019 Tatil
Kartalkaya sezonu açıyor
Kartalkaya sezonu açıyor Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden biri olan ve kar kalınlığının yaklaşık 50 santim olduğu Kartalkaya'da sezon yarın açılıyor.
12.12.2019 Tatil
Uludağ'da kayak sezonu devam ediyor
Uludağ'da kayak sezonu devam ediyor Oteller bölgesinde kayak sezonunun tamamlanmasının ardından hafta sonunda etkili olan kar yağışıyla pistlerin yeniden açılması tesis işletmecilerini memnun etti.
25.04.2019 Tatil
Erciyes'te son yılların en uzun sezonu
Erciyes'te son yılların en uzun sezonu Kayseri'de bulunan Erciyes kış sporları merkezi son dört yılın en uzun sezonunu yaşıyor. Nisan ayında da etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle bölgede kayak sezonu devam ediyor.
24.04.2019 Tatil
Kayseri kış sporlarının başkenti olma yolunda
Kayseri kış sporlarının başkenti olma yolunda Türkiye'nin en önemli kayak merkezlerinden biri olan Kayseri, bu sezon çok önemli iki organizasyona ev sahipliği yaptı. Yılın en eğlenceli yarışında Red Bull Kar Havuzu için 30 takım -6 derece buzla dolu havuza atlarken, İKA Snowkite Dünya Kupası'nda dünyanın en iyi sporcuları şampiyonluk mücadelesi verdi.
1.07.2020 Futbol
Çambaşı Yaylası kış turizminin gözdesi oldu
Çambaşı Yaylası kış turizminin gözdesi oldu Ordu'da bulunan Çambaşı Yaylası'nda 650 dönüm alana inşa edilen Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi'nin faaliyete geçmesiyle bölgeye olan ilgi daha da arttı.
24.01.2019 Tatil
Avrupa'nın en iyi 10 kış sporları merkezi
Avrupa'nın en iyi 10 kış sporları merkezi Kışın en sert günlerini yaşadığımız şu dönemde kış sporlarına ilgi de artmış durumda. Yurt içinin yanı sıra yurt dışındaki kayak merkezleri de epey revaçta. Avrupa'nın özellikle de orta kesimindeki Alpler bölgesinde yoğunlaşan kayak merkezleri, turistlerin gözde destinasyonları haline geldi. İşte Avrupa'nın en iyi 10 kayak merkezi.
18.01.2019 Tatil
Erciyes yeni sezonu açtı
Erciyes yeni sezonu açtı Kayak sezonunu açan Türkiye'nin önemli kış sporları ve turizm merkezlerinden Erciyes'i 30 bin kişi ziyaret etti.
18.12.2018 Tatil
Soğuk kış günlerinde spor yapmaya devam edebilmenin yolları
Soğuk kış günlerinde spor yapmaya devam edebilmenin yolları Yaza fiziksel olarak hazırlanmak istesek de dışarıya çıkmaya halimiz yok ve hava çok soğuk. Ama iyi de biz bu havalarda nasıl spor yapacağız?
11.12.2018 Spor
Zenginlerin kış rotası St. Moritz
Zenginlerin kış rotası St. Moritz Kışın kendisini hissettirmeye başladığı bu dönemde kayak merkezleri de sezonu çoktan açtı. Dünyanın en ünlü kış sporları merkezlerinden biri olan İsviçre'nin St. Moritz kasabası da bunlardan biri. Dünyanın en zengin isimlerinin tercih ettiği St. Moritz'de bir tatilin bedeli 180.000 dolara kadar çıkabiliyor.
5.12.2018 Tatil
Palandöken'de sezon açılıyor
Palandöken'de sezon açılıyor Resmi açılışı yarın yapılacak kayak sezonu öncesi Erzurum'daki Palandöken Kayak Merkezi'ne gelen kayak tutkunları, deneme amaçlı kayak yaptı.
30.11.2018 Tatil
Kaçkarlar heliski tutkunlarını ağırlıyor
Kaçkarlar heliski tutkunlarını ağırlıyor Rize'nin Kaçkar Dağlarında her yıl geleneksel olarak yapılan helikopterle kayak sporu heliski heyecanı başlıyor. İl Sportif Turizm Kurulu'na bir tur şirketinin organizasyon için başvuruda bulunduğu heliski için Almanya, İsviçre, Fransa, İtalya ve Rusyadan adrenalin tutkunları kayıt yaptırdı.
27.11.2018 Tatil
Bulgaristan'ın yükselen yıldızı Bansko
Bulgaristan'ın yükselen yıldızı Bansko Bansko, Bulgaristan'ın Blagoevgrad ilinde bulunan ve kış aylarında yaşadığı turist yoğunluğuyla tanınan bir yer. Özellikle son dönemde Türkiye'den de çok sayıda insan kış sporları için Bansko'yu tercih etmekte.
21.09.2018 Tatil
Avrupa'nın en iyi 10 kayak merkezi
Avrupa'nın en iyi 10 kayak merkezi Bahar aylarına yaklaşmamıza rağmen etkisini yeni yeni hissettirmeye başlayan kar, kayak merkezlerine olan ilgiyi de beraberinde arttırdı. Avrupa'nın özellikle de orta kesimindeki Alpler bölgesinde yoğunlaşan kayak merkezleri, turistlerin gözde destinasyonları haline geldi. İşte Avrupa'nın en iyi 10 kayak merkezi.
28.02.2018 Tatil
Kayseri'de Ford Snowboard Dünya Kupası için geri sayım
Kayseri'de Ford Snowboard Dünya Kupası için geri sayım Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Erciyes A.Ş. tarafından ve Ford Türkiye’nin destekleriyle Erciyes’te bu yıl 3’üncü kez düzenlenecek “FORD Snowboard Dünya Kupası” için tüm hazırlıklar tamamlandı.
27.02.2018 Tatil
Erciyes’te Gece Kayağı
Erciyes’te Gece Kayağı Dünyanın en ünlü kayak merkezlerinde yapılan gece kayağı, Erciyes’te de özel olarak aydınlatılan pistte sömestr tatili boyunca tatilcilere kesintisiz kayak deneyimi sunuyor.
31.01.2018 Tatil
Sömestr tatilinde gidilecek 10 yer
Sömestr tatilinde gidilecek 10 yer Sömestre tatili yaklaştıkça hem öğrenciler, hem de aileler için geri sayım başladı. Hatta birçok aile biraz dinlenmek, şehrin ve dönemin stresinden uzaklaşmak için çoktan kısa süreli bile olsa, yeni kaçış rotaları aramaya başladı. Eğer siz de bir arayış içindeyseniz; fakat nereye gitmeli bir türlü karar veremiyorsanız, Sömestre için neredekal.com otel arama motoru üzerinden, en çok aranan bölgelerin yer aldığı listemize göz atmayı ihmal etmeyin.
15.01.2018 Tatil
Yılbaşı tatili için ilk tercih Uludağ oldu
Yılbaşı tatili için ilk tercih Uludağ oldu Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'ı yılbaşı tatilinde tercih edecekler, oldukça yoğun ve hareketli 3 gün geçirecek. Türkiye'nin önde gelen kış turizmi merkezlerinden Uludağ'daki tesislerde hafta sonuyla birleşmesi dolayısıyla 3 gün olan yılbaşı tatiline yönelik doluluk oranları yüzde 90'ı geçti.
29.12.2017 Tatil
Bu yarışma cesaret ister!
Bu yarışma cesaret ister! Kış sporlarını eğlence ve yaratıcılıkla buluşturan Red Bull Jump and Freeze, 31 Ocak’ta Kayseri’de Erciyes Dağı’nda cesur yarışmacıları bekliyor.
28.01.2016 Kültür Sanat
600 beygir ile snowboard keyfi!
600 beygir ile snowboard keyfi! 600 beygiri aşan gücü bulunan Lamborghini Huracan ile snowboard keyfi.
24.02.2015 Diğer Sporlar
Spor Günlüğü
Spor Günlüğü Günün öne çıkan spor haberleri Skorer.TV'de...Alp Disiplin'nde İsviçre'de düzenlenen yarışta, piste giren bir kayakçı, aniden sporcunun önüne çıktı ve büyük bir kazadan son anda dönüldü.
1.07.2020 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri