Kayapınar

Kayapınar

Son dakika Kayapınar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kayapınar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kayapınar haber sayfamızda...

Kayapınar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.633 kayapınar haberi bulunmuştur.
Yer: Antalya! Böbrek ağrısıyla gitti, karnından 8 kiloluk tümör çıkarıldı
Yer: Antalya! Böbrek ağrısıyla gitti, karnından 8 kiloluk tümör çıkarıldı Antalya'da böbrek ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran Şükrü Genç (48), bağ dokusundan kaynaklanan ve nadir görülen bir kanser türü olan sarkom hastalığına yakalandığını öğrendi. Dünyada nadir görülen bir damar bozukluğuna da sahip Genç, karnın sol tarafını dolduran 8 kilogram ağırlığındaki tümörden İzmir'de yapılan operasyonla kurtuldu.
16.04.2024 Gündem
Atış poligonunda doktorun ölümünde Bitcoin iddiası
Atış poligonunda doktorun ölümünde Bitcoin iddiası Diyarbakır’da atış poligonunda intihar eden doktorun Bitcoin'de yüksek miktarda zarar ettiği ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
Yer: Diyarbakır! Doktorun atış poligonunda korkunç ölümü
Yer: Diyarbakır! Doktorun atış poligonunda korkunç ölümü Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesinde atış poligonuna giden doktor, atış yaptığı tabanca ile başından vurularak hayatını kaybetti. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.
14.04.2024 Gündem
YSK, 1 il 21 ilçe için yapılan itirazları karara bağladı
YSK, 1 il 21 ilçe için yapılan itirazları karara bağladı Yüksek Seçim Kurulu 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri çerçevesinde 7 siyasi partinin 1 il 21 ilçe olmak üzere toplamda 22 seçim bölgesinde yaptığı itirazlarla ilgili sonucu açıkladı.
13.04.2024 Gündem
Çarpışan otomobillerden biri ters döndü! 4 kişi yaralandı
Çarpışan otomobillerden biri ters döndü! 4 kişi yaralandı Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde çarpışan 2 otomobilden birinin ters döndüğü kazada 4 kişi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
12.04.2024 Gündem
Atıklardan ürettiği kuş yemlikleri ve yuvasını, 200 kuş türünün yaşadığı Hevsel Bahçeleri ile gölet çevresindeki ağaçlara astı
Atıklardan ürettiği kuş yemlikleri ve yuvasını, 200 kuş türünün yaşadığı Hevsel Bahçeleri ile gölet çevresindeki ağaçlara astı Diyarbakır’da sanat atölyesi işletmecisi Yusuf Battal (47), Dicle Üniversitesi Çevre ve Ağaçlandırma Şube Müdürlüğü’nün önerisiyle atölyesindeki atık malzemelerden 5 ayda ürettiği 200 kuş yemliği ve yuvasını, Dicle Üniversitesi yerleşkesindeki 200 kuş türünün yaşadığı UNESCO Kültür Mirası Listesi’ndeki Hevsel Bahçeleri ile Kabaklı Göleti’nin çevresindeki ağaçlara astı. Atık malzemeleri atölyesinden temin ettiğini belirten Battal, “Atık malzemelerimizin ve sobaya, çöpe giden malzemelerimizin olduğunu gördüm. Böyle bir öneri geldiği zaman da çok hoşuma gitti. Ekolojik sistem için önemli bir çalışma olması dolayısıyla çok sevindim. Bunu üniversitenin belli alanlarında önümüzdeki süreçte de devam ettireceğiz” dedi.
12.04.2024 Yaşam
Çıplak fotoğrafla şantajda şok detay! Cinayet davasında yalan söylediğini itiraf etti
Çıplak fotoğrafla şantajda şok detay! Cinayet davasında yalan söylediğini itiraf etti Diyarbakır’da avukat Armanç Arkaş'ın (28) öldürülmesine ilişkin davada tanık olarak dinlenen ve 5 yıl sonra mahkemeye verdiği dilekçe ile yalan beyanda bulunduğunu itiraf eden Tuğba K., Arkaş'ın beraber çalıştığı avukat Ö.Ş. tarafından tehdit edildiğini belirterek, "Tek bir şey istiyorum; o da koruma kararı. Ö.Ş. ile ilişkim olduğu için, çıplak görüntülerimi bana karşı kullanacağı için bu cinayeti gördüğümü söyledim" dedi.
5.04.2024 Gündem
İftar daveti hayatını kurtadı: Koltukta oturmuş olsaydım, ölürdüm
İftar daveti hayatını kurtadı: Koltukta oturmuş olsaydım, ölürdüm Diyarbakır'da Toplumsal Madde ve Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde (TMMBMED) 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgada, koltuğunun arkasına 4 kurşun isabet eden dernek başkanı Mehmet Topkaç, olay sırasında yakındaki komşusunda iftarda olduğunu belirterek, "Eğer koltukta oturmuş olsaydım röportaj yapacak durumda değildim. Oturduğum yerde mermi kafaya isabet etmişti. Alnın hizasında gelmiş" dedi. Şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.
2.04.2024 Gündem
Korku dolu anlar! İtfaiye eri alevlerin arasında kaldı kendini aşağıya bıraktı
Korku dolu anlar! İtfaiye eri alevlerin arasında kaldı kendini aşağıya bıraktı Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde 11 katlı apartmanın çatısında çıkan yangında alevlerin arasında kalan 3 itfaiye erinden biri, itfaiye hortumu ile kendini aşağı bırakırken düşerek ağır yaralandı.
1.04.2024 Haberler
Korku dolu anlar! İtfaiye eri alevlerin arasında kaldı kendini aşağıya bıraktı
Korku dolu anlar! İtfaiye eri alevlerin arasında kaldı kendini aşağıya bıraktı Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde 11 katlı apartmanın çatısında çıkan yangında alevlerin arasında kalan 3 itfaiye erinden biri, itfaiye hortumu ile kendini aşağı bırakırken düşerek ağır yaralandı.
1.04.2024 Gündem
Yerel Seçim Sonuçları 2024 | Diyarbakır’da DEM Parti’li Küçük başkan seçildi
Yerel Seçim Sonuçları 2024 | Diyarbakır’da DEM Parti’li Küçük başkan seçildi Diyarbakır’da Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na DEM Parti'nin Adayı Ayşe Serra Bucak Küçük seçildi. 13 ilçeyi DEM Parti, 4 ilçeyi ise AK Parti kazandı.
1.04.2024 Gündem
Mardin üçüncü kez  'Ahmet Türk’ dedi
Mardin üçüncü kez 'Ahmet Türk’ dedi DEM Parti adayı Ahmet Türk, resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 57,01 oyla bir kez daha sandıktan birinci çıkarak üçünçü kez Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı oldu.
1.04.2024 Gündem
2024 KAYAPINAR SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Diyarbakır Kayapınar Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 KAYAPINAR SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Diyarbakır Kayapınar Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Diyarbakır Kayapınar Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Kayapınar ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Diyarbakır Kayapınar Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Diyarbakır’da 'Piyon' operasyonu! 1 kişi mutfak dolabından çıktı
Diyarbakır’da 'Piyon' operasyonu! 1 kişi mutfak dolabından çıktı Diyarbakır’da polisin hırsızlık ve gasp yapan şebekeye yönelik düzenlenen ‘Piyon’ operasyonunda 1’i mutfak dolabında 9 şüpheli yakalanıp, tutuklandı.
29.03.2024 Gündem
Diyarbakır Valiliği'nden darp iddiasına ilişkin açıklama geldi
Diyarbakır Valiliği'nden darp iddiasına ilişkin açıklama geldi Diyarbakır Valiliği, motosikletli Yunus polislerine çarpıp kaçan 17 yaşındaki ehliyetsiz araç sürücüsünün darbedildiği iddialarıyla ilgili adli ve idari soruşturmanın başlatıldığını duyurdu.
20.03.2024 Gündem
18 yıl sonra ev sahibi oldu, 4 ay yaşayabildi! Felaketin ardından yeni yaşam
18 yıl sonra ev sahibi oldu, 4 ay yaşayabildi! Felaketin ardından yeni yaşam Diyarbakır’da, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlar, kaldıkları konteyner kentte iftara hazırlık yapıyor.
17.03.2024 Gündem
Otomobillerin altında kalmaktan son anda kurtuldu
Otomobillerin altında kalmaktan son anda kurtuldu Diyarbakır'da yolun karşısına geçen yayanın hızla gelen iki otomobilin altında kalmaktan son anda kurtulması, güvenlik kamerasına yansıdı.
16.03.2024 Haberler
Kentte büyük heyecan! Yeni binanın tabelasına 'büyükşehir' yazıldı, beklenti yükseldi
Kentte büyük heyecan! Yeni binanın tabelasına 'büyükşehir' yazıldı, beklenti yükseldi Büyükşehir statüsünde olmayan kentte yeni belediye binasına asılan ‘Büyükşehir Belediyesi’ tabelasının ‘Büyükşehir’ kısmı sosyal medyada yapılan ‘Büyükşehir olduk’ paylaşımlarının ardından perdeyle kapatıldı. Konuya ilişkin belediyeden yapılan açıklamada geldi.
14.03.2024 Gündem
Diyarbakır’da 26 çift, 'evet' demek için bugünü bekledi
Diyarbakır’da 26 çift, 'evet' demek için bugünü bekledi Diyarbakır’da artık yılda 29 Şubat’ta dünyaevine girmek için nikah dairelerine 26 çift başvurdu.
29.02.2024 Gündem
Mama bekleyen kedinin köpeklerle kavgası kamerada
Mama bekleyen kedinin köpeklerle kavgası kamerada Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde sokak kedisi, mama beklediği bakkalın önünde iki sokak köpeği tarafından sıkıştırılması ve oradan kurtulmaya çalışması güvenlik kamerasına yansıdı.
29.02.2024 Haberler
Düğün salonunda dehşet saçmıştı! Damada kurşun yağdıran sanık için istenen ceza belli oldu
Düğün salonunda dehşet saçmıştı! Damada kurşun yağdıran sanık için istenen ceza belli oldu Diyarbakır'da bir düğün salonunda damat ile bir çocuğu yaraladığı gerekçesiyle tutuklanan sanık hakkında üç ayrı suçtan dava açıldı.
21.02.2024 Gündem
‘İstifasız’ geçen bir tek gün yok!
‘İstifasız’ geçen bir tek gün yok! Yerel seçime sayılı günler kala, İYİ Parti’de sular durulmuyor. Partideki istifa erozyonu her geçen gün artıyor.
21.02.2024 Gündem
İYİ Parti'de toplu istifa! CHP'nin adayını destekleyecekler
İYİ Parti'de toplu istifa! CHP'nin adayını destekleyecekler İzmir'in Selçuk ilçesinde aralarında eski İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Levent Görür, İlçe Başkanı Deniz Kayapınar ve yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu 100’ün üzerinde İYİ Partili istifa ederek, seçimlerde CHP'nin adayı Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’e destek olacaklarını duyurdu.
19.02.2024 Gündem
Bankta uyurken telefonu ve parası çalındı
Bankta uyurken telefonu ve parası çalındı Diyarbakır'da Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde bankta uyuyan F.A.'nın üzerindeki cep telefonu ve bir miktar parasının çalınması güvenlik kamerasına yansıdı. Kimliği tespit edilen ve aynı gün yakalanarak gözaltına alınan Kemal K. tutuklanırken, telefon ve para sahibine teslim edildi.
15.02.2024 Haberler
Diyarbakır ve Şanlıurfa'yı sağanak vurdu! Çay taştı, köprü yıkıldı
Diyarbakır ve Şanlıurfa'yı sağanak vurdu! Çay taştı, köprü yıkıldı Diyarbakır’da sağanak nedeniyle çay taştı, köprü yıkıldı, 2 menfezde hasar oluştu. Şanlıurfa’da ise yağışlar nedeniyle Zengeçur Çayı üzerindeki köprünün çökmesiyle kırsal mahallelere ulaşım kesildi.
15.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kayapınar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.