Karatay

Karatay

Son dakika karatay haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan karatay gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan karatay haber sayfamızda...

Karatay

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.480 karatay haberi bulunmuştur.
Antalya’da silahlar konuştu! 7 kişi yaralandı, 12 kişi gözaltına alındı
Antalya’da silahlar konuştu! 7 kişi yaralandı, 12 kişi gözaltına alındı Antalya’da alacak verecek meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen tartışmada silahlar konuştu. İlk belirlemelere göre olayda 7 kişi yaralandı, 12 şüpheli gözaltına alındı.
27.03.2024 Haberler
'Survivor'da dokunulmazlık oyununda dişe diş mücadele! İkinci eleme adayı belli oldu
'Survivor'da dokunulmazlık oyununda dişe diş mücadele! İkinci eleme adayı belli oldu 'Survivor All Star 2024'te Aleyna Kalaycıoğlu'nun ilk eleme adayı olmasından sonra neşeli halleri dikkat çekti. Kırmızı takımda yarışan Nefise Karatay, mavi takımda yer alan Aysu Keskin hakkında konuştu. Dokunulmazlık oyunu nefes keserken, haftanın ikinci eleme adayı belli oldu. İşte Survivor'ın son bölümünde ekrana gelen detaylar...
25.03.2024 Cadde
Kan donduran olay! İkizler, kendilerine taşla saldıran amcalarını öldürdü
Kan donduran olay! İkizler, kendilerine taşla saldıran amcalarını öldürdü Konya’da ikizler M.M. (17) ve H.M. (17), kendilerine taşla saldıran husumetli oldukları amcaları Yasin Mutlu'yu (32) bacağından bıçakladı. Hastaneye kaldırılan Mutlu, hayatını kaybetti, gözaltına alınan ikizler ise tutuklandı.
23.03.2024 Gündem
Çalınan kamyonu için dedektif gibi iz sürdü! Şoke eden manzara ile karşılaştı
Çalınan kamyonu için dedektif gibi iz sürdü! Şoke eden manzara ile karşılaştı Konya’da aile şirketine ait kamyonun çalınıp Adana’ya götürülmesi üzerine iz süren Mustafa Sarıbaş (36), güzergahtaki 40 güvenlik kamerasını izleyip, aracın yerini belirledi. Polisin yaptığı baskında kamyonun bir iş yerinde parçalanıp, büyük bir kısmının satıldığı tespit edildi.
22.03.2024 Haberler
Çalınan kamyonu için dedektif gibi iz sürdü! Şoke eden manzara ile karşılaştı
Çalınan kamyonu için dedektif gibi iz sürdü! Şoke eden manzara ile karşılaştı Konya’da aile şirketine ait kamyonun çalınıp Adana’ya götürülmesi üzerine iz süren Mustafa Sarıbaş (36), güzergahtaki 40 güvenlik kamerasını izleyip, aracın yerini belirledi. Polisin yaptığı baskında kamyonun bir iş yerinde parçalanıp, büyük bir kısmının satıldığı tespit edildi.
22.03.2024 Gündem
SURVİVOR NEFİSE BİYOGRAFİSİ | SURVİVOR NEFİSE KARATAY kimdir? Survivor Nefise Karatay kaç yaşında, nereli, hangi sezonun şampiyonu?
SURVİVOR NEFİSE BİYOGRAFİSİ | SURVİVOR NEFİSE KARATAY kimdir? Survivor Nefise Karatay kaç yaşında, nereli, hangi sezonun şampiyonu? Survivor 2024 All Star kadrosunda yer alan ve Mavi takımda mücadele eden Nefise Karatay 2023 Survivor şampiyonu olmuştu. En büyük hayalini Nagihan'la yarışmak olduğunu ifade eden son şampiyon bu sezon All Star'da henüz dikkat çeken bir performans ortaya koyamadı. Peki Survivor Nefise kimdir?
20.03.2024 Bilgi Rehberi
Bu mevsimde yemeyin! Canan Karatay uyardı: 'Biber ve patlıcana karşıyım'
Bu mevsimde yemeyin! Canan Karatay uyardı: 'Biber ve patlıcana karşıyım' Prof. Dr. Canan Karatay, sağlıklı beslenmeye yönelik açıklamalarıyla pek çok kişinin takip ettiği bir isim. Karatay’ın önerileri doğrultusunda hayatını inşa eden kişilerin sayısı azımsanamayacak kadar çok. Özellikle her şeyin mevsiminde yenmesi gerektiğini belirten Karatay, biber ve patlıcanla ilgili özel açıklamalarda bulundu.
18.03.2024 Genel Sağlık
Canan Karatay’ın önerdiği formül kanıtlandı! Zeytinyağı içmek faydalı
Canan Karatay’ın önerdiği formül kanıtlandı! Zeytinyağı içmek faydalı Özellikle Canan Karatay’ın sıklıkla önerdiği zeytinyağının kanıtlanmış pek çok faydası var. bu faydalardan öne çıkanlar ise sağlıklı yaşam için sağlıklı organları beraberinde getiriyor. Cilt güzelliği ise tüm faydalarına ek, hediye! Detaylar haberimizde.
17.03.2024 Genel Sağlık
Son dakika: Meteoroloji yeni haritasını yayımlandı! Perşembe gününe dikkat
Son dakika: Meteoroloji yeni haritasını yayımlandı! Perşembe gününe dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük yeni raporunu yayımladı. Buna göre Çarşamba günü yurt geneli yağışlı havanın etkisinde olacak. Perşembe günü ise birçok şehirde kar yağışı bekleniyor. İşte detaylar...
16.03.2024 Gündem
Gece ayaklarda yanma, kramp varsa işte sebebi! Canan Karatay: '3 besin iyileştiriyor'
Gece ayaklarda yanma, kramp varsa işte sebebi! Canan Karatay: '3 besin iyileştiriyor' Huzursuz bacak sendromu birçok kişinin muzdarip olduğu ve özellikle uykuyu olumsuz yönde etkileyen bir rahatsızlıktır. Prof. Dr. Canan Karatay, geceleri ayakta oluşan yanma ve krampın asıl nedenlerini, bu sıkıntıyı bitirmenin yollarını açıkladı.
16.03.2024 Genel Sağlık
Canan Karatay '1 tane bile yemedim' diye uyardı! Üstüne püskürtülen gaz zehir saçıyor
Canan Karatay '1 tane bile yemedim' diye uyardı! Üstüne püskürtülen gaz zehir saçıyor Beslenme ile ilgili yaptığı açıklamalarla dikkatleri çeken Prof. Dr. Canan Karatay'ın son uyarısı kaju için oldu. İşte 'Hayatımda bir kere bile yemedim' diyen Karatay'ın kaju ile ilgili gündem yaratan açıklamaları.
11.03.2024 Genel Sağlık
Canan Karatay'ın baş tacı ettiği 4 besin! 1 tanesi bile hafızayı fil gibi yapıyor
Canan Karatay'ın baş tacı ettiği 4 besin! 1 tanesi bile hafızayı fil gibi yapıyor İnsan sağlığıyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Canan Karatay katıldığı bir programda beyin sağlığı için tüketilmesi gereken 4 besine dikkat çekti. İşte ilerleyen yaşlarda beyin hastalıklarını önlemek için tüketmeniz gereken o besinler.
10.03.2024 Genel Sağlık
Vitamin ne zaman alınmalı? Osman Müftüoğlu ve Canan Karatay’ın ortak önerisi
Vitamin ne zaman alınmalı? Osman Müftüoğlu ve Canan Karatay’ın ortak önerisi Osman Müftüoğlu sık sık çarpıcı açıklamalarıyla dikkat çeken isimlerden biri. Özellikle sağlık beslenme önerileri pek çok kişi tarafından dikkatle takip edilen Müftüoğlu ve Canan Karatay’ın vitaminlerle ilgili ise ortak bir önerisi var!
8.03.2024 Genel Sağlık
Yedikçe ömrünüzden gidiyor! Canan Karatay'ın 'zehir' dediği besinler listede
Yedikçe ömrünüzden gidiyor! Canan Karatay'ın 'zehir' dediği besinler listede Bazı yemekler sizi her ne kadar mutlu etse de, uzun vadede gözle görülen olumsuz etkileri olabilir. Bunlar içinse uzman isimler sık sık uyarılarda bulunuyor. Özellikle çarpıcı açıklamalarıyla gündem olan Prof. Dr. Canan Karatay da o isimlerden biri.
Bakan Tekin Konya'da okul açılışlarına katıldı
Bakan Tekin Konya'da okul açılışlarına katıldı Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Konya'da Sille İlkokulu açılışına katıldı. Bakan Tekin, “Konya'daki yerel yönetimler Milli Eğitim Bakanlığı ile paydaş, hatta bizimle yarışacak düzeyde yatırımlar yapıyorlar. Allah razı olsun ama onlara bir tavsiyem var sadece. Bize illerinde problem çıkartan, okul yaptırmamak, yapılan okulların yaşamaması için yapılan okulların istediğimiz şekilde eğitim vermemesi için elinden geleni yapan belediye başkanlarına da ders vermeniz lazım; Yerel yönetimler dersi” dedi.
5.03.2024 Gündem
Konya'da göçmen operasyonu
Konya'da göçmen operasyonu Konya'da polis, şüphelenerek durdurduğu 2 minibüs içerisinde 13 kaçak göçmen yakaladı. Minibüs şoförleri ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
29.02.2024 Gündem
Kabuğunu çöpe atmayın! Canan Karatay da önerdi, fındığın içi dışı şifa dolu
Kabuğunu çöpe atmayın! Canan Karatay da önerdi, fındığın içi dışı şifa dolu Fındık tazesiyle kurusu ve kavrulmuşuyla şifalı kuruyemişler arasında. Canan Karatay’ın da önerdiği besinlerden olan fındık, sadece içiyle değil dışıyla da son derece faydalı. Detaylar haberimizde!
9 yaşındaki çocuk, tabancayla amcasını öldürdü
9 yaşındaki çocuk, tabancayla amcasını öldürdü Konya’da babasının temizleyip masanın üzerine bıraktığı tabancayı alıp oynayan Ş.U. (9), kazara amcası İzzet U.'yu (47) vurdu. Göğsünden yaralanan İzzet U., kurtarılamadı.
25.02.2024 Haberler
9 yaşındaki çocuk, tabancayla amcasını öldürdü
9 yaşındaki çocuk, tabancayla amcasını öldürdü Konya’da babasının temizleyip masanın üzerine bıraktığı tabancayı alıp oynayan Ş.U. (9), kazara amcası İzzet U.'yu (47) vurdu. Göğsünden yaralanan İzzet U., kurtarılamadı.
25.02.2024 Gündem
Canan Karatay'ın favorisi, Elazığ'da kendiliğinden yetişiyor! Kandaki zehri dışarı atıyor
Canan Karatay'ın favorisi, Elazığ'da kendiliğinden yetişiyor! Kandaki zehri dışarı atıyor Prof. Dr. Karatay birçok programda aktardığı faydalı önerilerle her zaman merak konusu olmaya devam ediyor. Karatay, Elazığ'da kendiliğinden yetişen, faydası muz kadar etkili besini tavsiye etti. İşte ışkın otunun vücuda olan etkileri.
24.02.2024 Genel Sağlık
Turpa sürün, çaya karıştırın! Canan Karatay da 'Faydalı' demişti, kanıtlandı
Turpa sürün, çaya karıştırın! Canan Karatay da 'Faydalı' demişti, kanıtlandı Canan Karatay, pek çok önerisiyle dikkat çekiyor. Ancak bugün haberimizde anlatacağımız sağlıklı beslenme önerisi belki de hepimizin kaçındığı yağların faydasıyla ilgili. ABD’de yapılan araştırmaya konu olan yağların aslında kaçınılması gerekmeyen besinler olduğu kesinleşti. Detaylar haberimizde.
23.02.2024 Genel Sağlık
Canan Karatay 'Safra kesesi alınanlar yemesin' dedi! Bağırsakları mahvediyormuş
Canan Karatay 'Safra kesesi alınanlar yemesin' dedi! Bağırsakları mahvediyormuş Düzenli bir sindirim sistemine sahip olmak için öncelikli olarak birçok organın iyi çalıştığından emin olunması gerekir. Prof. Dr. Canan Karatay eksik organların bağışıklık sisteminde ne gibi sorunlara yol açabileceğini ve alınabilecek önlemleri tek tek anlattı.
21.02.2024 Genel Sağlık
‘Evlilik güzel ilerliyor’
‘Evlilik güzel ilerliyor’ Tuğçe Kandemir, KKTC’deki Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel’de sahne aldı.
19.02.2024 Cadde
Bakan Bak'tan Fenerbahçe Beko'ya tebrik mesajı!
Bakan Bak'tan Fenerbahçe Beko'ya tebrik mesajı! Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, ING Türkiye Kupası'nın şampiyonu Fenerbahçe Beko'yu tebrik etti.
18.02.2024 Skorer
Canan Karatay 'Yemek sonrası çay zehir' dedi! İçine şeker yerine tereyağ atın
Canan Karatay 'Yemek sonrası çay zehir' dedi! İçine şeker yerine tereyağ atın Hemen herkes uzun ve yorucu bir günün arından yemek sonrası içeceği sıcak bir bardak çayın hayalini kurar. Neredeyse Türkiye'de yaşayan birçok kişinin en büyük keyiflerinden biri olan bu davranış Canan Karatay'a göre yanlış. Yemekten sonra içilen çayın zehir olduğunu söyleyen Karatay, neden böyle diyor? İşte cevabı...
17.02.2024 Genel Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Karatay ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.