Kaka

Kaka

Son dakika kaka haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kaka gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kaka haber sayfamızda...

Kaka

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.689 kaka haberi bulunmuştur.
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
3.03.2024 Diğer
Sivasspor'da Fenerbahçe maçı mesaisi devam etti!
Sivasspor'da Fenerbahçe maçı mesaisi devam etti! Süper Lig'in 14'üncü haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek Sivasspor'da hazırlıklar bugün gerçekleştirilen antrenmanla sürdürüldü.
1.12.2023 Sivasspor
Carlo Ancelotti, Jude Bellingham'ı Kaka'ya benzetti!
Carlo Ancelotti, Jude Bellingham'ı Kaka'ya benzetti! Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Jude Bellingham'ın Kaka'ya benzediğini dile getirdi.
1.12.2023 İspanya La Liga
'Kurtuluş'un hikayesi! Depremi anne karnında atlattı... 'Böyle bir hastalığı ilk kez duyduk'
'Kurtuluş'un hikayesi! Depremi anne karnında atlattı... 'Böyle bir hastalığı ilk kez duyduk' Kahramanmaraş'ta 6 Şubat depremini anne karnında atlatan ve üç gün boyunca tepki vermeyen Kurtuluş, 5 bin doğumda bir görülen hastalıkla dünyaya geldi.
1.11.2023 Haberler
'Kurtuluş'un hikayesi! Depremi anne karnında atlattı... 'Böyle bir hastalığı ilk kez duyduk'
'Kurtuluş'un hikayesi! Depremi anne karnında atlattı... 'Böyle bir hastalığı ilk kez duyduk' Kahramanmaraş'ta 6 Şubat depremini anne karnında atlatan ve üç gün boyunca tepki vermeyen Kurtuluş, 5 bin doğumda bir görülen hastalıkla dünyaya geldi.
1.11.2023 Gündem
Sürekli kusma şikayeti ile gittiler! 3 günlük bebekleri apar topar ameliyata alındı
Sürekli kusma şikayeti ile gittiler! 3 günlük bebekleri apar topar ameliyata alındı Şırnak’ta bir ay önce dünyaya gelen ve on iki parmak bağırsağı kapalı doğan İnan bebek, Şırnak Devlet Hastanesinde yapılan ameliyat ile sağlığına kavuştu.
17.10.2023 Haberler
Sürekli kusma şikayeti ile gittiler! 3 günlük bebekleri apar topar ameliyata alındı
Sürekli kusma şikayeti ile gittiler! 3 günlük bebekleri apar topar ameliyata alındı Şırnak’ta bir ay önce dünyaya gelen ve on iki parmak bağırsağı kapalı doğan İnan bebek, Şırnak Devlet Hastanesinde yapılan ameliyat ile sağlığına kavuştu.
17.10.2023 Gündem
Morutan'ın sözleşmesindeki madde ortaya çıktı! Galatasaray, FIFA'ya şikayet edilmişti
Morutan'ın sözleşmesindeki madde ortaya çıktı! Galatasaray, FIFA'ya şikayet edilmişti Steaua Bükreş, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne katılmasının ardından Morutan için 1 milyon euroluk bonusun ödenmemesi sonrası sarı-kırmızılıları FIFA'ya şikayet etmişti. Sözleşmedeki detay ortaya çıktı.
29.09.2023 Galatasaray
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir?
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir? Türkçede sıklıkla karşılaştığımız konulardan birisi de deyimler ve atasözleridir. Kalıplaşmış söz öbekleri olarak da bilinen deyimler kendilerine özgü anlamlar taşır. Yazıldıkları kelimelerde farklı anlamlar taşıyan deyimler uzun uzun anlatılmak istenen ifadelerin kısaca aktarılmasında büyük yarar sağlar. Birden fazla anlamları bulunan deyimlerin sayısı oldukça fazladır. Bazılarını anlamak kolay olsa da bazı deyimler anlaşılması zordur. Kalıplaşmış kelimelerden oluşan deyimler okullarda da Türkçe derslerinde öğrencilerin karşılarına çıkar. A’dan Z’ye dilimizde onlarca deyim vardır. Deyimler ve anlamları ile ilgili araştırma içerisindeyseniz sizin için en çok bilinen, kalıplaşmış, kıza ve uzun açıklamalı deyim örneklerini derledik…
26.09.2023 Eğitim
İspanyol gazeteciden olay Arda Güler yorumu! 'Gençlere şans vermez'
İspanyol gazeteciden olay Arda Güler yorumu! 'Gençlere şans vermez' Real Madrid’i takip eden gazeteci Diego Plaza, Arda Güler’in transferini ve eflatun-beyazlı ekipte neler yapabileceğini yorumladı. Plaza, “Real Madrid formasını giymek için gereken özelliklere sahip olduğu konusunda taraftarı ikna etmek Arda’nın elinde” dedi
23.07.2023 Fenerbahçe
Real Madrid'de Arda Güler çılgınlığı! Benzema'yı geçti, kulüp rekorunu kırdı
Real Madrid'de Arda Güler çılgınlığı! Benzema'yı geçti, kulüp rekorunu kırdı Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, İspanya'yı adeta salladı. İspanyol devinin, ezeli rakibi Barcelona'ya transfer çalımı atarak kadrosuna kattığı genç yetenek için düzenlenen imza töreni büyük ilgi gördü. Arda Güler'in transferiyle bir kulüp rekoru da kırılmış oldu. İşte detaylar...
8.07.2023 İspanya La Liga
Dünyaca ünlü yıldızlar, İstanbul gecelerinde!
Dünyaca ünlü yıldızlar, İstanbul gecelerinde! İstanbul, Premier Lig devi Machester City ile İtalyan ekibi Inter'in kozlarını paylaştığı UEFA Şampiyonlar Ligi finali öncesinde farklı etkinliklere ev sahipliği yaptı. Dünya futboluna damga vurmuş isimler, Acun Ilıcalı'nın organize ettiği 'Şampiyonlar Ligi Efsaneler Turnuvası'nda mücadele etti. Turnuvada top koşturan Brezilya Milli Takımı'nın eski yıldızları, gece geç saatlerde soluğu Kuruçeşme'de aldı.
11.06.2023 Cadde
Inter'de büyük yıkım! Sahada çöktü kaldı
Inter'de büyük yıkım! Sahada çöktü kaldı 2023 Şampiyonlar Ligi finali Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanırken Manchester City şampiyonluğa ulaştı. İtalyan ekibi Inter'de büyük yıkım yaşandı.
11.06.2023 Şampiyonlar Ligi
Şampiyonlar Ligi finalinde yıldızlar geçidi! Fatih Terim'in torunu seremonide
Şampiyonlar Ligi finalinde yıldızlar geçidi! Fatih Terim'in torunu seremonide Şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yapan Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yıldızlar geçidi yaşandı. Dünya yıldızları ve yolu Türkiye'den geçen futbolcular final maçına akın etti. Seremonide ise Fatih Terim'in torunu detayı dikkat çekti.
11.06.2023 Şampiyonlar Ligi
Volkan Demirel'den, takım arkadaşlarına güldüren sitem!
Volkan Demirel'den, takım arkadaşlarına güldüren sitem! Şampiyonlar Ligi Efsaneler Turnuvası'nda dünya futbolcunun unutulmaz futbolcuları bir araya geldi. Acun Ilıcalı'nın organize ettiği turnuvada Volkan Demirel'in sözleri gündem oldu.
10.06.2023 Futbol
Medipol Başakşehir'de Emre Belözoğlu'nun yerine gelecek isim belli oldu! Prensip anlaşmasına varıldı
Medipol Başakşehir'de Emre Belözoğlu'nun yerine gelecek isim belli oldu! Prensip anlaşmasına varıldı Medipol Başakşehir, gelecek sezon Hull City'nin başına geçmesi beklenen Emre Belözoğlu'nun veliahtını belirledi. Süper Lig'den geçen sezon fırtına estiren başarılı teknik direktör ile prensip anlaşmasına varıldı.
25.05.2023 Basaksehir
Mert Aydın yazdı: Fantezi futbol! Ya Terim ayrılsaydı?
Mert Aydın yazdı: Fantezi futbol! Ya Terim ayrılsaydı? Futbolda öyle dönüm noktaları vardır ki bazen “acaba olmasaydı” ya da “Öyle olsa ne olurdu?” diye düşünülür.
16.04.2023 Futbol
Türk futbol ailesi depremzedeler için 'Omuz Omuza'
Türk futbol ailesi depremzedeler için 'Omuz Omuza' Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu'nun deprem felaketi nedeniyle, dayanışma ve yardım amacıyla düzenlediği "Omuz Omuza" kampanyası ortak canlı yayını gerçekleştirildi. 'Omuz Omuza' kampanyasında düzenlenen canlı yayın sırasında 845 milyon 700 bin TL toplandı.
1.03.2023 Futbol
Bakan Kasapoğlu'ndan 'Omuz Omuza' kampanyası paylaşımı!
Bakan Kasapoğlu'ndan 'Omuz Omuza' kampanyası paylaşımı! Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu sosyal medyada hesabından 'Omuz Omuza' kampanyası için paylaşımda bulundu.
1.03.2023 Diğer
Guardiola'dan şaşırtan Haaland sözleri: Messi gibi değil
Guardiola'dan şaşırtan Haaland sözleri: Messi gibi değil İngiliz devi Manchester City'nin başarılı teknik direktörü Pep Guardiola, takımın yıldızı Erling Haaland hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
Gent'in stadı Türk bayrağıyla aydınlatıldı
Gent'in stadı Türk bayrağıyla aydınlatıldı Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve birçok ilde hissedilen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Belçika ekibi KAA Gent'ten destek geldi.
7.02.2023 Futbol
Kaka: Kalbim depremden etkilenenlerle birlikte
Kaka: Kalbim depremden etkilenenlerle birlikte Brezilyalı eski futbolcu Kaka, Türkiye'de meydana gelen deprem felaketi sonrasında bir paylaşım yaptı.
6.02.2023 Diğer
Dünya yıldızlarından Pele'ye duygusal veda: Ebedi kral, hoşça kal
Dünya yıldızlarından Pele'ye duygusal veda: Ebedi kral, hoşça kal Brezilya ve dünya futbolunun gelmiş geçmiş en büyük futbolcularından olan Pele dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Dünya yıldızları efsane isme veda mesajları paylaştı. Cristiano Ronaldo, Mbappe, Haaland, Mesut Özil, Messi ve Neymar gibi dünya yıldızları efsane isim için duygusal mesajlar yayınladı.
30.12.2022 Dünyadan Futbol
Ebrima Colley: Bana 'Kaka' lakabını takarlardı
Ebrima Colley: Bana 'Kaka' lakabını takarlardı Fatih Karagümrük, Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig'e verilen arayı Antalya'da değerlendirdi. Karagümrük’ün Atalanta’dan kiraladığı 22 yaşındaki başarılı kanat oyuncusu Ebrima Colley, Misli TV'ye özel açıklamalarda bulundu.
22.12.2022 Karagümrükspor
Joao Felix'ten transfer iddialarına cevap
Joao Felix'ten transfer iddialarına cevap Portekizli futbolcu Joao Felix, Fas maçı öncesi yaptığı basın toplantısında Atletico Madrid'den ayrılacağına yönelik haberlerin çıkmasıyla ilgili gelen soruya cevap verdi.
9.12.2022 Dünya Kupası

Benzer Haber Etiketleri

Kaka ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.