Juventus

Juventus

Son dakika Juventus haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Juventus gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Juventus haber sayfamızda...

Juventus

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.465 juventus haberi bulunmuştur.
Juventus, Cagliari deplasmanında takıldı!
Juventus, Cagliari deplasmanında takıldı! Serie A'nın 33'üncü haftasında Cagliari ile Juventus puanları paylaştı.
19.04.2024 İtalya Serie A
Juventus'un transferdeki hedefi Albert Gudmundsson!
Juventus'un transferdeki hedefi Albert Gudmundsson! Juventus'un Albert Gudmundsson'un menajeriyle temas kurduğu öğrenildi.
19.04.2024 İtalya Serie A
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
19.04.2024 Futbol
Fenerbahçe - Olympiakos maçında skandal! El hareketini hakem görmedi
Fenerbahçe - Olympiakos maçında skandal! El hareketini hakem görmedi Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Olympiakos'u konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısında Olympiakoslu futbolcu skandal bir harekete imza attı.
18.04.2024 Konferans Ligi
Fenerbahçe Beko, Beşiktaş Emlakjet'i farklı geçti!
Fenerbahçe Beko, Beşiktaş Emlakjet'i farklı geçti! Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde ertelenen 25'inci hafta mücadelesinde Beşiktaş Emlakjet'i 87-66'lık skorla mağlup etti.
Elif Şahin: Bundan daha iyi bir Eczacıbaşı istiyorum!
Elif Şahin: Bundan daha iyi bir Eczacıbaşı istiyorum! Eczacıbaşı Dynavit'in yıldızı Elif Şahin, Fenerbahçe Opet maçının ardıdnan konuştu.
18.04.2024 Voleybol
Juventus'un yıldızı Beşiktaş yolunda! Transfer görüşmeleri başladı
Juventus'un yıldızı Beşiktaş yolunda! Transfer görüşmeleri başladı Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların, Juventus'un 31 yaşındaki yıldızıyla pazarlıklara başladığı öğrenildi.
18.04.2024 Beşiktaş
Massimiliano Allegri: Eleştiriler ilk kez olmuyor!
Massimiliano Allegri: Eleştiriler ilk kez olmuyor! Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri açıklamalarda bulundu.
18.04.2024 İtalya Serie A
Beşiktaş'ta Ante Rebic rest çekti! 'Paramı almadan gitmem'
Beşiktaş'ta Ante Rebic rest çekti! 'Paramı almadan gitmem' Beşiktaş'ın sezon başında Milan'dan kadrosuna kattığı Ante Rebic bu sezon beklentilerin altında kaldı. Siyah-beyazlı takımda gelecek sezon kadroda düşünülmeyen başarılı futbolcunun rest çektiği aktarıldı.
18.04.2024 Beşiktaş
Hakan Çalhanoğlu'ndan Arda Turan itirafı! Kenan Yıldız vurgusu: Ballon d'Or adayı olabilir
Hakan Çalhanoğlu'ndan Arda Turan itirafı! Kenan Yıldız vurgusu: Ballon d'Or adayı olabilir Inter'de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu suskunluğunu bozdu. Arda Turan'la ilgili itirafı dikkat çeken Hakan Çalhanoğlu, Kenan Yıldız'la ilgili övgüde bulundu.
18.04.2024 İtalya Serie A
Ronald Araujo, İlkay Gündoğan'a cevap verdi! 'Değerlerim var'
Ronald Araujo, İlkay Gündoğan'a cevap verdi! 'Değerlerim var' Barcelona'nın yıldızı Ronald Araujo, PSG maçının ardından İlkay Gündoğan'ın kendisiyle ilgili yaptığı açıklamalara cevap verdi.
18.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Galatasaray yıldızını Brezilya'da buldu! Arjantinli on numara gündemde
Galatasaray yıldızını Brezilya'da buldu! Arjantinli on numara gündemde Galatasaray'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların, Brezilya'da kariyerini sürdüren Arjantinli on numara ile ilgilendiği aktarıldı.
18.04.2024 Galatasaray
Juventus'a Ronaldo darbesi! İşte ödenecek tazminat
Juventus'a Ronaldo darbesi! İşte ödenecek tazminat Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da futbol yaşamını sürdüren Portekizli efsane oyuncudan eski takımı Juventus'a kötü haber geldi. CR7 eski takımına açtığı davayı kazandı.
18.04.2024 İtalya Serie A
Dejan Radonjic: Daha iyisini yaparak şampiyonluğunu hedefliyoruz!
Dejan Radonjic: Daha iyisini yaparak şampiyonluğunu hedefliyoruz! Bahçeşehir Koleji Başantrenörü Dejan Radonjic, NINERS Chemnitz maçının ardından konuştu.
17.04.2024 Basketbol
Cristiano Ronaldo'ya Juventus'tan dev tazminat!
Cristiano Ronaldo'ya Juventus'tan dev tazminat! Juventus'a dava açan Cristiano Ronaldo'nun rekor bir tazminat kazandığı öğrenildi.
17.04.2024 İtalya Serie A
Mehmet Topal şampiyonluk maçını açıkladı! Fenerbahçe iddiası: Yapabilecek gücü var
Mehmet Topal şampiyonluk maçını açıkladı! Fenerbahçe iddiası: Yapabilecek gücü var Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Mehmet Topal, UEFA Konferans Ligi'ndeki Olympiakos maçı öncesi konuştu. Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendiren eski futbolcu dikkat çeken ifadeler kullandı.
17.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da Yunus Akgün bilmecesi! Transfer kararı ortaya çıktı
Galatasaray'da Yunus Akgün bilmecesi! Transfer kararı ortaya çıktı Galatasaray'ın sezon başında kiralık olarak Leicester City'e gönderdiği Yunus Akgün'le ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Tecrübeli futbolcunun geleceğine dair kararının belli olduğu aktarıldı.
17.04.2024 Galatasaray
Mario Gomez'den eski takım arkadaşı Manuel Neuer'e dev övgü!
Mario Gomez'den eski takım arkadaşı Manuel Neuer'e dev övgü! Alman futbolunun efsanelerinden Mario Gomez, eski takım arkadaşlarından Manuel Neuer ile ilgili konuştu.
17.04.2024 Dünyadan Futbol
Iğdır FK'da Ali Ülgen ve Enes Keskin kararı!
Iğdır FK'da Ali Ülgen ve Enes Keskin kararı! TFF 2. Lig ekiplerinden Iğdır FK'da Enes Keskin ile Ali Ülgen süresiz kadro dışı bırakıldı.
17.04.2024 2.Lig
Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Olympiakos maçı öncesi müjdeyi verdi! Eleştirilere yanıt
Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Olympiakos maçı öncesi müjdeyi verdi! Eleştirilere yanıt Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal, Konferans Ligi çeyrek final rövanşında oynayacakları Olympiakos maçı öncesi konuştu.
17.04.2024 Fenerbahçe
Juventus'ta Kenan Yıldız'ın şaşırtan yeni maaşı ortaya çıktı!
Juventus'ta Kenan Yıldız'ın şaşırtan yeni maaşı ortaya çıktı! Juventus'ta forma giyen Milli futbolcu Kenan Yıldız'ın takımdaki geleceği netleşmeye başladı. İtalyan devinin 10 numaralı formayı emanet etmek istediği yıldız futbolcunun yeni sözleşme detayları ortaya çıktı.
17.04.2024 İtalya Serie A
Montella’nın hedefi belli! 'Türkiye'yi gururlandırmak istiyorum'
Montella’nın hedefi belli! 'Türkiye'yi gururlandırmak istiyorum' Almanya’da organize edilecek EURO2024’ten beklentilerin büyük olduğunu dile getiren Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, ‘Avrupa Şampiyonası’nda tüm Türkiye’yi gururlandırmak istiyorum’ dedi.
17.04.2024 Milli Takım
Kenan Yıldız imzayı atıyor! Resmi açıklama bekleniyor
Kenan Yıldız imzayı atıyor! Resmi açıklama bekleniyor Juventus, milli futbolcu Kenan Yıldız ile 2028 yılına kadar sürecek yeni bir sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.
15.04.2024 İtalya Serie A
Napoli'den Zaniolo'ya yakın takip! Dev transfer bütçesi
Napoli'den Zaniolo'ya yakın takip! Dev transfer bütçesi Nicolo Zaniolo'yu listesinde bulunduran Napoli'nin başkanı Aurelio De Laurentiis, transfer bütçelerini 100 milyon dolar olarak belirledi.
14.04.2024 Galatasaray
İtalya efsanesi Del Piero: 10 numarayı Kenan Yıldız'a verirdim
İtalya efsanesi Del Piero: 10 numarayı Kenan Yıldız'a verirdim İtalya Milli Takımı'nın ve Juventus'un unutulmaz ismi Del Piero, Kenan Yıldız için siyah-beyazlı kulübe öneride bulundu.
13.04.2024 İtalya Serie A

Benzer Haber Etiketleri

Juventus ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.