John Wick

John Wick

Son dakika John Wick haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan John Wick gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan John Wick haber sayfamızda...

John Wick

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 132 john wick haberi bulunmuştur.
'The Matrix' serisine beşinci film geliyor!
'The Matrix' serisine beşinci film geliyor! Tüm dünyada büyük bir başarı yakalayan 'The Matrix' serisinin dördüncü filmi 2021'de vizyona girmiş; serinin son halkasını beğenenler kadar eleştirenler de olmştu. 'The Matrix Resurrections'ın üzerinden üç yıl geçmişken, serinin beşinci filmine yeşil ışık yakıldı.
5.04.2024 Cadde
Acı çekme eşiği yüksekler için
Acı çekme eşiği yüksekler için Dev Patel de oyunculuktan yönetmenliğe geçenler kervanına katıldı. İlk uzun metrajlı filmi “Monkey Man/Maymun Adam”da “John Wick” serisini anımsatan bir aksiyona imza atıyor.
5.04.2024 Kültür Sanat
Perdenin en sevimli oyuncuları
Perdenin en sevimli oyuncuları Bazen filmin başkahramanlarından rol çalan, bazen de başrolün ta kendisi olan köpek dostlarımız arasında kimler yok ki…
31.03.2024 Kültür Sanat
John Wick 4 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? John Wick 4 filmi bu akşam ilk kez TV’de!
John Wick 4 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? John Wick 4 filmi bu akşam ilk kez TV’de! John Wick 4 filmi konusu ve oyuncularıyla merak ediliyor. John Wick 4 serisinin dördüncü filmi bu akşam ilk kez televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Aksiyon ve gerilim sevenlerin heyecanla beklediği John Wick 4 filminin yönetmen koltuğunda Chad Stahelski oturuyor. Peki, John Wick 4 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?
28.02.2024 Bilgi Rehberi
CANiK yeni ürünüyle Hollywood’a adım attı
CANiK yeni ürünüyle Hollywood’a adım attı Hafif ve orta kalibre silah üreticisi CANiK, 2024 yılına ABD’de gerçekleştirdiği bir lansmanla başladı.
27.01.2024 Ekonomi
Başka ‘koç’ların dünyası
Başka ‘koç’ların dünyası Doğu Demirkol’un senaryosunu yazıp başrolünü üstlendiği “Yaşam Koçu” kişisel gelişim, enerji, şifalanmak gibi modern zaman kavramlarını tiye alıyor.
12.01.2024 Kültür Sanat
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Google'da 2023'te dünyada ve Türkiye'de en çok neler arandı?
Google'da 2023'te dünyada ve Türkiye'de en çok neler arandı?  Google, 2023 yılı arama trendlerini paylaştı.
12.12.2023 Dünya
Altın Küre’de sürpriz yok
Altın Küre’de sürpriz yok Altın Küre adayları açıklandı. Usta isim Martin Scorsese imzalı “Killers of the Flower Moon” öne çıkarken yeni kategori Gişe Başarısı’nda “Barbie” ile “Oppenheimer” yarışıyor.
12.12.2023 Kültür Sanat
Huzur arıyorum, insanlık arıyorum
Huzur arıyorum, insanlık arıyorum Antoine Fuqua’nın yönettiği ve başrolünde Denzel Washington’ın yer aldığı “The Equalizer 3/Adalet 3: Son” adlı film yaklaşık 10 senelik seriye son noktayı koyarken aksiyondan çok, huzur bulmaya odaklı duygusal bir hikâye anlatıyor.
1.09.2023 Kültür Sanat
Dijital dünyanın analog kahramanı
Dijital dünyanın analog kahramanı “Mission: Impossible” serisinin yedinci filminde Ethan Hunt yapay zekâ ile mücadele ederken Tom Cruise dublörsüz aksiyon sahneleriyle yine hayranlığımızı kazanıyor.
16.07.2023 Kültür Sanat
Beyaz perde açık havada açılıyor
Beyaz perde açık havada açılıyor Sıcak yaz gecelerini açık havada film izleyerek geçirmenin tam zamanı. Kaçırdıklarınız ve yeniden izlemek istedikleriniz için...
9.07.2023 Kültür Sanat
Tatil sezonunu açtı! Aslıhan Karalar fiziğiyle göz kamaştırdı
Tatil sezonunu açtı! Aslıhan Karalar fiziğiyle göz kamaştırdı 2017 yılında Best Model Of Turkey ve Best Model of The World birincisi olan, 'Kuruluş Osman' dizisinde canlandırdığı 'Burçin Hatun' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Aslıhan Karalar, yaz sezonunu açtı. Tatil için Gündoğan'a giden ünlü isim objektiflere takıldı. 24 yaşındaki Karalar kusursuz fiziğiyle tüm bakışları üzerine topladı.
27.01.2024 Cadde
‘Rafadan Tayfa Galaktik Tayfa’ gişe lideri
‘Rafadan Tayfa Galaktik Tayfa’ gişe lideri 2023’ün ilk altı ayını geride bırakırken Türkiye’nin vizyon karnesi de netleşti. 167 yeni filmin vizyona girdiği altı ayda toplam izleyici sayısı 15 milyon 864 bin 802’ye ulaştı ama geçen yıla göre yaklaşık yedi milyon azaldı.
3.07.2023 Kültür Sanat
Her yaşın ayrı bir macerası var
Her yaşın ayrı bir macerası var 40 senedir hayatımızda olan Indiana Jones, beşinci macerasıyla nostaljik bir yolculuğa çıkarıyor sinemaseverleri. 80’indeki Harrison Ford’u yüzündeki derin kırışıklıklarla koştururken izlemek duygulandırıyor.
2.07.2023 Kültür Sanat
Ünlü oyuncu nafaka mücadelesinde zafer kazandı!
Ünlü oyuncu nafaka mücadelesinde zafer kazandı! 'Gothika', 'James Bond: Başka Gün Öl' ve 'John Wick: Parabellum' gibi yapımlara yer alan dünyaca ünlü oyuncu Halle Berry, uzun süredir yüksek miktarlarda nafaka ödediği eski sevgilisi ve Nahla Ariela adını verdiği kızının babası olan Gabriel Aubry'ye karşı mahkemede zafer kazandı.
29.05.2023 Cadde
Yapım şirketi duyurdu: 'John Wick 5' geliyor!
Yapım şirketi duyurdu: 'John Wick 5' geliyor! Chad Stahelski'nin yönettiği 'John Wick: Chapter 4', 24 Mart'ta vizyona girmesiyle bugüne kadar küresel gişede 300 milyon doları aştı. Bu yılın en iddialı yapımlarından olan John Wick 4'ün başarısının ardından 'Yeni film gelecek mi?' soruları gelmişti. Filmin yapım şirketi serinin hayranlarını sevindirecek bir haber verdi.
29.05.2023 Cadde
Hızlı ve ailesi için öfkeli
Hızlı ve ailesi için öfkeli Sevilen serinin yeni filmi “Fast X/Hızlı ve Öfkeli 10”, 140 dakika boyunca neredeyse durmaksızın seyirciyi aksiyona dahil ederken bir yanda da aile üzerine duygusal bir hikâye anlatıyor.
19.05.2023 Kültür Sanat
Kanserle savaşını anlattı! 'Yemek yiyemedim, 35 kilo verdim'
Kanserle savaşını anlattı! 'Yemek yiyemedim, 35 kilo verdim' Son olarak 'Citadel' adlı yapımda yer alan ünlü oyuncu Stanley Tucci, ağız kanseriyle olan savaşını anlattı. Aylar boyunca yemek yiyemediğini ve çok fazla kilo verediğini söyleyen Tucci, eski eşini meme kanserinden kaybetmiş olmasından dolayı 'dehşete düştüğünü' açıkladı.
3.05.2023 Cadde
Aslıhan Karalar: Silahlı sahnelerde zorlanmadım
Aslıhan Karalar: Silahlı sahnelerde zorlanmadım Başrollerini Aslıhan Karalar ve Selçuk Kılıç'ın paylaştığı 'Money Talks' (Para Konuşur) filminin çekimleri tamamlandı. Karalar ve Kılıç, önceki akşam Kağıthane ART Stüdyoları’nda afiş çekimi için objektiflerin karşısına geçti.
15.04.2023 Cadde
'John Wick' oyuncusu Lance Reddick'in ölüm nedeni belli oldu! Ailesi itiraz etti
'John Wick' oyuncusu Lance Reddick'in ölüm nedeni belli oldu! Ailesi itiraz etti Dünyaca ünlü 'John Wick' serisinde 'otel müdürü Charon' karakteriyle geniş bir hayran kitlesi edinen Lance Reddick, 17 Mart'ta Los Angeles kentindeki evinde yaşamını yitirmişti. ABD'li aktörün ölüm belgesi ortaya çıktı. Reddick'in ailesi ise ölüm raporundaki bulgulara itiraz etti. Oyuncunun avukatının açıklaması akılları karıştırdı.
8.04.2023 Cadde
Keanu Reeves'ten 'John Wick 4' filmindeki figüranlara ilginç hediye!
Keanu Reeves'ten 'John Wick 4' filmindeki figüranlara ilginç hediye! Dünyaca ünlü 'Matrix' ve 'John Wick' serilerinin Kanadalı yıldızı Keanu Reeves'in, 'John Wick 4'ün (John Wick: Chapter 4) dublör ve figüran ekibine özel hediyesi ile bir kez daha dikkatleri üzerine çekti. Vizyona girdiği andan itibaren gişenin zirvesine yer alan filmin 58 yaşındaki başrol oyuncusu, dublör ekibine daha önce de pahalı hediyeler vermişti.
1.04.2023 Cadde
Keanu Reeves yaşadığı son mutluluk anını paylaştı! 'Gülümsüyorduk, harika hissediyorduk'
Keanu Reeves yaşadığı son mutluluk anını paylaştı! 'Gülümsüyorduk, harika hissediyorduk' Dünyaca ünlü 'Matrix' ve 'John Wick' serilerinin Kanadalı yıldızı Keanu Reeves, özel hayatını gözlerden uzak yaşamasıyla bilinmesine rağmen; yaklaşık 4 yıldır aşk yaşadığı Alexandra Grant ile ilgili konuştu. 'Yaşadığı en son mutluluk anı' sorulan ünlü isim, sevgilisiyle yaşadığı özel bir anı anlatmasıyla adından söz ettirdi.
29.03.2023 Cadde
Keanu Reeves'ten 'John Wick 4' itirafı: Dublörün kafasını yardım
Keanu Reeves'ten 'John Wick 4' itirafı: Dublörün kafasını yardım Dünyaca ünlü oyuncu Keanu Reeves, serinin son filmi olan 'John Wick 4'ün çekimleri esnasında meydana gelen kazalarla ilgili ilk kez konuştu. Film setinde tüm güvenlik önlemlerinin alındığını ve çekim ekibinin her zaman birbirine göz kulak olduğunu da sözlerine ekleyen Keanu Reeves, açıklamaları ile dikkat çekti.
27.03.2023 Cadde
Dövüş John Wick, dövüş
Dövüş John Wick, dövüş “John Wick” serisinin dördüncü filmi, 170 dakika boyunca seyirciye nefes alma fırsatı vermiyor ve soluk soluğa izlenen, koreografileriyle göz kamaştıran, stilize bir macera sunuyor.
24.03.2023 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

John Wick ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.