Jest

Jest

Son dakika jest haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan jest gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan jest haber sayfamızda...

Jest

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.786 jest haberi bulunmuştur.
Sibel Can'a iş insanı hayranından 87 bin TL'lik jest!
Sibel Can'a iş insanı hayranından 87 bin TL'lik jest! Ünlü şarkıcı Sibel Can, Ramazan Bayramı'nın üçüncü gününde Kıbrıs'ta sahne aldı. İsmini vermek istemeyen bir hayranı, ünlü şarkıcıya şaşırtan bir jest yaptı.
14.04.2024 Cadde
Selanik’teki Yeni Camii bayram için açıldı
Selanik’teki Yeni Camii bayram için açıldı Yunanistan, Selanik’te bulunan tarihi Yeni Camii’yi Ramazan Bayramı münasebetiyle ibadete açtı. Camide yaklaşık 100 kişi bayram namazı kıldı.
12.04.2024 Gündem
İlk ayak basan neden Barış Manço oldu? Bir Türk'ün bile yaşamadığı köy: Turkeye
İlk ayak basan neden Barış Manço oldu? Bir Türk'ün bile yaşamadığı köy: Turkeye İki farklı rivayet, kazanılan büyük bir zafer ve Hollanda’nın göbeğinde 'Türkiye' isimli köy! İlk Türk ziyaretçisi Barış Manço olan bu köy, 412 yıldır göndere çekilmiş ay yıldız gölgesinde yaşıyor. Üstelik yaşananların hepsi, birbirini İspanyollardan koruyan Türk ve Hollandalıların barış dolu duygularının vücut bulmuş hali.
12.04.2024 Yaşam
Juventus'tan Kenan Yıldız'a büyük jest! Del Piero'nun izinden gidecek
Juventus'tan Kenan Yıldız'a büyük jest! Del Piero'nun izinden gidecek İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'un gelecek sezon Kenan Yıldız'a 10 numaralı formayı vermeyi planladığı aktarıldı.
10.04.2024 İtalya Serie A
Mümtehine Suresi Oku: Mümtehine Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali
Mümtehine Suresi Oku: Mümtehine Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali Mümtehine suresi, Kur’an-ı Kerim’in 60. suresidir. Sure toplam 13 ayetten oluşmaktadır. Mümtehine suresi tamamının Medine’de indirildiğine inanılır. Mushaftaki sırada altmışıncı, iniş sırasına göre doksan birinci suredir. Mümtehine suresi, Haşr suresinden sonra, Saf suresinden önce gelmektedir.
4.04.2024 Sureler
David Beckham'dan romantik jest! Victoria Beckham'a aldığı hediye çok konuşuldu
David Beckham'dan romantik jest! Victoria Beckham'a aldığı hediye çok konuşuldu Futbol oynadığı dönemde dünyanın en başarılı oyuncuları arasında gösterilen David Beckham, eşi Victoria Beckham'a yaptığı jestlerle magazin gündeminde adından söz ettiriyor. Yıldız isim, son olarak ayağını kıran eşine aldığı hediye ile gündem oldu.
31.03.2024 Cadde
Juventus'ta Kenan Yıldız için radikal karar! Milli yıldıza büyük onur
Juventus'ta Kenan Yıldız için radikal karar! Milli yıldıza büyük onur Juventus'un genç futbolcusu Kenan Yıldız'la ilgili çarpıcı bir karara imza attığı öne sürüldü. Serie A devinin 18 yaşındaki Türk futbolcuyu onurlandıracağı aktarıldı.
29.03.2024 İtalya Serie A
Hande Baladın'da kaptanlık gördüm! Eda Erdem'den Melissa Vargas'a jest
Hande Baladın'da kaptanlık gördüm! Eda Erdem'den Melissa Vargas'a jest Eğlence voleybol programı Sonradan Voleybol Gurmesi'nde hem haftanın viral videoları hem de çok konuşulan olaylar mercek altına alındı. Skorer'den Serkan Özen'in sunduğu programda; Hande Baladın'ın isyanı, Stysiak'ın Gizem Örge ve Aslı Kalaç'a sabotajı, Eda Erdem'in Melissa Vargas'a jesti, saha içinde yapılan evlilik teklifine kadar birçok viral değerlendirildi.
28.03.2024 Diğer Sporlar
Roma'da aşk kokusu var! İbrahim Çelikkol ve Natali Yarcan birinci yıllarını kutladı
Roma'da aşk kokusu var! İbrahim Çelikkol ve Natali Yarcan birinci yıllarını kutladı Son olarak Kuş Uçuşu dizisinde Birce Akalay ile birlikte rol alan İbrahim Çelikkol, magazin gündeminde adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü oyuncu, bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Natali Yarcan ile Roma'da yıl dönümü kutladı.
25.03.2024 Cadde
Tanyeli'den Fenerbahçe'ye teşekkür: Moralimi yerlerden göklere çıkardınız
Tanyeli'den Fenerbahçe'ye teşekkür: Moralimi yerlerden göklere çıkardınız Pankreas kanseriyle mücadele eden oryantal Tanyeli'ye Fenerbahçe Spor Kulübü tüm takım futbolcularının imzaladığı forma gönderdi. O anları yayımlayan Tanyeli, yaşadığı mutluluğu; "Moralimi yerlerden göklere çıkardınız. Çok duygulandım, çok teşekkür ederim" sözleriyle dile getirdi.
18.03.2024 Cadde
Hatay’a 30 okul yaptıracaklar
Hatay’a 30 okul yaptıracaklar Deprem döneminde AHBAP Derneği’yle yardımlarda bulunan Haluk Levent, son olarak Hatay’a 30’a yakın okulun yapılmasına vesile olacak.
14.03.2024 Cadde
Haluk Levent, Hatay'da 30'a yakın okul yaptıracak!
Haluk Levent, Hatay'da 30'a yakın okul yaptıracak! 6 Şunat 2023'te Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen depremlerin ardından ünlü şarkıcı Haluk Levent, afet bölgesine en çok yardım götüren ünlülerden biri olmuştu. Levent'in yaptığı yeni bir iş birliği anlaşmasıyla depremde en büyük hasarı alan şehirlerden biri olan Hatay'a 30'a yakın okul açacağı ortaya çıktı.
14.03.2024 Cadde
Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Ramazan mesajı yayınladı
Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Ramazan mesajı yayınladı Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Ramazan ayının başlaması nedeniyle, sosyal medya hesabından Almanca, Türkçe ve Arapça dillerinde görüntülü mesaj yayınladı.
11.03.2024 Dünya
Türkiye, Avrupa'ya 'akrep serumu' ihraç edecek
Türkiye, Avrupa'ya 'akrep serumu' ihraç edecek Akrep sokması vakalarının tedavisinde kullanılan akrep serumunu (panzehir) 1950 yılından bu yana üreten Türkiye, şimdi ihracata hazırlanıyor. Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü'nce üretilen panzehir için bazı Avrupa ülkelerinden talep geldi. Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Biyolojik Ürünler Laboratuvarı Sorumlusu Veteriner Mehmet Ali Kanat, "Önümüzdeki dönemde Avrupa’nın bazı ülkelerine serumu göndermiş olacağız" dedi.
9.03.2024 Haberler
ÖZEL | Fenerbahçe'nin eski yıldızı Kim Min Jae gitti, Napoli bitti!
ÖZEL | Fenerbahçe'nin eski yıldızı Kim Min Jae gitti, Napoli bitti! Napoli şampiyonluk sonrası sezonda yedinci sıraya kadar geriledi. Takımdan ayrılan Kim Min Jae'nin yokluğunun savunmaya darbe vurduğu belirtiliyor.
9.03.2024 Fenerbahçe
Aboubakar video yolladı, montaj zannetti!
Aboubakar video yolladı, montaj zannetti! Vincent Aboubakar'ın adını kendi el yazısı ile yazarak cuma namazına giden Muhammed Emir Sönmez'e (9) Aboubakar videolu mesaj yolladı. Muhammed Emir, en büyük isteğinin Beşiktaşlı yıldız futbolcu Aboubakar ile görüşmek olduğunu söyledi. Sönmez, görüntüleri ilk başta montaj sandığını ifade etti.
9.03.2024 Beşiktaş
Olimpiyat hesabından Ebrar Karakurt'a jest! 'Gurur duydum'
Olimpiyat hesabından Ebrar Karakurt'a jest! 'Gurur duydum' Filenin Sultanları'nın yıldızı Ebrar Karakurt'a Olimpiyat resmi hesabından jest geldi. Ebrar paylaşımla ilgili duygularını dile getirdi.
9.03.2024 Voleybol
Burdurlu taksicilerden kadınlar gününde karanfilli jest
Burdurlu taksicilerden kadınlar gününde karanfilli jest Burdur’da hizmet veren bir taksi durağı kadınlar günü nedeniyle kadın müşterilerine karanfil hediye etti.
8.03.2024 Haberler
Meral Akşener: Siz bizi onaylarsanız yolumuza devam edeceğiz
Meral Akşener: Siz bizi onaylarsanız yolumuza devam edeceğiz İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Etimesgut Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katıldı.
2.03.2024 Gündem
‘Jest isteme işlerinden midem bulanıyor artık’
‘Jest isteme işlerinden midem bulanıyor artık’ İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,  Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde esnafı ziyaret etti. Akşener’e İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım, İYİ Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Fehmi Kandemir ve partililer de eşlik etti. Akşener, ziyaretin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
2.03.2024 Gündem
Akşener'den Özel'e 'Jest bekliyoruz' yanıtı: Midem bulanıyor artık
Akşener'den Özel'e 'Jest bekliyoruz' yanıtı: Midem bulanıyor artık İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'in "Jest bekliyoruz" sözlerine ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı.
1.03.2024 Haberler
Akşener'den Özel'e 'Jest bekliyoruz' yanıtı: Midem bulanıyor artık
Akşener'den Özel'e 'Jest bekliyoruz' yanıtı: Midem bulanıyor artık İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'in "Jest bekliyoruz" sözlerine ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı.
1.03.2024 Gündem
Bandırma'da engelli çifte jest: Elektrikli scooter gelin arabasına dönüştü
Bandırma'da engelli çifte jest: Elektrikli scooter gelin arabasına dönüştü Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, Bandırma Engelliler Derneği Başkanı Hüseyin Uçar, nikah masasına oturmaya hazırlanan görme engelli çifte bir sürpriz hazırlayarak elektrikli scooteri gelin arabasına dönüştürdü.
1.03.2024 Haberler
Esnafa kredi müjdesi: Limit 750 bin liraya çıkarıldı
Esnafa kredi müjdesi: Limit 750 bin liraya çıkarıldı Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Esnafa finansman destek kredisinde limitlerin artırıldığını belirterek, " genel işletme kredilerinde şahıs üst limitini 650 bin liradan 750 bin liraya yükselttik” dedi.
1.03.2024 Ekonomi
Vincenzo Montella'dan Arda Güler'i üzen yanıt
Vincenzo Montella'dan Arda Güler'i üzen yanıt A Millî Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella sponsorluk anlaşmasında açıklamalarda bulundu. İtalyan teknik adam, Real Madrid'de kariyerini sürdüren Arda Güler'le ilgili bir soruya dikkat çeken cevap verdi.
29.02.2024 Milli Takım

Benzer Haber Etiketleri

Jest ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.