İttifak

İttifak

Son dakika ittifak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ittifak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ittifak haber sayfamızda...

İttifak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.508 ittifak haberi bulunmuştur.
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali Bursa'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin maaş düzenlemesi için temmuz ayını işaret etti.
28.03.2024 Haberler
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali Bursa'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin maaş düzenlemesi için temmuz ayını işaret etti.
28.03.2024 Gündem
AK Parti'li Çelik'ten Özgür Özel'e 'Türkiye İttifakı' yanıtı
AK Parti'li Çelik'ten Özgür Özel'e 'Türkiye İttifakı' yanıtı CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 'Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye İttifakı'ndadır' sözlerine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik yanıt verdi.
28.03.2024 Gündem
‘Yeni dönemi beraber getirelim’
‘Yeni dönemi beraber getirelim’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır mitinginde “Gelin yeni bir dönemin kapılarını birlikte aralayalım. 31 Mart seçiminde partiler yarışmıyor. Burada yarışan eser ve hizmet siyasetiyle istismar ve pazarlık siyasetidir” dedi.
28.03.2024 Gündem
Cevdet Yılmaz'dan spekülasyon yapanlara yanıt: Seçim sonrası görecekler...
Cevdet Yılmaz'dan spekülasyon yapanlara yanıt: Seçim sonrası görecekler... Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Asrın İşadamları Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Yılmaz, "Dövize ulaşmakta bir problemimiz yok, dövize erişim finans erişim noktasında bir sorun yok. ihtiyacımız ne olmuş? Azalmış. Cari açığımız düşmüş. Döviz ihtiyacımız azalmış, dövize erişimimiz artmış, siyasi belirsizlikler azalmış ama buna rağmen bir takım çevreler spekülasyon yapmaya çalışıyorlar" dedi.
27.03.2024 Gündem
İYİ Parti İzmir adayı Ümit Özlale CNN Türk'te projelerini anlattı! 'İzmir CHP'nin kalesi değil'
İYİ Parti İzmir adayı Ümit Özlale CNN Türk'te projelerini anlattı! 'İzmir CHP'nin kalesi değil' İYİ Parti İzmir adayı Ümit Özlale CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini açıkladı. Özlale, "İzmir CHP'nin kalesi değildir. İzmir demokrasinin kalesidir. Sadece CHP'nin değil hiçbir partinin kalesi olduğunu düşünmüyorum. CHP İzmir'de her girdiği seçimde kazanır diye bir şey yok. Kale benzetmesine de şiddetle karşı çıkıyorum." ifadelerini kullandı.
27.03.2024 Gündem
'Kürtler CHP ile sıkı fıkı olmayı hazmedemiyor'
'Kürtler CHP ile sıkı fıkı olmayı hazmedemiyor' HÜR Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, “Kürtler adına siyaset yaptığını söyleyenlerin, Kürt sorununu var eden, bu sorunun oluşmasına neden olan CHP zihniyeti ile bu kadar sıkı fıkı olmasını, meseleden haberdar olan Kürtler hazmedemiyor” açıklamasını yaptı.
27.03.2024 Gündem
Erdoğan: Terörle mesafe koyan herkesle konuşuruz
Erdoğan: Terörle mesafe koyan herkesle konuşuruz Diyarbakır'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadeleye ilişkin yeni mesajlar verdi. "Terörle mesafe koyan herkesle konuşuruz" diyen Erdoğan, "85 milyonun huzuru için bir şey yapılacaksa, şimdi hemen yapılmalıdır. Türkiye'ye 40 yıl boyunca terörle bedel ödetildi, bir 40 yıl daha buna tahammülümüz yok." şeklinde konuştu.
27.03.2024 Haberler
KADİR SURESİ Oku: Kadir Gecesi Suresi Okunuşu (İnna Enzelnahü), Türkçe Anlamı (Meali), Arapça Yazılışı, Fazileti ve Tefsiri
KADİR SURESİ Oku: Kadir Gecesi Suresi Okunuşu (İnna Enzelnahü), Türkçe Anlamı (Meali), Arapça Yazılışı, Fazileti ve Tefsiri Kadir suresi İslam aleminde kandil ve Mübarek ramazan ayı içerisinde en fazla araştırma konusu olan sureler arasında yer alıyor. Kadir Suresi Kuran-ı Kerim'de yer alan 97. sure olarak bilinmektedir. Kadir Suresinde Kadir Gecesinin önemi ve Kuran-ı Kerim'in bu gece indirilmeye başlandığından bahsedilir. 5 ayeti kerimeden oluşan Kadir Suresi bu özel gecenin önemi bildirilmektedir. İlk ayeti kerimede doğrusu biz onu (Kuran-ı) Kadir gecesinde indirdik buyrulmuştur. İşte Kadir Suresi Türkçe meali ve Arapça okunuşunun yanı sıra diyanet tefsiri ve faziletini haberimizde bulabilirsiniz.
27.03.2024 Sureler
CHP'ye para sayma soruşturması! 'Görüntülerin merkezinde İmamoğlu var'
CHP'ye para sayma soruşturması! 'Görüntülerin merkezinde İmamoğlu var' AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, günlerdir gündemden düşmeyen CHP'deki para sayma görüntülerine ilişkin açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Gündem
Erdoğan: Terörle mesafe koyan herkesle konuşuruz
Erdoğan: Terörle mesafe koyan herkesle konuşuruz Diyarbakır'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadeleye ilişkin yeni mesajlar verdi. "Terörle mesafe koyan herkesle konuşuruz" diyen Erdoğan, "85 milyonun huzuru için bir şey yapılacaksa, şimdi hemen yapılmalıdır. Türkiye'ye 40 yıl boyunca terörle bedel ödetildi, bir 40 yıl daha buna tahammülümüz yok." şeklinde konuştu.
27.03.2024 Gündem
‘Sandıkta vicdan ittifakı olacak’
‘Sandıkta vicdan ittifakı olacak’ CHP Genel Başkanı Özel, Balıkesir için Ankara’da bir ittifak yapamadıklarını belirterek, CHP’nin Balıkesir adayı Ahmet Akın’a “Balıkesir’de sandığın başında Vicdan İttifakı olacak kardeşim. Bunu göreceksin” dediğini söyledi.
27.03.2024 Gündem
CHP Genel Başkanı Özgür Özel Bandırma'da halka seslendi
CHP Genel Başkanı Özgür Özel Bandırma'da halka seslendi CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir programı kapsamında Bandırma ilçesinde partisinin düzenlediği mitinge katıldı.
26.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP ile DEM arasında tam bir siyasi dalavere ortamı hakim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP ile DEM arasında tam bir siyasi dalavere ortamı hakim Yozgat'ta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP ile DEM arasında tam bir siyasi dalavere ortamının hakim olduğunu söyledi.
26.03.2024 Haberler
Akşener'den Özel'e: Bunun adına 'Yan gel Osman' denir
Akşener'den Özel'e: Bunun adına 'Yan gel Osman' denir İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Edirne Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi'nin CHP lehine çekilmesini isteyen Özgür Özel'e tepki gösterdi.
26.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP ile Dem arasında tam bir siyasi dalavere ortamı hakim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP ile Dem arasında tam bir siyasi dalavere ortamı hakim Yozgat'ta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP ile DEM arasında tam bir siyasi dalavere ortamının hakim olduğunu söyledi.
26.03.2024 Gündem
Moskova'da terör saldırısı! Kurtulmuş: Başka bir senaryonun parçası
Moskova'da terör saldırısı! Kurtulmuş: Başka bir senaryonun parçası Moskova’daki terör saldırısıyla ilgili konuşan Meclis Başkanı Kurtulmuş, " Burada da bazı ülkeler ‘vekil ülkeler’ olarak kullanılıyor, başka bir senaryonun parçası haline dönüştürülmeye çalışılıyor." dedi.
26.03.2024 Gündem
AK Parti’yi destekledi, disiplin kuruluna gönderildi! 'İstanbul adayını geri çeksinler'
AK Parti’yi destekledi, disiplin kuruluna gönderildi! 'İstanbul adayını geri çeksinler' AK Parti’yi ve partinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’u destekleyici ifadeleri sonrasında disiplin kuruluna gönderilen Yeniden Refah Partisi Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Abdurrahman Akyüz, partisinin AK Parti ile tekrardan ittifak kurması gerektiğini söyledi.
26.03.2024 Gündem
İmamoğlu kabul etti! Emirgan'daki villalar İmamoğlu İnşaat'a ait
İmamoğlu kabul etti! Emirgan'daki villalar İmamoğlu İnşaat'a ait İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,6 milyar TL değerinde 3 villasının olduğu ve bu villaları mal beyanında göstermediği iddialarına ilişkin açıklama geldi.
26.03.2024 Gündem
CHP ile İYİ Parti arasında Denizli gerilimi
CHP ile İYİ Parti arasında Denizli gerilimi Eski ittifak ortakları CHP ile İYİ Parti’nin Denizli milletvekilleri sosyal medya üzerinden tartıştı.
26.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: Sandığa güvenle gidilecek
Bakan Yerlikaya: Sandığa güvenle gidilecek İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Biz seçim öncesi, seçim günü ve seçim sonrasında da Allah'ın izniyle sizin iradenizin en güzel şekilde, en huzurlu ve güven ortamında sandığa tecelli etmesiyle ilgili canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
25.03.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan altılı masa tepkisi! 'Muhalefeti paylaşamayan iktidarı mı paylaşacaktı?'
Bakan Tunç'tan altılı masa tepkisi! 'Muhalefeti paylaşamayan iktidarı mı paylaşacaktı?' Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Ülkenin cumhurbaşkanlığına layık gördükleri birini kendi partilerinin başkanlığına layık görmediler, bir kenara ittiler. Demek ki bunlar iktidar olsalarmış vay halimizeymiş. Çünkü hemen kavgaya başlayacaklarmış. İktidarı paylaşmanın kavgasına başlayacaklardı. Muhalefeti paylaşamayan iktidarı mı paylaşacaktı" açıklamasında bulundu.
25.03.2024 Gündem
Bahçelievler’de dehşet! Annesini ve kız kardeşini katletti
Bahçelievler’de dehşet! Annesini ve kız kardeşini katletti Bahçelievler'de 10 gün önce cezaevinden izinli olarak çıkan Uğur Falay, annesini ve kız kardeşini öldürdü. Olay yerinden ayrıldıktan sonra Beyoğlu'na giden Falay, bir camide intihar etti.
25.03.2024 Gündem
CHP'de para sayma görüntüleriyle ilgili yeni gelişme! İfade verdiler
CHP'de para sayma görüntüleriyle ilgili yeni gelişme! İfade verdiler CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin başlatılan soruşturmada ifade veren Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi'nin oğlu Serkan Çebi, Maltepe Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğünde memur Melih Morsümbül ile iş insanı Hüseyin Köksal'ın şoförü Servet Yıldırım'ın ifadelerinde suçlamaları reddettikleri öğrenildi.
25.03.2024 Gündem
DEM Partili isimden ittifak sözleri: Kararları sahada görmediğimiz arkadaşlarımız veriyor
DEM Partili isimden ittifak sözleri: Kararları sahada görmediğimiz arkadaşlarımız veriyor DEM Parti PM üyesi Ahmet Saymadi yerel seçim hazırlıklarında 'ittifak' çalışmaları ile ilgili konuştu. Mersin'de çeşitli ittifakların olduğunu söyleyen Saymadi, 'İstanbul’da da 22 tane ilçede seçimlere CHP’nin listelerinden giriyoruz. Oralarda belediyelerin kazanıldığı durumlarda başkan yardımcısı arkadaşlarımız olacak. Kararları sahada görmediğimiz arkadaşlarımız veriyor.’ şeklinde konuştu.
25.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İttifak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.