İstanbul

İstanbul

Son dakika İstanbul haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İstanbul gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İstanbul haber sayfamızda...

İstanbul

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 478.912 istanbul haberi bulunmuştur.
Abdullah Avcı: Kırmızı kart, doğru bir kart
Abdullah Avcı: Kırmızı kart, doğru bir kart Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Trabzonspor, sahasında konuk ettiği Fatih Karagümrük'ü 3-2 mağlup etti. Müsabakanın ardından Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Trabzonspor
Emniyet'ten 'Huzur İstanbul' denetimi
Emniyet'ten 'Huzur İstanbul' denetimi İstanbul Emniyet Müdürlüğü il genelinde 'Huzur İstanbul' denetimi yaptı. Beyoğlu'nda yapılan denetimlerde durdurulan araçlar tek tek aranırken sürücü ve yolculara Genel Bilgi Toplama(GBT) yapıldı.
24.04.2024 Haberler
Emniyet'ten 'Huzur İstanbul' denetimi
Emniyet'ten 'Huzur İstanbul' denetimi İstanbul Emniyet Müdürlüğü il genelinde 'Huzur İstanbul' denetimi yaptı. Beyoğlu'nda yapılan denetimlerde durdurulan araçlar tek tek aranırken sürücü ve yolculara Genel Bilgi Toplama(GBT) yapıldı.
24.04.2024 Gündem
THY İstanbul Havalimanı'nda PET LOUNGE kuracak
THY İstanbul Havalimanı'nda PET LOUNGE kuracak Türk Hava Yolları, evcil hayvanların uçuş öncesi zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmesi için İstanbul Havalimanı'nda Pet Lounge kuracak. Projenin bu sene içerisinde tamamlanması hedefleniyor.
24.04.2024 Ekonomi
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı Yerli ve milli Bayraktar TB3'te 30. test uçuşu da başarıyla gerçekleşti. Baykar resmi sosyal medyasından uçuşu paylaştı. İşte detaylar...
24.04.2024 Gündem
Telefonunuz kaybolur veya çalınırsa bunları yapın! İşte o adımlar
Telefonunuz kaybolur veya çalınırsa bunları yapın! İşte o adımlar Telefonunuz kaybeder veya çaldırırsanız mutlaka bu adımları yapın! Telefonlar dolandırıcıların eline geçince vatandaş hem mağdur hem de davalık olabiliyor. Peki, başımıza böyle bir şey gelirse nasıl bir yol izlememiz gerekiyor? İşte detaylar...
24.04.2024 Gündem
CHP Lideri Özel Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile bir araya geldi
CHP Lideri Özel Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile bir araya geldi CHP Lideri Özgür Özel, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier ile görüştü.
24.04.2024 Gündem
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın en yoğunu oldu
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın en yoğunu oldu İstanbul Havalimanı, 8-14 Nisan tarihlerinde Avrupa'nın en yoğun havalimanı olarak ölçüldü. İşte detaylar...
24.04.2024 Gündem
Profesör Doğan Yaşar: İzmir'de çöl tozu bulutu var
Profesör Doğan Yaşar: İzmir'de çöl tozu bulutu var Kuzey Afrika üzerinden gelen toz taşınımı nedeniyle İzmir'de de görüş mesafesi düşerken, hava kalitesi olumsuz etkilendi. Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Doğan Yaşar, çöl tozunun her yıl mart sonu ve nisan ayında oluştuğunu belirterek, astım ya da bahar alerjisi olanlar için maske önerisinde bulunarak "Pazartesiden itibaren yoğun çöl tozu geldi. Tamamen çöl tozu bulutu var. İzmir'de güneşi göremedik, ancak gördüğünüz ormanlar, yeşilliklerin hepsinin temelinde çöl tozu vardır. Çöl tozları yaşamın olmazsa olmazıdır" dedi.
24.04.2024 Gündem
Bakan Tekin çocukların tarihi meclis binasındaki temsilini izledi
Bakan Tekin çocukların tarihi meclis binasındaki temsilini izledi Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 81 ilden gelen çocuklarla 23 Nisan 1920'deki Meclis açılışının ve 2071 Meclis Oturumu temsiline katıldı. Bakan Tekin, çocukların temsil gösterisinin ardından konuşma yaparak, "Biz çocuklarımıza, gençlerimize bu ülkenin hangi zorluklarla kurulduğunu, bu ülkeyi kuranların ne tür fedakarlıklar yaptığını, bu ülkeyi kuranların nasıl büyük yapılarla büyük güçlerle mücadele ettiğini bir nebze olsun göstermek istedik" dedi.
24.04.2024 Gündem
İzmit'te dövülerek öldürülen Kıvanç'ın ailesinden tepki: Hayatı bu kadar ucuz olamaz
İzmit'te dövülerek öldürülen Kıvanç'ın ailesinden tepki: Hayatı bu kadar ucuz olamaz Kocaeli’nin İzmit ilçesinde lise öğrencisi Kıvanç Uman'ın (15) öldürülmesine ilişkin açılan davada mahkeme, tutuklu sanıklar H.M.K. (16) ve Y.A.’ya (16) ‘Ağırlaştırılmış yaralama’ suçundan 8’er yıl hapis cezası, Y.K.’ya (14) ise 3 yıl 9 ay hapis cezasına karar verdi. ‘Azmettirme’ suçundan tutuksuz yargılanan A.B.K. ve Y.S.K. hakkında ise mahkeme, beraat kararı verdi. Duruşma sonrası açıklama yapan Kıvanç Uman’ın annesi Derya Uman, karara itiraz edeceklerini belirterek, “Oğlum geri dönüşü olmayan yola gitmiştir. Benim oğlum hayvan değildi, insandı” dedi. Baba Orhan Uman ise “15 yaşındaki çocuğun hayatı bu kadar ucuz olamaz. 8 yıl. Hayvana yapılan saldırılarda bile insanlar daha fazla ceza alıyor” ifadelerini kullandı. Kıvanç Uman’ın dövülerek öldürüldüğü olaya ilişkin mahkeme dosyasında yer alan görüntüler de ortaya çıktı.
24.04.2024 Gündem
Bakan Işıkhan: Kayıt dışı istihdam konusunda denetimler sıklaşacak
Bakan Işıkhan: Kayıt dışı istihdam konusunda denetimler sıklaşacak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "İş sağlığı ve güvenliği standartlarının yüksek tutulması ve kayıt dışı istihdamla mücadele konularında daha etkin adımlar atmamız gerektiğine inanıyorum. Bu nedenle önümüzdeki süreç, denetimlerin çok daha sıkı yapılacağı bir süreç olacak. Bu konuda sıfır tolerans ve sıfır taviz ile çalışmalarımızı yürütmeye devam edeceğiz" dedi.
24.04.2024 Gündem
Korhan Berzeg olayında yeni gelişme! Berzeg’e ait çok sayıda malzeme bulundu
Korhan Berzeg olayında yeni gelişme! Berzeg’e ait çok sayıda malzeme bulundu Dere yatağında bulunan cesedin Korhan Berzeg’e ait olma ihtimali artıyor! Ekonomist Korhan Berzeg’e ait çok sayıda malzeme bulundu. İşte bulunan malzemeler...
24.04.2024 Gündem
METEOROLOJİ'DEN HAVA DURUMU BİLGİSİ > Hava durumu nasıl, kaç derece, bugün yağmur yağar mı? 🗓 İstanbul hava durumu, Ankara hava durumu, İzmir hava durumu ve diğer iller
METEOROLOJİ'DEN HAVA DURUMU BİLGİSİ > Hava durumu nasıl, kaç derece, bugün yağmur yağar mı? 🗓 İstanbul hava durumu, Ankara hava durumu, İzmir hava durumu ve diğer iller Son dakika hava durumu bilgileri belli oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü il il hava durumu tahminlerini paylaştı. İstanbul hava durumu, Ankara hava durumu, İzmir hava durumu ve diğer iller açıklandı. Peki bugünkü, yarınki ve önümüzdeki birkaç gün hava durumu kaç derece, bugün yağmur yağar mı?
24.04.2024 Bilgi Rehberi
MİT'ten operasyon: Saim Çakmak yakalandı
MİT'ten operasyon: Saim Çakmak yakalandı MİT ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü PKK/KCK Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak'ı İstanbul’da yakaladı.
24.04.2024 Haberler
Nisan'da sıcaklık Adana'da rekor seviyeye ulaştı! Termometreler 42 dereceyi gördü
Nisan'da sıcaklık Adana'da rekor seviyeye ulaştı! Termometreler 42 dereceyi gördü Adana’da nisan ayının son haftası parklardaki termometreler güneşte 42 dereceyi gösterdi. Parklar ve sokaklar boş kalırken, dışarı çıkan bazı vatandaşlar da ağaç altında gölge yerlerde serinlemeye çalıştı.
24.04.2024 Gündem
Son dakika... Yunanistan'da gökyüzü kızıla büründü! Tekirdağ'dan giriş yaptı, İstanbul'a geliyor
Son dakika... Yunanistan'da gökyüzü kızıla büründü! Tekirdağ'dan giriş yaptı, İstanbul'a geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan çeşitli uyarıların ardından Atina'daki çöl tozu şimdi Türkiye'ye geliyor. Tekirdağ'dan giriş yapan çöl tozu yurdun batı ve iç kesimlerinde tam 3 gün boyunca etkili olacak. Peki Türkiye'deki şehirlerde Atina gibi olur mu? CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen açıkladı.
24.04.2024 Gündem
İstanbul’da çöl tozu alarmı! 'Misafirliğe gelenler nefes alamayıp geri dönüyorlar'
İstanbul’da çöl tozu alarmı! 'Misafirliğe gelenler nefes alamayıp geri dönüyorlar' Türkiye’ye Afrika Üzerinden gelen çöl tozları ve sıcak hava dalgası yaşlı ve çocukları etkiliyor. Çocuklar ve yaşlılar çok daha fazla etkilenirken, uzmanlar maskesiz dışarı çıkılmaması, pencereleri kapalı tutma konusunda uyarılarda bulundu.
24.04.2024 Gündem
ABD'de hayatını kaybeden fenomen Yağmur Taktaş’ın ailesinden korkunç iddialar!
ABD'de hayatını kaybeden fenomen Yağmur Taktaş’ın ailesinden korkunç iddialar! Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş’ın (28) teyzesi K.C., kanında ölümüne neden olmayacak kadar uyuşturucu bulunduğu tespit edilen yeğeninin, ressam sevgilisi tarafından uyuşturucuya alıştırıldığını ileri sürdü. Yeğeninin darbedilip, tutulduğu yerde aç bırakıldığını da iddia eden teyze, "Hem ABD’de hem Türkiye’de hukuk mücadelesi başlattık. Bu konunun asla peşini bırakmayacağız” dedi.
24.04.2024 Haberler
Son dakika! MİT'ten operasyon: Saim Çakmak yakalandı
Son dakika! MİT'ten operasyon: Saim Çakmak yakalandı İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Müdürlüğü ve Milli İstihbarat Teşkilatı'nın birlikte yürüttüğü çalışma sonucunda PKK/KCK'nın Almanya'nın sözde sorumlularından Saim Çakmak yakalandı. Çakmak çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
24.04.2024 Gündem
Rami Kütüphanesi’nde 23 Nisan coşkusu
Rami Kütüphanesi’nde 23 Nisan coşkusu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Rami Kütüphanesi’nde çeşitli etkinliklerle kutlandı.
24.04.2024 Çocuk
ABD'de hayatını kaybeden fenomen Yağmur Taktaş’ın ailesinden korkunç iddialar!
ABD'de hayatını kaybeden fenomen Yağmur Taktaş’ın ailesinden korkunç iddialar! Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş’ın (28) teyzesi K.C., kanında ölümüne neden olmayacak kadar uyuşturucu bulunduğu tespit edilen yeğeninin, ressam sevgilisi tarafından uyuşturucuya alıştırıldığını ileri sürdü. Yeğeninin darbedilip, tutulduğu yerde aç bırakıldığını da iddia eden teyze, "Hem ABD’de hem Türkiye’de hukuk mücadelesi başlattık" dedi.
24.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti
Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki saldırıları sonrası Türkiye'nin aldığı kararlara ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Gündem
Son Dakika |Mehmet Ali Yılmaz kimdir, öldü mü? Eski bakan ve Trabzonspor eski başkanı Mehmet Ali Yılmaz neden öldü, kaç yaşındaydı?
Son Dakika |Mehmet Ali Yılmaz kimdir, öldü mü? Eski bakan ve Trabzonspor eski başkanı Mehmet Ali Yılmaz neden öldü, kaç yaşındaydı? Mehmet Ali Yılmaz ile ilgili aramalar arttı. Eski spordan sorumlu devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz İstanbul Beşiktaş’taki evinde kızı tarafından ölü bulundu. Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni merak edilirken, hayatı ve kariyeri ile ilgili ayrıntılar da araştırılıyor.
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz ölü bulundu
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz ölü bulundu Eski spordan sorumlu devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz, Beşiktaş'taki evinde ölü bulundu.
24.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.