Issız Ada

Issız Ada

Son dakika Issız Ada haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Issız Ada gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Issız Ada haber sayfamızda...

Issız Ada

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 248 ıssız ada haberi bulunmuştur.
Issız adadan şans eseri kurtarıldılar! ABD'li denizcilerin film gibi hikayesi
Issız adadan şans eseri kurtarıldılar! ABD'li denizcilerin film gibi hikayesi Issız adada mahsur kalan üç ABD'li denizci bir hafta sonra şans eseri fark edilerek kurtarıldılar.
11.04.2024 Dünya
Issız adada 50 gün geçirdi! Hayatını değiştiren cümle şişeden çıktı
Issız adada 50 gün geçirdi! Hayatını değiştiren cümle şişeden çıktı Ziyarete kapalı olan ve tek bir insanın dahi izinsiz adım atamadığı adada tam 50 gün geçirmişti. Issız adaya yaptığı ziyaretin ilerleyen günlerinde kumsalda bir şişeyle karşılaştı. Şişenin içinden çıkan tek bir cümle ise genç adamın hayatını tamamen değiştirdi.
13.01.2024 Yaşam
Fiji Hakkında Bilgiler; Fiji Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Fiji Hakkında Bilgiler; Fiji Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Fiji Adaları Cumhuriyeti, 215 tanesi ıssız ada toplamda 322 adadan ve adacıktan oluşur. Yönetim olarak 9 ada olmak üzere bölgelere ayrılır. Fiji nüfusu ne kadar, ülke hangi kıtada, başkenti neresi, resmi dili hangisi gibi soruların cevaplarını derledik.
2.01.2024 Tatil
Sineklerin Tanrısı - Kitap Özeti Oku, Konusu, Karakterleri Ve Sayfa Sayısı
Sineklerin Tanrısı - Kitap Özeti Oku, Konusu, Karakterleri Ve Sayfa Sayısı 1954 yılında, William Golding tarafından yazılan Sineklerin Tanrısı bir roman türüdür. Sineklerin Tanrısı kitabı, klasiklerin arasında bulunan bir kitaptır. İşte, merak edilen tüm detaylar.
12.04.2023 Eğitim
Miçotakis apar topar Gavda'da! Yunanistan'da yer yerinden oynuyor
Miçotakis apar topar Gavda'da! Yunanistan'da yer yerinden oynuyor Gözünü Türkiye'deki seçimlere diken Yunan medyasında iki ülkenin aynı ay sandığa gidebileceği yazıldı. Miçotakis ise, tam 26 yıl sonra ıssız adayı ziyaret eden ilk başbakan oluyor. Girit'in güneyindeki küçük adacık Gavda'ya gidişin nedeni ise, Türkiye.
5.01.2023 Dünya
Recep İvedik 4 filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Recep İvedik 4 filmi kaç yılında çekildi?
Recep İvedik 4 filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Recep İvedik 4 filmi kaç yılında çekildi? Recep İvedik 4 filmi, 2014 yılında vizyona giren yerli yapımlardandır. Başrollerinde ise Şahan Gökbakar yer alıyor. Serinin 4. filmi olan Recep İvedik 4, bu bölümde antrenör olarak ekrana geliyor. İşte, Recep İvedik 4 filmi oyuncu kadrosu...
21.09.2022 Cadde
29 yıl ıssız adada çırılçıplak yaşadı! Şehre dönünce yaptığı şoke etti
29 yıl ıssız adada çırılçıplak yaşadı! Şehre dönünce yaptığı şoke etti 'Çıplak Keşiş' lakaplı Masafumi Nagasaki, son 29 yılını tam anlamıyla ıssız bir adada tek başına geçirdi, ta ki bir balıkçı onu sahilde baygın halde bulana kadar. Şehir hayatına geri dönmek zorunda kalan adamın yaşadıkları ve 'cennet' dediği adasına vedası ise filmlere konu olacak cinsten.
3.07.2022 Dünya
29 yıl ıssız adada çırılçıplak yaşadı! Şehre dönünce yaptığı şoke etti
29 yıl ıssız adada çırılçıplak yaşadı! Şehre dönünce yaptığı şoke etti 'Çıplak Keşiş' lakaplı Masafumi Nagasaki, son 29 yılını tam anlamıyla ıssız bir adada tek başına geçirdi, ta ki bir balıkçı onu sahilde baygın halde bulana kadar. Şehir hayatına geri dönmek zorunda kalan adamın yaşadıkları ve 'cennet' dediği adasına vedası ise filmlere konu olacak cinsten.
2.07.2022 Haberler
Bakan Ersoy "Back to Realverse: Göbeklitepe" sergisine katıldı
Bakan Ersoy "Back to Realverse: Göbeklitepe" sergisine katıldı Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında düzenlenen "Back to Realverse: Göbeklitepe" sergisi Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katılımıyla açıldı.
9.06.2022 Siyaset
Metin Özülkü kimdir, kaç yaşında, nereli? Metin Özülkü şarkıları ve hayatı
Metin Özülkü kimdir, kaç yaşında, nereli? Metin Özülkü şarkıları ve hayatı Bu akşam Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olan isimler arasında bulunan Metin Özülkü kimdir, kaç yaşında, nereli? soruları peş peşe araştırılıyor. İzleyiciler tarafından büyük merak konusu olan Metin Özülkü şarkıları da internet üzerinden aranıyor. İşte Metin Özülkü'nün şarkıları ve hayatı haberimizde...
28.05.2022 Cadde
Son dakika: Macquarie Adası'nda 6.9 büyüklüğünde deprem!
Son dakika: Macquarie Adası'nda 6.9 büyüklüğünde deprem! Son dakika haberine göre, Pasifik Okyanusu'nun güneybatısında Yeni Zelanda ve Antarktika arasında yer alan Macquarie Adası'nda deprem meydana geldi. Devasa Pafisik Ateş Çemberi fay hattı üstünde gerçekleşen depremin büyüklüğü 7.3'ten 6.9'a düşürüldü.
19.05.2022 Dünya
Survivor 2022 All Star kadrosunda kimler var? Survivor 2022 All Star yarışmacılarını Acun Ilıcalı açıkladı
Survivor 2022 All Star kadrosunda kimler var? Survivor 2022 All Star yarışmacılarını Acun Ilıcalı açıkladı Survivor 2022 all star kadrosu Acun Ilıcalı tarafından sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile duyuruldu. 2022 kadrosunda geçmiş Survivor yarışmalarında mücadele eden açlıkla, ıssız ada hayatı ile mücadele etmesini bilen birbirinden ünlü ve güçlü yarışmacılar kadroda yer alıyor. Peki Survivor All Star kadrosunda yer alan isimler kimler?
14.12.2021 Cadde
ABD'li doktorlar uyardı! Bakkalda bile satıldı ama 'mucize ilaç' aspirin de ölümcül olabilir
ABD'li doktorlar uyardı! Bakkalda bile satıldı ama 'mucize ilaç' aspirin de ölümcül olabilir 100 yılı aşkın bir süredir kullanılan aspirin, 1970’lerin başında ağrı dindirici etkisinin yanı sıra kalp hastalıklarına sunduğu faydalar sebebiyle de 'mucize ilaç' olarak adlandırıldı. ABD'den gelen son uyarı ise Türkiye’de pek çok kişinin basit, zararsız bir ilaç gibi algıladığı, zamanında bakkallarda bile satıldığına şahit olduğumuz aspirinin ölümcül komplikasyonlara sebep olabileceğini ortaya koydu.
25.02.2022 Gündem
Son dakika... Dev fay hattı kırıldı! Bu kez 6.1'lik deprem
Son dakika... Dev fay hattı kırıldı! Bu kez 6.1'lik deprem Yeni Zelanda'ya bağlı Kermadec Adaları'nda meydana gelen sarsıntı, yerin 11 kilometre altında gerçekleşti. Issız ada grubunda Mart ayından bu yana büyüklüğü 8.1'i bulan onlarca deprem kaydedildi.
24.07.2021 Dünya
Son dakika: İtalyan Robinson Crusoe! 32 yıldır ıssız adada tek başına yaşıyor
Son dakika: İtalyan Robinson Crusoe! 32 yıldır ıssız adada tek başına yaşıyor Son dakika haberine göre, 32 yıldır İtalya'nın ıssız bir adasında tek başına yaşayan 81 yaşındaki İtalyan adam, açıklamasıyla dünyayı şoka uğrattı.
26.04.2021 Dünya
Eda-Metin Özülkü çifti hakkında bilinmeyenler! Eda Özülkü-Metin Özülkü kimdir, aslen nerelidir?
Eda-Metin Özülkü çifti hakkında bilinmeyenler! Eda Özülkü-Metin Özülkü kimdir, aslen nerelidir? 9 yıl aranın ardından ekranlara geri dönen İbo Show'a bu akşam konuk olan isimler arasında Eda-Metin Özülkü yer alıyor. Uzun yıllardır bir arada olan Eda-Metin Özülkü çifti hakkında bilinmeyenler vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. 32 yıldır birlikte olan Eda-Metin Özülkü çiftinin ikiz çocukları bulunuyor. 16 yaşında olan çocukları ve kariyerleri hakkında programda samimi açıklamalar yapan Eda-Metin Özülkü kimdir, aslen nerelidir? İşte bilinmeyenleri...
13.02.2021 Cadde
Bahamalar'da ıssız adada mahsur kalan 3 kişi, 33 gün sonra kurtarıldı
Bahamalar'da ıssız adada mahsur kalan 3 kişi, 33 gün sonra kurtarıldı ABD'nin Florida eyaletiyle Küba arasında bulunan Bahamalar'da bulunan ıssız bir adada mahsur kalan iki erkek ve bir kadın, 33 gün sonra ABD Sahil Güvelik ekipleri tarafından kurtarıldı. Kurtarılan kişilerin günler boyunca yakaladıkları farelerle beslendikleri öğrenildi.
11.02.2021 Haberler
Cemal Hünal kimdir, kaç yaşında? Oynadığı dizi ve filmler...
Cemal Hünal kimdir, kaç yaşında? Oynadığı dizi ve filmler... Survivor başladı, 'Issız Adam' Cemal Hünal, ada yaşamına başladı. Ünlü oyuncuyu yakından tanımayanlar şimdi hakkındaki bilgileri merak ediyor. Cemal Hünal kimdir, kaç yaşında? İşte dizi ve filmleri...
12.01.2021 Cadde
Survivor Cemal Hünal kimdir, kaç yaşında? Survivor'ın yeni kadrosundan Cemal Hünal dizileri - filmleri
Survivor Cemal Hünal kimdir, kaç yaşında? Survivor'ın yeni kadrosundan Cemal Hünal dizileri - filmleri Survivor 2021 Ünlüler takımında yarışan Cemal Hünal'ın yaşı ve hayatı merak konusu oldu. Başarılı oyunculuğuyla bilinen Cemal Hünal, bu yıl Survivor'da iddialı isimler arasında yer alıyor. Peki Survivor Cemal Hünal kimdir, kaç yaşında? Hangi dizi ve filmlerde oynadı?
10.01.2021 Cadde
Arakanlı mülteciler ‘ıssız ada’ya gönderiliyor
Arakanlı mülteciler ‘ıssız ada’ya gönderiliyor Bangladeş, Myanmar’daki baskı ve şiddetten kaçarak sığınan Arakanlı mültecileri, Bengal Körfezi açıklarında, 20 yıl önce balçık ve kumdan oluşan Bhasan Char Adası’na yerleştirmeye başladı.
5.12.2020 Dünya
Cemal Hünal kimdir, kaç yaşında? İşte Cemal Hünal film ve dizileri
Cemal Hünal kimdir, kaç yaşında? İşte Cemal Hünal film ve dizileri TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile Survivor 2021'de yarışacak olan ilk ismi açıkladı. Acun Ilıcalı paylaşımında Cemal Hünal'ın Issız Adam filmindeki bir karesini paylaşarak Issız Adam, Issız Ada notunu düştü. Bu paylaşımın ardından vatandaşlar Cemal Hünal kimdir, kaç yaşında, aslen nereli sorularına yanıt aramaya başladı. İşte Cemal Hünal film ve dizileri...
4.12.2020 Cadde
Issız adadan film gibi kurtuluş
Issız adadan film gibi kurtuluş Pasifik Okyanusu'ndaki ıssız Pikelot Adası'nda mahsur kalan denizciler, kumsala yazdıkları SOS mesajı sayesinde kurtarıldı.
5.08.2020 Dünya
Recep İvedik 4 ne zaman ve nerede çekildi? Filmin konusu nedir? İşte oyuncu kadrosu
Recep İvedik 4 ne zaman ve nerede çekildi? Filmin konusu nedir? İşte oyuncu kadrosu Şahan Gökbakar'ın hayat verdiği Recep İvedik serisinin 4. filmi bu akşam bir kez daha ekranlara geliyor. Kahkaha tufanı film öncesi vatandaşlar filmin konusu, oyuncu kadrosu, ne zaman ve nerede çekildiğine dair araştırmalar yapıyor. Peki merakla araştırılan Recep İvedik 4 konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir?
13.02.2020 Gündem
Recep İvedik 4 nerede çekildi? Recep İvedik 4 konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?
Recep İvedik 4 nerede çekildi? Recep İvedik 4 konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Sinema salonlarında izlenme rekorları kıran Recep İvedik 4 filmi, bu akşam TV8 ekranlarında izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Şahan Gökbakar'ın kaleminden çıkan Recep İvedik 4'ün yönetmenlik koltuğunda ise Togan Gökbakar oturuyor. Peki büyük bir merakla beklenen kahkaha tufanı film Recep İvedik 4 nerede çekildi? İşte merakla araştırılan sorunun yanıtı ve Recep İvedik 4'ün konusu ve oyuncu kadrosu...
13.01.2020 Gündem
Alaçatı'da tatilciler Kenan Doğulu ile coştu
Alaçatı'da tatilciler Kenan Doğulu ile coştu İzmir'in Çeşme ilçesinde sahne alan ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, tatilcileri doyasıya eğlendirdi.
9.06.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Issız Ada ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.